MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Akaun Facebook yang hina Islam

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102915
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 7:10 am

korang ingat lagi tak pasal ni, masuk dlm paper metro baru2 ni









_________________
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153125
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 7:19 am

astagfirullahalazim....subhanallah... dunia dah akhir zaman.. igtkan wahai2 kawan2 ku.. sekarang byk penghinaan keatas agama kita iaitu islam.. jika kita anak2 muda belum bangkit..siapakah lagi yang akan menentang musuh kita....

Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
futurama
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 462
Mata Ganjaran : 3013
Reputasi : 5
Join date : 2011-05-04
Location : PJ

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 7:40 am

Ni kalau aku dapat minah ni, ikat kat katil pangil member2 kendurikan dia reramai sampai KO
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2861
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 9:46 am

yg peliknya mana yg berkuasa dan berwajib.....yg politik x yah citer lakk...semua menikus ....tp yg ada authority nie...

cam SKMM xkan la benda kecik camnie xleh handle ....block atau buat lapuran dr awal..ini tidak org lain yg besa2 nie lak bertindak...xkan keje pantau jer kot...

pastue cam badan2 yg jaga hal ehwal agama islam..apa yg diaorg buat..xkan asik nak nasihat dan teguran je..itupun dalam media2 bukanya face to face ...apatah lagi yg buat tue org yg beragama islam yg sah2 diaorg leh handle sendiri..kita paham la diaorg takut bertindak kalau melibatkan org bukan islam..atau org islam yg dah murtad..cam kes2 sebelum nie..mcm datuk harunssani kata deah 280K murtad tp ada menteri sendiri yg kondemkan kenyataan dia..melayu n islam lak tue..

atau xyah ckp bab agama tp bab hina lagu negaraku...still bebas..skrg khabarnya dah siap dah pun filem dia nasi lemak 2.0 siap bintang filem melayu lagi yg bagi sokongan...cuba org melayu dah lama kena pangkah ..dan cari sampai dpt..

pendek kata kalau yg dah berkuasa dlm hal berkaitan pun masih tido lena(lihat pada gambar keratan khabar yg mengatakan lopran sudah dibuat)..kita yg riuh sekampung pun x jadi apa laa..kecuali la ada tindakan drastik yg kontroversi..yg barula menteri sana sini bg komen ...dan agensi sana sini nak bekerjasama..

rasa2nya minah nie pun dah leh dikenakan ISA...tp berani ke menteri berkenaan..itu pun kalau dia ambil port kes nie......

penamat kata..bila dah yg authority xleh buat apa..hanya kita la kena jaga diri kita sendiri dulu ..pastue keluarga kita..jiran dan baru masyarakat...
saling ingat mengingat la...dan andai ada yg berpegang pada "hal aku hal aku..hal engko hal engko"..pegang pada 1 je...jgn sampai langgar akidah..dan langgar tue ..susah dah nak tolong..apatah lagi bila hati pun dah berpaling...

p/s ; sesapa yg nak kendurikan dia buat jer cam cara zaman samurai..bogel dan arakkan dia keliling kampung pastue baru "bukake" kan dia.... Very Happy
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 10:12 am

klu u all nak taw lebih lanjut tentang mak cik ni layari lah di sini : https://makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com/
Back to top Go down
zealot
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 427
Mata Ganjaran : 2981
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-03
Location : petaling jaya

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 11:25 am

kalau aku dpt minah nie aku sula dia hidup2

_________________
Sembang jangan sampai hati wa bimbang
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153125
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 11:27 am

hihi.. rasa makcik ni mcm terlari dari akidah kot. tatau la. kemungkinan dia isim..
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 11:28 am

futurama wrote:
Ni kalau aku dapat minah ni, ikat kat katil pangil member2 kendurikan dia reramai sampai KO

wa nk turn last skali.... wa nk terjah ngn batang kaki... biar dia reti bahasa....

wa pegang satu je dlm hidup ni.... jahat mn pun wa.... apa pun wa buat...

wa sesekali xkan GADAIKAN MARUAH DIRI DAN AGAMA!!!!!

maksudnya kalo minah ni dpt kat wa..... mmg merasa la dia..

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
pargon
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 150
Mata Ganjaran : 2701
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05
Age : 37
Location : Germany

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 6:32 pm

kurang ajo btul pompuan nih. sesat dan menyesatkan betul.. kalau ikut hukum, wajib kena bunuh dah ni. Murtad. huh..

_________________
Kawan-kawan takmau lawan.. Happy cheong!!! cheers
Back to top Go down
zealot
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 427
Mata Ganjaran : 2981
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-03
Location : petaling jaya

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 7:00 pm

kReNmAuT wrote:
futurama wrote:
Ni kalau aku dapat minah ni, ikat kat katil pangil member2 kendurikan dia reramai sampai KO

wa nk turn last skali.... wa nk terjah ngn batang kaki... biar dia reti bahasa....

wa pegang satu je dlm hidup ni.... jahat mn pun wa.... apa pun wa buat...

wa sesekali xkan GADAIKAN MARUAH DIRI DAN AGAMA!!!!!

maksudnya kalo minah ni dpt kat wa..... mmg merasa la dia..
hahah jom kita tubuhkan skuad utk hunt minah nie

_________________
Sembang jangan sampai hati wa bimbang
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2861
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 7:28 pm

berita terbaru dpt tadi..
lupa plak link blog tue..
katanya dia x mengaku bukan dia dan dia dah buat laporan poliss..
dan ada certain org percaya bukan dia walaupun dia nie dikira cam liberal islam..
ala paling senang ..lebih kurang cam kamal attartuk tue.

nie link dia... baru jumpa
http://ohduniaku.com/makcik-hajjah-sitt-al-wuzara
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2892
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Wed Aug 10, 2011 9:59 pm

dah kena aim takut.. pastu ngaku bukan dia wat.. tah apa2

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Thu Aug 11, 2011 3:07 am

org salah mmg mcm 2.... serba xkena...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
zurul
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 122
Mata Ganjaran : 2664
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Thu Aug 11, 2011 3:40 am

kalo kes camni slalu CCID yg amik..cam aku penah report kes carirature yg menghina islam (i.e caricature babi bermuka manusia yg dia samakan ngan nabi)..so memula aku buat report di ipd ampang...then kes di refer ke ccid bukit aman...aku kena ke bukit aman and kena amik statement...2-3 ari gak le aku ulang alik ke bukit aman...and IO ada inform aku yg deme siap ke sabah utk pick up budak yg hina islam masa tu...and aku rasa penafian budak ni xcarry weight...dia kompom kena tarik masuk dalam...cuma aku xsure la dia akan kena charge ke x sbb kuasa untuk mendakwa akhirnya akan ada pada AG gak...kalo skmm amik tindakan lagi bagus le, sbb deme bulih trus charge je...macam bloggers kena sblum ni...tp apa pun yg penting enforcement la...ada law tp x enforce pun x guna gak...
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2404
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Thu Aug 11, 2011 3:53 am

benda2 mcm ni masuk dlm berita saluran perdana bru la melatah suma...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3005
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Sat Aug 13, 2011 11:48 pm

semoga isu ini dpt diselesaikan dgn aman Smile

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Mon Aug 15, 2011 3:26 pm

dapat jumpe minah ni aku rogol je, pancut dalam banyak2. pastu simbah asid
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Akaun Facebook yang hina Islam   Today at 8:58 am

Back to top Go down
 
Akaun Facebook yang hina Islam
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Terry Holdbrooks, Kisah Penjaga Guantanamo yang Memeluk Islam
» KONSPIRASI VATICAN DAN ISLAM, ISLAM ADALAH BUATAN VATICAN
» negara berasaskan syariat islam
» Daftar Berbagai Situs yang Menentang Islam
» DAFTAR PEMENANG HADIAH NOBEL MUSLIM VS YAHUDI

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: