MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
ieeexplore
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 448
Mata Ganjaran : 3066
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-24
Location : Seri Kembangan

PostSubject: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 11:00 am

bertemu sekali lagi ngan Indonesia mlm nie.... harap performance Malaysia lebih baik dr mcm brtemu ngan Myanmar aritu.

Masukkan balik Izzat tu bior dia dpt score, shahrul mcm dah pancit jer msa lwn myanmar.

score...score.... n score...

_________________
Lihat dunia dari mata burung, Atau dari dalam tempurung, Yang mana satu engkau pilih?
Dalam kalut ada peraturan, Peraturan mencipta kekalutan, Di mana pula kau berdiri?
Di sini
Back to top Go down
frantic
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 245
Mata Ganjaran : 2765
Reputasi : 11
Join date : 2011-05-15
Location : muke bumi

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 12:01 pm

bro ieeejan

bg aku Malaysia kene mental kuat and x gugup sebab mlm ni indonesia full strength compare lawan time group stage.

Papehal go harimau Malaya...Hitam Kuning!!!
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2886
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 1:36 pm

malaysia pasti menang!

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
assahar99
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 77
Mata Ganjaran : 2605
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-21
Age : 35
Location : Penang

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 3:19 pm

Harap2 malaysia menang emas malam ni...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 3:27 pm

Perlawanan akhir bolasepak sukan SEA 2011 pada 21/11 ini diantara Malaysia dengan Indonesia dijangka agak sengit dan dan hari mula terasa bahang nya.

Para penonton yg ramai dan hampir keseluruhan nya adalah penyokong tuan rumah Indonesia, diduga akan berlaku nya ‘insiden’ yg kurang menyenangkan. Pihak Polis Indonesia bakal menggunakan khidmat enam ekor anjing pencegah rusuhan dan hal ini telah beritahu kepada Ketua Operasi Polis Daerah Metro Jaya, Angesta Romano Yoyol, semalam 20/11.

Dikatakan Ketua Polis telah mengarahkan 2.873 petugas nya. Mereka dipanggil dari Markas Besar Polri, Brigade Mobil Mabes Polri, Polda Metro jaya, Brigade Mobil Polis Daerah Metro Jaya, termasuk dari bahagian lalulintas, lapur akhbar Kompas.
Mengawasi pertandingan turut dibantu 500 anggota Persatuan Polisi Pamong Praja yang diletakan sekitar Istora Senayan.

Difahamkankan lebihkurang 100 orang penyokong Malaysia yang akan hadir. Pihak Keselamatan Indonesia akan tempatkan mereka ditempat duduk khas berhampiran dengan kerusi para VIP bagi kami mudah untuk memantau nya, kata jurucakap Kepolisian Indonesia.



Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2855
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 3:39 pm

minit ke 4 malaysia ketinggalan 1 - 0 dengan indonesia
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 3:49 pm

sabarrrrrr.. belum habiss...
nanti belasah balik.. mcm lin tu...
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2855
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 3:55 pm

berdebar beb...bukan apa nak kasi stadium tue diam balikk..
Back to top Go down
assahar99
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 77
Mata Ganjaran : 2605
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-21
Age : 35
Location : Penang

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 4:09 pm

malaysia dah goal....
1-1
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2886
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 4:30 pm

HT 1-1
asraudin putra omar skor!! diving header!!!!!!! golllllllllllllllllllllll!!!
asra men wing arini..
zubir ganti tmpt dia back

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2855
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 5:00 pm

indoesia kalau tgk dah penat dah tue....tp mesia lak byk kali terlepas peluang terutama dr fakri ..adess
Back to top Go down
otaigiler
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 892
Mata Ganjaran : 53034
Reputasi : 0
Join date : 2011-06-06
Age : 34
Location : clunk

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 5:18 pm

http://202.190.252.165/stream/

_________________
"Yo ijazah terbaik datangnya dari jalanan
dari pengalaman bercakap dan bersalaman
Kucing bawa tidur rimau bawa igau
masuk tempat orang bawa otak bukan pisau"

AKU TAAT PADA YANG SATU

MEMEY AR!!!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 6:25 pm

haaaaaaaaa........... yessssssssssssssss....
dan biasanya kita menang dgn .................. bakso ha ha ha ha....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 6:27 pm

besuk cuti?????
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 6:35 pm

ya laaa besuk cuti..............

untuk rakyat johor..... birthday of sultan johor.......
apa pun tahniah malaysia bolehhhh....


Back to top Go down
otaigiler
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 892
Mata Ganjaran : 53034
Reputasi : 0
Join date : 2011-06-06
Age : 34
Location : clunk

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 6:55 pm

makan bakso......hahahaha.....


_________________
"Yo ijazah terbaik datangnya dari jalanan
dari pengalaman bercakap dan bersalaman
Kucing bawa tidur rimau bawa igau
masuk tempat orang bawa otak bukan pisau"

AKU TAAT PADA YANG SATU

MEMEY AR!!!
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2886
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 7:04 pm

yeahh!! malaysia menang!! mmg 1 kemenangan yg amat bermakna buat team HM.. jgn lupa 23 hb lwn syria plak utk olympic qualifier

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
corntall
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 72
Mata Ganjaran : 2617
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 7:31 pm

nice game Malaysia....
walaupun byk percubaan cantik terlepas.....
yang penting menang..... hehehe

_________________
bounce bounce bounce SANGAP DIDAHULUKAN PANCUTAN DIUTAMAKAN bounce bounce bounce
Back to top Go down
zealot
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 427
Mata Ganjaran : 2975
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-03
Location : petaling jaya

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Mon Nov 21, 2011 8:22 pm

Malaysia mmg terbaik,zaman2 supermokh telah kembali...harap2 lepas ni Malaysia final Asean Cup pulak

_________________
Sembang jangan sampai hati wa bimbang
Back to top Go down
Centrino
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 216
Mata Ganjaran : 2192
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-03

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Tue Nov 22, 2011 2:48 am

Harimau Muda... you are the best. Congratulation! Very Happy
Back to top Go down
frantic
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 245
Mata Ganjaran : 2765
Reputasi : 11
Join date : 2011-05-15
Location : muke bumi

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Tue Nov 22, 2011 4:19 am

tgk link kt bawah diorang dpt hampir 20K seorang even dapat perak je harap pemain malaysia akan dapat bonus yang setimpal

http://www.tabloidbintang.com/extra/fenomena/18099-tak-dapat-emas-timnas-u-23-indonesia-tetap-dapat-bonus-per-orang-rp-50-juta.html
Back to top Go down
reza_sangap
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 258
Mata Ganjaran : 2757
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-20
Location : KL

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Tue Nov 22, 2011 6:08 am

Peace! Make love no war!

_________________
Muka Legend..... affraid
Back to top Go down
Centrino
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 216
Mata Ganjaran : 2192
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-03

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Tue Nov 22, 2011 6:11 am

Memang patut lar depa dapat RM20,000 bro. Penonton datang ke stadium dalam loo,ooo orang. Harga tiket paling murah lebih kurang RM20. Jadi fulus masyuk = 20 x 100,000 = RM2 juta!!!.
Takde hal, boleh kasi sket wang itu kpd timnas...
Back to top Go down
em em r
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 282
Mata Ganjaran : 213343
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-06

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Tue Nov 22, 2011 7:25 am

mmg syok giler tengok smalam, berdebar dan macam2 rasa pun ada. syabas malaysia. tapi paling hampeh...(pendapat akula) no 13 si fakri tu...memanjang jer terlepas peluang sejak dari lawan indonesia peringkat kumpulan dan masa lawan myanmar dan final semalam...penalti pun hampehhh...mmg fak...ri...apasal la kim swee letak dia kat c2 patutnya ganti orng lain...harap tinggi jer lebih...hehehe
jangan marah hah...pendapat aku jer selaku pengkritik sukan bola...

_________________
ada 2 lubang yg memang tak boleh lupa....
1. lubang golf
2. lubang puki
*****KALAU NAK ORDER KOPI KESIHATAN DAN BERTENAGA...PM AKU YER !!!
Back to top Go down
joy
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 242
Mata Ganjaran : 2808
Reputasi : 10
Join date : 2011-05-01
Age : 30

PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Tue Nov 22, 2011 7:41 am

si fakri tu main tuk senior team, mase lawan singapore dia pon ade, malaysia ketandusan striker, izzaq yg tengah on form injured plak, tu yg letak fakri tu. kalau safee sali umor bwh 23 tu habis dah indon kena lauk

_________________
Sleep Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia   Today at 9:03 pm

Back to top Go down
 
Final Sukan SEA Indonesia vs Malaysia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» The Final Job interview
» Inhuman: The Next and Final Phase of Man is Here...Tom Horn
» The Final Babylon
» 10% Retention Money , 1st and final billing- 100% complete
» Inhuman: The Next & Final Phase of Man is Here

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: