MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Pertolongan Mengenai Bangkok

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
und3r5
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 167
Mata Ganjaran : 2741
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-22
Age : 53
Location : kepong

PostSubject: Pertolongan Mengenai Bangkok   Sun Jul 31, 2011 11:47 am

salam to all sdt group.. aku rase byk warga sdt ni yg mmg champion pasal bangkok.. so aku nak tanye sket.. sbb aku 1st time nak pegi sane.. tu pun atas urusan bisnes. aku nak beli brang secara borong di bangkok.. terutamanya pakaian seperti baju seluar n etc.. aku speaking thai mmg totally out la.. boleh ke aku gajikan tom yam dekat sane sambil servis aku n jadi translator aku.. kire aku amek dia one day la.. siang ayat nak bwak g jalan2.. tapi aku suh dia jadi translator aku... biasa rate tomyam dekat sane berapa.. n dorang pandai tak speaking english.. mungkin tinggal area platinum shopping mall.. atau bedekatan dengan pasar yg open hari ahad saja n jual mcm2 jenis pakaian... mntak info dari membe sdt sekalian... tq
Back to top Go down
und3r5
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 167
Mata Ganjaran : 2741
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-22
Age : 53
Location : kepong

PostSubject: Re: Pertolongan Mengenai Bangkok   Sun Jul 31, 2011 11:47 am

mod.. kalo salah boleh alihkan.. no hall

tak de sape yg boleh membantu ku??
Back to top Go down
jejaka_selangor
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 55
Mata Ganjaran : 2010
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-27

PostSubject: Re: Pertolongan Mengenai Bangkok   Mon Aug 01, 2011 12:44 pm

xpe bro pg je sana mesti indah punyaaaaa
Back to top Go down
toyol
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 67
Mata Ganjaran : 1910
Reputasi : 1
Join date : 2011-11-17

PostSubject: Re: Pertolongan Mengenai Bangkok   Sun Dec 18, 2011 8:06 pm

aku akan cari kau lepas dapat bonus nnti.....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pertolongan Mengenai Bangkok   Today at 10:54 pm

Back to top Go down
 
Pertolongan Mengenai Bangkok
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» kiwi in bangkok
» Pandangan Islam Mengenai Tasawuf
» hanya kepadamulah kami menyembah dan hanya kepadamulah kami memohon pertolongan
» MYSTERY VEHICLE
» sesatkah LDII

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner-
Jump to: