MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 FREEMASON & ILLUMINATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 393
Mata Ganjaran : 103171
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Jul 15, 2011 11:07 am

First topic message reminder :

ok atas permintaan OJ & rico aku bukak topic ni, tempat perbincangan mengenai dua pergerakan Yahudi Dunnama utk memonopoli dunia mengikut telunjuk diorang tanpa menampakkan siapa dalang sebenarnya......yakni puak YAHUDI sendiri

semalam aku baru beli buku bertajuk RAHSIA SIMBOL YAHUDI oleh ibnuyaacob penyusun dia. buku dia ni adapt dari blog DAJJAL:THE KING OF THE WORLD CONSPIRACY

ni wikipedia pasal freemason
http://ms.wikipedia.org/wiki/Freemason

ni lak wikipedia pasal illuminati
http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

kalau sape2 nak tambah dipersilakan

_________________
Back to top Go down

AuthorMessage
sparkcastelo
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 280
Mata Ganjaran : 3048
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-08
Location : utara mai...

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 28, 2011 6:36 am

Quote :
bnda dlm rumah sendiri kompom2 la mngamuk....tp kalo kna kat org lain..... sedap2 je sokong..... c2 bleh nmpak hipokrit gla.....


hahaha... c2wac ni mmg adat kehidupan bro2... bl dah t'kena br nk melatah...

~peace~

_________________
lol!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 438
Mata Ganjaran : 2660
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 28, 2011 10:38 am

Segala tindak tanduk A.I ni pun kita dpt tgk mmg jelas dia ni ada niat tertentu... lagi satu contoh yg wa bleh bg dia ni cuba menghapuskan hak pemilikan peribadi....



Dalam hal ini, A.I yang selalu melaung-laungkan “ketuanan rakyat” lebih mengambarkan yang A.I ni memperjuangkan Sosialisme. Falsafah sosialisme menafsirkan bahawa hak pemilikan peribadi tidak ada. Apa yang ada adalah konsep kesamarataan dan keadilan. Mana-mana orang yang bekerja kuat akan sama haknya dengan mereka yang tidak bekerja.


Maksudnya kesamarataan harta bagi mereka yang bercucuk tanam ,berdagang
mahupun bekerja sama sahaja hartanya dengan mereka yang tidak bekerja.
Inilah konsep sosialisme yang menghapuskan hak pemilikan peribadi.
A.I memaparkan personaliti tersebut apabila melaungkan konsep
“ketuanan rakyat” yang ia perjuangkan. Inilah konsep kesamarataan
(keadilan) yang diwar-warkan oleh A.I....



bnda ni mmg kadang2 kita terlepas pandang kalo kita tgk sambil lewa je.....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 485
Mata Ganjaran : 3261
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 10:31 am

haiz, ape nak jadi la,
aku rasa macam semua benda yg kita buat nih die nak try control
bahaya sgat wooohhh Sad

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 329
Mata Ganjaran : 3117
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 39
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 10:47 am

hmm kalau kalangan ahli buss sapa lak yee...
sbb diaorg nie tentu lagi profil..kasi org politik je buat keje..
so sapa yg terlalu sokong atau terlalu malas nak ambil tau
mesti x nampak punyer bab2 nie
alih2 leh berbalah ...sbb brp kerat sgt yg nak ambil port ..kes2 cam nie ..yg dikira cmm x-files or teori konspirasi nie.. Smile
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 485
Mata Ganjaran : 3261
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 10:50 am

ahli buss ? ape tuh bro ??
tak faham, explain skit, trima kasih Very Happy

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 329
Mata Ganjaran : 3117
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 39
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 10:53 am

business man hehehhehe
yerlaa mesti diaorg nie dr pelbagai cabang kan..
kalau x ..xkan kontroversi ...1 bangunan kat terengganu tue bersalib diatasnya..
Smile
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 329
Mata Ganjaran : 3117
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 39
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 8:41 pm

mungkin itu lodge diaorg kot...
atau dewan perhimpunan mereka...................
mcm dewan persatuan laa...
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 485
Mata Ganjaran : 3261
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sun Jul 31, 2011 11:56 am

penang memang ade kawasan FM ni la bro,


_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 726
Mata Ganjaran : 3515
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 01, 2011 8:36 am

da smpi penang da ker brother?ctu dah jadi maskid2 main2 la hahahah
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 485
Mata Ganjaran : 3261
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 12:41 am

yeake ? bukan ade ke ??
hari tuh member gua tunjuk2 lagi gambar2 kat sana

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 329
Mata Ganjaran : 3117
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 39
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 3:57 am

kalau dalamb sejarahnya ada cuma mungkin bukan kat tempat situ kot...
Back to top Go down
redcar
SDT Otai
SDT Otai
avatar

Posts : 173
Mata Ganjaran : 2945
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 4:14 am


_________________
Muka Kena Tebal, Hati Mau Kental, Perangai Jangan Bebal.
Back to top Go down
redcar
SDT Otai
SDT Otai
avatar

Posts : 173
Mata Ganjaran : 2945
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 4:15 am




Front and back of a Masonic apron.
If freemasonry would only enrich their Christianity one should ask thyself why they have a skull, the symbol of death no less, as part of their symbols. What does that have to do with Christianity?


Last edited by rico on Tue Aug 02, 2011 4:17 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265845
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 4:15 am

ok la.. sape member fm ni... wa nk join...

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 393
Mata Ganjaran : 103171
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 7:31 am

otokjem wrote:
ok la.. sape member fm ni... wa nk join...



ko nak join fm ke OJ?

_________________
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265845
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 7:59 am

nak bro!!! serius ni

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 393
Mata Ganjaran : 103171
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 9:46 am

ko leh register kat www.sinar.FM I FOLLOW huhuhuhu

_________________
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 726
Mata Ganjaran : 3515
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 10:17 am

kihkihkih buat kelaka plak bro oj haha
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 485
Mata Ganjaran : 3261
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Aug 04, 2011 1:17 am

walweuhhh, nak byak lagi info pasal geng2 ni,
harap bro2 semau leh share lagi Smile

thx u Very Happy

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 393
Mata Ganjaran : 103171
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Aug 04, 2011 6:12 am

alan-tgk la siri arrivals kat youtube, aku dah tgk sampai part 45. ni jap gi nak sambung lagi. byk info2 psl 2 groups ni & kedatangan dajjal pon ada kene mengena sekali

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 438
Mata Ganjaran : 2660
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 5:58 am

shaguar50 wrote:
otokjem wrote:
ok la.. sape member fm ni... wa nk join...



ko nak join fm ke OJ?




uishh... ?? biar btol....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 438
Mata Ganjaran : 2660
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 6:02 am

info ni menarik gk.....



Sejak bergabung dengan organisasi Freemasonry, illuminati menjadi semakin kuat kerana dibantu oleh jaringan organisasi Freemasonry yang tidak menyedari telah dijadikan alat transportasi aman oleh illuminati. Illuminati terus diburu oleh gereja. Mereka dianggap sebagai penyembah syaitan, disebabkan mereka, sama seperti Freemasonry, memiliki ritual pemujaan kepada "Sang Arsitek Agung" / "The Great Architect", yang dilambangkan oleh mereka berupa "The Wholeseeing-Eye" / "Mata tuhan" (diambil dari legenda mesir); yang merupakan simbol dari Lucifer (sebutan setan dalam tradisi kristian).

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 438
Mata Ganjaran : 2660
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 6:53 am

The Great Seal menjadi salah satu lambang negara Amerika pada 20 Jun 1782… The Great Seal penuh dengan makna-makna tersembunyi.....











Pada bahagian atas sekali, ada 13 bintang dan membentuk star of david atau seal of solomon…



Heksagram ini adalah azimat yang digunakan oleh kaum pagan untuk membangkitkan/ menyeru syaitan..

-Pada ranting pohon zaitun, daun berjumlah 13….

- Pada cakar kanan, anak panah berjumlah 13…

- Pada perkataan, “E Pluribus Unum”, huruf-hurufnya berjumlah 13…

- Pada sisi atas helang, terdapat bintang yang berjumlah 13…

– Pada sayap kanan, bulu berjumlah 32 yang melambangkan tingkat 32 dalam darjat Freemason Scottish Rite, belah kiri pulak ade 33 melambangkan tingkat dalam darjah Freemasonry. ..

– Pada perkataan Annuit Coeptis, huruf-hurufnya berjumlah 13..

- Bulu ekor burung helang ni ade 9, melambangkan tingkat darjat Freemason kt New York.. Helang itu sendiri merupakan ikon Freemason yang telah digunakan secara luas oleh Scottish Rite……..

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 726
Mata Ganjaran : 3515
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 6:59 am

The arrival paling syok waktu dia citer pasal Islam kite (episod 39 ke 50)

da confirm kita menang hahaa

bersemangat aku haha
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 485
Mata Ganjaran : 3261
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 9:23 am

gua sudah khatam itu arrival, walauwehh, memang perspektif kita berubah la sejak tgok arrival tuh

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   

Back to top Go down
 
FREEMASON & ILLUMINATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» ILLUMINATI SATANIC PROPAGANDA IS JUST BEGINNING: ALIEN PICTURE OF JESUS BY SEA OF GALILEE
» ILLUMINATI & NEW WORLD ORDER: STAR TREK, AMERICA, SYRIA, RUSSIA AND THE RACE TO ARMAGEDDON
» THE SECRET ILLUMINATI POWER REVEALED
» ILLUMINATI EXPOSED......
» ILLUMINATI SATANIC TELEVISION PROGRAMMING/BRAINWASHING AGENDA EXPOSED!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: