MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amir
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 234
Mata Ganjaran : 2239
Reputasi : 1
Join date : 2011-10-07
Location : in the West Garden

PostSubject: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Mon Oct 10, 2011 9:34 pm



RAHSIA WARNA SELUAR DALAM DAN PERSONALITI ANDA..


Meh... cheers jom ler kita share apa rahsia yang tersirat di sebalik warna seluar dalam wanita ..xkiralahseluar dalam kepunyaan Isteri kita,GF,cewek @ yang sezaman ngannya :
Apa pendapat korang sumer?

1.WARNA HITAM
• Warna ini adalah warna paling gelap dari yang lain untuk pakaian dalam perempuan.
• Karakter misteri terpancar pada kegelapan warna hitam.
• Hitam juga sangat representatif untuk sebuah penampilan yang elegan ,seksi & melambangkan kemewahan
• Anda seorang perahsia. dan anda sering kali rase insecure..
• Warna hitamkan susah nak nampak dengan jelas, yang pasti kekotoran akan dapat disembunyikan.. manalah tahu ade kulat bercambah kat seluar kecik tu, komfem kalau warne hitam akan sembunyikan kelemahan itu..

2.WARNA PINK
• Warna yang menyerlahkan feminim & kasihsayang.
• Warna yang romantik
• Suka glamour, populariti & perhatian. .. sebab kalau disidai kat ampaian, sure bijik mata terbuntang nengoknya

3.WARNA MERAH
• Warna menyerlahkan keberanian
• merah juga sering dipandang sebagai warna yang seksi dan menggoda
• Suka menarik perhatian orang lain

4.WARNA BIRU
• Warna menyerlahkan keceriaan & ketenangan
• Penggemar warna biru biasanya sangat menyukai ketenangan.
• Sangat percaya diri pada diri sendiri
• Suka memimpin orang -suka control game kot masa sex...ntah ler

5.WARNA OREN
• Suka diberi perhatian
• Seorang yang kreatif – kalau kat ranjang,mcm2 gaya nak gamaknyer....

6.WARNA KUNING
• Warna melambangkan kecerdasan dan intelektual yang tinggi.
• Kuning juga sering diidentitikan dengan warna outdoor.
• Penyuka warna ini seorang yang optimis dan tahan lasak

7.WARNA PUTIH
• Warna melambangkan suci dan bersih.
• Jujur dan suka berterus terang- anything happen kat seluar dalam tu, semue orang nampak. Makanya anda ni seorang yang tak suka simpan rahsia

8.WARNA HIJAU
• Sangat serasi dengan alam dan segala yang berbau natural.
• Penggemar warna ini adalah penyuka hal-hal yang natural dan pencinta kedamaian
• Suka bersukan – dah sama ngan warna rumput...kalau kotor x berapa nampak

9.WARNA WARNI/BERCORAK
• seorang yang periang dan tidak membosankan.-sebab banyak warna


note:
tapi yang penting,aku suka Very Happy Very Happy yg no.10  Warna Kulit.....kalo perempuan pakai seluar @ kain,x yah pakai seluar dalam
keh..keh..keh....
Korang semua suker perempuan yang seluar dalam warna apa???

_________________
Fight Like A Tiger, Win Like A Champion ®

I need a girl with beautiful face & brain- not only a beautiful breast


Last edited by amir on Sun Oct 07, 2012 10:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Pierre
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 602
Mata Ganjaran : 3125
Reputasi : 12
Join date : 2011-06-24
Age : 30
Location : Cheras

PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Tue Oct 11, 2011 1:26 am

kalo kaler pelangi mcm mana??

_________________
farao Making beast with two backs farao
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Tue Oct 11, 2011 4:32 am

merah itu yummy....nyamnyamnyam
Back to top Go down
cougar11
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1025
Mata Ganjaran : 214078
Reputasi : 16
Join date : 2011-05-05
Location : Langit Biru, Darat Hijau.

PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Tue Oct 11, 2011 4:39 am

mn lu celok fakta ni bro?....hahaha dh kalau dia xpakai suar dlm cm mn plak bro??adeh...ssh bro....

_________________
SELAGI ADA BAYANG-BAYANG,SELAGI ITU ADANYA CAHAYA.......
.
Back to top Go down
nuar
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 176
Mata Ganjaran : 2095
Reputasi : 1
Join date : 2011-09-09

PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Tue Oct 11, 2011 5:05 am

cougar11 wrote:
mn lu celok fakta ni bro?....hahaha dh kalau dia xpakai suar dlm cm mn plak bro??adeh...ssh bro....

Kalau jenis yang macam ni senang je dia punya makna bro...

Ni maknanya memang nak kene jil*t atau rodok kalau tersingkap....hahahahaha

_________________
Kalau Kote Panjang Sejengkal

Jangan Perigi Nak Digali
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2895
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Tue Oct 11, 2011 2:32 pm

wa suka pompuan yg x pki suar dlm..
tp aku tertarik sgt2 ngn pompuan yg suka pki sluar dlm pink..
hihihihih

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
Guest
Guest



PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Wed Oct 12, 2011 6:28 pm

ssh2..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Wed Oct 19, 2011 3:14 pm

Yg penting aku suka G-String...lagi2 kalau boobs mantap...peerrrrggghhhhh,....

Kalau yang x pakai tu..tu tanda minta dikorek..yum..yum..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Wed Oct 19, 2011 6:36 pm

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Wed Oct 19, 2011 6:43 pm














Back to top Go down
joehigashi
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 32
Mata Ganjaran : 1555
Reputasi : 1
Join date : 2012-10-10

PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Wed Oct 10, 2012 2:11 pm

ifo best
Back to top Go down
myrosso
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 31
Mata Ganjaran : 1756
Reputasi : 1
Join date : 2012-03-22

PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Mon Feb 18, 2013 7:26 pm

terbaikk Very Happy vote merahh, auwww
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN   Today at 11:02 am

Back to top Go down
 
RAHSIA WARNA SELUAR DALAM PEREMPUAN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» adakah nabi yang berjenis kelamin perempuan?
» Nama Bayi Islami Untuk Perempuan
» khitan anak perempuan
» bagaimana cara ibadah puasa dalam agama kristen?
» Adakah perintah Sunat dalam Alquran..?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Group-
Jump to: