MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 The New IPAD....Apa kata Bro - Bro?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 775
Mata Ganjaran : 53283
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: The New IPAD....Apa kata Bro - Bro?   Fri Mar 09, 2012 7:23 am

Baru jer last 2 weeks beli IPAD 2. Hampeh tul, dah kluar baru plak. Tapi cam menarik plak spek yang baru ni. Apa kata bro2 sekalian?
Rujukan : http://www.apple.com/ipad/

_________________
Back to top Go down
assahar99
SDT Junior
SDT Junior
avatar

Posts : 77
Mata Ganjaran : 2929
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-21
Age : 36
Location : Penang

PostSubject: Re: The New IPAD....Apa kata Bro - Bro?   Fri Mar 23, 2012 3:04 am

dengar kata new ipad ni ada masalah overheat...
Back to top Go down
hentamsajaler
SDT Otai
SDT Otai
avatar

Posts : 138
Mata Ganjaran : 3018
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: The New IPAD....Apa kata Bro - Bro?   Tue Apr 10, 2012 7:16 am

Yea ke..umm bro dark knight amek spec apo? amek yg ade 3G ok ke? mcm xmemerlukan sgt 3G..boleh je guna wifi dari pda..confius nak amek yg ade 3G ke wifi oli..hurmm

_________________

Quote :
The cure to fear is to take action . . .
Back to top Go down
D_L
SDT Otai
SDT Otai
avatar

Posts : 145
Mata Ganjaran : 3012
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-05
Location : setiawangsa, bangi, shah alam

PostSubject: Re: The New IPAD....Apa kata Bro - Bro?   Wed Apr 18, 2012 2:38 am

kalo ade duit amik je yg 3g...kecuali ipad tu duk umah je la kan...sbb kalo connection hotspot dr fon mcm xstable sgt..kdg2 putus2
Back to top Go down
donat
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 33
Mata Ganjaran : 2391
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-09
Age : 30
Location : KL ( skarang kt terengganu jap)

PostSubject: Re: The New IPAD....Apa kata Bro - Bro?   Sat Aug 11, 2012 11:31 am

Retina display tu pon aku tgk lebih kurang je ngn ipad2

_________________
Back to top Go down
mie33
SDT Senior
SDT Senior
avatar

Posts : 89
Mata Ganjaran : 2921
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-06
Location : Cheras

PostSubject: Re: The New IPAD....Apa kata Bro - Bro?   Thu Oct 18, 2012 11:09 am

dah beberapa bulan guna ipad 3 3G 32GB. sebelum ni ipad 2. memang besa dari segi display amat ketara bila view high res pic. dan camera on ipad 3 sgt clear berbanding ipad 2. yes, ada heat issue tapi takdalah overheat dan tak pernah hang. just rasa suam2 gitu je.

ipad 3 ni berat sikit compared to ipad 2 but bg aku yg suka shoot pics esp bila ada urusan kerja, mmg sgt mudah sbb bleh send out terus via email etc.

dan kalau dah jailbreak, nak run whatsapp pun boleh. jailbreak pun sgt mudah skrg ni. 10 min je dah siap. buat kat umah je.. :-)
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: The New IPAD....Apa kata Bro - Bro?   

Back to top Go down
 
The New IPAD....Apa kata Bro - Bro?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Stolen iPad
» Asal Kata Allah,arti dan makna
» fiil (kata kerja)
» boleh tidak kristen/non muslim gunakan kata "Allah" ?
» isim dhamir (kata ganti)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: Informasi Komputer & Teknologi Semasa-
Jump to: