MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 FREEMASON & ILLUMINATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102915
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Jul 15, 2011 11:07 am

First topic message reminder :

ok atas permintaan OJ & rico aku bukak topic ni, tempat perbincangan mengenai dua pergerakan Yahudi Dunnama utk memonopoli dunia mengikut telunjuk diorang tanpa menampakkan siapa dalang sebenarnya......yakni puak YAHUDI sendiri

semalam aku baru beli buku bertajuk RAHSIA SIMBOL YAHUDI oleh ibnuyaacob penyusun dia. buku dia ni adapt dari blog DAJJAL:THE KING OF THE WORLD CONSPIRACY

ni wikipedia pasal freemason
http://ms.wikipedia.org/wiki/Freemason

ni lak wikipedia pasal illuminati
http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

kalau sape2 nak tambah dipersilakan

_________________
Back to top Go down

AuthorMessage
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153125
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 16, 2011 8:10 am

sungguh menarik topik ni. smbil wa mencari info psl ni di malaysia.. wa terjumpa ni http://www.ohtidak.com/oh-senibina-freemason-di-malaysia/
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
ah_fook
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 157
Mata Ganjaran : 2701
Reputasi : 3
Join date : 2011-05-12

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Sat Jul 16, 2011 8:44 am

klu nk tau lbh lnjut bkak utube la.. cari psl the arrival.. tp ada bnyk part..
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102915
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 6:10 am

dalam diam kita di malaysia ni diyahudikan dek freemason & illuminati. tu pon ada jugak orang2 kita yang bengong pegi join freemason.

OJ-ape cite mamat kat forum sebelah yang mengaku freemason tu?

_________________
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 726
Mata Ganjaran : 3259
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 6:33 am

aku siap dgr negara kita tergolong dlm sistem piramid freemason. sistem yg diguna pkai adalh 1, 4, 8, 16.. dgr cite PM kita yg paling legend duk kat org 8..
kesahihan dia x dikenal pasti.. hm.. bole gila isim bro pkir byk pasal bnda ni haha tpi mcm digembar gemburkan lah.. freemason die twist 1world 1 nation tu kepada kepentingan dia sendiri.. aku cdgkan mekeme sume kaji citer dajal dlu.. sbb dia kpala sgalanya dan x pernah mati.. bygkan dah berapa lama dia hidup dan ilmu yg dimliki.. tpi mcm mana pun.. dah tertulis dalam Kitab Kita iaiitu Islam akan memperolehi kemenangan mutlak.. huhu Qadha dan Qadar.. rukun iman haha tq.
Back to top Go down
Alon
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2616
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-30
Age : 44

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 6:44 am

aku penah baca pasal pergerakkan freemason ni kat majalah Mastika(ntah bila aku lupa)..ada pemimpin2 dan bekas pemimpin negara kita yg terlibat menurut penyiasat Mastika..tapi tak tau la sapa..klu ikut dengar cier datuk M**a H**** ada kena mengena..tapi taktau betol ke tdk..mmg susah nak buktikan..tapi yg kita nampak ada agenda2 mereka yg dah berjaya..
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52730
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 6:55 am

hahaha....

semua yg diplan berjalan dgn teratur bro...cuma tinggal satu lagi buah yg sedang nak siap...

buah last ialah transformasi sistem perbankan dunia ke arah globalisasi. Bila ini dah menjadi, buah seterusnya ialah menukar secara total sistem ekonomi berasaskan matawang yg sekarang kita guna kepada sistem tanpa menggunakan matawang sama sekali...

Ini sudah pun berlaku di beberapa negara....sistem tanpa mata wang tunai (cashless system) ialah penggunaan wang maya seperti penpal, card credit, online banking dan seumpamanya.

Dalam sistem tanpa wang ini, kita cuma lihat duit kita dalam bentuk digital atau nombor2 atas skrin komputer jer.

Menyedari hal ini, ada gerakan di kalangan negara Islam utk menukar kepada sistem mata wang Dinar....tapi kurang mendapat sambutan. Di Malaysia, Tun Mahathir antara orang yang sangat menyokong penggunaan Dinar Emas itu.

So, soalannya..di manakah keburukan sistem tanpa mata wang itu? Keburukan tersembunyi yang wujud sudah lama dirancang Zionist (Freemason). Umum kita ketahui bahawa kesemua bank2 di dunia dikuasai Freemason ini. So apabila sistem kewangan dunia secara total sudah menggunakan konsep tanpa wang...buah paling last ialah meruntuhkan keseluruhan sistem itu....

Bagaimana nak runtuhkan seluruh sistem ini? Senang je...mereka buat2 la kata serangan virus (padahal virus tu mereka yg buat pun). Apabila sistem kewangan dunia musnah, kita semua menjadi papa kedana krn jika ada wang tunai pun ia tidak diiktiraf. So kita kembali ke zaman sistem barter (tukar barang).

Dan apabila kita miskin, kita akan diperhambakan oleh golongan Freemason ini secara terang-terangan (kembalilah zaman sistem perhambaan)...

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 7:09 am

secara terang2 xde lg la kat negara kita ni... tp bnda ni wa dh follow since ms wa form 4 lg.....bkn follow join diorg.... follow tgk apakebndanya yg diorg nk, apa yg diorg target..... tp yg pasti pemimpin mlysia mmg ada join freemason ni....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 7:11 am

shaguar50 wrote:
dalam diam kita di malaysia ni diyahudikan dek freemason & illuminati. tu pon ada jugak orang2 kita yang bengong pegi join freemason.

OJ-ape cite mamat kat forum sebelah yang mengaku freemason tu?

Bro Shaguar, gua rasa mamat kat forum sebelah yang mengaku freemason tu bukannya betul2 freemason..gua rasa dia saja nak poyo nak mendapat perhatian pasal maybe bagi dia, freemason ni benda2 yang cool n mamat tu mungkin tak tahu pun apa freemason ni sebenarnya..gua dah banyak jumpa orang2 mcm ni..bagi ahli2 freemason yang sebenar, mereka tidak akan mengaku yang mereka adalah ahli freemason kepada orang2 yang bukan ahli freemason..malah, terdapat sesetengah ahli2 freemason yang tidak kenal sesama mereka kerana kerahsiaan yang tinggi adalah merupakan salah satu asas yang dipegang oleh ahli2 freemason dan itu adalah sumpah mereka yang paling utama..gua tahu pasal benda ni di atas sebab2 tertentu..pasal tu bila ada orang sesuka hati mengaku yang dia ni ahli freemason, gua akan gelak aje..bila gua tanya dia soalan paling asas : "lu lodge mana", semua tak tahu..haha..biasa la..bagi mereka, freemason ni adalah yg cool and mereka buta2 nak ikut sedangkan mereka tak tahu pun apa rencana di sebaliknya..dalam bahasa kasar gua, golongan2 ni adalah "bangang mcm lembu".. Evil or Very Mad
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 7:11 am

ni antara info yg pnh wa tau diorg pnya cawngan kat mlysia.... btol ke x... wa x tau la.... juz 4 sharing...

  • Kuala Lumpur: 3 loji
  • Pulau Pinang: 1 loji
  • lpoh: 1 loji
  • Kuantan: 1 loji
  • Kuching: 2 loji
  • Port Dickson: 1 loji
  • Port Klang: 1 loji
  • Kelantan: 1 loji
  • Taiping : 1 loji
    Kota Kinabalu: 1 loji
  • Back to top Go down
    kReNmAuT
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 438
    Mata Ganjaran : 2404
    Reputasi : 0
    Join date : 2011-07-06
    Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 7:15 am

    Sesetengah ulama Islam menegaskan adalah tujuan utama Freemason ialah mengambil kembali tanah Palestin dan membina kembali Haikal Sulaiman di bawah runtuhan Masjid Al-Aqsa, kemudian akan melebarkan pemerintahannya ke Syria, Iraq, Jordan, Mesir dan terus menuju ke Al Madinah di Arab Saudi. Pergerakan ini didakwa dibentuk bagi mengembangkan fahaman Yahudi dengan cara bergiat cergas di dalam bidang pendidikan, politik, budaya dan sosial.
    Gerakan ini berkembang di seluruh dunia termasuk di negara-negara Islam seperti Turki era Mustafa Kamal Ataturk. Freemason juga berkembang luas di Mesir, Maghribi, Lubnan, Malaysia dan lain-lain. Gerakan ini dikaburkan melalui kegiatan amal seperti membantu keluarga yang miskin dan menganjurkan pertunjukan amal untuk disedekahkan kepada mereka yang memerlukan.
    Gerakan ini jelas nyata memperjuangkan kewujudan negara Israel dan Yahudi di bumi Palestin antara tahun 1940an dan 1970-an.Lantaran orang Islam bersikap anti-Freemason, anti-Semitisme dan anti-Zionisme. Ada yang mengaitkan Freemason dengan Dajjal yang akan hadir pada akhir zaman. Ini berdasarkan simbol Free Masonic yang dikenali "Satu Mata Melihat Semua" (All Seeing One Eye) dikatakan menyerupai Dajjal bermata satu.


    _________________









    i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
    Back to top Go down
    Guest
    Guest



    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 7:17 am

    Info tu lebih kurang betul tu,bro krenmaut..lodge freemason ni dah lama dah ada kat Malaysia..sejak zaman penjajahan British lagi..n lodge ni berada di seluruh Malaysia untuk memudahkan ahli-ahli freemason ni berjumpa bila buat ritual mereka..
    Back to top Go down
    kReNmAuT
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 438
    Mata Ganjaran : 2404
    Reputasi : 0
    Join date : 2011-07-06
    Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 7:25 am

    2 la... mmg setahu wa pun bnda ni mmg dah lama dh kat malaysia ni...Freemason pernah menjadi isu di Malaysia bila Haji sulaiman palestin bertanding jawatan dalam UMNO. Ada dakwaan pemimpin tertentu ditaja atau menjadi ahli Freemason untuk melonjak naik dalam hierarki negara. Awal 1980-an isu ini kembali senyap dalam persidangan UMNO... sejauh mn kbenarannya....wa xtau la.....

    _________________









    i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
    Back to top Go down
    shaguar50
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 393
    Mata Ganjaran : 102915
    Reputasi : 4
    Join date : 2011-05-11
    Location : USJ

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 10:57 am

    ni la buku yang aku cite ari tu..harga RM24.....mcm2 info freemason & illuminati kita bleh tau

    [img:91bd]http://lalala.forumms.net/[/img]

    _________________
    Back to top Go down
    kReNmAuT
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 438
    Mata Ganjaran : 2404
    Reputasi : 0
    Join date : 2011-07-06
    Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 11:45 am

    ok la ada buku mcm ni...bleh jd bahan rujukan jgk kan...

    tp wa mmg suka follow freemason ni... bkn apa... nk tgk pengaruh diorg dlm malaysia.... secara puratanya wa rasa mmg dahsyat jgk la.... ngn pembinaan..mercu tanda kat malaysia ni... byk bro... tp apa bleh kita buat? tgk je la.....

    _________________









    i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
    Back to top Go down
    kReNmAuT
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 438
    Mata Ganjaran : 2404
    Reputasi : 0
    Join date : 2011-07-06
    Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 11:55 am

    ada jgk wa terbaca dlm satu blog... mcm ni ayatnya... lebih kurang..." sorg researcher dr filipina kalo x silap la... buat kajian knp israel runtuhkan WTC... WTC 2 sbnrnya dibina mngikut pintu gerbang freemason... tp diruntuhkan sbb dah ada pengganti kpd WTC 2... bangunan mn? KLCC..!! binaan KLCC ngn jambatan kat tgh 2 lebih mirip kpd pintu gerbang freemason.. dn ada satu bilik d KLCC 2... yg mmpunyai gmbar segitiga ngn satu mata kat tgh2....

    btol ke x... xtau la... tp buat renungan bersama....

    _________________









    i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
    Back to top Go down
    The Dark Knight
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 775
    Mata Ganjaran : 52965
    Reputasi : 12
    Join date : 2011-05-22
    Age : 33
    Location : Celah Boobs

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 12:05 pm


    Saja nak share ngan geng2 sumer kalau nak baca lehlah try klik salah 1 link kat bwh nih :-

    (1)http://lalala.forumms.net/t1377-the-knights-templar#32110
    (2)http://lalala.forumms.net/t1376-templars-and-freemason

    Enjoy reading and gain knowledge...Smile

    _________________
    Back to top Go down
    Pierre
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 602
    Mata Ganjaran : 3122
    Reputasi : 12
    Join date : 2011-06-24
    Age : 30
    Location : Cheras

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 12:05 pm

    setahu sy Illuminati ni kire group eksklusif dlm freemason. Kire mcm sume ahli illuminati ialah freemason tp bkn sume ahli freemason ialah illuminati.

    Then diorg ni byk guna nama orgnization lain2 kt lain2 tmpt. Biasa diorg akan cr org yg ada potential nak sukses...byk org biase mule link dgn group ni ms awl2 uni....sebb orgnization FM ni byk provide scholarship yg top2....

    secr genrally FM ni against any religion(kristian pun tk suke FM)...diorg lg mngutamakn science and reasoning....

    america kire negara yg diasaskn oleh FM...

    tgk video ni....psl pngasas america yg link dgn FM

    http://www.youtube.com/watch?v=GK9F_Q8JVBM&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=ETVQrcJsDoc&feature=related


    _________________
    farao Making beast with two backs farao
    Back to top Go down
    Pierre
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 602
    Mata Ganjaran : 3122
    Reputasi : 12
    Join date : 2011-06-24
    Age : 30
    Location : Cheras

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 12:07 pm

    tq bro johnmatana...

    _________________
    farao Making beast with two backs farao
    Back to top Go down
    kReNmAuT
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 438
    Mata Ganjaran : 2404
    Reputasi : 0
    Join date : 2011-07-06
    Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 12:10 pm

    yg penah wa tau la kan... FM ni byk version dia pnya asal usul...nanti wa post.... xigt dh dh kat mn wa terbaca dulu.... lama dh...

    _________________









    i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
    Back to top Go down
    The Dark Knight
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 775
    Mata Ganjaran : 52965
    Reputasi : 12
    Join date : 2011-05-22
    Age : 33
    Location : Celah Boobs

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 12:12 pm

    Pierre wrote:
    tq bro johnmatana...
    Samer - samer..Smile.."sharing is caring"...

    _________________
    Back to top Go down
    kReNmAuT
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 438
    Mata Ganjaran : 2404
    Reputasi : 0
    Join date : 2011-07-06
    Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 12:14 pm

    Pertubuhan Freemason di Malaysia adalah didaftar di bawah Akta Pertubuhan 1966. Pada tahun 1977 ia mempunyai 55 perkumpulan (lodges) dan 2,984 ahli.
    Malah ketika menjawab soalan Tuan Guru Nik Abdul Aziz (PAS-Pengkalan Chepa) di parlimen pada 25 Oktober 1978, Datuk Husein Onn berkata Kerajaan hingga kini tidak bercadang untuk mengharamkan pertubuhan (Freemason) itu walaupun mengakui ianya bercanggah dengan aqidah Islam dan ramai golongan elit dan berpengaruh dari kalangan umat Islam negara ini yang menyertainya.


    Freemasonry serta tunjang Zionisme telah lama bertapak di Malaysia. Freemasonry dikatakan telah berselindung di sebalik gerakan keagamaan di Malaysia. Hakikatnya,mereka membawa masyarakat ke arah kebebasan serta kehidupan anti-Tuhan.

    Kajian secara terperinci perlu dilaksanakan terhadap kewujudan Freemasonry diMalaysia.

    kadang2.. bnda yg kita xnmpak....xbermakna bnda 2 xwujud....

    _________________









    i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
    Back to top Go down
    The Dark Knight
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 775
    Mata Ganjaran : 52965
    Reputasi : 12
    Join date : 2011-05-22
    Age : 33
    Location : Celah Boobs

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 12:15 pm


    http://wakeupprojecttube.blogspot.com/

    Ni lagi satu blog aku nak share...ni kire ader team project yg wat kajian pasal menda alah ni....
    enjoy geng sumer...Smile

    _________________
    Back to top Go down
    kReNmAuT
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 438
    Mata Ganjaran : 2404
    Reputasi : 0
    Join date : 2011-07-06
    Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 12:20 pm

    Terdapat pelbagai legenda dan teori mengenai asal-usul kewujudan Freemason. Ada yang mengaitkannya dengan kultus Iris-Osiris pada zaman Mesir kuno. Ada pula yang mengatakan bahawa ia ditubuhkan pada abad ke-2 SM oleh ahli kitab atau pendeta Yahudi daripada mazhab Essene.

    Sesetengah ilmuan Freemason berpendapat bahawa bahawa Freemason menjejak akar umbi mereka kepada pembinaan Haikal Sulaiman (King Solomon’s Temple) di Jerusalem pada 967 S.M. Asas cerita itu tertumpu kepada seseorang yang bernama Hiram Abiff yang mendakwa mengetahui rahsia Haikal Sulaiman.

    _________________









    i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
    Back to top Go down
    scarface
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 605
    Mata Ganjaran : 52730
    Reputasi : 7
    Join date : 2011-05-05

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 1:32 pm

    Sepanjang gua meneliti hasil kajian The Wake Up Project team, Freemason nie telah bermula sejak awal lg malah sebelum kehadiran Nabi Isa a.s lg.

    Dan apabila Nabi isa muncul, mereka inilah yg berusaha membunuh Nabi Isa dan kemudian memutarbelit ajaran Injil yg sebenar kpd ajaran yg sesat seperti yg ada skrg.

    Musuh utama Freemason ini adalah ajaran agama yg betul2 mengikut wahyu samawi. Atas sebab itu mereka sesatkan Kristian. Tapi bila masuk bab nak sesatkan Islam (menerusi pengubahsuaian al Quran), mereka gagal sebab Al-Quran pada masa diturunkan terus dihafal oleh para sahabat Nabi. Kemudian pada Zaman Khalifah Uthman barulah dimushafkan. Ini bertitik tolak drp jaminan Allah s.w.t bahawa setiap huruf di dalam al Quran adalah terjaga daripada segala penyelewengan sehinggalah ke Hari Kiamat.

    So, mereka gagal sesatkan Islam sebagaimana mereka jahanamkan kitab Injil. So, musuh utama mereka sekarang ialah umat Islam. Umat agama lain mereka tak kisah sbb mmg dah sesat. Cuma tinggal Islam musuh utama yg ampuh.

    Soalan yg patut kita tanya ialah....siapakah mastermind yg begitu bijak mengatur strategi sejak dari zaman Nabi Musa lagi sehingga akhir zaman ini?? Jeng jeng jeng.. Smile

    ....bersambung....

    _________________
    "Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
    Back to top Go down
    The Dark Knight
    SDT The Legend
    SDT The Legend


    Posts : 775
    Mata Ganjaran : 52965
    Reputasi : 12
    Join date : 2011-05-22
    Age : 33
    Location : Celah Boobs

    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 1:41 pm

    scarface wrote:
    Sepanjang gua meneliti hasil kajian The Wake Up Project team, Freemason nie telah bermula sejak awal lg malah sebelum kehadiran Nabi Isa a.s lg.

    Dan apabila Nabi isa muncul, mereka inilah yg berusaha membunuh Nabi Isa dan kemudian memutarbelit ajaran Injil yg sebenar kpd ajaran yg sesat seperti yg ada skrg.

    Musuh utama Freemason ini adalah ajaran agama yg betul2 mengikut wahyu samawi. Atas sebab itu mereka sesatkan Kristian. Tapi bila masuk bab nak sesatkan Islam (menerusi pengubahsuaian al Quran), mereka gagal sebab Al-Quran pada masa diturunkan terus dihafal oleh para sahabat Nabi. Kemudian pada Zaman Khalifah Uthman barulah dimushafkan. Ini bertitik tolak drp jaminan Allah s.w.t bahawa setiap huruf di dalam al Quran adalah terjaga daripada segala penyelewengan sehinggalah ke Hari Kiamat.

    So, mereka gagal sesatkan Islam sebagaimana mereka jahanamkan kitab Injil. So, musuh utama mereka sekarang ialah umat Islam. Umat agama lain mereka tak kisah sbb mmg dah sesat. Cuma tinggal Islam musuh utama yg ampuh.

    Soalan yg patut kita tanya ialah....siapakah mastermind yg begitu bijak mengatur strategi sejak dari zaman Nabi Musa lagi sehingga akhir zaman ini?? Jeng jeng jeng.. Smile

    ....bersambung....

    Kalo lyn citer "passion of the crhrist" arahan Mel Gibson leh dpt jwpn dier tk?

    _________________
    Back to top Go down
    Sponsored content




    PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Today at 8:57 am

    Back to top Go down
     
    FREEMASON & ILLUMINATI
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 2 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
     Similar topics
    -
    » SIGN OF THE PENTAGRAM: PROPHETIC ALERT SYRIA, ILLUMINATI, WAR
    » ILLUMINATI SATANIC PROPAGANDA IS JUST BEGINNING: ALIEN PICTURE OF JESUS BY SEA OF GALILEE
    » ILLUMINATI & NEW WORLD ORDER: STAR TREK, AMERICA, SYRIA, RUSSIA AND THE RACE TO ARMAGEDDON
    » THE SECRET ILLUMINATI POWER REVEALED
    » ILLUMINATI, THE NEW WORLD ORDER, 666...

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
    Jump to: