MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Isteri & Hot Dog punya cerita

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
azmy75
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 316
Mata Ganjaran : 2546
Reputasi : 7
Join date : 2011-07-01
Location : Kajang, Bangi,

PostSubject: Isteri & Hot Dog punya cerita   Tue Jul 05, 2011 8:22 am

Mari Kita Membaca.....


Alkisah ada seorang perempuan bisu yang sudahpun berkahwin, pada suatu
hari, dia telah ke supermarket untuk membeli daging, tetapi disebabkan
dia bisu, dia mempunyai kesusahan untuk berkomunikasi dengan para
pekerja di sana.

Disebabkan begitu, dia membuat keputusan untuk memanggil kashier masuk dalam bilik.



Pada hari yang pertama, dia nak beli dada ayam. Dia pun panggil kashier
tu masuk dalam bilik sulit, pompuan tu bukak baju dia, tunjuk kat dada
dia, pastu buat aksi ayam.. Kashier tu pun paham, then dia pun kasi dada
ayam kat dier.

Next day, dia nak beli paha ayam. Dia pun panggil kashier masuk bilik,
dia angkat skirt dia, tunjuk kat paha dia, pastu buat aksi ayam. Kashier
tu pun paham, kasi dia paha ayam.

The next day lagi, dia nak beli hot-dog. Dia pun bawak suami dia.

Soalannya ialah:

Apakah isteri tu akan buat?






















Fikirlah....



















Fikir.......















Tak tau?

















































Dia suruh suami dia cakapla sebab....suami dia tak bisu..

Apa yang korang susah susah fikir ha? huah huah huah.....

----------

MORAL: Tidak semua persoalan boleh diselesaikan dengan cara yang serupa.
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265588
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Isteri & Hot Dog punya cerita   Tue Jul 05, 2011 8:29 am

hahahaha tol broo solute ur moral of the story..

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2849
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: Isteri & Hot Dog punya cerita   Tue Jul 05, 2011 8:31 am

hahaha...
lawak la...
suami dia ckp ape ek...anjing panas..?

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Isteri & Hot Dog punya cerita   Today at 1:31 pm

Back to top Go down
 
Isteri & Hot Dog punya cerita
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» abu hanan &mr.ok : Kisah kontroversi cerita Ka'bah di Mekah
» Cerita Kisah Mualaf Cina Mengharu Biru
» Line from Upper Mars to Apollo
» Surga Gay di Tanah Dijanjikan Tuhan
» Inilah ciri-ciri orang yang beriman kepada Yesus

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Group-
Jump to: