MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Thu Jul 07, 2011 1:34 pm

First topic message reminder :

SELEPAS mengintip kekuatan Malaysia menentang Taiwan pada pusingan
pertama kelayakan Piala Dunia 2014 tempoh hari, jurulatih Singapura,
Radojko Avramovic yakin beliau memiliki strategi terbaik bagi meranapkan
impian anak buah Datuk K Rajagobal untuk mara ke pusingan seterusnya.

Katanya, secara tradisi pertembungan Malaysia dengan Singapura pasti
sengit tidak kira dalam apa jua pertandingan dan beliau menjangkakan
situasi sama terjadi pada pusingan kedua kelayakan Piala Dunia 2014 di
Stadium Jalan Besar, 23 Julai ini.
“Perlawanan itu akan
mencetuskan satu suasana hebat dan akan mengembalikan memori sebelum
ini, namun ia sudah berlalu. Ini adalah saingan kelayakan Piala Dunia
dan kami mahu layak ke pusingan ketiga sekali lagi,” katanya sebagai
memetik laporan laman web Today Online semalam.




Berdasarkan rekod pertembungan di pusingan kelayakan Piala Dunia oleh
Fifa, kedua-dua negara ini pernah bertemu tiga kali dengan dua
daripadanya memihak kepada Singapura pada 1977 dan 1989.
Sebagai
persiapan menghadapi skuad Harimau Malaya, Avramovic, 61, semalam
mengumumkan senarai 25 pemain untuk menjalani latihan pusat yang bermula
14 Julai ini.
Namun rata-rata pemain yang masih mendapat
tempat dalam skuad itu adalah muka-muka lama memandangkan beliau tidak
memiliki masa untuk menguji pemain baru.









Apa yang penting baginya, pasukannya tidak mengalami masalah sama
seperti yang dialami rakan sejawatnya, Rajagobal yang dihimpit masalah
kecederaan pemain.
“Ini adalah 25 pemain terbaik yang kami ada
dan saya tidak memanggil ramai pemain baru kerana tidak mempunyai masa
untuk menguji mereka. Saya cuma berharap kami tidak berdepan sebarang
masalah kecederaan apabila bertemu Malaysia,” jelas Avramovic.
SELEPAS mengintip kekuatan Malaysia menentang Taiwan pada pusingan
pertama kelayakan Piala Dunia 2014 tempoh hari, jurulatih Singapura,
Radojko Avramovic yakin beliau memiliki strategi terbaik bagi meranapkan
impian anak buah Datuk K Rajagobal untuk mara ke pusingan seterusnya.

Katanya, secara tradisi pertembungan Malaysia dengan Singapura pasti
sengit tidak kira dalam apa jua pertandingan dan beliau menjangkakan
situasi sama terjadi pada pusingan kedua kelayakan Piala Dunia 2014 di
Stadium Jalan Besar, 23 Julai ini.
“Perlawanan itu akan
mencetuskan satu suasana hebat dan akan mengembalikan memori sebelum
ini, namun ia sudah berlalu. Ini adalah saingan kelayakan Piala Dunia
dan kami mahu layak ke pusingan ketiga sekali lagi,” katanya sebagai
memetik laporan laman web Today Online semalam.




Berdasarkan rekod pertembungan di pusingan kelayakan Piala Dunia oleh
Fifa, kedua-dua negara ini pernah bertemu tiga kali dengan dua
daripadanya memihak kepada Singapura pada 1977 dan 1989.
Sebagai
persiapan menghadapi skuad Harimau Malaya, Avramovic, 61, semalam
mengumumkan senarai 25 pemain untuk menjalani latihan pusat yang bermula
14 Julai ini.
Namun rata-rata pemain yang masih mendapat
tempat dalam skuad itu adalah muka-muka lama memandangkan beliau tidak
memiliki masa untuk menguji pemain baru.









Apa yang penting baginya, pasukannya tidak mengalami masalah sama
seperti yang dialami rakan sejawatnya, Rajagobal yang dihimpit masalah
kecederaan pemain.
“Ini adalah 25 pemain terbaik yang kami ada
dan saya tidak memanggil ramai pemain baru kerana tidak mempunyai masa
untuk menguji mereka. Saya cuma berharap kami tidak berdepan sebarang
masalah kecederaan apabila bertemu Malaysia,” jelas Avramovic.












Daripada senarai pemain yang dikeluarkan itu, Singapura masih menagih
khidmat pemain luar yang diberikan hak kerakyatan iaitu Qiu Li dan Shi
Jiayi (China), Bennett Daniel Mark (England) Aleksandar Duric dan
Mustafic Fahrudin (Serbia).
Bagaimanapun penyerang kelahiran
Nigeria, Agu Casmir dan juga bintang tempatan, Mohamed Noh Alam Shah
tidak berada dalam senarai kali ini.
Apa yang memeningkan
kepala Avramovic apabila kedudukan kapten skuad Singa itu, Shahril Ishak
masih dalam tanda tanya selepas dia beraksi dalam liga haram Indonesia
bersama kelab Medan Chiefs yang berkemungkinan berdepan tindakan Fifa.
Selepas
aksi pertama di Singapura, kedua-dua pasukan akan bertemu sekali lagi
dalam perlawanan timbal balik di Stadium Nasional Bukit Jalil pada 28
Julai ini untuk mencari tempat beraksi di peringkat kumpulan.
Singapura
mendapat bye pada pusingan pertama manakala Malaysia mengatasi Taiwan
menerusi kelebihan gol di tempat lawan selepas agregat terikat 4-4.

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down

AuthorMessage
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2215
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sat Jul 23, 2011 10:30 pm

tengok game tadi..teruja + takut + sakit hati..adoii macam2 la..tunggu dan lihat 28 julai ni je la

_________________
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2893
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sat Jul 23, 2011 10:34 pm

x pe.. jgn menggelabah.. jgn tensen.. jgn marah2.. kita tgk je full time result 28hb ni.. ok?? jgn lupa support team kta
cheers all

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 3:39 am

hehehe...gua pun marah + bengang + risau gak...apa2 pun meh kita bagi full support kat team Malaysia 28hb ni...harap2 Rajagopal ambil ikhtibar dgn apa yg berlaku masa game mlm tadi....
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 4:24 am

panas je tgk game mlm td.... tactical 2 satu hal....player plak mcm nk xnk je main.... defend mcm hampeh..... senang2 bg stricker spore masuk kotak penalti.... pas2 clear ball pun failed....adoiii.....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
ieeexplore
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 448
Mata Ganjaran : 3073
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-24
Location : Seri Kembangan

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 5:18 am

mmg pnas nengok Malaysia main smlm...
Raser kte kekurangan pengalaman n ketepatan. Xle ke ambk senior 3-4 org mcm team Olimpik tu ek???

Nk main mcm Barcelona tp pas bola x tpt.... Singapore main cam Man Utd cross sna sni

Tp wa rsa kte bole mnang 3-0 kt Bkt Jalil nnt...

Hidup Harimau Malaya...

"Harimau kalo dah cedera lagi garang"

_________________
Lihat dunia dari mata burung, Atau dari dalam tempurung, Yang mana satu engkau pilih?
Dalam kalut ada peraturan, Peraturan mencipta kekalutan, Di mana pula kau berdiri?
Di sini
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 5:27 am

pengalaman kurang bohong sgt kot bro..... muka2 yg sama je main time piala suzuki hari 2.... plak 2 friendly ngn arsenal+liverpool bagai..... tp smlm main kaku je....

bleh dpt 3-0 kalo main bukan mcm semalam..... defend 2 kna rombak ckit wa rasa....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2893
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 10:51 am

x leh nak salahkan depa 100%.. padang tu byk buat masalah.. padang tiruan mcm padang futsal.. bola pergi laju.. melantun kuat.. mmg payah kalo x biasa.. team singapore dah biasa team kita lak x biasa tu pasal lah.. tp aku pon bengang gak ngn defend kita.. x menunjukkan strategi sebenar mcm time tiger cup aritu.. dok tgk je diorang bwk bola smpi penalti pastu malas nak masuk.. pastu bila dah dpt bola terus clear.. last2 bola dpt balek kt team lwn.. kena attack balek!! kalo bole time terdesak sgt je terus clear bola.. kalo x main passing je.. mcmmana keeper x bolos kalo defend mcm ni.. adoiyai.. tp keeper pon satu hal gak.. mcm x da effort je nak save bola.. tukar la khairul fahmi che mat.. sharbinee ni prestasi dia naik turun naik turun la..

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 11:06 am

wa setuju ngn lu.... padang mungkin penyebab utama.... defend ngn keeper dua2 xde effort beb.... btol 2....tukar khairul fahmi je tgk mcm mn plak... tp defend smlm mmg hancur...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2893
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 11:15 am

yup.. khairul fahmi lebih tenang kalo lwn di saat2 getir mcm ni.. muka dia pon relax je.. yg dia bolos time lwn arsenal ngn liverpool dulu pon sbb bahu dia masih injured blom penuh sepenuhnya tu yg dia x diving sgt tu nak save bola.. setakat ni prestasi dia mmg bole di banggakan terutama time lwn international.. pasal defend lak mmg x leh nak tukar yg senior lagi dah.. daripada senarai 26 pelayer ni yg di hantar utk lwn singapore..
Pertahanan: Aidil Zafuan Radzak, Muslim Ahmad, Fadhli Shas, Farisham Ismail, Mahali Jasuli, Helmi Remeli, Asraruddin Putra Omar, Azmi Muslim, Rizal Fahmi Rosid,

aku rasa defend yg ada skg ni masih lagi yg terbaik.. tp cuma diorang ilang fokus je.. tunjukkan prestasi sebenar anda!!

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 11:37 am

mintak2 mcm 2 la..... mcm2 mn pun kna menang besar kat bukit jalil nnt... dan jangan bolos lg...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2893
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 11:55 am

kita mesti menang jgak walau macammana pon.. sekurang2nya 2-0.. kalo x bungkus la harapan nak masuk pusingan ke3

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 1:27 pm

yesss...kna menang...wa mintak sgt2 game kat bukit jalil xsama mcm semalam...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:29 pm

hahaha....

nampaknya semua komen bro2 sekalian panas berapi tampak gayanya...
wa dah call K. Rajagobal semalam...dia akui mmg tersilap wat percaturan masukkan Ismail Farouki yg dia tgk menonjol masa lawan Arsenal dan Liverpool....rupa2nya bila main lawan Singapore...lebih hancor lg..

Nasib baik second half, Dollah Salleh telefon bgtau apa yg Rajagobal wat silap. Terus coach Malaya balik ke formasi asal masa AFF dgn player yg sama...

Apapun, K. Rajagobal minta maaf kat seluruh rakyat malaysia. Dia ingat Ismail Farouki boleh menjadi senjata sulit Harimau Malaya....rupanya senjata makan tuan. Hahaha...

Bab defend sayur tu, rajagobal berjanji akan perkemaskan di Bukit Jalil. Perbincangan hati ke hati dgn player pertahanan dan coach pertahanan sedang dibuat utk perbetulkan keadaan. Cuma coach Rajagobal harap penyokong Malaya jgn pressure sgt player...mereka pun sedey dgn kebolosan itu.

K. Rajagobal harap penyokong turun beramai2 kasi panas Bukit Jalil agar player kita dirasuki jin Harimau Berantai dan terus membaham Singapore yg harap Awang Import je nie...

AYUHHHH

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
CrazyDriver
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 62
Mata Ganjaran : 2596
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-15

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:39 pm

mmg x puas hati betol semlm tgk bola..
def...? alahai...
keeper pun..? alahai...

bagus lagi keeper tyme lwn ngan chelsea harituh..
Back to top Go down
http://powerbatin.blogspot.com/
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:44 pm

Biasa la bro...coach pun manusia gak. Kdg2 wat silap...

Tp klu wa di tempat dia, maybe wa pun buat yg sama. Yerla...mamat Ismail Farouki nie belum pernah main lagi di arena kompetitif, so ada chances dia boleh jd senjata sulit Harimau Malaya yg belum dihidu team Singa.

Apapun. lesson learn. Next game kita taruk team Singa cukup2 bro. Gelanggang Bukit Jalil, kubu keramat...ayuh gegarkan Singa di sana

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2893
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:45 pm

scarface wrote:
hahaha....

nampaknya semua komen bro2 sekalian panas berapi tampak gayanya...
wa dah call K. Rajagobal semalam...dia akui mmg tersilap wat percaturan masukkan Ismail Farouki yg dia tgk menonjol masa lawan Arsenal dan Liverpool....rupa2nya bila main lawan Singapore...lebih hancor lg..

Nasib baik second half, Dollah Salleh telefon bgtau apa yg Rajagobal wat silap. Terus coach Malaya balik ke formasi asal masa AFF dgn player yg sama...

Apapun, K. Rajagobal minta maaf kat seluruh rakyat malaysia. Dia ingat Ismail Farouki boleh menjadi senjata sulit Harimau Malaya....rupanya senjata makan tuan. Hahaha...

Bab defend sayur tu, rajagobal berjanji akan perkemaskan di Bukit Jalil. Perbincangan hati ke hati dgn player pertahanan dan coach pertahanan sedang dibuat utk perbetulkan keadaan. Cuma coach Rajagobal harap penyokong Malaya jgn pressure sgt player...mereka pun sedey dgn kebolosan itu.

itu lah.. aku sms rajagopal pon dia ckp dia silap tektik.. dia ckp dia guna tektik tu sbb FL dia kat singapore bagitau tetktik tu bagus utk mkn singa ni.. hahhahaha.. nampaknya strategi beliau mkn tuan nampak nya
K. Rajagobal harap penyokong turun beramai2 kasi panas Bukit Jalil agar player kita dirasuki jin Harimau Berantai dan terus membaham Singapore yg harap Awang Import je nie...

AYUHHHH

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:47 pm

strawhatcrew wrote:
scarface wrote:
hahaha....

nampaknya semua komen bro2 sekalian panas berapi tampak gayanya...
wa dah call K. Rajagobal semalam...dia akui mmg tersilap wat percaturan masukkan Ismail Farouki yg dia tgk menonjol masa lawan Arsenal dan Liverpool....rupa2nya bila main lawan Singapore...lebih hancor lg..

Nasib baik second half, Dollah Salleh telefon bgtau apa yg Rajagobal wat silap. Terus coach Malaya balik ke formasi asal masa AFF dgn player yg sama...

Apapun, K. Rajagobal minta maaf kat seluruh rakyat malaysia. Dia ingat Ismail Farouki boleh menjadi senjata sulit Harimau Malaya....rupanya senjata makan tuan. Hahaha...

Bab defend sayur tu, rajagobal berjanji akan perkemaskan di Bukit Jalil. Perbincangan hati ke hati dgn player pertahanan dan coach pertahanan sedang dibuat utk perbetulkan keadaan. Cuma coach Rajagobal harap penyokong Malaya jgn pressure sgt player...mereka pun sedey dgn kebolosan itu.

itu lah.. aku sms rajagopal pon dia ckp dia silap tektik.. dia ckp dia guna tektik tu sbb FL dia kat singapore bagitau tetktik tu bagus utk mkn singa ni.. hahhahaha.. nampaknya strategi beliau mkn tuan nampak nya
K. Rajagobal harap penyokong turun beramai2 kasi panas Bukit Jalil agar player kita dirasuki jin Harimau Berantai dan terus membaham Singapore yg harap Awang Import je nie...

AYUHHHH


HAHAHAHAHAHA....

Plagiat nie... cheers

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:49 pm

oo...ada plagiat gk ek dlm ni...hahahaha....

apapun.... mari kita tgk sama2 harimau gigit itu singa!!

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
CrazyDriver
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 62
Mata Ganjaran : 2596
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-15

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:49 pm

orite.
aku turun bukit jalil nnt sokong Malaysia tercinta. Smile
kita jumpe di sana ya bro.
Back to top Go down
http://powerbatin.blogspot.com/
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:53 pm

Kita tgk nanti siapa raja rimba yg sebenar....harimau atau singa...hahhaha

tp klu kita convert team singa dan rimau ke dalam istilah EPL...

Singa = Chelsea

Harimau = Hull City

So lu bygkanlah Chelsea vs Hull City.......kecut wei kita

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
CrazyDriver
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 62
Mata Ganjaran : 2596
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-15

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:57 pm

hahah. bole lak bro convert into EPL..haha

ps: safiq rahim kad merah wei..sedey wa tgk dia smlm..kapten tue..
Back to top Go down
http://powerbatin.blogspot.com/
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:58 pm

bro crazy driver..... bleh2.... nnt tgk kalo xde program lain...wa sampai bukit jalil....





bro scarfce......... hahahaha....jgn r buat kecut2...... nk kna menang ni....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 2:59 pm

CrazyDriver wrote:
hahah. bole lak bro convert into EPL..haha

ps: safiq rahim kad merah wei..sedey wa tgk dia smlm..kapten tue..


dia terjah player spore.... tergolek mamat 2.... pecah buah pinggang kalo kna tepat wa rasa... hehehe....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 3:00 pm

CrazyDriver wrote:
hahah. bole lak bro convert into EPL..haha

ps: safiq rahim kad merah wei..sedey wa tgk dia smlm..kapten tue..

Takpe bro....

Kita ada lg midfielder lain....K Gurusamy boleh masuk tu

Amar Rohaidad boleh turun sikit jd Defensive Midfielder

Ada peluang lg bro....

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 3:03 pm

2 la...boleh makan lg wa rs...janji jgn main macam semalam!

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Today at 10:12 pm

Back to top Go down
 
Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Bertambahnya Muallaf Di Dunia Barat
» General Explanations of the Administration’s Revenue Proposals 2014 (Greenbook)
» The Blood Red Moons Of 2014 And 2015: An Omen Of War For Israel?
» John Tng's- Blood Moons of 2014 & 2015- Anti Christ Connection
» So... When Will The World End? Apple’s A.I. Siri Predicts “Gates Of Hell” To Open July 27, 2014

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: