MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 ..Hiking/Camping..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
kasanova2020
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 193
Mata Ganjaran : 102772
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-05
Location : KL

PostSubject: ..Hiking/Camping..   Sun May 08, 2011 4:16 pm

First topic message reminder :

ini salah 1 xtvt yg aku slalu buat n join gak la..
byk dah gunung n bukit aku naik..utk mnjga kcrgasan diri n mental n juga stamina..

selain tu..xtvt sntai..g camping di air terjun..


Last edited by kasanova2020 on Sun May 08, 2011 5:22 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down

AuthorMessage
redcar
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 173
Mata Ganjaran : 2687
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Fri Jul 08, 2011 4:15 am

aduhhhhhhhh ... pic yg ke-3 tu menusuk kalbu betul bro spidey ...
tu ler antara nikmat bila join aktiviti2 mcm ni ..
pemandangan mcm tu leh hilangkan rasa penat mendaki tu.

_________________
Muka Kena Tebal, Hati Mau Kental, Perangai Jangan Bebal.
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53992
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Fri Jul 08, 2011 6:25 am

hehehe...tu la...x sangka kat dlm KL masih ada lagi tempat2 riadah camni kan... kalau lu kaki photography lg la best...cuma nak panjat batu tabur ni agak adventure skit la..pastu tapak base camp pun x besar sangat..kalau g ramai @ ramai group lain kat atas tu...kena la tido selit kat celah2 batu...tp jgn lasak2 sgt...kang ada yg tido terus..hehehehe
Back to top Go down
chika
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 460
Mata Ganjaran : 3082
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-09
Location : Depan Pintu Bilik

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Fri Jul 08, 2011 6:32 am

so bile kiter nak gi ni hehehe ( muke semangat heheh )

_________________
king - SiKiT Je LaGi Je NaK SaMpAi Ni SaYaNg - queen
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2859
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Fri Jul 08, 2011 6:34 am

teringin nak naik bukit broga je dulu ..tempat lain tunggu la.
semput plak kang...dah le jogging pun seminggu sekali tue pun byk jln dr lari
kat tasik seks 7 tue hahahahahha
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53992
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Fri Jul 08, 2011 6:38 am

chika wrote:
so bile kiter nak gi ni hehehe ( muke semangat heheh )

hahahah....gua plak yg lom dpt semangat nak gi..heheheh...skrg ni sibuk skit dgn projek opis ni bro...ni pun ade kat penang ni...kalau nak g pun..lepas raya le gamaknye...
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53992
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Fri Jul 08, 2011 6:39 am

ZiO_dInGiN wrote:
teringin nak naik bukit broga je dulu ..tempat lain tunggu la.
semput plak kang...dah le jogging pun seminggu sekali tue pun byk jln dr lari
kat tasik seks 7 tue hahahahahha

at least lu seminggu sekali joging la gak bro...cam gua ni langsung x de...badan makin kembang semangkuk...dok harapkan seksercise aje..... What a Face
Back to top Go down
chika
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 460
Mata Ganjaran : 3082
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-09
Location : Depan Pintu Bilik

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Fri Jul 08, 2011 6:42 am

ZiO_dInGiN wrote:
teringin nak naik bukit broga je dulu ..tempat lain tunggu la.
semput plak kang...dah le jogging pun seminggu sekali tue pun byk jln dr lari
kat tasik seks 7 tue hahahahahha


bro aku 24 ni naik broga ngan bebudak opis, kalo nak juin jum arrr, bro slalu jog kat tasik sek 7 tu ari aper ekkk hehehe, leh juin bro jog



[b][color=#f00c0c][b]spideyman[/b][/color][/b] wrote:
hahahah....gua plak yg lom dpt semangat nak gi..heheheh...skrg ni sibuk skit dgn projek opis ni bro...ni pun ade kat penang ni...kalau nak g pun..lepas raya le gamaknye...

boleh je bro, yang penting ko sudi bawak kitaowang hehehe

_________________
king - SiKiT Je LaGi Je NaK SaMpAi Ni SaYaNg - queen
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2859
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Fri Jul 08, 2011 6:56 am

chika wrote:
ZiO_dInGiN wrote:
teringin nak naik bukit broga je dulu ..tempat lain tunggu la.
semput plak kang...dah le jogging pun seminggu sekali tue pun byk jln dr lari
kat tasik seks 7 tue hahahahahha

bro aku 24 ni naik broga ngan bebudak opis, kalo nak juin jum arrr, bro slalu jog kat tasik sek 7 tu ari aper ekkk hehehe, leh juin bro jog
[quote="spideyman

"]hahahah....gua plak yg lom dpt semangat nak gi..heheheh...skrg ni sibuk skit dgn projek opis ni bro...ni pun ade kat penang ni...kalau nak g pun..lepas raya le gamaknye...
boleh je bro, yang penting ko sudi bawak kitaowang hehehe[/quote]

hari minggu je bro pepagi ..x sabtu ..ahad..yelaa badan mengembang mau x paksa keluarkan peluh ..biarla jln pun jln la..hehe
sambil2 cuci mata..tue yg buat hati geram nak jadi slim tue bila tgk cewek2 situ semua slim2 ngan pakaian sukan ketat diaorg tue tongue
24 x boleh la balik kg pekena pulut durian ... Laughing
okla tue kalau bro dah pegi nanti leh tunjuk jalan...repeat lagi sekali..

bro spideyman....xper sexercise pun ok juga kalau bro yg aktif mendayung..jangan jadi sampan udah le hehehe..


Last edited by ZiO_dInGiN on Fri Jul 08, 2011 6:59 am; edited 1 time in total (Reason for editing : terkeliru lak nama ant spideyman ngan spenderman...)
Back to top Go down
chika
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 460
Mata Ganjaran : 3082
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-09
Location : Depan Pintu Bilik

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Fri Jul 08, 2011 8:01 am

Boleh2 x der hal nye hehehehe

_________________
king - SiKiT Je LaGi Je NaK SaMpAi Ni SaYaNg - queen
Back to top Go down
kasanova2020
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 193
Mata Ganjaran : 102772
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-05
Location : KL

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Mon Jul 11, 2011 4:51 pm

kita kumpul ramai2..then buat naik broga..hehe..pg2 gerak la..
atleast..boleh senaman...uji stamina..lgpun..mmng ramai student n gurl naik broga ni..
Back to top Go down
chika
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 460
Mata Ganjaran : 3082
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-09
Location : Depan Pintu Bilik

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Mon Jul 11, 2011 4:52 pm

kasanova2020 wrote:
kita kumpul ramai2..then buat naik broga..hehe..pg2 gerak la..
atleast..boleh senaman...uji stamina..lgpun..mmng ramai student n gurl naik broga ni..



Wow I like sambil hiking sambil cuci mata heheheh

_________________
king - SiKiT Je LaGi Je NaK SaMpAi Ni SaYaNg - queen
Back to top Go down
aztech69
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 38
Mata Ganjaran : 2069
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Thu Jul 14, 2011 3:22 am

chika wrote:
kasanova2020 wrote:
kita kumpul ramai2..then buat naik broga..hehe..pg2 gerak la..
atleast..boleh senaman...uji stamina..lgpun..mmng ramai student n gurl naik broga ni..


Wow I like sambil hiking sambil cuci mata heheheh

broga nak lagi heaven, pegi hari mingggu... memang meriah la... bukan mata jek.. semua leh cuci... lol!
Back to top Go down
chika
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 460
Mata Ganjaran : 3082
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-09
Location : Depan Pintu Bilik

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Thu Jul 14, 2011 3:33 am

aztech69 wrote:
chika wrote:
kasanova2020 wrote:
kita kumpul ramai2..then buat naik broga..hehe..pg2 gerak la..
atleast..boleh senaman...uji stamina..lgpun..mmng ramai student n gurl naik broga ni..


Wow I like sambil hiking sambil cuci mata heheheh

broga nak lagi heaven, pegi hari mingggu... memang meriah la... bukan mata jek.. semua leh cuci... lol!



Ko pernah naik broga ke bro hehehehe

_________________
king - SiKiT Je LaGi Je NaK SaMpAi Ni SaYaNg - queen
Back to top Go down
aztech69
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 38
Mata Ganjaran : 2069
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Thu Jul 14, 2011 6:54 am

ada pegi gak sana wat training ari tu.... time turun tu hujan lak, agak lebat la sampai track turun tu dah jadi macam anak sungai... tapi memang mengancam la pemandangan mana2 chick yang pakai legging jek Twisted Evil ... pastu sampai bawah lak cover2 tepi keta jek tukar baju
Back to top Go down
chika
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 460
Mata Ganjaran : 3082
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-09
Location : Depan Pintu Bilik

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Thu Jul 14, 2011 8:39 am

aztech69 wrote:
ada pegi gak sana wat training ari tu.... time turun tu hujan lak, agak lebat la sampai track turun tu dah jadi macam anak sungai... tapi memang mengancam la pemandangan mana2 chick yang pakai legging jek Twisted Evil ... pastu sampai bawah lak cover2 tepi k
eta jek tukar baju



Wahhhh bes2 heheheheh

_________________
king - SiKiT Je LaGi Je NaK SaMpAi Ni SaYaNg - queen
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Sat Jul 16, 2011 1:11 pm

da lama x hiking dah... huhuhuhuhu

tp antara part paling best, time skodeng awek mandi dgn tukar baju aaaa hehehehehe
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Sat Jul 16, 2011 3:22 pm

menarik...dan berminat aktiviti ini..bilakah anda cadangkan??
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Sat Jul 16, 2011 5:49 pm

Nak join!! Nak Join!! Pemandangan menarik lagi mengasyikkan...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2212
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Sat Jul 16, 2011 7:29 pm

broga jauh a bro..pekata dalam negara..gunung tahan ke?kinabalu?..sori just bg cadangan

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Sat Jul 16, 2011 8:41 pm

z3ronim wrote:
broga jauh a bro..pekata dalam negara..gunung tahan ke?kinabalu?..sori just bg cadangan

bro, broga tu dekat je aaaa, area2 semenyih hehehehehe
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2212
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Sun Jul 17, 2011 9:51 pm

goo.mamai wrote:
z3ronim wrote:
broga jauh a bro..pekata dalam negara..gunung tahan ke?kinabalu?..sori just bg cadangan

bro, broga tu dekat je aaaa, area2 semenyih hehehehehe

adoi,yeke...sori geografi kantoi a time skolah dulu...gua bagu cadangan sebab 2 gunung tu je yg pernah gua tawan..lain x pernah explore lagi..sori~
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2890
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Tue Jul 19, 2011 1:49 pm

gua pon selalu gak jungle trekking/hiking/hiking ni.. dulu time blaja kat kuching gua dah camping/jngle trekking kt gunung santubong, gunung gading.. kat semenanjung ni ada gak.. bukit tabur dah naik mmg mencabar beb.. ni lebih kpd hiking.. curam gila.. expert mmg patut la gi sini mencabar stamina.. pastu yg latest gua g taman negara... mmg best.. ye la kan tmpt pelancongan.. sapa2 yg nak g taman negara gua leh organize.. tp kena cukup forum la.. atleast ada 40 org kita on.. sewa bus pastu gerak ramai2.. gua ada kenal guide ngn org resort kat sana.. so leh dpt murah.. amacam geng??

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
chika
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 460
Mata Ganjaran : 3082
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-09
Location : Depan Pintu Bilik

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Tue Jul 19, 2011 1:54 pm

strawhatcrew wrote:
gua pon selalu gak jungle trekking/hiking/hiking ni.. dulu time blaja kat kuching gua dah camping/jngle trekking kt gunung santubong, gunung gading.. kat semenanjung ni ada gak.. bukit tabur dah naik mmg mencabar beb.. ni lebih kpd hiking.. curam gila.. expert mmg patut la gi sini mencabar stamina.. pastu yg latest gua g taman negara... mmg best.. ye la kan tmpt pelancongan.. sapa2 yg nak g taman negara gua leh organize.. tp kena cukup forum la.. atleast ada 40 org kita on.. sewa bus pastu gerak ramai2.. gua ada kenal guide ngn org resort kat sana.. so leh dpt murah.. amacam geng??


wahhh cam bes jew bro... aper yang ada kat taman negara tu, panjat gunung kew, brapa bujet dia ekkk

_________________
king - SiKiT Je LaGi Je NaK SaMpAi Ni SaYaNg - queen
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2890
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Tue Jul 19, 2011 2:38 pm

chika wrote:
strawhatcrew wrote:
gua pon selalu gak jungle trekking/hiking/hiking ni.. dulu time blaja kat kuching gua dah camping/jngle trekking kt gunung santubong, gunung gading.. kat semenanjung ni ada gak.. bukit tabur dah naik mmg mencabar beb.. ni lebih kpd hiking.. curam gila.. expert mmg patut la gi sini mencabar stamina.. pastu yg latest gua g taman negara... mmg best.. ye la kan tmpt pelancongan.. sapa2 yg nak g taman negara gua leh organize.. tp kena cukup forum la.. atleast ada 40 org kita on.. sewa bus pastu gerak ramai2.. gua ada kenal guide ngn org resort kat sana.. so leh dpt murah.. amacam geng??


wahhh cam bes jew bro... aper yang ada kat taman negara tu, panjat gunung kew, brapa bujet dia ekkk

mcm2 ada maa.. bkn setakat leh hiking je.. leh mandi air terjun, mancing ikan kelah, camping 7 hari 7 mlm, main lwn bot.. night walk, mcm2 la.. x tersebut nya kat sini.. bajet tu tgk la brapa hari ko nak dok sana.. aku nak try camping 7 hari sambil naik puncak gunung tahan.. kalo 3 hari 2 mlm rasanya dlm 200~300 kot.. hehe.. kalo sekali main FL leh labur 200 x kan nak enjoy kat taman negara x leh spend kot Razz

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
chika
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 460
Mata Ganjaran : 3082
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-09
Location : Depan Pintu Bilik

PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Tue Jul 19, 2011 2:45 pm

strawhatcrew wrote:
chika wrote:
strawhatcrew wrote:
gua pon selalu gak jungle trekking/hiking/hiking ni.. dulu time blaja kat kuching gua dah camping/jngle trekking kt gunung santubong, gunung gading.. kat semenanjung ni ada gak.. bukit tabur dah naik mmg mencabar beb.. ni lebih kpd hiking.. curam gila.. expert mmg patut la gi sini mencabar stamina.. pastu yg latest gua g taman negara... mmg best.. ye la kan tmpt pelancongan.. sapa2 yg nak g taman negara gua leh organize.. tp kena cukup forum la.. atleast ada 40 org kita on.. sewa bus pastu gerak ramai2.. gua ada kenal guide ngn org resort kat sana.. so leh dpt murah.. amacam geng??


wahhh cam bes jew bro... aper yang ada kat taman negara tu, panjat gunung kew, brapa bujet dia ekkk

mcm2 ada maa.. bkn setakat leh hiking je.. leh mandi air terjun, mancing ikan kelah, camping 7 hari 7 mlm, main lwn bot.. night walk, mcm2 la.. x tersebut nya kat sini.. bajet tu tgk la brapa hari ko nak dok sana.. aku nak try camping 7 hari sambil naik puncak gunung tahan.. kalo 3 hari 2 mlm rasanya dlm 200~300 kot.. hehe.. kalo sekali main FL leh labur 200 x kan nak enjoy kat taman negara x leh spend kot Razz

wahhh bro ni kira dah slalu pg la ni ekk ... wahhh bes2...bes2..., tp kalo stakat nak lpak2 boleh la... saya ni stamina x kuat kalo nak panjat gunung ni, kang menyusahkan orang plak....

bro pernah naik gunng tahan kew.. mesti lawakan kat atas tu...

bila la aku dapat nak naik gunung ni.. hum.............

_________________
king - SiKiT Je LaGi Je NaK SaMpAi Ni SaYaNg - queen
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ..Hiking/Camping..   Today at 10:52 pm

Back to top Go down
 
..Hiking/Camping..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Mercredi 20 octobre 2010: aimez-vous le camping ?
» Hitch hiking Holiday
» Brother-in-Law Camping
» New rocket Stove
» Diamox for Hiking at Altitude?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: