MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Sentuhan Torres Musnahkan Barca

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52724
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Sentuhan Torres Musnahkan Barca   Wed Apr 25, 2012 11:15 am

Siapa yg boleh sangka, dgn ketinggalan 0 - 2, sambil bermain 10 org, Chelsea masih mampu bangkit kembali utk menjaringkan 2 gol dan memenangi secara agregat pertembungan dgn pasukan terhandal dunia, Barcelona.


Yang lebih manis, penjaring gol pemusnah ialah Fernando Torres yg juga pemain Sepanyol, bekas pemain Atletico Madrid...

Saya tak mampu berkata apa...Chelsea mmg hebat dan bernasib baik...

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52724
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Sentuhan Torres Musnahkan Barca   Wed Apr 25, 2012 11:20 am

siapa yg ada link download game nie....bak mai la kat sini

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
zealot
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 427
Mata Ganjaran : 2975
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-03
Location : petaling jaya

PostSubject: Re: Sentuhan Torres Musnahkan Barca   Wed Apr 25, 2012 3:23 pm

torres record dia dkat nou camp bahaya bro,dari time dia dkat spain lg

_________________
Sembang jangan sampai hati wa bimbang
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52724
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Sentuhan Torres Musnahkan Barca   Wed Apr 25, 2012 4:27 pm

Wa tak tahu nak kata apa dah...mmg sah tahun nie bukan milik Barca...

psssstt...Messi terus gagal bocori gawang Chelsea..walaupun penalti beb..

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
hentamsajaler
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 138
Mata Ganjaran : 2694
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Sentuhan Torres Musnahkan Barca   Wed Apr 25, 2012 8:05 pm

Layan highlight kat footytube jer bro.. Very Happy
bytheway tahniah CFC...

_________________

Quote :
The cure to fear is to take action . . .
Back to top Go down
zealot
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 427
Mata Ganjaran : 2975
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-03
Location : petaling jaya

PostSubject: Re: Sentuhan Torres Musnahkan Barca   Thu Apr 26, 2012 12:03 am

sengatan messi hilang bila jumpa CFC,sampai lwn real pun mcm kurang hehe

_________________
Sembang jangan sampai hati wa bimbang
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sentuhan Torres Musnahkan Barca   Today at 9:02 pm

Back to top Go down
 
Sentuhan Torres Musnahkan Barca
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» R.I.P. Zuleimi Torres

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: