MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 FREEMASON & ILLUMINATI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102913
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: FREEMASON & ILLUMINATI   Fri Jul 15, 2011 11:07 am

First topic message reminder :

ok atas permintaan OJ & rico aku bukak topic ni, tempat perbincangan mengenai dua pergerakan Yahudi Dunnama utk memonopoli dunia mengikut telunjuk diorang tanpa menampakkan siapa dalang sebenarnya......yakni puak YAHUDI sendiri

semalam aku baru beli buku bertajuk RAHSIA SIMBOL YAHUDI oleh ibnuyaacob penyusun dia. buku dia ni adapt dari blog DAJJAL:THE KING OF THE WORLD CONSPIRACY

ni wikipedia pasal freemason
http://ms.wikipedia.org/wiki/Freemason

ni lak wikipedia pasal illuminati
http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

kalau sape2 nak tambah dipersilakan

_________________
Back to top Go down

AuthorMessage
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52728
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 1:44 pm

Haha...lu mcm tau jer jwpn dia john...

saja wa buat trivia agar pembaca thread ini rajin membaca...pasti tahu siapa yg gua maksudkan...

hehehe

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 1:57 pm

@scarface wrote:
Haha...lu mcm tau jer jwpn dia john...

saja wa buat trivia agar pembaca thread ini rajin membaca...pasti tahu siapa yg gua maksudkan...

hehehe

Hehehehheehheeh....so pasni saper2 yg nk th kenaler lyn citer "passion of the christ" yer...
Kalu nk wa leh cr link utk donlod muvee nih...kalu nk ler...leh request kt http://lalala.forumms.net/f51-request-anything

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:02 pm

cite baru ke lama pnya bro?

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:08 pm

@kReNmAuT wrote:
cite baru ke lama pnya bro?


Untuk maklumat lanjut Klik Sini!

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:10 pm

owh....sori bro....sori... xperasan..

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:12 pm

@kReNmAuT wrote:
owh....sori bro....sori... xperasan..
no probs....Smile

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:21 pm

ada dakwaan Freemason mengamalkan mistik, percaya kepada benda ghaib dan pengikut syaitan (satanisme).... komen bro?

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:24 pm

@kReNmAuT wrote:
ada dakwaan Freemason mengamalkan mistik, percaya kepada benda ghaib dan pengikut syaitan (satanisme).... komen bro?

wa nak komen kang panjang sangt nak citer...g pun wa tak mahir sangt bab2 freemason nih..wa pun tngh bc sikit2...tp law lu nak tahu serba sikit lehla bc buku dan tngk blog yang wa da sharekan tuh....maybe leh dpt jwpn kat situ....Smile

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:30 pm

nnt wa try usha.... sbb bukan apa wa ada terjumpa dlm satu blog jgk...ayat dlm 2 lebih kurang mcm kat bwh ni..

"Seorang ahli Freemason yang kontroversi, Albert Pike, sentiasa dijadikan contoh rujukan oleh Gereja Protestan. Pike adalah tokoh kontroversi yang terkenal sebagai penganut ajaran syaitan dan juga ahli Freemason. Menurut Pike, tiga perang dunia harus terjadi dengan perang dunia ketiga sebagai yang terakhir untuk memberi jalan kepada mekarnya agama dunia yang baru yang menjadikan Lucifer sebagai tuhan.."

kalo ikut pemahaman wa yg xseberapa ni....mmg terang2 dh apa maksudnya 2...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:32 pm

@kReNmAuT wrote:
nnt wa try usha.... sbb bukan apa wa ada terjumpa dlm satu blog jgk...ayat dlm 2 lebih kurang mcm kat bwh ni..

"Seorang ahli Freemason yang kontroversi, Albert Pike, sentiasa dijadikan contoh rujukan oleh Gereja Protestan. Pike adalah tokoh kontroversi yang terkenal sebagai penganut ajaran syaitan dan juga ahli Freemason. Menurut Pike, tiga perang dunia harus terjadi dengan perang dunia ketiga sebagai yang terakhir untuk memberi jalan kepada mekarnya agama dunia yang baru yang menjadikan Lucifer sebagai tuhan.."

kalo ikut pemahaman wa yg xseberapa ni....mmg terang2 dh apa maksudnya 2...

sbnrnyer kalo lu nk tngk chart freemason nih dier ader bnyk cbg n bnyk level...raja2 pun ader gak taw...try tngk chart freemason nih....Smile

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:35 pm

chart mn bro?

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:40 pm

@kReNmAuT wrote:
chart mn bro?

mnt tul lu ngn mender ni ekkk...tkp bc dl buku yg wa kasik tuh...nnt wa bg chart dier br fhm sikit...hihhihihihihihi.....

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:44 pm

hahahaha.... minat jgk la....sebab wa mmg follow bnda ni dari zaman sekolah lg...

bkn apa....bg wa bnda ni pembunuh senyap bro.... 2 la yg nk tau apa kebendanya FM ni...biar dpt maklumat yg btol2 tepat...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:48 pm

@kReNmAuT wrote:
hahahaha.... minat jgk la....sebab wa mmg follow bnda ni dari zaman sekolah lg...

bkn apa....bg wa bnda ni pembunuh senyap bro.... 2 la yg nk tau apa kebendanya FM ni...biar dpt maklumat yg btol2 tepat...

kalu nk kt tpt wa pun tk pst aper yg wa share ni 100% tpt...so kn2la bnyk lg cr bhn...hiihihihi....bgs2...bler dah ader pengetahuan sikit2...nnt blh thla aper yg brlk kt Malaysia skang nih ader kaitan ker tk....

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:54 pm

johnmatana wrote:
@kReNmAuT wrote:
hahahaha.... minat jgk la....sebab wa mmg follow bnda ni dari zaman sekolah lg...

bkn apa....bg wa bnda ni pembunuh senyap bro.... 2 la yg nk tau apa kebendanya FM ni...biar dpt maklumat yg btol2 tepat...

kalu nk kt tpt wa pun tk pst aper yg wa share ni 100% tpt...so kn2la bnyk lg cr bhn...hiihihihi....bgs2...bler dah ader pengetahuan sikit2...nnt blh thla aper yg brlk kt Malaysia skang nih ader kaitan ker tk....

ha...ni la yg wa maksudkan...sebab byk sgt wa tgk mmg ada ciri FM ni bro..... kustem kat terengganu... presint 5 ptrajaya.. alamanda..... lagi best.... kalo tgk bentuk dari atas... bangunan putrajaya sama vatican city berkongsi bentuk seakan2 sama dgn simbol FM.....
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:55 pm

@kReNmAuT wrote:
johnmatana wrote:
@kReNmAuT wrote:
hahahaha.... minat jgk la....sebab wa mmg follow bnda ni dari zaman sekolah lg...

bkn apa....bg wa bnda ni pembunuh senyap bro.... 2 la yg nk tau apa kebendanya FM ni...biar dpt maklumat yg btol2 tepat...

kalu nk kt tpt wa pun tk pst aper yg wa share ni 100% tpt...so kn2la bnyk lg cr bhn...hiihihihi....bgs2...bler dah ader pengetahuan sikit2...nnt blh thla aper yg brlk kt Malaysia skang nih ader kaitan ker tk....

ha...ni la yg wa maksudkan...sebab byk sgt wa tgk mmg ada ciri FM ni bro..... kustem kat terengganu... presint 5 ptrajaya.. alamanda..... lagi best.... kalo tgk bentuk dari atas... bangunan putrajaya sama vatican city berkongsi bentuk seakan2 sama dgn simbol FM.....

itu law tngk building....law lu tngk citer2 harian yg berlk kt malaysia ni pun sbnrnyer ader kaitan dier....ihihihhiih...tp wa nk cter pnjg wa tk pnd sngt...Smile

_________________
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2402
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 3:58 pm

oo ya ke.... story la ckit bro.... share2.... tadahal....sama2 xtau xpe.... hehe...wa pun bkn tau sgt....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52728
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 4:19 pm

Macam yg geng SDT dah bentang sebelum nie...ada dua grup elite yg sedang membina New World Order nie (NWO merujuk kpd suatu dunia baru yg bakal diperintah oleh Dajjal), iaitu FreeMason dan Illuminati. Illuminati adalah inner circle dalam FreeMason. So, seorang Illuminati adalah ahli FreeMason, tetapi seorang FreeMason belum tentu dia adalah Illuminati.

Illuminati ini adalah grup elit yg sgt rahsia yg mana mereka adalah penyembah Lucifer aka Iblis. Agama songsang ini digelar Kabbala, suatu ajaran sesat yg menyembah Iblis menerusi ritual2 pelik yg hanya ahli dalam kumpulan ini sahaja memahami. Apapun ritual tersebut, ia pasti berkait dengan unsur2 berahi dan seks. Lihat sahaja video klip Madonna...lu mesti boleh tangkap punya.

Illuminati ini bermakna bercahaya, bersinar. Ia merujuk kepada kuasa2 ghaib yg dikurniakan Iblis kepada ahli2 yg berjaya melaksanakan tangga-tangga tertentu yg dirancang oleh Iblis. Sebagai contoh, cuba lu check balik pasal Britney Spears. Nak kata suara dia best...hampes jer. Tapi kenapa ramai peminat gak??
Rahsianya ialah sebab media digunakan sepenuhnya utk mempromosikan Britney...tetapi pada masa sama Britney telah di'illuminated' dgn aura pemikat (ilmu pengasih) yg mana membuatkan ramai teruja melihat dia, bukan bakatnya.

So, jawapan kpd trivia gua tadi sudah jelas. Mastermind yg merancang dgn teratur sejak beratus2 tahun dahulu akan kewujudan NWO ini tak lain tak bukan ialah Mr Lucifer sendiri a.k.a Iblis Laknatullah...


soalan selanjutnya yg lu patut tanya.....dari mana Freemason dpt duit yg banyak utk biayai program jangka panjang membina NWO? dan jika benar Iblis telah dihalau dari Syurga (seperti Adam dan Hawa) turun ke Bumi...so di manakah Iblis ini berada skrg???

Basketball
...bersambung....

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52728
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 5:03 pm

Gua boleh berikan direct contoh2 Illuminati yg popular di dunia...contohnya:

1. David Cooperfield
Bekas isteri dia, Claudia Shaffer mendakwa David berperangai pelik serta ada bilik rahsia dalam rumah agam David yg mana Clauda juga tak boleh masuk. Bilik ini dipenuhi barang2 antik serta benda2 pemujaan.

Jelaslah, David telah masuk line Illuminati kerana keinginan dia yg begitu tinggi utk menguasai dunia silap mata. Jika lu perasan, ada antara trick yg David tunjuk bukan lagi trick silap mata, tetapi mmg pure ilmu hitam. David telah illuminated dgn kuasa utk melakukan trick2 yg sgt luar biasa....

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417105
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 5:05 pm

terbaek dari encik scarface..wa mmg suka penulisan lu

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52728
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 5:34 pm

2. Kurt Cobain (Nirvana)
Ramai mendakwa sebab utama dia membunuh diri ialah krn ingin lari drp genggaman Iblis yg menguasai dia. Jalan terakhir ialah membunuh diri (atau dibunuh?).

Lu boleh semak semua lirik lagu yg mendiang Cobain nie tulis, khususnya lagu The Man Who Sold the World. Lu boleh faham apa yg dia cuba bagitau lu...

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"


Last edited by scarface on Mon Jul 18, 2011 5:49 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 5:40 pm

power la bro2 semua punya pengetahuan pasal benda ni..sedap gua membaca dari awal sampai sekarang..kipidap,bro.. study
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 6:01 pm

@scarface wrote:
2. Kurt Cobain (Nirvana)
Ramai mendakwa sebab utama dia membunuh diri ialah krn ingin lari drp genggaman Iblis yg menguasai dia. Jalan terakhir ialah membunuh diri (atau dibunuh?).

Lu boleh semak semua lirik lagu yg mendiang Cobain nie tulis, khususnya lagu The Man Who Sold the World. Lu boleh faham apa yg dia cuba bagitau lu...

terbaik arr bro....yg latestnyer lady gaga kan?

_________________
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52728
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 6:07 pm

johnmatana wrote:
@scarface wrote:
2. Kurt Cobain (Nirvana)
Ramai mendakwa sebab utama dia membunuh diri ialah krn ingin lari drp genggaman Iblis yg menguasai dia. Jalan terakhir ialah membunuh diri (atau dibunuh?).

Lu boleh semak semua lirik lagu yg mendiang Cobain nie tulis, khususnya lagu The Man Who Sold the World. Lu boleh faham apa yg dia cuba bagitau lu...

terbaik arr bro....yg latestnyer lady gaga kan?

Yer bro....Lady Gaga nie baru promoted dlm line Illuminati...
Mmg perangai pelik je...masa konsert benda2 mengarut je dia bawak....lu minat Lady Gaga ke bro?

Hahahha Very Happy

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Mon Jul 18, 2011 6:09 pm

@scarface wrote:
johnmatana wrote:
@scarface wrote:
2. Kurt Cobain (Nirvana)
Ramai mendakwa sebab utama dia membunuh diri ialah krn ingin lari drp genggaman Iblis yg menguasai dia. Jalan terakhir ialah membunuh diri (atau dibunuh?).

Lu boleh semak semua lirik lagu yg mendiang Cobain nie tulis, khususnya lagu The Man Who Sold the World. Lu boleh faham apa yg dia cuba bagitau lu...

terbaik arr bro....yg latestnyer lady gaga kan?

Yer bro....Lady Gaga nie baru promoted dlm line Illuminati...
Mmg perangai pelik je...masa konsert benda2 mengarut je dia bawak....lu minat Lady Gaga ke bro?

Hahahha Very Happy

lagu dier wa mnt gak sikit2....ihihihihih...tp video klip tu bnyk yg menunjukkan sesuatu yg plk....ihihihihihhi.....

_________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: FREEMASON & ILLUMINATI   Today at 10:53 pm

Back to top Go down
 
FREEMASON & ILLUMINATI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» SIGN OF THE PENTAGRAM: PROPHETIC ALERT SYRIA, ILLUMINATI, WAR
» ILLUMINATI SATANIC PROPAGANDA IS JUST BEGINNING: ALIEN PICTURE OF JESUS BY SEA OF GALILEE
» ILLUMINATI & NEW WORLD ORDER: STAR TREK, AMERICA, SYRIA, RUSSIA AND THE RACE TO ARMAGEDDON
» THE SECRET ILLUMINATI POWER REVEALED
» ILLUMINATI, THE NEW WORLD ORDER, 666...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: