MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Video pekerja KFC pedajal makanan

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417107
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Video pekerja KFC pedajal makanan   Fri Jul 08, 2011 4:04 am

First topic message reminder :



yekkk....x lalu aku nak makan dowh..walaupun sebelum nie aku peminat no.1 KFC

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down

AuthorMessage
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3005
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: Video pekerja KFC pedajal makanan   Sat Jul 09, 2011 8:33 pm

ragu2 jugak aku nak makan fast food nih Sad

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52965
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Video pekerja KFC pedajal makanan   Sat Jul 16, 2011 7:56 am



Dah dijawab oleh pihak KFC...: )

_________________
Back to top Go down
otaigiler
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 892
Mata Ganjaran : 53040
Reputasi : 0
Join date : 2011-06-06
Age : 34
Location : clunk

PostSubject: Re: Video pekerja KFC pedajal makanan   Sat Jul 16, 2011 8:08 am

hahaha....report aku dah sampai meja mamat nih....hehehe

alwi ni poyo...kalau ader pengumuman mana nak cakap melayu...

skang dgn ader rules baru dak2 KFC lagi tertekan...

1. takleh nak goyang kaki
2. takleh nak lompat prosedur...kalau prosedur 7-10 kene breading 7-10 lah ko takder short cut nak jadi 3-5 atau 5-7 lagi dah....
3.takleh nak curik makan

tu antara yg paling selalu dak2 kfc langgar peraturan....

pasni masak le...dah ader cctv....huhu

igt diorang buat camtu leh selamat ke...lagi sakit lagi ade....

_________________
"Yo ijazah terbaik datangnya dari jalanan
dari pengalaman bercakap dan bersalaman
Kucing bawa tidur rimau bawa igau
masuk tempat orang bawa otak bukan pisau"

AKU TAAT PADA YANG SATU

MEMEY AR!!!
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Video pekerja KFC pedajal makanan   Sat Jul 16, 2011 8:16 am

bro...siapa saingan KFC nie bro? Klu dgr director tu ckp ada org yg bwk video tu tunjuk kat top mgt KFC dan minta wang...tp tak dilayan

Tu yg video tu diupload ke internet utk burukkan imej KFC...

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2861
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: Video pekerja KFC pedajal makanan   Sat Jul 16, 2011 8:19 am

ini dikatakan kerana nila setitik rosak susu sebelanga.....
kesian dak2 yg keje betul2...kerana seekor kebau tue..habis semua ..kena ..

mmg tension oo kalau ada "mata" yg asik pandang kita keje jer....
mmg kalau nak cari salah org cukup senang la pasnie...

pergi keje skrg nie mesti stress jee....nak take rest 5 minit pun dah cuak per..
Back to top Go down
otaigiler
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 892
Mata Ganjaran : 53040
Reputasi : 0
Join date : 2011-06-06
Age : 34
Location : clunk

PostSubject: Re: Video pekerja KFC pedajal makanan   Sat Jul 16, 2011 8:26 am

saingan KFC memang banyak...kebanyakannya fastfood yg sedia ada kat negara kita ni...

sorry to say ar...cam McD,A&W,MarryBrown dan sewaktu dgnnya... Piza hut,nandos,ayamas dan kfc under 1 holding KFC holding....

cerita somebody yg bawak naik kat table mgt KFC tu aku ader dgr citer... ni nak ugut KFC lar kalau nak dia tutup mulut haruslah suap dia ngan duit...

tapi KFC bukan bodo... ini bukan salah produk tapi salah penyedia produk...dan langkah2 utk supaya banana no fruit two time...telah pun di war2 pada pihak media...

so skang dah takde was2 nak makan kepci...hahaha

_________________
"Yo ijazah terbaik datangnya dari jalanan
dari pengalaman bercakap dan bersalaman
Kucing bawa tidur rimau bawa igau
masuk tempat orang bawa otak bukan pisau"

AKU TAAT PADA YANG SATU

MEMEY AR!!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Video pekerja KFC pedajal makanan   Today at 8:54 am

Back to top Go down
 
Video pekerja KFC pedajal makanan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» FUNNY CHRISTMAS VIDEO - How dogs with hands prepair for Xmas!
» Really Cool Jesus video!
» [b]VIDEO STORES EVIL SPIRITS HAVEN??????[/b]
» A Short Video on the Biblical Basis of Dreams
» Serene Branson on her migraine aura Video

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: