MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 NORA DANISH tak minat kahwin?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amir
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 234
Mata Ganjaran : 2239
Reputasi : 1
Join date : 2011-10-07
Location : in the West Garden

PostSubject: NORA DANISH tak minat kahwin?   Sun Feb 19, 2012 7:11 am







DENGAN gelaran Hot Mama yang diberikan kepadanya ketika ini, ia sebenarnya tidak seindah yang disangka. Pelbagai tanggapan yang dilemparkan kepadanya.

Dengan penampilannya yang bergaya serta sering mendapat tumpuan ramai, ada saja suara-suara sumbang yang sengaja mereka cerita dan kurang senang terhadap dirinya.

Begitulah kehidupan Nora Danish sejak memegang status janda muda kira-kira tiga tahun lalu.

Namun sesuatu yang membanggakan biar apapun cerita yang kurang enak disebarkan, apa yang nyata ibu kepada Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram yang kini berusia tiga tahun, begitu tabah dan cekal menghadapi semua itu demi membesarkan anak kesayangannya.

Nora bukan sahaja tabah dan terus melangkah jauh dalam dunia seninya, namun apa yang nyata Hot Mama ini juga dikatakan tidak berminat untuk kahwin lagi.

Benarkah begitu dan mungkinkah keruntuhan mahligai pertamanya membuatkan Nora takut untuk melayari bahtera rumah tangga buat kali kedua?...............................

sumber :http://www.utusan.com.my

Alamak !!!melepas ler aku nak kahwin ngan MJ Nora Danish nihhh....ke dia ni dah ubah selera x bernafsu ngan laki2? Ngan Nora sentul pon ok ler kalo gitu gayanya....

_________________
Fight Like A Tiger, Win Like A Champion ®

I need a girl with beautiful face & brain- not only a beautiful breast
Back to top Go down
cougar11
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1025
Mata Ganjaran : 214078
Reputasi : 16
Join date : 2011-05-05
Location : Langit Biru, Darat Hijau.

PostSubject: Re: NORA DANISH tak minat kahwin?   Fri Feb 24, 2012 2:49 pm

bukan xnk kwin...nk cari anak dato2 ..yg kaya raya... Razz

_________________
SELAGI ADA BAYANG-BAYANG,SELAGI ITU ADANYA CAHAYA.......
.
Back to top Go down
ryanf
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 38
Mata Ganjaran : 1828
Reputasi : 1
Join date : 2012-01-19

PostSubject: Re: NORA DANISH tak minat kahwin?   Fri Feb 24, 2012 3:08 pm

Pict last skali xleh thn derr bounce ,..

_________________
I have a simple philosophy:
Fill what's empty, Empty what's full.
Scratch where it itches.

::Dont just be a Forumer be a Member::
Back to top Go down
nol gnola
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 103
Mata Ganjaran : 2081
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-13
Age : 49
Location : IOI

PostSubject: Re: NORA DANISH tak minat kahwin?   Mon Feb 27, 2012 7:37 am

tak mo kahwin takpe kot... offer jadi 'tukang masak' kerang je cukup... especially kalau dibantu masak mcm last pics tu huhu hu...

_________________
berburu kepadang datar, dapat rusa berbelang di kaki,
berguru kepalang ajar, ibarat bunga kembang tak jadi
Back to top Go down
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000438921579
clitschko69
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 254
Mata Ganjaran : 2786
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-11

PostSubject: Re: NORA DANISH tak minat kahwin?   Mon Feb 27, 2012 10:59 am

x nak kawen....main dia nak x?haha....
gambo last tu...kasi doggy kat sinki.haha..

_________________

I LIKE !!!


( TOLONG PROMOTE JE...)
HERBA POWER LELAKI TAHAN LAMA & MANTAP
- KLIK!!

Back to top Go down
damnhard
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 50
Mata Ganjaran : 1628
Reputasi : 1
Join date : 2012-08-20

PostSubject: Re: NORA DANISH tak minat kahwin?   Wed Aug 22, 2012 4:05 pm

Nora Danish....susah nak cakap dia ni....dulu pun dia bercerai sebab laki dia tangkap dia sedang bercowgirl, bermissionary, berdoggie dgn jantan Mat Saleh.....bukan nak kutuk atau mengata tapi beginilah ragam artis Mlalaysia walaupun bukan semua....ada juga yg masih sedar diri....\peace/
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: NORA DANISH tak minat kahwin?   Today at 5:08 am

Back to top Go down
 
NORA DANISH tak minat kahwin?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Danish Brigade in Wilhelmshaven
» Sennelager places remembered
» Search with ABm Danish company to run the joint venture to build docks in the port of Umm Qasr
» Danish Troops in Occupied Germany Jever, Oldenburg. Itzehoe

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: Gossip Artis Malaysia-
Jump to: