MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Alasan Nak Kahwin 3

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
azmy75
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 316
Mata Ganjaran : 2550
Reputasi : 7
Join date : 2011-07-01
Location : Kajang, Bangi,

PostSubject: Alasan Nak Kahwin 3   Tue Jul 05, 2011 9:41 am

Pada suatu pagi yang xberapa nak sejuk cuacanya, 2 sahabat karib Abul
dan Abdul yang perasan handsome lagi taf telah keluar melaksanakan rutin
harian mereka iaitu berjoging.

setelah penat berjoging dorang pun berehat di bawah pokok yang tidak
diketahui jenis spesisnya. mereka pun berbual smbil bergelak ketawa.
tanpa semena-mena si Abul telah bertanya kepada si Abdul 1 soalan yang
sgt genius.


Abul : Wei, Abdul aku nk tnya ko 1 soalan ni

Abdul : tnya la soalan ape ? soalan georafi ke ?

Abul : tak2, aku nk tnya ko soalan critical thinking ni "Kenapa lelaki perlu beristeri tiga?"

Abdul : gler dasyat soalan ko ni , critical jgak nk jwab soklan ko

Abul : jawabla cepat soklan aku tu

Abdul : susah siot soalan ko, ko bgtau ar snang, cpat ar ape jawpan dia, pasal ape lelaki perlu beristeri tiga wei Abul?

Abul : jawapan dia sebab kalau kawin satu isONE kalau kawin dua isTWO kalau kawin tiga barulah isTERI.....

Sapa nak kawin tiga boleh guna alasan nie...hehehee
Back to top Go down
jejaka_selangor
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 55
Mata Ganjaran : 2015
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-27

PostSubject: Re: Alasan Nak Kahwin 3   Fri Aug 05, 2011 3:48 pm

alasan power...sah2 kena bedal dgn bibi tuwe
Back to top Go down
 
Alasan Nak Kahwin 3
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Alasan Meninggalkan Gereja
» Alasan Tidak Masuk Akal, dilarangnya Seseorang, untuk Masuk Jemaah TUHAN
» Siapa yang merubah Injil dan tujuannya?
» mengapa nabi menikahi bekas menantunya sendiri?
» DAFTAR PEMENANG HADIAH NOBEL MUSLIM VS YAHUDI

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Group-
Jump to: