MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 MULITPLE YM..bgus nie

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kepek
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 274
Mata Ganjaran : 2863
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-13
Age : 39
Location : (c:) > hidden folder > folder locked

PostSubject: MULITPLE YM..bgus nie   Mon Dec 05, 2011 4:20 am

mungkin ade ramai yg dah tahu..
tp ade jugak yg x tahu mcm mane nk online banyak acount YM..
so, care2 utk hack YM :

1. Click kat start (windows)

2. click pade RUN dan type regedit


3. akan keluar satu cari folder ni HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test


4.right klik kat right panel


5.new---> string value


6.tulis plural


7. double klik plural..letak value data = 1


8. done..!~

Selamat Mencuba..!~
skrg boleh la sign in byk account YM anda..

Ym mane nak nipu ke fake ID ker heheh leh try..memey berkesan

_________________
We are Anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget, united as one, divided by zero, expect us.
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2887
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: MULITPLE YM..bgus nie   Mon Dec 05, 2011 4:06 pm

haha dulu aku slalu guna apa tah nama software dia wat byk2 id ym pastu buzz komputer kwn pki byk2 id ym smpi restart.. dia on balek wat lagi wakakak best siot.. ada lg x software tu.. wa dah format komp dah ilang le

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
 
MULITPLE YM..bgus nie
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Computer Geekz-
Jump to: