MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Scuba Diving

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2886
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Scuba Diving   Tue Sep 13, 2011 2:31 am

orait geng, kat sini ada sapa2 yg minat diving x?? yg dah ada lesen skuba diving share2 la pengalaman kat sini.. aku ingat dlm masa terdekat ni nak buat open water.. ada sapa2 nak join ke?? aku nak buat kat pulau tioman..

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102909
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: Scuba Diving   Tue Sep 13, 2011 6:38 am

aku ada lesen scuba beb, amik tahun 2004 kat pulau tenggol. kelas teori dia amik kat pj, pastu belajar dlm kolam kat area cheras tapi lupa dah kat mana tmpt tu. pastu baru gi buat test kat pulau tenggol, overall cost masa tu dlm RM1,300.

termasuk kos mkn minum kat pulau utk 3h/2m, kos bot ulang alik + kelas teori & kolam

_________________
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2886
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Scuba Diving   Tue Sep 13, 2011 11:10 am

wah bro shaguar50.. bila plak nak wat advance open water?? jom le kite p pulau tioman tu.. dgr2 kat sana senang dpt awek.. hehehe, mat saleh lagi tu.. wowww

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102909
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: Scuba Diving   Tue Sep 13, 2011 11:51 am

blm ada kesempatan lagi nak buat advance beb huhuhu, masa tak mengijinkan + aku buat ni pon sekadar suka2 je bukan full time hobby diving ni.

ayat2 yang byk divers ajar aku tapi ada makna mendalam:

1)DIVERS DO IT DEEPER

2)CHICKS DIG DIVERS

muahahahahahahaha

_________________
Back to top Go down
reza_sangap
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 258
Mata Ganjaran : 2757
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-20
Location : KL

PostSubject: Re: Scuba Diving   Tue Sep 13, 2011 11:54 am

Tak reti berenang.............. elephant

_________________
Muka Legend..... affraid
Back to top Go down
mafia.inc69
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 334
Mata Ganjaran : 2338
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-25
Age : 34
Location : Butterworth, Penang

PostSubject: Re: Scuba Diving   Tue Sep 13, 2011 12:36 pm

aku da buat open water dgn advance skali kt pangkor..tp time tu buat dgn geng keja..semua baek2..so xde action kt pangkor..tp dgr tioman mengancam gk tu..

_________________
Fire and Forget but don't Forgive
~~~~~~We didn't Miss, the Target Moved~~~~~~
-----------------SIDESWIPE-
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2886
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Scuba Diving   Tue Sep 13, 2011 2:02 pm

mafia.inc69 wrote:
aku da buat open water dgn advance skali kt pangkor..tp time tu buat dgn geng keja..semua baek2..so xde action kt pangkor..tp dgr tioman mengancam gk tu..

kat pangkor pon ada ek.. mcmmana keadaan sana? bole nmpk dgn jelas x makhluk2 tuhan kat dlm laut tu.. x tau lak keadaan sana camna.. tgk air mcm keruh je..

ayat2 yang byk divers ajar aku tapi ada makna mendalam:

1)DIVERS DO IT DEEPER

2)CHICKS DIG DIVERS

muahahahahahahaha


muahahaha.. ayat mkn dlm tu..

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
Sponsored content




PostSubject: Re: Scuba Diving   Today at 9:02 pm

Back to top Go down
 
Scuba Diving
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Scuba Diving
» What does a scuba tank mean?
» Felix Baumgartner - first man diving through the speed of sound!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: