MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 FREEMASON & ILLUMINATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102913
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Jul 15, 2011 11:07 am

First topic message reminder :

ok atas permintaan OJ & rico aku bukak topic ni, tempat perbincangan mengenai dua pergerakan Yahudi Dunnama utk memonopoli dunia mengikut telunjuk diorang tanpa menampakkan siapa dalang sebenarnya......yakni puak YAHUDI sendiri

semalam aku baru beli buku bertajuk RAHSIA SIMBOL YAHUDI oleh ibnuyaacob penyusun dia. buku dia ni adapt dari blog DAJJAL:THE KING OF THE WORLD CONSPIRACY

ni wikipedia pasal freemason
http://ms.wikipedia.org/wiki/Freemason

ni lak wikipedia pasal illuminati
http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

kalau sape2 nak tambah dipersilakan

_________________
Back to top Go down

AuthorMessage
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52728
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Jul 27, 2011 5:08 pm



Gua takde offence ke arah politik...cuma gua nak kita melihat perkara sebegini dr perspektif luar kotak dogma politik.

Isu Lina Joy nak murtad nie lantak dia la. Isu besarnya ialah Lina Joy menuntut agar mahkamah meluluskan permohonan dia.

Kita kena faham...sekiranya kes lina joy ini menang, maka semua kes seumpamanya akan turut menang sebab undang2 sivil di Malaysia mengiktiraf segala keputusan mahkamah yg terdahulu sebagai rujukan di masa depan utk selesaikan kes yg serupa.

Apakah AI tahu ke tidak benda2 mahkamah ini? Nak kata bengap...pernah jadi menteri tu...

Sorry bro...wa emosi lak

Sedangkan dlm kes Lina Joy ini...lina joy (muslim) ingin kawin dgn boyfren dia (kristian). So dia minta keluar islam utk masuk kristian ikut bf dia.

Sedangkan dalam perundangan Syariah, dalam kes sebegini ia diselesaikan dgn bf dia tu la yg kena masuk Islam spy boleh kawin dgn Lina Joy (muslim).

Tp Lina Joy menongkah arus, malah mencabar kes tersebut di mahkamah sivil...apa muslihatnya? Tak lain ialah utk membuka jln kpd semua org nak murtad lebih mudah dgn menuntut hak di mahkamah sivil...bukan di mahkamah syariah

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102913
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 28, 2011 5:26 am

itu la gunanya pertubuhan PERKASA tu skrg ni, kalo takde diorang lama dah agama & bangsa kita ni punah ranah. tapi ada jugak yang dengki dgn diorang sampai mcm2 tohmah fitnah kene btg idong.



sedih aku tgk kes lina joy ni, dikotak katikkan undang2 kita. skrg ni kes si ashraf tu plak nak tukar jantina dlm IC. tu pon takkan menang gak, kalo menang satu lagi kes syariah yang kalah dgn sivil

_________________
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265587
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 28, 2011 5:44 am

ni lagi la gila.. kelakar siot.. http://www.youtube.com/watch?v=6t_uvfRzKr4&feature=socblog_th

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 28, 2011 5:53 am

johnmatana wrote:
scarface wrote:
Ada satu video clip wawancara AI di luar negara oleh sebuah saluran televisyen asing...

Dalam wawancara tu, hos bertanya ttg pandangan AI berkenaan hak Lina Joy menukar agama....AI jwb simple jer...i believe it should not be prohibited as it is her human rights to do that...



Camnerla kalo kes lina joy tu anak A.I. yang tuko agama (Izzah). Mesti dier pown ngamuk...hampeh punyer A.I. ptuih....Smile





bnda dlm rumah sendiri kompom2 la mngamuk....tp kalo kna kat org lain..... sedap2 je sokong..... c2 bleh nmpak hipokrit gla.....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
sparkcastelo
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 280
Mata Ganjaran : 2790
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-08
Location : utara mai...

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 28, 2011 6:36 am

Quote :
bnda dlm rumah sendiri kompom2 la mngamuk....tp kalo kna kat org lain..... sedap2 je sokong..... c2 bleh nmpak hipokrit gla.....


hahaha... c2wac ni mmg adat kehidupan bro2... bl dah t'kena br nk melatah...

~peace~

_________________
lol!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Jul 28, 2011 10:38 am

Segala tindak tanduk A.I ni pun kita dpt tgk mmg jelas dia ni ada niat tertentu... lagi satu contoh yg wa bleh bg dia ni cuba menghapuskan hak pemilikan peribadi....



Dalam hal ini, A.I yang selalu melaung-laungkan “ketuanan rakyat” lebih mengambarkan yang A.I ni memperjuangkan Sosialisme. Falsafah sosialisme menafsirkan bahawa hak pemilikan peribadi tidak ada. Apa yang ada adalah konsep kesamarataan dan keadilan. Mana-mana orang yang bekerja kuat akan sama haknya dengan mereka yang tidak bekerja.


Maksudnya kesamarataan harta bagi mereka yang bercucuk tanam ,berdagang
mahupun bekerja sama sahaja hartanya dengan mereka yang tidak bekerja.
Inilah konsep sosialisme yang menghapuskan hak pemilikan peribadi.
A.I memaparkan personaliti tersebut apabila melaungkan konsep
“ketuanan rakyat” yang ia perjuangkan. Inilah konsep kesamarataan
(keadilan) yang diwar-warkan oleh A.I....



bnda ni mmg kadang2 kita terlepas pandang kalo kita tgk sambil lewa je.....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3003
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 10:31 am

haiz, ape nak jadi la,
aku rasa macam semua benda yg kita buat nih die nak try control
bahaya sgat wooohhh Sad

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2859
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 10:47 am

hmm kalau kalangan ahli buss sapa lak yee...
sbb diaorg nie tentu lagi profil..kasi org politik je buat keje..
so sapa yg terlalu sokong atau terlalu malas nak ambil tau
mesti x nampak punyer bab2 nie
alih2 leh berbalah ...sbb brp kerat sgt yg nak ambil port ..kes2 cam nie ..yg dikira cmm x-files or teori konspirasi nie.. Smile
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3003
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 10:50 am

ahli buss ? ape tuh bro ??
tak faham, explain skit, trima kasih Very Happy

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2859
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 10:53 am

business man hehehhehe
yerlaa mesti diaorg nie dr pelbagai cabang kan..
kalau x ..xkan kontroversi ...1 bangunan kat terengganu tue bersalib diatasnya..
Smile
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 8:37 pm

minggu lepas aku tukar angin, naik tren pegi ke penang

n aku rasa aku nampak logo freemason ni

betul betul besa, kat satu bangunan, dekat sebelah landasan keretapi tu

lokasi antara ipoh taiping

aku paranoid ke memang ada bangunan yang didakwa sedemikian rupa oleh aku?
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2859
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 8:41 pm

mungkin itu lodge diaorg kot...
atau dewan perhimpunan mereka...................
mcm dewan persatuan laa...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 30, 2011 9:00 pm

entah

tapi yang aku pasti, aku nampak logo macam jangka lukis tu la. besar plak tu logo die

Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3003
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sun Jul 31, 2011 11:56 am

penang memang ade kawasan FM ni la bro,


_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 726
Mata Ganjaran : 3257
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 01, 2011 8:36 am

da smpi penang da ker brother?ctu dah jadi maskid2 main2 la hahahah
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3003
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 12:41 am

yeake ? bukan ade ke ??
hari tuh member gua tunjuk2 lagi gambar2 kat sana

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2859
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 3:57 am

kalau dalamb sejarahnya ada cuma mungkin bukan kat tempat situ kot...
Back to top Go down
redcar
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 173
Mata Ganjaran : 2687
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 4:14 am


_________________
Muka Kena Tebal, Hati Mau Kental, Perangai Jangan Bebal.
Back to top Go down
redcar
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 173
Mata Ganjaran : 2687
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 4:15 am




Front and back of a Masonic apron.
If freemasonry would only enrich their Christianity one should ask thyself why they have a skull, the symbol of death no less, as part of their symbols. What does that have to do with Christianity?


Last edited by rico on Tue Aug 02, 2011 4:17 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265587
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 4:15 am

ok la.. sape member fm ni... wa nk join...

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102913
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 7:31 am

otokjem wrote:
ok la.. sape member fm ni... wa nk join...



ko nak join fm ke OJ?

_________________
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265587
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 7:59 am

nak bro!!! serius ni

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102913
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 9:46 am

ko leh register kat www.sinar.FM I FOLLOW huhuhuhu

_________________
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 726
Mata Ganjaran : 3257
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Tue Aug 02, 2011 10:17 am

kihkihkih buat kelaka plak bro oj haha
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3003
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Aug 04, 2011 1:17 am

walweuhhh, nak byak lagi info pasal geng2 ni,
harap bro2 semau leh share lagi Smile

thx u Very Happy

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Today at 10:52 pm

Back to top Go down
 
FREEMASON & ILLUMINATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» SIGN OF THE PENTAGRAM: PROPHETIC ALERT SYRIA, ILLUMINATI, WAR
» ILLUMINATI SATANIC PROPAGANDA IS JUST BEGINNING: ALIEN PICTURE OF JESUS BY SEA OF GALILEE
» ILLUMINATI & NEW WORLD ORDER: STAR TREK, AMERICA, SYRIA, RUSSIA AND THE RACE TO ARMAGEDDON
» THE SECRET ILLUMINATI POWER REVEALED
» ILLUMINATI, THE NEW WORLD ORDER, 666...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: