MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Thu Jul 07, 2011 1:34 pm

First topic message reminder :

SELEPAS mengintip kekuatan Malaysia menentang Taiwan pada pusingan
pertama kelayakan Piala Dunia 2014 tempoh hari, jurulatih Singapura,
Radojko Avramovic yakin beliau memiliki strategi terbaik bagi meranapkan
impian anak buah Datuk K Rajagobal untuk mara ke pusingan seterusnya.

Katanya, secara tradisi pertembungan Malaysia dengan Singapura pasti
sengit tidak kira dalam apa jua pertandingan dan beliau menjangkakan
situasi sama terjadi pada pusingan kedua kelayakan Piala Dunia 2014 di
Stadium Jalan Besar, 23 Julai ini.
“Perlawanan itu akan
mencetuskan satu suasana hebat dan akan mengembalikan memori sebelum
ini, namun ia sudah berlalu. Ini adalah saingan kelayakan Piala Dunia
dan kami mahu layak ke pusingan ketiga sekali lagi,” katanya sebagai
memetik laporan laman web Today Online semalam.




Berdasarkan rekod pertembungan di pusingan kelayakan Piala Dunia oleh
Fifa, kedua-dua negara ini pernah bertemu tiga kali dengan dua
daripadanya memihak kepada Singapura pada 1977 dan 1989.
Sebagai
persiapan menghadapi skuad Harimau Malaya, Avramovic, 61, semalam
mengumumkan senarai 25 pemain untuk menjalani latihan pusat yang bermula
14 Julai ini.
Namun rata-rata pemain yang masih mendapat
tempat dalam skuad itu adalah muka-muka lama memandangkan beliau tidak
memiliki masa untuk menguji pemain baru.









Apa yang penting baginya, pasukannya tidak mengalami masalah sama
seperti yang dialami rakan sejawatnya, Rajagobal yang dihimpit masalah
kecederaan pemain.
“Ini adalah 25 pemain terbaik yang kami ada
dan saya tidak memanggil ramai pemain baru kerana tidak mempunyai masa
untuk menguji mereka. Saya cuma berharap kami tidak berdepan sebarang
masalah kecederaan apabila bertemu Malaysia,” jelas Avramovic.
SELEPAS mengintip kekuatan Malaysia menentang Taiwan pada pusingan
pertama kelayakan Piala Dunia 2014 tempoh hari, jurulatih Singapura,
Radojko Avramovic yakin beliau memiliki strategi terbaik bagi meranapkan
impian anak buah Datuk K Rajagobal untuk mara ke pusingan seterusnya.

Katanya, secara tradisi pertembungan Malaysia dengan Singapura pasti
sengit tidak kira dalam apa jua pertandingan dan beliau menjangkakan
situasi sama terjadi pada pusingan kedua kelayakan Piala Dunia 2014 di
Stadium Jalan Besar, 23 Julai ini.
“Perlawanan itu akan
mencetuskan satu suasana hebat dan akan mengembalikan memori sebelum
ini, namun ia sudah berlalu. Ini adalah saingan kelayakan Piala Dunia
dan kami mahu layak ke pusingan ketiga sekali lagi,” katanya sebagai
memetik laporan laman web Today Online semalam.




Berdasarkan rekod pertembungan di pusingan kelayakan Piala Dunia oleh
Fifa, kedua-dua negara ini pernah bertemu tiga kali dengan dua
daripadanya memihak kepada Singapura pada 1977 dan 1989.
Sebagai
persiapan menghadapi skuad Harimau Malaya, Avramovic, 61, semalam
mengumumkan senarai 25 pemain untuk menjalani latihan pusat yang bermula
14 Julai ini.
Namun rata-rata pemain yang masih mendapat
tempat dalam skuad itu adalah muka-muka lama memandangkan beliau tidak
memiliki masa untuk menguji pemain baru.









Apa yang penting baginya, pasukannya tidak mengalami masalah sama
seperti yang dialami rakan sejawatnya, Rajagobal yang dihimpit masalah
kecederaan pemain.
“Ini adalah 25 pemain terbaik yang kami ada
dan saya tidak memanggil ramai pemain baru kerana tidak mempunyai masa
untuk menguji mereka. Saya cuma berharap kami tidak berdepan sebarang
masalah kecederaan apabila bertemu Malaysia,” jelas Avramovic.












Daripada senarai pemain yang dikeluarkan itu, Singapura masih menagih
khidmat pemain luar yang diberikan hak kerakyatan iaitu Qiu Li dan Shi
Jiayi (China), Bennett Daniel Mark (England) Aleksandar Duric dan
Mustafic Fahrudin (Serbia).
Bagaimanapun penyerang kelahiran
Nigeria, Agu Casmir dan juga bintang tempatan, Mohamed Noh Alam Shah
tidak berada dalam senarai kali ini.
Apa yang memeningkan
kepala Avramovic apabila kedudukan kapten skuad Singa itu, Shahril Ishak
masih dalam tanda tanya selepas dia beraksi dalam liga haram Indonesia
bersama kelab Medan Chiefs yang berkemungkinan berdepan tindakan Fifa.
Selepas
aksi pertama di Singapura, kedua-dua pasukan akan bertemu sekali lagi
dalam perlawanan timbal balik di Stadium Nasional Bukit Jalil pada 28
Julai ini untuk mencari tempat beraksi di peringkat kumpulan.
Singapura
mendapat bye pada pusingan pertama manakala Malaysia mengatasi Taiwan
menerusi kelebihan gol di tempat lawan selepas agregat terikat 4-4.

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down

AuthorMessage
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 3:07 pm

orait....dpt gaji nie terus beli tiket bro.....kita gamatkan stadium...jgn lupa bawak mercun dan laser...hahaha

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
Peronda Ceng
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 47
Mata Ganjaran : 2547
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-12
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 3:15 pm

Mcm tu py perumpamaan pn boleh yea bro Scarface ... Very Happy

Sayang la Datuk K leh plak wat eksperimen pkai Mail Faruqi dlm game bsar cmnih..
Tahniah la pd FAM yg aturkan game lwn kelab EPL beberapa hari sblm game lwn Singa..

Kebaikan : Mendedahkan kelemahan defend kita sana sini yg tk solid cam AFF Cup
Sepatutnya dah kna tampal mna yg terkurang tuh..

Keburukan :Abis kelemahan kita Singa dpt hidu dan amik kesempatan pas tgk taktikal kita

Kita mengharapkan kemasukan beberapa pemain masa lwn Chelsea tempoh hari tp hakikatnya kita hy boleh pkai pemain yg dlm list 24 0rg ni sja...team Olimpik pn da sampe ke Slovakia..

Harimau yg terluka lebih garang dan agresif dan amatlah berbahaya jika diusik skali lg oleh Sang Singa..

P/s : jgn bawak mercun/laser..Singapore nnt mengadu kt FIFA abih kita kena banned nnt..

Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 3:34 pm

Peronda Ceng wrote:
Mcm tu py perumpamaan pn boleh yea bro Scarface ... Very Happy

Sayang la Datuk K leh plak wat eksperimen pkai Mail Faruqi dlm game bsar cmnih..
Tahniah la pd FAM yg aturkan game lwn kelab EPL beberapa hari sblm game lwn Singa..

Kebaikan : Mendedahkan kelemahan defend kita sana sini yg tk solid cam AFF Cup
Sepatutnya dah kna tampal mna yg terkurang tuh..

Keburukan :Abis kelemahan kita Singa dpt hidu dan amik kesempatan pas tgk taktikal kita

Kita mengharapkan kemasukan beberapa pemain masa lwn Chelsea tempoh hari tp hakikatnya kita hy boleh pkai pemain yg dlm list 24 0rg ni sja...team Olimpik pn da sampe ke Slovakia..

Harimau yg terluka lebih garang dan agresif dan amatlah berbahaya jika diusik skali lg oleh Sang Singa..

P/s : jgn bawak mercun/laser..Singapore nnt mengadu kt FIFA abih kita kena banned nnt..


Hahaha...betul bro. Kita syok sgt nak main dgn Big Four EPL
Syok la team Singa dok analisis permainan kita masa kena lauk dgn Arsenal dan Liverpool tu

Defend kita maybe ada masalah dalaman sikit. Apapun kita harap corak bertahan yg kukuh di Bukit Jalil nnti

p/s Jgn bawak mercun dan laser wei...wa melawak je td....hahahaha

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2887
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 3:37 pm

scarface wrote:
strawhatcrew wrote:
scarface wrote:
hahaha....

nampaknya semua komen bro2 sekalian panas berapi tampak gayanya...
wa dah call K. Rajagobal semalam...dia akui mmg tersilap wat percaturan masukkan Ismail Farouki yg dia tgk menonjol masa lawan Arsenal dan Liverpool....rupa2nya bila main lawan Singapore...lebih hancor lg..

Nasib baik second half, Dollah Salleh telefon bgtau apa yg Rajagobal wat silap. Terus coach Malaya balik ke formasi asal masa AFF dgn player yg sama...

Apapun, K. Rajagobal minta maaf kat seluruh rakyat malaysia. Dia ingat Ismail Farouki boleh menjadi senjata sulit Harimau Malaya....rupanya senjata makan tuan. Hahaha...

Bab defend sayur tu, rajagobal berjanji akan perkemaskan di Bukit Jalil. Perbincangan hati ke hati dgn player pertahanan dan coach pertahanan sedang dibuat utk perbetulkan keadaan. Cuma coach Rajagobal harap penyokong Malaya jgn pressure sgt player...mereka pun sedey dgn kebolosan itu.

itu lah.. aku sms rajagopal pon dia ckp dia silap tektik.. dia ckp dia guna tektik tu sbb FL dia kat singapore bagitau tetktik tu bagus utk mkn singa ni.. hahhahaha.. nampaknya strategi beliau mkn tuan nampak nya
K. Rajagobal harap penyokong turun beramai2 kasi panas Bukit Jalil agar player kita dirasuki jin Harimau Berantai dan terus membaham Singapore yg harap Awang Import je nie...

AYUHHHH


HAHAHAHAHAHA....

Plagiat nie... cheers

aiseh.. apa yg aku taip x kuar da.. hampeh tol.. hahahahahaha...
apa2 hal pon sokongan kepada harimau malaya jgn bebelah bahagi..
walaupon kalah kita mesti tetap terus menyokong..
in rajagopal we trust.......!!

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
Peronda Ceng
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 47
Mata Ganjaran : 2547
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-12
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 3:43 pm

Gua nk lyn Berita sukan TV3 pasal bola smlm....
walaupun sedih tgk gol2 Singapore terutama gol yg kelima tuh...

Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 3:47 pm

Apapun, kalau FAM betul2 serius nak masuk Piala Dunia nie...kena buat perancangan rapi sepertimana negara2 Eropah buat..

Dari sudut teknikal dan taktikal di padang, itu di bawah kendalian coach sepenuhnya. Tetapi di Eropah ada lagi cabang muslihat yg agak kotor dr segi etikanya....namun tetap dilakukan samada secara langsung ataupun tidak.

Apa yg gua maksudkan ialah penggunaan taktik mengenali peribadi dan private life player lawan. Sebagai contoh, wa sebagai pemain pertahanan telah diberi tugas utk merantai Alexander Duric (misalnya).

Sebelum perlawanan bermula, perisik2 yg telah lama mengintip private life player yg bakal wa marking tu akan menyerahkan semua rahsia2 player tu kepada gua utk wa study. Misalnya Duric nie baru clash dgn girlfriend dia, wa tau nama girlfren dia, no telefon, alamat dan segala maklumat sulit.

So, semasa perlawanan, masa wa membayangi dia, wa akan cucuk dia dgn cerita girlfren dia utk bg dia panas. Wa cucuk2 bg dia hangin betul sampai dia pun mengasari gua...silap2 klu referee nampak, dia kena kad merah.

Kaedah ini cukup kotor tetapi mmg digunakan di peringkat persaingan tertinggi bola sepak samada ada di tahap kelab mahupun antarabangsa.

Contoh paling segar ialah masa Piala Dunia perlawanan antara Itali dan Perancis. Defender Itali, Materazzi diberi task utk merantai Zinedine Zidane sambil mencucuk Zidane agar dia naik hangin.

Akibatnya, lu sendiri sudah tahu. Hahaha. Zidane naik angin terus menanduk si mangkuk Materazzi tu. Dan dia pun kena kad merah. Perancis pun kalah.

Jose Mourinho cukup pakar dalam bidang ini. Sebab tulah dia digelar "master of tactician"

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"


Last edited by scarface on Sun Jul 24, 2011 3:56 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2399
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 3:54 pm

scarface wrote:
orait....dpt gaji nie terus beli tiket bro.....kita gamatkan stadium...jgn lupa bawak mercun dan laser...hahaha



wa nk bwk m16 masuk....hahahaha!!!! nk tembak penyokong spore.....berbulu btol wa tgk!!!

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2887
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 4:02 pm

scarface wrote:
Apapun, kalau FAM betul2 serius nak masuk Piala Dunia nie...kena buat perancangan rapi sepertimana negara2 Eropah buat..

Dari sudut teknikal dan taktikal di padang, itu di bawah kendalian coach sepenuhnya. Tetapi di Eropah ada lagi cabang muslihat yg agak kotor dr segi etikanya....namun tetap dilakukan samada secara langsung ataupun tidak.

Apa yg gua maksudkan ialah penggunaan taktik mengenali peribadi dan private life player lawan. Sebagai contoh, wa sebagai pemain pertahanan telah diberi tugas utk merantai Alexander Duric (misalnya).

Sebelum perlawanan bermula, perisik2 yg telah lama mengintip private life player yg bakal wa marking tu akan menyerahkan semua rahsia2 player tu kepada gua utk wa study. Misalnya Duric nie baru clash dgn girlfriend dia, wa tau nama girlfren dia, no telefon, alamat dan segala maklumat sulit.

So, semasa perlawanan, masa wa membayangi dia, wa akan cucuk dia dgn cerita girlfren dia utk bg dia panas. Wa cucuk2 bg dia hangin betul sampai dia pun mengasari gua...silap2 klu referee nampak, dia kena kad merah.

Kaedah ini cukup kotor tetapi mmg digunakan di peringkat persaingan tertinggi bola sepak samada ada di tahap kelab mahupun antarabangsa.

Contoh paling segar ialah masa Piala Dunia perlawanan antara Itali dan Perancis. Defender Itali, Materazzi diberi task utk merantai Zinedine Zidane sambil mencucuk Zidane agar dia naik hangin.

Akibatnya, lu sendiri sudah tahu. Hahaha. Zidane naik angin terus menanduk si mangkuk Materazzi tu. Dan dia pun kena kad merah. Perancis pun kalah.

Jose Mourinho cukup pakar dalam bidang ini. Sebab tulah dia digelar "master of tactician"

ganas tul taktik tu.. tu baru psycho beb.. apa2 la.. aku lagi suka tgk team2 bola ni main fair play.. syok je.. layan beb.. tp kalo dah asik main kasar tu x brapa minat.. lebih2 lagi team sendiri kena kad merah.. hampa beb

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 4:30 pm

Aha...sedikit update pasal Piala Dunia Sepak Takraw di Stadium Titiwangsa

Final Malaysia vs Thailand

Skrip mcm biasa la...Malaysia kena lauk 3 - 0.

p/s Tekong kita yg first buat taik betul la. Paha dia berat sey...wat servis je sangkut memanjang, bila lepas jaring, out lak. Hampes jer

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417102
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 4:46 pm

en.scarface..nape x dibukak thread tersendiri..bercampur aduk lak dalam nie..
hehe

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Sun Jul 24, 2011 4:58 pm

hehehe...takpe bro. Sampingan je kejap. Lagipun dah tamat pun Piala Dunia tu. Hahaha

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52960
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Mon Jul 25, 2011 12:26 pm



_________________
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2887
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Mon Jul 25, 2011 1:55 pm

yg last gol tu keeper nmpk sgt kecewa ngn defender.. adoiyai.. defender byk bagi ruang sgt kat striker import singapore ni.. jgn bagi ruang.. masuk je.. suma gol yg dijaringkan singapore tu silap defend ngn keeper.. gol 1st,2nd keeper mcm x da mood nak tangkap bola.. gol ke3 smpi akhir suma silap defender..

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
azam
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 140
Mata Ganjaran : 2684
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-19
Age : 36
Location : subang jaya

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Mon Jul 25, 2011 2:36 pm

wa rasa Mr King mesti rombak defend team ni nnti..keeper mesti apek balek men..CB aku rasa aidil akn masuk balik..Mahali (RB) pun cm x leh jaga cine boroi tu..badrol aku rasa amek tmpt safiq..amirul men balik 1st eleven..itu pendapat aku la..
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Mon Jul 25, 2011 6:20 pm

Siapa dah beli tiket wei? Angkat tangan!!

Lu beli kat grand stand ke yg rege RM 30 tu?

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2887
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Mon Jul 25, 2011 7:12 pm

aku maybe bwk group singapore kot pegi stadium nanti.. so tiket free.. ngeh ngeh ngeh

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Mon Jul 25, 2011 7:17 pm

strawhatcrew wrote:
aku maybe bwk group singapore kot pegi stadium nanti.. so tiket free.. ngeh ngeh ngeh

Waduh bro...lu duduk dgn geng Singa ke?

Awas lu bro..wa baling lu dgn botol air mineral....

Hahahaha cheers

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2887
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Mon Jul 25, 2011 7:26 pm

scarface wrote:
strawhatcrew wrote:
aku maybe bwk group singapore kot pegi stadium nanti.. so tiket free.. ngeh ngeh ngeh

Waduh bro...lu duduk dgn geng Singa ke?

Awas lu bro..wa baling lu dgn botol air mineral....

Hahahaha cheers

jgn risau.. hanya bwk group singapore je.. tp sokongan masih ke harimau malaya.. aku dah pernah bwk group pegi tgk bola byk kali dah.. yg plg latest aritu bwk group indonesia time final tiger cup.. time pegi suma semangat abis.. siap tanya aku lagi sapa yg akan menang.. aku dgn humble nya bekata.. x kisah la mana2 yg menang.. padahal dlm hati mmg nak harimau malaya menang.. tp lepas balek suma muka monyok je hahahaha.. tp diorang ni proffesional.. walaupon kalah x da maki2 or apa kat kami yg bekerja ni.. geek tp jualan coklat mmg terbaik la kakakakaka..

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53989
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Mon Jul 25, 2011 8:23 pm

esok baru member gua nak try tiket online (sempat lagi ke yek?)...ingat nak beli yg grand stand...RM50 kan?
Back to top Go down
azam
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 140
Mata Ganjaran : 2684
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-19
Age : 36
Location : subang jaya

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Tue Jul 26, 2011 4:19 am

wa mintak bdk despatch terpacak kt stadium s alam kol 10 pg..mintak2 la dpt..hehe
Back to top Go down
kaiser69
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 91
Mata Ganjaran : 2589
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-07
Age : 33
Location : KL

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Tue Jul 26, 2011 4:47 am

ader geng2 sdt beli tiket x?boleh kirim ker

_________________
~live the life to the fullest~ Twisted Evil
Back to top Go down
azam
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 140
Mata Ganjaran : 2684
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-19
Age : 36
Location : subang jaya

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Tue Jul 26, 2011 8:39 am

wa da dpt ticket (RM 30je)..bdk despatch wa beli kt kaunter Stadium S Alam..die cite org x bpe ramai pukul 12 td..tp just 4 info ticket GRANDSTAND (RM 50) dh abes..
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53989
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Tue Jul 26, 2011 10:04 am

alahai...melepas la jwbnye gua nak beli ticket grandtand...baru ingat ptg ni kang nak g kejap....
Back to top Go down
azam
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 140
Mata Ganjaran : 2684
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-19
Age : 36
Location : subang jaya

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Tue Jul 26, 2011 11:09 am

spideyman wrote:
alahai...melepas la jwbnye gua nak beli ticket grandtand...baru ingat ptg ni kang nak g kejap....

xpe bro..beli tiket 30 hengget je huhu..
Back to top Go down
lazywann81
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 17
Mata Ganjaran : 2067
Reputasi : 0
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Tue Jul 26, 2011 6:05 pm

ada lg ker tiket skrang.xsempat beli aaa.keje..dgr citer dah 60k dah abih...huhuhu,betul ker??
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura   Today at 4:39 pm

Back to top Go down
 
Kelayakan Piala Dunia 2014: Malaysia vs Singapura
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Bertambahnya Muallaf Di Dunia Barat
» General Explanations of the Administration’s Revenue Proposals 2014 (Greenbook)
» The Blood Red Moons Of 2014 And 2015: An Omen Of War For Israel?
» John Tng's- Blood Moons of 2014 & 2015- Anti Christ Connection
» So... When Will The World End? Apple’s A.I. Siri Predicts “Gates Of Hell” To Open July 27, 2014

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: