MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Garmin StreetPilot v6.5.5 - iPhone

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2848
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Garmin StreetPilot v6.5.5 - iPhone   Fri Aug 05, 2011 10:26 am

Garmin StreetPilot v6.5.5
Requirements: Compatible with iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, and iPad Wi-Fi + 3G. Requires iOS 3.1.3 or later




Download sini..

[You must be registered and logged in to see this link.]
* Di sebabkan TM dah block megaupload, korang kena manual tukar dns kpd google dns.
just masukkan 1 dns ni pun dah ok..
DNS : 8.8.8.8 / 8.8.4.4

Utk update peta, korang boleh ambik dari [You must be registered and logged in to see this link.]

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
cipanz
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 71
Mata Ganjaran : 2095
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-03

PostSubject: Re: Garmin StreetPilot v6.5.5 - iPhone   Fri Aug 05, 2011 10:50 am

ermm.. aku teng0k.. dlam iph0ne.. ade versi0n 6.5.7 dah jai.. d0wnl0ad guna install0us bagi iph0ne yang dah di JB...
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2848
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: Garmin StreetPilot v6.5.5 - iPhone   Fri Aug 05, 2011 10:59 am

cipanz wrote:
ermm.. aku teng0k.. dlam iph0ne.. ade versi0n 6.5.7 dah jai.. d0wnl0ad guna install0us bagi iph0ne yang dah di JB...

takpa...bg yg takda boleh guna ni..

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Garmin StreetPilot v6.5.5 - iPhone   Today at 10:53 pm

Back to top Go down
 
Garmin StreetPilot v6.5.5 - iPhone
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Iphone 3Gs wanted
» Adhkaar As-Sabaah (Moring duaa) & Adhkaar Al-masaa (Evening duaa) by Sh. R.Mishary El Efasy
» lundi 29 avril : agenda √©lectronique ou agenda papier?
» Garmin Connect HEART Group
» Helpful iPhone apps

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: Muat turun percuma :: Mobile :: Mobile Softwares-
Jump to: