MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Lembu dan sosej

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chika
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 460
Mata Ganjaran : 3086
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-09
Location : Depan Pintu Bilik

PostSubject: Lembu dan sosej   Mon Aug 15, 2011 8:10 am





Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, x pernah lulus, akhirnya bapak dia dah x sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia bawak balik ke Malaysia.

Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la tu).

Si anak dah rasa x best, so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk pada bapak dia yang dia kat Amerika ada gain something la dgn pekembangan teknologi. So dia ckp dgn bapak dia:

Anak: Bapak tau x, kat Amerika sekarang teknologi dah maju giler. Sekarang nak buat sosej x payah nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam machine, dah jadi sosej....

Bapak: Itu teknologi dah lapuk. Kat Malaysia lagi advance. Aku 32 tahun dulu, masukkan sosej aje dah keluar lembu sekor... menyusahkan plak tu...

_________________
king - SiKiT Je LaGi Je NaK SaMpAi Ni SaYaNg - queen
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2406
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Lembu dan sosej   Mon Aug 15, 2011 11:43 am

hahahahaha.... kna si anak xpaham bahasa lg...wa xtau la...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Lembu dan sosej   Tue Aug 16, 2011 7:58 am

hahahaha.... leh ar cite kat anak2.. ekeke
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Lembu dan sosej   Today at 5:40 pm

Back to top Go down
 
Lembu dan sosej
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ALKITAB DAN ALQURAN BERSELISIH TENTANG PATUNG ANAK LEMBU EMAS

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: Lawak/Aneh/Seram Dll-
Jump to: