MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 FREEMASON & ILLUMINATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102915
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Jul 15, 2011 11:07 am

First topic message reminder :

ok atas permintaan OJ & rico aku bukak topic ni, tempat perbincangan mengenai dua pergerakan Yahudi Dunnama utk memonopoli dunia mengikut telunjuk diorang tanpa menampakkan siapa dalang sebenarnya......yakni puak YAHUDI sendiri

semalam aku baru beli buku bertajuk RAHSIA SIMBOL YAHUDI oleh ibnuyaacob penyusun dia. buku dia ni adapt dari blog DAJJAL:THE KING OF THE WORLD CONSPIRACY

ni wikipedia pasal freemason
http://ms.wikipedia.org/wiki/Freemason

ni lak wikipedia pasal illuminati
http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

kalau sape2 nak tambah dipersilakan

_________________
Back to top Go down

AuthorMessage
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102915
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Jul 19, 2011 7:38 am

korang ingat tak pasal heboh kisah iklan raya TV3 dulu tu ada unsur Kristian & Buddha. iklan tu pon diorang kata ada unsur2 freemason kan pasal director dia yang ca ya nun alif tu disahkan ahli lodge penang tak silap aku

cemana laaa big boss TV3 aka Datuk Seri F.R. tu boleh terlepas pandang benda2 melibatkan agama ni betol tak? atau pon beliau sendiri ahli freemason?????

KUANG KUANG KUANG!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Jul 19, 2011 4:50 pm

Berbalik kepada trivia ttg dana bertrilion-trilion US dollar yg FM ada utk laksanakan NWO.

Dari manakah datangnya duit itu???

Jawapan dia mudah sahaja. Bukankah Iblis nie sudah wujud sejak zaman Nabi Adam a.s lagi....maka pengetahuan dia ttg dunia ini seusia umur bumi ini juga.

So, pada awal pelaksanaan Iblis membentuk foundation Freemason ini....Iblis telah memberitahu kepada perintis2 awal FM iaitu The Templars ttg lokasi2 harta karun samada di darat mahupun di lautan.

Barang tidak boleh dinafikan juga Iblis telah mendedahkan lokasi sebenar harta karun yg paling banyak iaitu milik jutawan zaman Firaun iaitu Qarun.

Lu all bayangkanlah brp byk harta Qarun nie ada. Lu bygkan sahaja kunci nak buka stor harta dia nie kena dipikul 4 org hamba yg gagah perkasa. Kira dia lagi kaya dari Raja Gula, Robert Kuok. Lagi kaya daripada Ananda Krisnan. Lagi kaya daripada Raja Minyak dari Cuba (org kaya no 1 dunia skrg nie).

So, lu tahu sekarang dari mana dana mereka datang...

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 3:34 am

pasal the templars ni perintis FM pun satu isu yg xpasti sgt sejauh mn kebenarannya... byk sgt versi pasal asal usul FM ni.... dlm internet lain.... dlm buku lain... dlm history channel lain....

wa xtau la FM ni mmg btol berkiblatkan lucifer ke x...sbb 2 wa cuba utk mndapatkan kepastian ngn cuba compare attitude diorg ngn true satanisme..... sebab wa ada terbaca jgk FM ni more 2 Atheis..... btol @ x....xtau la..... so mcm dana utk laksanakan NWO provide n guide by iblis 2.... kalo ikut apa yg wa tau....mcm kna pastikan btol2.... mmg la iblis ni sape2 sembah dia...suka mmg xhengat.... tp kna igt...kalo ahli FM btol2 Atheis....ego diorg dh tentu mencanak2....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102915
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 7:48 am

tu pasal la kita selalu menyebut harta karun.....asal kepada nama Qarun yang kaya raya zaman firaun dulu.

yahudi punye tamak tak cukup dgn harta Qarun, nak dikorek lagi masjidil aqsa utk harta Nabi Sulaiman lak

tu pasal la dana utk freemason ni tak penah habis2 utk disumbangkan ke seantero dunia utk visi jahat iblis ni

_________________
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 9:29 am

bro,

ada beza antara golongan pentadbir dgn golongan yg ditadbir.

Bila lu dah jadi taiko tai, takkan lu masih nak jadi tukang pow di Pasar Seni....dah tentu la lu subcon kat anjing2 lu...

Lu tentu mau rilek di ofis persembunyian lu sambil buat planning jangka panjang dgn geng2 otai lu utk dilaksanakan oleh anjing2 lu nnti.

So, mcm tu la dgn Iblis. Dia nie pakar strategi dan taktikal. Dia akan merekrut ahli FM yg berpengaruh utk plan jahat dia.

So, kena jelas ranking antara FM dgn geng Luciferian.

Bg gua Luciferian atau Satanism lebih kpd occult yg menjadikan Lucifer sebagai tuhan...

Bab majlis tertinggi yang melaksanakan konspirasi NWO, itu adalah kerja Freemason dan Illuminati..

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 9:45 am

Berkenaan Atheis....ini juga merupakan salah satu plan Iblis utk sesatkan manusia

Atheis bermaksud tidak mempercayai kewujudan Tuhan sama sekali. Dunia ini wujud secara automatik.

Fahaman Atheis menjadikan manusia hanya percaya kepada sains dan teknologi dan membuang kepercayaan bahawa ada Tuhan yg menentukan segala perkara di dunia ini.

Apabila manusia Atheis, lagi senang Iblis nak jahanamkan mereka. Sebab itu Iblis memberi ilham kpd Charles Darwin (ahli saintis Freemason) utk menulis buku Origin of the Species yg mendakwa manusia serta semua hidupan yg ada di dunia ini berasal drp suatu evolusi. Contohnya manusia berevolusi drp monyet.

So, apa akibatnya bila manusia percaya tiada Tuhan? Dah tentulah mereka juga akan anggap malaikat tidak wujud, Iblis tidak wujud, syaitan tidak wujud, jin tidak wujud dan nabi serta agama juga adalah rekaan semata2.

Bila ini fahaman yg berjaya diterapkan, jadilah manusia yg hanya hidup di dunia utk dunia tanpa bersedia utk alam kematian dan Akhirat. Pendek kata, mereka telah sesat sesesat-sesatnya....

Dgn itu, Iblis telah berjaya.....

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2861
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 9:54 am

bab nie leh menerangkan pasal piramid ngan mata tunggal diatas nie...
lagi 1 nak sentuh tertarik pasal sekali masuk mmg xleh keluar dah...]

dek kerana tertarik bab nie aku selalu gak usha bab nie dlm u tube..dan terjumpa 1 dokumentari la mengenai sowang ex freemason yg buat pengakuan tergempar di sebuah gereja.....pastue dichop sebagai org gila (...dimasukkan ke dalam ospital sakit gila...pastue keluar...n last2 ilang begitu sahaja...hingga skrg tak dijumpai...yg menjadi misteri kat sini kerana dia dijemput keluar dan selepas itu terus ilang..

kedua ...saja la usha2 blog2 tempatan dan menariknya dr kalangan pembangkang pun ada juga yg dikaitkan dengan FM nie...iaitu pak berahim.. malah ada gambar konvesyen parti tersebut pada thn 2009 yg diterbalikkan menjadi mata tunggal...termasuk 1 carta yg menunjukkan pak berahim nie salah seorang berjawatan dlm lodge FM utk thn 2010/2011 nie...

tp dek kerana blog nie ada unusr2 politik semasa so ..uols judge la sendiri ye..nie link nyer..

http://anginperubahan.blogspot.com/2010/07/anwar-ibrahim-dipilih-jadi-penjaga.html
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 10:05 am

hahaha...

wa dah tau pasal pak baraim nie...tp malas wa nak sebut. Takut geng SDT kata wa kaki politik jer...

wa serah kpd geng SDT utk nilai sendiri pasal nie...

cuma wa nak sebut satu....belum pernah Malaya kacau-bilau seperti skrg sejak mamat nie dipecat dahulu drp Kabinet...

Tu jer...

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2861
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 10:11 am

sbb tue la dalam kebanyakkan video or catatan mengenai FM ini samada dalam u tube or blogspot...semua pemilik ini meminta agar buka minda dan hati serta ketepikan hal lain2 sejenak ..perhatikan apa yg disampaikan..berpikir dan jgn cepat melatah

kalau x mesej xkan dpt disampaikan ......so sila tonton sekali lagi la the arrivals ..hehe...utk pemahaman semula..minds control.. Smile
Back to top Go down
Alon
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2616
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-30
Age : 44

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 10:44 am

Mmg susah klu dibuktikan beliau ni terlibat...klu dah termasuk dlm politik..lagi la mudah agenda fm diserapkan..secara tak sedar kita terpengaruh jgk ngan agenda beliau nih..lebih lagi yg mmg zero/fanatik ngan politik..cuba tanya org yg mmg bijakpandai dan belajar politik..minda dorang terbuka dan matang sikit..
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 726
Mata Ganjaran : 3259
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 11:09 am

bro2 bole la layan lord of the ring.. mmg cerita favourite wa tu..
cerita peter jackson cuba menggambarkan dunia akhir zaman mcm mana... dimana kenderaan hanye berkuda shj dan senjata yg diguna pkai waktu tu adalah memanah dan pedang shj...
kesemua ada tertulis di dalam kitab suci kita.

the eye sauron - dajal..
frodo and fellowship of the ring - segellintir org beriman yg akan menentang dajjal
orc - yakjuj makjuj
gandalf - imam mahadi
aragorn - nabi isa a.s
legolas dan puak2 nye - kaum bunian

bgitula alkisah nya org putih yg begitu rajin menelaah
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 11:51 am

Pada fasa awal peperangan antara good and evil itu nanti...

Puak yg beriman (digelar the resistant) wujud dalam beberapa organisasi yg terpisah2 dan berpusat di beberapa lokasi di dunia ini.

Setiap organisasi resistant ini dipimpin oleh ulamak yg berkaliber dan berkarisma tinggi.

Sehinggalah muncul Imam Mahdi yang berjaya menyatukan mereka semua di bawah satu panji. Masa tu ulamak2 ini dpt mengecam bahawa org itu adalah Imam Mahdi yg ditunggu2....serta-merta mereka join venture di bawah panji yg sama.

Masa tu dah takde la perpecahan mengikut mazhab mcm skrg nie (syiah, khawarij dan Ahli Sunnah Wal Jamaah).

Masa nielah kekuatan resistant menjadi padu dan mendatangkan gerun kpd tentera Dajjal...

Pertempuran hebat berlaku di seantero dunia sehingalah ke Kota Mekah al-Mukarramah di mana medan kuasa positif yg kuat di area Kaabah itu gagal ditembusi oleh Dajjal.

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
cheong_sterbong
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 214
Mata Ganjaran : 102784
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-01
Location : puchong kinrara

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 7:28 pm

Tertarik aku dengan topik ni.....actually aku baru je dlm konsep permulaan... iaitu meneliti video bertajuk " The Arrival " seperti yang dicadangkan. Aku download kat mediafire edisi sarikata bahasa melayu :-

http://www.mediafire.com/?mda80fmd5veef

Actually keseluruhan part video dlm youtube ni ada 51 kesemuanya, tapi yang versi senikata bahasa melayu ni baru je ada 35 part je,mungkin diorg xsempat nk translate lg kot. Aku nak tgk dulu semua video2 ni.... then baru leh join sembang2 topik ni hehe
Basketball

_________________
IP Man ..... Win Chun Kung Fu legend...
Back to top Go down
cheong_sterbong
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 214
Mata Ganjaran : 102784
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-01
Location : puchong kinrara

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 9:02 pm

Yeah... dah berjaya download kesemua part 1-51 "The Arrival" dengan senikata Bahasa Melayu. Thanks guys utk info ni... xsabar nk tgk nnt Basketball

_________________
IP Man ..... Win Chun Kung Fu legend...
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265589
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 20, 2011 10:35 pm

huhu memang best bro.. tp ingat.. memang fikiran kena banyak fikir...

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 21, 2011 4:35 am

pegangan kalo x cukup teguh....FM ni akan nmpak mcm satu pertubuhan yg suci murni la....wa xtau la kebykan yg join ni mmpunyai agenda tersendiri @ juz tertarik ngn falsafah rekaan pada dasarnya utk menarik lebih ramai anggota kat malaysia ni.....member wa time study dulu adalah antara yg mmg terjebak ngn FM ni...melayu.... bila ditanya...mmg alasan yg diberikan penuh dgn tujuan dan matlamat seolah2 FM ni savior kpd manusia sejagat.....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 21, 2011 4:40 am

ni wa paste apa yg pnh tgk....

Persaudaraan
Setiap pengikut-pengikut Freemason diwajibkan untuk bertoleransi, dan berfikiran positif sesama sendiri agar pendirian mereka mudah diterima.

Menderma dan beramal kebajikan
Pengikut Freemason melakukan pelbagai perkara kebajikan demi untuk menarik lebih ramai pengikut mereka.

Mereka berpegang teguh terhadap kepercayaan mereka. Mereka percaya bahawa prinsip yang mereka bawa membawa lebih kepada kemajuan dan mendapat kehidupan yang lebih baik.

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 21, 2011 4:42 am

ni antara asal usul @ sejarah yg pelbagai version sebagaimana yg wa ckp dlm post seblum ni.......


Persatuan tukang batu

Penjelasan yang lebih berasas mengenai gerakan Freemason ialah ia berkembang daripada persatuan pemahat dan tukang batu (dalam bahasa Inggeris, pemahat atau tukang batu dipanggil mason atau stone mason) pada Zaman Pertengahan di Eropah. Pada masa itu, mereka diambil untuk bekerja oleh raja dan pihak gereja. Terdapat dua jenis tukang batu. Satu ialah tukang batu yang memahat batu-batu biasa yang dinamakan rough mason. Freestone mason pula adalah tukang batu yang memahat batu-batu yang lebih terperinci dan dengan kesenian. Mereka ini adalah golongan bebas (free) dan bukan hamba kepada mana-mana tuan yang kaya. Nama "Freestone mason" kemudian disingkatkan menjadi Freemason. Oleh sebab keistimewaan dan kebolehan mereka, golongan ini menubuhkan kelab atau persatuan sendiri untuk membincangkan pertukangan, kesenian dan kadar upah mereka. Salam tangan rahsia, kata-kata rahsia dan tanda-tanda lain direka untuk membezakan mereka dengan tukang batu yang lain.

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2861
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 21, 2011 6:15 am

kReNmAuT wrote:
pegangan kalo x cukup teguh....FM ni akan nmpak mcm satu pertubuhan yg suci murni la....wa xtau la kebykan yg join ni mmpunyai agenda tersendiri @ juz tertarik ngn falsafah rekaan pada dasarnya utk menarik lebih ramai anggota kat malaysia ni.....member wa time study dulu adalah antara yg mmg terjebak ngn FM ni...melayu.... bila ditanya...mmg alasan yg diberikan penuh dgn tujuan dan matlamat seolah2 FM ni savior kpd manusia sejagat.....

so sepanjang member bro tue masuk...dia ada perubahan mendadak tak bro..mcm terlalu kontrol diri ke..perahsia ke..
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 21, 2011 6:21 am

Iblis nie tau nak pancing manusia masuk perangkap dia.

Dia pandang lu sekali jer...dia tahu dah lu nie alergik bila diumpan dgn duit ke, glamour ke, pompuan ke, kereta sport ker, ilmu hitam ker....dia boleh bg tu semua bro.

Tp dia bg pun ada trade in lu kena bayar kemudian......sendiri mau ingat looo

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 21, 2011 6:52 am

ZiO_dInGiN wrote:
kReNmAuT wrote:
pegangan kalo x cukup teguh....FM ni akan nmpak mcm satu pertubuhan yg suci murni la....wa xtau la kebykan yg join ni mmpunyai agenda tersendiri @ juz tertarik ngn falsafah rekaan pada dasarnya utk menarik lebih ramai anggota kat malaysia ni.....member wa time study dulu adalah antara yg mmg terjebak ngn FM ni...melayu.... bila ditanya...mmg alasan yg diberikan penuh dgn tujuan dan matlamat seolah2 FM ni savior kpd manusia sejagat.....

so sepanjang member bro tue masuk...dia ada perubahan mendadak tak bro..mcm terlalu kontrol diri ke..perahsia ke..



xde perubahan apa2 pun....mcm biasa je.... cuma yg terkantoi 2... dia terlepas ckp sendiri2 dia....xde org korek rahsia apa pun...kira mcm dia ni nk menunjuk2 la... start dari c2 la heboh kejap hal dia ni...sampai kna basuh ngn lecturer....tp hati sudah srupa batu...mn mau jalan...
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 21, 2011 6:54 am

scarface wrote:
Iblis nie tau nak pancing manusia masuk perangkap dia.

Dia pandang lu sekali jer...dia tahu dah lu nie alergik bila diumpan dgn duit ke, glamour ke, pompuan ke, kereta sport ker, ilmu hitam ker....dia boleh bg tu semua bro.

Tp dia bg pun ada trade in lu kena bayar kemudian......sendiri mau ingat looo


benda2 mcm ni mmg sejak azali lg....
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 21, 2011 12:19 pm

"It was time, he reasoned, to let the whole world know he walked with Satan, and he used Ma Bell's red lipstick to draw a pentagram (a five-pointed star in a circle) on the back of her left thigh and on the white wall over her head. A pentagram was the universally accepted symbol of Satan. He then drew a pentagram on Nettie Lang's bedroom wall. Since then, he want to show to the world the different between Freemason and The Luciferian that he believe on." (a quote from "The Night Stalker" by Phil Carlo.)


antara peristiwa yg membabitkan satanist hardcore....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 21, 2011 1:03 pm

Bab yg paling mendebarkan dalam kisah NWO ini tentulah ttg Imam Mahdi itu sendiri...

Kalau lu tgk The Arrivals, ada la sikit diorang sentuh siapa Imam Mahdi dan dtg dr keturunan mana...

Yg jelas dia adalah drp keturunan paling baik di muka bumi...daripada darah daging Nabi Muhammad s.a.w sendiri, pendek kata dia adalah ahlul bait.

Daripada sumber2 alim ulamak (gua ada gak ikut sikit pengajian tertutup) yg muktabar, mereka ada membisikkan bahawa Imam Mahdi sudah wujud di zaman ini. Cuma dia masih dalam usia remaja, dan dia pun tidak tahu dia bakal menjadi khalifah kita yg akan memimpin peperangan menentang Dajjal.

Alim ulamak yg ada karomah dapat mengecam dia berdasarkan tanda2 tertentu (line nie mmg hanya alim ulamak je tahu...ilmu mcm kita nie tak sampai maqam tu). Mereka yg tahu ini merahsiakan siapa dia dan di mana dia sekarang demi melindungi dia drp intipan musuh2 Islam.

Kelak dia mencapai umur tertentu, dan Allah s.w.t mentauliahkan dia menjadi pemimpin (kata omputeh to fullfill his destiny), he will become full circle. Di waktu ini dia menyedari siapa dia dan apa yg mesti dia buat utk memenuhi tugas berat yg diberi kepadanya.

Di pihak musuh2 Islam pula, mereka sekarang tgh giat mencari remaja ini. Harus diingat, mereka juga ada hint2 utk mengenalpasti ciri2 Imam Mahdi. Dan sekiranya mereka berjaya menemuinya, mereka percaya mereka boleh merubah takdir tentera Dajjal kelak (tapi kita tahu Allah s.w.t akan melindungi remaja ini).

Bila kita amat-amati cerita nie mcm cerita The Terminator lak. Arnold Susahdieja dtg dari masa depan utk membunuh O'connors sewaktu mak dia masih kandungkan dia lagi.

Tapi bak kata omputeh, sometimes reality is more bizzare than fictions.

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"


Last edited by scarface on Thu Jul 21, 2011 1:54 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2861
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 21, 2011 1:06 pm

kReNmAuT wrote:
"It was time, he reasoned, to let the whole world know he walked with Satan, and he used Ma Bell's red lipstick to draw a pentagram (a five-pointed star in a circle) on the back of her left thigh and on the white wall over her head. A pentagram was the universally accepted symbol of Satan. He then drew a pentagram on Nettie Lang's bedroom wall. Since then, he want to show to the world the different between Freemason and The Luciferian that he believe on." (a quote from "The Night Stalker" by Phil Carlo.)


antara peristiwa yg membabitkan satanist hardcore....

cam berebut kasih sayang dr iblis..setan dan al dajjal la plak diaorg nie...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Today at 8:57 am

Back to top Go down
 
FREEMASON & ILLUMINATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» SIGN OF THE PENTAGRAM: PROPHETIC ALERT SYRIA, ILLUMINATI, WAR
» ILLUMINATI SATANIC PROPAGANDA IS JUST BEGINNING: ALIEN PICTURE OF JESUS BY SEA OF GALILEE
» ILLUMINATI & NEW WORLD ORDER: STAR TREK, AMERICA, SYRIA, RUSSIA AND THE RACE TO ARMAGEDDON
» THE SECRET ILLUMINATI POWER REVEALED
» ILLUMINATI, THE NEW WORLD ORDER, 666...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: