MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 FREEMASON & ILLUMINATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Jul 15, 2011 11:07 am

First topic message reminder :

ok atas permintaan OJ & rico aku bukak topic ni, tempat perbincangan mengenai dua pergerakan Yahudi Dunnama utk memonopoli dunia mengikut telunjuk diorang tanpa menampakkan siapa dalang sebenarnya......yakni puak YAHUDI sendiri

semalam aku baru beli buku bertajuk RAHSIA SIMBOL YAHUDI oleh ibnuyaacob penyusun dia. buku dia ni adapt dari blog DAJJAL:THE KING OF THE WORLD CONSPIRACY

ni wikipedia pasal freemason
http://ms.wikipedia.org/wiki/Freemason

ni lak wikipedia pasal illuminati
http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

kalau sape2 nak tambah dipersilakan

_________________
Back to top Go down

AuthorMessage
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Thu Aug 04, 2011 6:12 am

alan-tgk la siri arrivals kat youtube, aku dah tgk sampai part 45. ni jap gi nak sambung lagi. byk info2 psl 2 groups ni & kedatangan dajjal pon ada kene mengena sekali

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 5:58 am

shaguar50 wrote:
otokjem wrote:
ok la.. sape member fm ni... wa nk join...



ko nak join fm ke OJ?




uishh... ?? biar btol....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 6:02 am

info ni menarik gk.....



Sejak bergabung dengan organisasi Freemasonry, illuminati menjadi semakin kuat kerana dibantu oleh jaringan organisasi Freemasonry yang tidak menyedari telah dijadikan alat transportasi aman oleh illuminati. Illuminati terus diburu oleh gereja. Mereka dianggap sebagai penyembah syaitan, disebabkan mereka, sama seperti Freemasonry, memiliki ritual pemujaan kepada "Sang Arsitek Agung" / "The Great Architect", yang dilambangkan oleh mereka berupa "The Wholeseeing-Eye" / "Mata tuhan" (diambil dari legenda mesir); yang merupakan simbol dari Lucifer (sebutan setan dalam tradisi kristian).

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 6:53 am

The Great Seal menjadi salah satu lambang negara Amerika pada 20 Jun 1782… The Great Seal penuh dengan makna-makna tersembunyi.....











Pada bahagian atas sekali, ada 13 bintang dan membentuk star of david atau seal of solomon…



Heksagram ini adalah azimat yang digunakan oleh kaum pagan untuk membangkitkan/ menyeru syaitan..

-Pada ranting pohon zaitun, daun berjumlah 13….

- Pada cakar kanan, anak panah berjumlah 13…

- Pada perkataan, “E Pluribus Unum”, huruf-hurufnya berjumlah 13…

- Pada sisi atas helang, terdapat bintang yang berjumlah 13…

– Pada sayap kanan, bulu berjumlah 32 yang melambangkan tingkat 32 dalam darjat Freemason Scottish Rite, belah kiri pulak ade 33 melambangkan tingkat dalam darjah Freemasonry. ..

– Pada perkataan Annuit Coeptis, huruf-hurufnya berjumlah 13..

- Bulu ekor burung helang ni ade 9, melambangkan tingkat darjat Freemason kt New York.. Helang itu sendiri merupakan ikon Freemason yang telah digunakan secara luas oleh Scottish Rite……..

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 726
Mata Ganjaran : 3260
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 6:59 am

The arrival paling syok waktu dia citer pasal Islam kite (episod 39 ke 50)

da confirm kita menang hahaa

bersemangat aku haha
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3006
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 9:23 am

gua sudah khatam itu arrival, walauwehh, memang perspektif kita berubah la sejak tgok arrival tuh

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 05, 2011 9:01 pm

13 keluarga pendokong Illuminati yang paling berkuasa di dunia sejak berzaman....



Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Reynolds, Rockefeller, Rothchild, Russel dan Van Duyn.



Mereka menguasai dunia di sebalik tabir. Mereka menguasai ekonomi, kewangan dunia, sistem geopolitik, kelas sosial tinggi, pentadbiran kerajaan, sektor swasta & NGO, pendidikan tadika sehingga ke peringkat universiti (terutamanya Oxford, Cambridge, Harvard, Yale), pentadbiran agama, kumpulan “underground” terancang hampir seluruh negara. Mempunyai jentera dan jaringan yang terluas di dunia merentasi 7 benua 7 lautan.

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2862
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Aug 06, 2011 12:25 am

dalam byk2 tue.....aku penah dgr pasal rockeller dan rothchild je..dr zaman perang dunia 1 lagi ada kisah dia...tp kennedy..keluarga kennedy si presiden amerika syarikat tue ker?????
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3006
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Aug 06, 2011 7:45 pm

walwuehhh, Reynolds !? bukan yg pen reynolds tu ke ?

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 08, 2011 3:28 am

ZiO_dInGiN wrote:
dalam byk2 tue.....aku penah dgr pasal rockeller dan rothchild je..dr zaman perang dunia 1 lagi ada kisah dia...tp kennedy..keluarga kennedy si presiden amerika syarikat tue ker?????



setahu wa family dia r.... kuat 2 pengaruh dlm freemason....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 08, 2011 3:31 am

alan0rc wrote:
walwuehhh, Reynolds !? bukan yg pen reynolds tu ke ?



yg ni wa xsure.... ramai sgt reynolds yg femes..... mat saleh ada...negro pun ada... dari info yg wa ada pun x dinyatakan secara detail reynolds mn sbnrnya...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3006
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 08, 2011 4:20 am

hahaha, tak pe bro,
kita sama2 digging Smile

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 08, 2011 4:37 am

hehehe...mngharapkan kot2 ada geng2 kat cni bleh bgtau reynolds mn sbnrnya...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 08, 2011 6:51 am

aku pon dah abis tgk the arrivals.....manyak pengetahuan dlm minda termasuk la great seal US tuh



mcm rockefeller & rothschild tu...2 family ni dah kira legend dlm dunia yahudi... kalau ikutkan dunia ni terbahagi dua antara milik diorg. tambah lagi 70% tanah kat bumi palestin (yang diambik secara haram dek yahudi/israel) milik dua family syaitan ni le



bank2 dlm dunia ni pon milik 2 ekor ni jugak, perang dunia I & II pon dua ekor ni jugak yang bagi funding kat tentera berikat & pakatan axis.



DUNIAAAA......ANA YANG PUNYAAAA

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 08, 2011 9:54 am

Rockefeller..... wa mcm pnah tertengok nm ni... tp wa xigt sape....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Aug 10, 2011 11:01 am

lluminati yang merupakan mastermind kepada freemason dan segala benda yang tak baik di dunia ni seperti kenaikkan harga minyk dunia adalah dipelopori oleh Rockefeller dan syarikat miliknya Exxon-Mobil. Rockefeller juga memonopoli American Express, GE (general Electric)

Reynolds pula memonopoli perniagaaan dadah dan rokok dunia dimana kebanyakkan rokok dipasatan Malaysia adalah bi bawah R.J. Reynolds contohnya Camel, Salem, Winston, More, Pall Mall, Lucky Strike. Cuba buka web www.rjrt.com/home_alt.asp

DuPont merupakan peneraju syarikat kejuruteraan ketenteraan dan kejuruteraan biologi dan lain kjurutearaan yang antara terbesar di dunia dan telah buat duit semasa perang dunia kedua sebanyak berratus juta dollar atas penjualan serbuk bahan letupan kepada kedua2 pihak (Allies dan Axis). Cuba tgk web ni: http://www2.dupont.com/DuPont_Home/en_US/index.html


Selain itu juga DuPont menguasai General Motors (GM) syarikat automobil terbesar dunia mendahului Toyota. GM mengeluarkan kenderaan seperti Chevrolet, pontiac, Hummer, Cardilac dan SAAB. Buka website http://www.gm.com/vehicles/?evar10=homepage_vehicles_link
Cuba lihat pada Kereta F1 BMW-Sauber. Ada lambang DuPont pada sayap belakangnya.

Rothchilds merupakan seorang superbilionair yang tak disebut oleh Forbes sebagai orang terkaya (tapi hakikatnya paling kaya gila) dan memegang Bank of Rothchilds, bank tertua dan terbesar di dunia. cuba buka web http://www.rothschild.com/. Nenek moyang Rothchilds, Amschel Rothschild adalah pemula dan perancang Illuminati/Freemason/Occult. Dia juga memegang firma2 kewangan terbesar dunia seperti Kuhn, Loeb and Co., Lehman Brothers dan Goldman Sachs. Goldman Sachs juga telah membeli pegangan RHB dalam tahun lepas.

Russell mengausai syarikat pelaburan terbesar dunia iaitu Russell Investments Buka web ni http://www.russell.com/us/SiteNav.asp

Collins pula terlibat dalam perniagaan makanan dan merupakan pemeganag franchais KFC yang selalu kita dok makan.

Tapi ada lagi 2 yang saudara AbduFathir tak sebut iaitu McDonalds yang orang melayu dan seluluh dunia tergila2kan nak makan McDonalds dan juga Disney yang kartun2nya dan filem2 nya ditayangkan di Malaysia.
yang lain tu wa tak berapa tau pasal penglibtan dirorang. tapi yang pasti semua illuminati sangat kaya gila kan dengan memegang syarikat2 gergasi dunia dan boleh menyebarkan pengaruh mereka, pengaruh illuminati, pengaruh freemason dan pngaruh freemason melalui syarikat2 berkenaan.

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2862
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Aug 10, 2011 11:18 am

mmg kaya giler laaaaa diaorg niee
jadi "ibu" perniagaan yg melibatkan kegunaaan harian mahupun hiburan yg selama nie nampak simbol U jer..tp hakikat...dah lama dah semua org kena "pegang" kepala....
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Aug 10, 2011 11:21 am

bkn setakat pegang je beb.... kna tunjal2 dh...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3006
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Aug 12, 2011 4:51 am

omg !! gilo la, dieorg macam conquer everything la, WTF !?
haiyahh, habis la, walau macam mana pun gu tetap akan berpegang teguh kpd islam

ermmm, tuhan je la tahu ap akan terjadi in future,
God save us all, the one and only ALLAH Smile

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Aug 13, 2011 6:35 pm

2 la... zaman sekarang ni benda2 yg nmpak cantik kat luar belum tentu xberulat kat dalam.....

setakat nakal2 lelaki 2 bg wa ok lg la..... tp kalo benda2 dh melibatkan akidah ni... jgn main2 woo... halal dibunuh!

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 15, 2011 6:32 am

dari cara tu la org kafir ni nak goyangkan iman & akidah kita umat islam ni. melalui ideologi, hiburan & mcm2 lagi la. tapi sendiri mau ingat la kan, walaupon aku sendiri kuat cheong tapi akidah kene sentiasa beringat lebih la jgn sampai terpesong

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 15, 2011 6:44 am

2 la wa ckp...setakat nakal lelaki 2.... bnda boleh bendung lagi la.... tp bila melibatkan akidah ni.... adoiiii.... sendiri mau hengat la....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3006
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 15, 2011 9:34 pm

mari kita berdoa, semoga kita di tempat yg benar =)

gua tak nak side setan ni. byak takut

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265590
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Aug 15, 2011 11:12 pm

Sape member fm pm me plz

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2405
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Wed Aug 17, 2011 3:54 am

ada ke pengikut fm dlm ni...? biar btol lu nk join? dalam bnar peginya 2...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Today at 8:23 pm

Back to top Go down
 
FREEMASON & ILLUMINATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» SIGN OF THE PENTAGRAM: PROPHETIC ALERT SYRIA, ILLUMINATI, WAR
» ILLUMINATI SATANIC PROPAGANDA IS JUST BEGINNING: ALIEN PICTURE OF JESUS BY SEA OF GALILEE
» ILLUMINATI & NEW WORLD ORDER: STAR TREK, AMERICA, SYRIA, RUSSIA AND THE RACE TO ARMAGEDDON
» THE SECRET ILLUMINATI POWER REVEALED
» ILLUMINATI, THE NEW WORLD ORDER, 666...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: