MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 bola sepak

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
terry
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 178
Mata Ganjaran : 2727
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-06
Location : kl

PostSubject: bola sepak   Sun May 08, 2011 4:41 pm

ok mlm ni ade game besh dua2 aku tak minat tapi aku mintak2 menyu kalah hohoho poyo sangat menyu tueh hahahaha maen takla terrer mane Evil or Very Mad Evil or Very Mad
menyusu vs chelsea kol 11pm
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: bola sepak   Sun May 08, 2011 4:52 pm

terima kasih sebab ingatkan....gua hampir lupa ad game asyik lyn ml je
Back to top Go down
joy
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 242
Mata Ganjaran : 2809
Reputasi : 10
Join date : 2011-05-01
Age : 30

PostSubject: Re: bola sepak   Wed May 11, 2011 7:50 am

spain champ barca..
epl champ man u.

champ league ?? match yg di tunggu2

_________________
Sleep Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: bola sepak   Sun May 15, 2011 1:44 pm

Gua adalah peminat free flowing football.
Sejauh ini, hanya Arsenal dan Barca yang menyajikan corak permainan sedemikian.

Man Utd gah dengan pertahanan serta penjaga gawang yg mantap.
Tetapi The Catalan mempunyai barisan penggempur paling berbisa di dekad ini.

So, gua menjangkakan Man Utd akan di'pekasamkan' di Wembly nanti.

Ramalan:

Barca 4 : 1 Man Utd

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
joy
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 242
Mata Ganjaran : 2809
Reputasi : 10
Join date : 2011-05-01
Age : 30

PostSubject: Re: bola sepak   Sun May 15, 2011 2:35 pm

aku rase barca gak mng

_________________
Sleep Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417102
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: bola sepak   Sun May 15, 2011 3:20 pm

scarface wrote:
Gua adalah peminat free flowing football.
Sejauh ini, hanya Arsenal dan Barca yang menyajikan corak permainan sedemikian.

Man Utd gah dengan pertahanan serta penjaga gawang yg mantap.
Tetapi The Catalan mempunyai barisan penggempur paling berbisa di dekad ini.

So, gua menjangkakan Man Utd akan di'pekasamkan' di Wembly nanti.

Ramalan:

Barca 4 : 1 Man Utd

sokong sangat2 barca menang
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: bola sepak   Sun May 15, 2011 4:14 pm

Man Utd memang power di England. Tapi di peringkat Eropah, Man Utd takde apa pun.

Jika dibandingkan dari sudut kesebelasan utama, Barca mempunyai pemain terbaik dunia serta midfielder paling menyerlah di peringkat Piala Dunia.

Cukup dari situ sahaja perbandingan antara dua kelab ini seolah langit dan bumi jaraknya.

Saya menjangkakan Alex Ferguson akan mengamalkan permainan yang ketat teknikalnya serta lebih fizikal demi mengimbangi kelincahan barisan tengah Barca yang dikemudi Xavi dan Iniesta.

Akan tampak permainan Man Utd yang lebih agresif dan sedikit keras, namun risikonya juga tinggi iaitu boleh dikenakan kad kuning atau merah selain sepakan penalti jika kekasaran di dalam kawasan kotak penalti.

Bagi saya yang telah lama menganalisis corak permainan Man Utd di peringkat final, lazimnya Ferguson akan lebih banyak menyerap asakan lawan di separuh masa pertama dengan tujuan mengamati taktikal lawan serta kelemahan mereka yang boleh dieksploitasi sebelum merubah secara drastik corak permainan di separuh masa kedua.

Apapun, pertembungan dua gergasi ini pastinya amat menarik kerana kedua-dua pengurus mempunyai visi dan corak taktikal yang istimewa.

Namun yg diharapkan bukan pengadil yang menentukan siapa yg akan jadi juara...

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: bola sepak   Sun May 15, 2011 4:41 pm

haha.. tp barca player die suke berlakon dow..
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: bola sepak   Mon May 16, 2011 2:00 pm

Berlakon tu lumrah player bola bro.

Player Brazil yang hebat pun berlakon utk menang.

So, menjadi tugas ref utk hukum mangkuk yg suka berlakon nie

Ref kena bijak lerr

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: bola sepak   Mon May 16, 2011 5:55 pm

bagi man u la pulak menang...hehe
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 17, 2011 2:37 am

kita tunggu apa keputusan ye nanti untuk musim ini......tunggu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: bola sepak   Thu May 19, 2011 8:33 pm

man u vs uefalona ...11 vs 11 + 6(pengadil uefa) korang rasa sapa mng ... ??
papa pun man u the best takyah terer sgt pun ley jadi champion ... klo terer sgt t takley champion mcm L~~~~ kan ... hehe.......
Back to top Go down
terry
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 178
Mata Ganjaran : 2727
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-06
Location : kl

PostSubject: Re: bola sepak   Fri May 20, 2011 2:39 pm

aku suke dgn statement nieh..hehehehe
kalau aku cakap gerard pique benah mein ngan man u korang pecaye tak?
peminat man u jangan marah aa..hehehe

Manchester United ialah sebuah kelab yang biasa-biasa je,bukan sebuah kelab yang steady seperti Arsenal. Penyokong-penyokong Manchester United juga kebanyakannya ialah golongan poser dan jenis sokong membabi buta. Tak percaya boleh kumpulkan 30 orang penyokong kelab setan merah ni secara rambang dan tanya siapa pakai jersi no 7 MU sekarang. Gua berani bet tak sampai separuh yang kasi jawapan betul. Silap-silap nama tevez pon boleh naik.

eperti Manchester United,Barcelona juga dipenuhi dengan penyokong spesies ini. Jenis yang tak habis-habis sebut nama Messi,nama player lain sepatah haram tak tau. Scene macam ni tak payah pergi jauh,kat dalam Malaysia dah boleh tengok. Oleh sebab trend sekarang ni sape sokong Harimau Malaya dia cool,maka bersusun yang mengaku dia sokong skuad ni tapi kalau tanya nama player,asyik-asyik nama khairul fahmi che mat jugak yang diusungnya..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: bola sepak   Fri May 20, 2011 10:49 pm

no 7 ?? sng nye soklan ... owen la ...
cbb ape byk fan yg membabi buta tuk man u ??
aku rasa jawapan nye mudah saja maybe salu mng title kot n plus ada CR7 dulu takpecaya tanye yg 30 org yg tak pat jwb tu ... haha....

ada je die hard fan ... aku nak kata pro sgt pasal kelab man u tak la tapi salu gak bace news kat page man u ... goal.com n bebagai2 lg.... goal.com mmg tiap2 kali aku online mesti aku tgk ...
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 24, 2011 2:16 am

klu nak ikut gah...musim nie champion league man utd punye rekod lebih bagus dari barcelona...tak pernah kalah...lagi satu...away match tak bolos walaupun sebiji gol....
aku rasa game final mmg fight...aku tak berape setuju sangat ngan ape scarface cakap...aku rasa man utd akan serang dari awal permainan dan cari gol dulu...dan bagi aku..sape gol dulu dia akan menang....aku rasa...man utd akan score dulu...lepas tu akan diserang bertubi2 oleh team barca...time tu la peranan aku penting sebagai striker man utd...counter attack....pique and puyol if terlebih kluar..dia takkan leh kejar aku... ----> chicharito Smile
tapi...if barca gol dulu...diowg akan menang...game tu akan jadi bosan sbb barca taw je la...akan kontrol game dengan tenang...mmg payah if nak dapat bola dari diowg...sentuh sikit bergolek2 tutup muka...
errr..terry...sori2...if ko kate penyokong man utd cmtu...ko silap...aku rasa ko bole tuju kan kat penyokong chelsea...team yang xde penyokong yang tiba2 ade penyokong ramai bila roman abrahomovic ambik(aku rasa fan diowg akan berpecah tahun2 depan sbb ade setengah2nya nak jadi fan man city dah)...and aku rasa ko penyokong liverpool kan? ade latest comment from owen... If You Can’t Beat them, Join them...!! or ko penyokong arsenal?? aku tak rasa penyokong arsenal pown kenal sangat player dia...melainkan fabregas....aku leh gak panggil penyokong arsenal...aku tak rasa diowg kenal pown sape pakai jersey no 7...or diowg tak pernah tau pown hleb or flamini tu bekas player arsenal...tapi tu la...bezanya...penyokong man utd ramai..aku tak kate smua hard fan...sbb sbgai team yang selalu menang cup...selalu menang piala...penyokong yang tak ambik taw pape pasal bola akan mengaku sebagai fan man utd...sbb diowg akan sokong yang menang...tu bezanya penyokong man utd or barca dengan team laen..jangan sbb ko jeles ko kate smua penyokong man utd or barca cmtu..sbb bg aku sudah kebiasaan mmg trend cmtuh..bila team tuh menang akan ramai penyokong...tak semestinya bila ko still steady dengan team ko kire die hard fan dan sokong team yang menang smuanya poser...ramai je aku kenal penyokong team yang tak pernah menang piala tak berape kenal player melainkan player top2 je...contoh if arsenal diowg hanya akan taw nasri,fabregas,persie je...liverpool diowg akan taw gerrard,suarez je..spurs diowg akan taw pasal bale,crouch je..man city tevez..aku tak rasa pown ramai penyokong nie bole senaraikan name utk satu team...ade je yang jenis nak low profile kononnya nak sokong laen dari yang laen xmow same ngan kwan2 laen..sbb tu pilih team yg jarang menang piala..ad je yang jenis sokong individu...sbb kenape sokong arsenal...sbb fabregas...hensem( aku samakan utk khairul fahmi tu sbb ramai penyokong pompuan dia nie) or penyokong liverpool berpindah ke chelsea sbb nak ikut torres...so...ragam orang nie xleh nak jangka...hak individu seseorang team ape pown nak sokong...xleh nak halang...poser or die hard fan hak diowg...tak percaye...tgk la nanti berape ramai penyokong man city pas nie...aku mmg leh sangat nak kumpul penyokong tiap2 team..tapi mmg aku xbudget pown penyokong team2 laen selain man utd or barca leh jawab ngan betol pemain 1st eleven diowg or bekas2 player diowg...so...ko takleh la nak hentam penyokong man utd or barca je...padahal ade je penyokong team sendiri sebagai poser je...

Its Not About Your Achievements In Life
Its About What You Overcome
Manchester United Is A Perfect Example
Long
Live
United
~Not Arrogant Just Better~
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 24, 2011 11:30 am

" ...aku rasa ko bole tuju kan kat penyokong chelsea...team yang xde
penyokong yang tiba2 ade penyokong ramai bila roman abrahomovic
ambik(aku rasa fan diowg akan berpecah tahun2 depan sbb ade setengah2nya
nak jadi fan man city dah).. "

Mak aihh.. aya kompident yg kluaq dari mulut sang kelembai.. huhhuh
mana ko tau penyokong chelsea akan beralih arah... ??
takut ko yg beralih tiba2 minat chelsea tawun depan.. maner tau..? huhhuh
Back to top Go down
joy
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 242
Mata Ganjaran : 2809
Reputasi : 10
Join date : 2011-05-01
Age : 30

PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 24, 2011 2:12 pm

mgu mgu la bosan tanpa bola epl adoi...

_________________
Sleep Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 24, 2011 2:20 pm

joy wrote:
mgu mgu la bosan tanpa bola epl adoi...

ya betol ! Very Happy
x dpt tgok bole, main bola pun ok gak...
apa lagik ? futsal kiter ?? hahhaa
Back to top Go down
terry
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 178
Mata Ganjaran : 2727
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-06
Location : kl

PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 24, 2011 3:36 pm

apa prediction korang sume pada final uefa
pada tahun nieh.aku memileh barcelona pada tahun nieh
dengan jaringan 2-0..



Back to top Go down
haramjad
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2652
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-10

PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 24, 2011 8:58 pm

terry wrote:
apa prediction korang sume pada final uefa
pada tahun nieh.aku memileh barcelona pada tahun nieh
dengan jaringan 2-0..


prediction aku: Barca 3 - 0 man yu (messi, pedro, pique)
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 24, 2011 11:30 pm

rush76 wrote:
" ...aku rasa ko bole tuju kan kat penyokong chelsea...team yang xde
penyokong yang tiba2 ade penyokong ramai bila roman abrahomovic
ambik(aku rasa fan diowg akan berpecah tahun2 depan sbb ade setengah2nya
nak jadi fan man city dah).. "

Mak aihh.. aya kompident yg kluaq dari mulut sang kelembai.. huhhuh
mana ko tau penyokong chelsea akan beralih arah... ??
takut ko yg beralih tiba2 minat chelsea tawun depan.. maner tau..? huhhuh

of course penuh confident...aku mude lg...lahir tahun 1986..minat man utd dari kecik lagi...tapi aku tak rasa 10 peratus pown penyokong chelsea skang nie sokong chelsea sebelum roman abramovic ambik alih...klu tak silap aku time tahun 2003..so...nampak sangat penyokong chelsea nie bukan betol2 fan dari dulu...nampak sangat bole berubah angin...if tanye sape pemain yg dia kenal sblum ke gemilangan chelsea...diowg bole cakap sorang name je...zola...laen xkenal...even ramai tak taw kezman or tiago portugal tu pernah main utk chelsea sbb diowg dok kejap je kat chelsea tyme chelsea bwu nak up...pastu bwu la aku tgk berlambak penyokong chelsea...kalau tak...jangan harap...so...moral of the story...penyokong chelsea nie bukan die hard fan pown...janji team tu bole menang or bole kalahkan man utd skali skala....maksud aku bukan penyokong chelsea sangat...penyokong team anti man utd je lebih...nanti tgk man city nak up berpindah ke situ plak...aku lebih respek penyokong arsenal or liverpool dari penyokong chelsea...sorry to say...
eerr...korang predict la brape banyak pown man utd kalah...mmg dah adat penyokong team2 laen bukan suke sangat tgk man utd menang...what ever happen in final...we are better team than yours...that's fact...
kemenangan man utd keatas team2 epl lain utk season nie...
man utd vs chelsea - 5 game - (4-1)
man utd vs liverpool - 3 game - (2-1)
man utd vs arsenal - 3 game - (2-1)
~Not Arrogant, Just Better~
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52960
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 24, 2011 11:43 pm

chicharito wrote:
rush76 wrote:
" ...aku rasa ko bole tuju kan kat penyokong chelsea...team yang xde
penyokong yang tiba2 ade penyokong ramai bila roman abrahomovic
ambik(aku rasa fan diowg akan berpecah tahun2 depan sbb ade setengah2nya
nak jadi fan man city dah).. "

Mak aihh.. aya kompident yg kluaq dari mulut sang kelembai.. huhhuh
mana ko tau penyokong chelsea akan beralih arah... ??
takut ko yg beralih tiba2 minat chelsea tawun depan.. maner tau..? huhhuh

of course penuh confident...aku mude lg...lahir tahun 1986..minat man utd dari kecik lagi...tapi aku tak rasa 10 peratus pown penyokong chelsea skang nie sokong chelsea sebelum roman abramovic ambik alih...klu tak silap aku time tahun 2003..so...nampak sangat penyokong chelsea nie bukan betol2 fan dari dulu...nampak sangat bole berubah angin...if tanye sape pemain yg dia kenal sblum ke gemilangan chelsea...diowg bole cakap sorang name je...zola...laen xkenal...even ramai tak taw kezman or tiago portugal tu pernah main utk chelsea sbb diowg dok kejap je kat chelsea tyme chelsea bwu nak up...pastu bwu la aku tgk berlambak penyokong chelsea...kalau tak...jangan harap...so...moral of the story...penyokong chelsea nie bukan die hard fan pown...janji team tu bole menang or bole kalahkan man utd skali skala....maksud aku bukan penyokong chelsea sangat...penyokong team anti man utd je lebih...nanti tgk man city nak up berpindah ke situ plak...aku lebih respek penyokong arsenal or liverpool dari penyokong chelsea...sorry to say...
eerr...korang predict la brape banyak pown man utd kalah...mmg dah adat penyokong team2 laen bukan suke sangat tgk man utd menang...what ever happen in final...we are better team than yours...that's fact...
kemenangan man utd keatas team2 epl lain utk season nie...
man utd vs chelsea - 5 game - (4-1)
man utd vs liverpool - 3 game - (2-1)
man utd vs arsenal - 3 game - (2-1)
~Not Arrogant, Just Better~
wahhh lu ni memang peminat kipas susah mati nih...ok2...dont worry...lu ader geng...wa...pun peminat kipas susah mati Man U. Standard arrr bro, biler sesuatu team tu hebat n kuat....ramaila...yang cuba jatuhkan ...resam dunia....
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 24, 2011 11:50 pm

johnmatana wrote:
chicharito wrote:
rush76 wrote:
" ...aku rasa ko bole tuju kan kat penyokong chelsea...team yang xde
penyokong yang tiba2 ade penyokong ramai bila roman abrahomovic
ambik(aku rasa fan diowg akan berpecah tahun2 depan sbb ade setengah2nya
nak jadi fan man city dah).. "

Mak aihh.. aya kompident yg kluaq dari mulut sang kelembai.. huhhuh
mana ko tau penyokong chelsea akan beralih arah... ??
takut ko yg beralih tiba2 minat chelsea tawun depan.. maner tau..? huhhuh

of course penuh confident...aku mude lg...lahir tahun 1986..minat man utd dari kecik lagi...tapi aku tak rasa 10 peratus pown penyokong chelsea skang nie sokong chelsea sebelum roman abramovic ambik alih...klu tak silap aku time tahun 2003..so...nampak sangat penyokong chelsea nie bukan betol2 fan dari dulu...nampak sangat bole berubah angin...if tanye sape pemain yg dia kenal sblum ke gemilangan chelsea...diowg bole cakap sorang name je...zola...laen xkenal...even ramai tak taw kezman or tiago portugal tu pernah main utk chelsea sbb diowg dok kejap je kat chelsea tyme chelsea bwu nak up...pastu bwu la aku tgk berlambak penyokong chelsea...kalau tak...jangan harap...so...moral of the story...penyokong chelsea nie bukan die hard fan pown...janji team tu bole menang or bole kalahkan man utd skali skala....maksud aku bukan penyokong chelsea sangat...penyokong team anti man utd je lebih...nanti tgk man city nak up berpindah ke situ plak...aku lebih respek penyokong arsenal or liverpool dari penyokong chelsea...sorry to say...
eerr...korang predict la brape banyak pown man utd kalah...mmg dah adat penyokong team2 laen bukan suke sangat tgk man utd menang...what ever happen in final...we are better team than yours...that's fact...
kemenangan man utd keatas team2 epl lain utk season nie...
man utd vs chelsea - 5 game - (4-1)
man utd vs liverpool - 3 game - (2-1)
man utd vs arsenal - 3 game - (2-1)
~Not Arrogant, Just Better~
wahhh lu ni memang peminat kipas susah mati nih...ok2...dont worry...lu ader geng...wa...pun peminat kipas susah mati Man U. Standard arrr bro, biler sesuatu team tu hebat n kuat....ramaila...yang cuba jatuhkan ...resam dunia....
hehe ade gak geng...go2 man utd...!!taw dah...mmg adat la cmtuh...tapi saje nak melayan diowg nie...diowg biasa la...mesti tak mow man utd tambah piala...confirm jeles tgk cabinet trophy diowg kosong...tapi man utd punye penuh...even aritu man utd lawan schalke pown tibe2 jadi ramai penyokong schalke...pelik aku...
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52960
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: bola sepak   Tue May 24, 2011 11:57 pm

kat ofis aku pun ramai gak der yang berbulu ngan bebudak Man U...hari2 penyokong Chelsea tiaw Man U...hheheheh...aper2 pun tngkla manager Man U dah berpuluh2 tahun tak kena2 sakced lagi...Chelsea? HUhuhuhuhuhu...jangan mare..........nanti kene jual....

_________________
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: bola sepak   Wed May 25, 2011 12:11 am

johnmatana wrote:
kat ofis aku pun ramai gak der yang berbulu ngan bebudak Man U...hari2 penyokong Chelsea tiaw Man U...hheheheh...aper2 pun tngkla manager Man U dah berpuluh2 tahun tak kena2 sakced lagi...Chelsea? HUhuhuhuhuhu...jangan mare..........nanti kene jual....
Haha..taw takpe...tu sbb team2 diowg nie nak kemenangan cepat...melabur duit kaw2 utk menang piala...so,bila owner dah labur macam2 x capai objektif menang piala cm diowg nak kene pecat la...diowg ingat senang nak rampas title 'glory hunter' dari man utd...dengar lagu team pown lambangkan nape team man utd kuat sangat..."Glory Glory Man Utd"... ade ape sangat ngan lagu "blues is the colour ngan you'll never walk alone" tu...bahasa melambangkan jiwa bangsa...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: bola sepak   Today at 4:39 pm

Back to top Go down
 
bola sepak
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Kristen BUKANLAH Solusi Indonesia Menang Sepak Bola
» pssi dibekukan?langkah terbaik bagi sepak bola
» Dukung Palestina, Cristiano Ronaldo Dikecam Israel

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: