MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amir
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 234
Mata Ganjaran : 2237
Reputasi : 1
Join date : 2011-10-07
Location : in the West Garden

PostSubject: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Tue Feb 14, 2012 9:56 am



Mahu mencari sensasi baru semasa berkasih sayang?

Louis Vuitton yang terkenal dengan jenama pakaian dan aksesori mewah yang menjadi kegilaan ramai terutama golongan kaya dan terkemuka.
mencipta satu kelainan....
Sekarang anda boleh bersedia untuk kondom pereka fesyen mewah Louis Vuitton untuk AS $ 68. Seorang arkitek dari Georgia, Irakli Kiziria telah mereka bentuk kondom yang menggunakan jenama mewah itu.
Kondom tidak dikeluarkan secara rasmi oleh LV, tetapi imej monogram Louis Vittob pada bungkusan kondom.
Menurut laman louisvuittoncondom.com, Kiziria merancang untuk melancarkan kondom pada Hari AIDS Sedunia untuk mendapatkan dana bagi disalurkan kepada Yayasan Penyelidikan AIDS (amfAR).

2 3 x gak aku fikir nak guna cd nihh....

_________________
Fight Like A Tiger, Win Like A Champion ®

I need a girl with beautiful face & brain- not only a beautiful breast
Back to top Go down
ieeexplore
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 448
Mata Ganjaran : 3073
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-24
Location : Seri Kembangan

PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Tue Feb 14, 2012 11:19 am

hehe lbh mhl dr FL tu.... nie pky getah ke kulit ???
xleh pncut nnt

_________________
Lihat dunia dari mata burung, Atau dari dalam tempurung, Yang mana satu engkau pilih?
Dalam kalut ada peraturan, Peraturan mencipta kekalutan, Di mana pula kau berdiri?
Di sini
Back to top Go down
futurama
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 462
Mata Ganjaran : 3014
Reputasi : 5
Join date : 2011-05-04
Location : PJ

PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Tue Feb 14, 2012 3:34 pm

macam topi biasa jer ni, adakah akan memberi kepuasan kepada wanita jika memakainya
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Wed Feb 15, 2012 12:00 pm

wah ni reusable kondom kut. leh pakai banyak kali.
Back to top Go down
cougar11
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1025
Mata Ganjaran : 214076
Reputasi : 16
Join date : 2011-05-05
Location : Langit Biru, Darat Hijau.

PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Wed Feb 15, 2012 3:27 pm

amir wrote:


Mahu mencari sensasi baru semasa berkasih sayang?

Louis Vuitton yang terkenal dengan jenama pakaian dan aksesori mewah yang menjadi kegilaan ramai terutama golongan kaya dan terkemuka.
mencipta satu kelainan....
Sekarang anda boleh bersedia untuk kondom pereka fesyen mewah Louis Vuitton untuk AS $ 68. Seorang arkitek dari Georgia, Irakli Kiziria telah mereka bentuk kondom yang menggunakan jenama mewah itu.
Kondom tidak dikeluarkan secara rasmi oleh LV, tetapi imej monogram Louis Vittob pada bungkusan kondom.
Menurut laman louisvuittoncondom.com, Kiziria merancang untuk melancarkan kondom pada Hari AIDS Sedunia untuk mendapatkan dana bagi disalurkan kepada Yayasan Penyelidikan AIDS (amfAR).

2 3 x gak aku fikir nak guna cd nihh....

--->sambil pakai, smbil bt amal...dpt pahala...

_________________
SELAGI ADA BAYANG-BAYANG,SELAGI ITU ADANYA CAHAYA.......
.
Back to top Go down
bdk somban dok pj
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 143
Mata Ganjaran : 2191
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-04
Age : 33
Location : Pj

PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Wed Feb 15, 2012 8:01 pm

mane nk beli ni bro..hahaha

_________________
bounce
Peace Bro
Back to top Go down
adik_tebu
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 22
Mata Ganjaran : 1785
Reputasi : 1
Join date : 2012-02-11
Location : atas katil empukkkk

PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Thu Feb 16, 2012 7:24 am

ieeexp wrote:
hehe lbh mhl dr FL tu.... nie pky getah ke kulit ???
xleh pncut nnt


sanggup amek fl dr bli benda alah ni hahaha..x berbaloi..klu re-use byk kl
blh d pk kan lg la...hahahha..adoi...
Back to top Go down
zealot
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 427
Mata Ganjaran : 2982
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-03
Location : petaling jaya

PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Fri Feb 17, 2012 1:39 pm

kondom 200 + FJ 180 = 380
tambah sikit dah boleh overnite dgn FL hehe

_________________
Sembang jangan sampai hati wa bimbang
Back to top Go down
don
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 55
Mata Ganjaran : 2601
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-06

PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Mon Jul 23, 2012 8:34 am

btul2...mahal gila LV nyer kondom..but anyway its okay kot, coz kalau beg LV pun more than 1 k,apertah lg kondom LV...hehe..maybe ader mix dgn material lain yg menjadikannya lebih enak kot...huhuh..
Back to top Go down
fakhtim
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 44
Mata Ganjaran : 1653
Reputasi : 1
Join date : 2012-07-16

PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Thu Aug 02, 2012 9:57 am

hahha..kalo jnis ni slalunya ley pkai byk kali smpai rabak..
Back to top Go down
donat
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 33
Mata Ganjaran : 2074
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-09
Age : 29
Location : KL ( skarang kt terengganu jap)

PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Mon Aug 06, 2012 6:39 pm

Bengong pakai buang gak

_________________
Back to top Go down
damnhard
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 50
Mata Ganjaran : 1626
Reputasi : 1
Join date : 2012-08-20

PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Wed Aug 22, 2012 8:02 pm

zealot wrote:
kondom 200 + FJ 180 = 380
tambah sikit dah boleh overnite dgn FL hehe


He he he bijak bro Wink
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?    Today at 10:14 pm

Back to top Go down
 
Kondom ‘Louis Vuitton’ (LV) RM200 Sekeping, Ada Berani Try?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Black Watch
» Rollout of the eNGAS and the eBUDGET
» Txhob poob siab
» Unbuilt Britain
» Police ‘Coup’ Prevents Newly-Elected St. Louis Area Mayor From Taking Office

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: