MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

  (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Wed Jul 06, 2011 8:06 am


“Tak jadi masuk meminang”, itulah kata pengirim email gambar-gambar Siti Saleha @ Nora Elena bersosial (berhibur) bersama rakan-rakannya. Lagi gambar memunahkan hati pria dengan membaca entri ini sepenuhnya.
Update: Kemungkinan besar wanita dan laki di dalam gambar ini ialah
kaum kerabat Siti Saleha juga. Maklumlah dia kan mixed. And by the way,
bersosial bukannya bermakna buat perkara tak elok. Macam kita kalau
bersosial kita pergi main futsal or minum kat kedai mamak.












Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Wed Jul 06, 2011 10:42 am

Ceh !!! patutla ... ramai pengarah suka ambik girl macam nie jadi heroin dalam drama ... ada udang sebalik kamera rupenye ...
Back to top Go down
bengkok
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 152
Mata Ganjaran : 2682
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-21

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Wed Jul 06, 2011 10:46 am

err, sapa ye... sori laa.. tak folow citer melayu. stori mori sket pada yg sudi.
Back to top Go down
redcar
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 173
Mata Ganjaran : 2692
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Wed Jul 06, 2011 10:58 am

perghhhh ... air yg dia minum tu nampak mcm bloody mary jer ..
ish3 .. true actress laa dia ni, in life n on screen

_________________
Muka Kena Tebal, Hati Mau Kental, Perangai Jangan Bebal.
Back to top Go down
Alon
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2619
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-30
Age : 44

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Wed Jul 06, 2011 11:04 am

btg bengkok wrote:
err, sapa ye... sori laa.. tak folow citer melayu. stori mori sket pada yg sudi.

ala citer ni ada tiap ptg kat tv3 beberapa bulan lepas..heroin baru..punya la romantik citer ni..semua wanita semalaya mengidamkan nak jadi cam nora elena ni..tiap2 hari dapat bunga,dapat laki hensem dan romantik dan bla bla..akupun tak tengok sgt citer ni.. Very Happy
Back to top Go down
redcar
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 173
Mata Ganjaran : 2692
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Wed Jul 06, 2011 11:07 am

siti saleha ni aku 1st tgk dia berlakon kt tv dlm satu citer drama, watak sampingan jer bertudung and style alim giler ahhh ..

waduh2 skrg ramai pelakon mengtudungkan diri utk dpt peluang berlakon.

_________________
Muka Kena Tebal, Hati Mau Kental, Perangai Jangan Bebal.
Back to top Go down
joe black
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 68
Mata Ganjaran : 2616
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-04

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Mon Jul 11, 2011 12:06 pm

bagi pendapat gua...itu kehidupan peribadi dia...tak bole nak samakan dalam drama...dah skrip drama tu mcm tu...director nak mcm tu....dah namapun lakonankan....
Back to top Go down
reza_sangap
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 258
Mata Ganjaran : 2766
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-20
Location : KL

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Mon Jul 11, 2011 12:09 pm

biasa jer....apa yg overnya?.. Surprised

_________________
Muka Legend..... affraid
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Mon Jul 11, 2011 2:01 pm

pandai dia simpam kuku ni...
satu gambar pun tak nampak dia pegang air mabuk.. yang ada pun air merah tapi tu boleh cover line....
bab peluk memeluk ni... no komen hehehehe
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2217
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Wed Jul 13, 2011 7:37 pm

bengkok wrote:
err, sapa ye... sori laa.. tak folow citer melayu. stori mori sket pada yg sudi.

die faymes dalam drama nora elena kat tv3..tapi citer tu dah abis da
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Wed Jul 13, 2011 7:39 pm

tak jadi nak jatuh cinta ngan siti salehaaa
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Mon Jul 18, 2011 10:11 am

mane........
Back to top Go down
mafia.inc69
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 334
Mata Ganjaran : 2347
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-25
Age : 34
Location : Butterworth, Penang

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Mon Jul 25, 2011 12:11 pm

cett!!kensel nk msk minang!!

_________________
Fire and Forget but don't Forgive
~~~~~~We didn't Miss, the Target Moved~~~~~~
-----------------SIDESWIPE-
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3529
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Mon Jul 25, 2011 12:16 pm

ini bkn stok wat bini...

ini stok skandal..

stok geli2 ke...

ringan2 ke..

berat2 kew.....hahahaha

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2853
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Mon Jul 25, 2011 12:25 pm

hhmm...ok la tu..muka lawa..ramai yg mengidam dpt scandal mcm dia ni...Smile

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2895
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Mon Jul 25, 2011 1:35 pm

bertuah sungguh mat saleh tu.. dia x layan ke melayu2 cam kita ni.. hohohoho
dmg tinggi ni bro.. kalo nak wat skandal ni kena pki bmw baru dia pandang Razz

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
apam_timur
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 56
Mata Ganjaran : 2564
Reputasi : 2
Join date : 2011-06-21
Location : Lembah Klang

PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Thu Jul 28, 2011 1:25 pm

siti, u can do more than that!! baru bole maju, muhahaa....

(mmm...aku bukan kenal pun dia ni sbnrnya)
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Wed Dec 28, 2011 7:52 am

yehaa...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: (GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan   Today at 11:01 am

Back to top Go down
 
(GAMBAR)Siti Saleha @ Nora Elena Bersosial Bersama Rakan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Memajang Gambar atau Patung Mahkluk Bernyawa,,,,nggak boleh!!?
» Gambar "Zionisme Yahudi" di PC/Laptop
» hukum gambar bernyawa
» Surah Ar Rahman, Terjemahan dan Gambar Ilmiahnya
» syekh siti djenar

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: Gossip Artis Malaysia-
Jump to: