MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53802
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri May 13, 2011 4:30 pm

Firstly, mintak maaf pada tok mod kalau gua salah bukak topik ni kat sini & gua rasa elok gak ada satu section utk bincangkan soal healthy, body & safety ni Very Happy

Gua nak tanya la pada otai² kat sini, kalau korang pernah ambik ubat² rangsangan seks ni utk menambah perisa masa melakukan hubungan seks.  Pastu apa side affect nye...

Terus terang...umur gua ni dah lebih 35 tahun..kadang² tu nafsu je berkobar² tapi sometime tu bila campur dgn stress keje, penat lagi...kalau amik awek overnight pun paling kuat 2 round aje bole pegi..tu yg kadang² memerlukan bantuan dari ubat² camni hehehe...so far gua pernah test pacak langit pearl & vimax...memang banyak membantu la What a Face

Meh kita kongsi citer...jangan malu² yer.....
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265397
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri May 13, 2011 5:22 pm

dulu aku pernah try.. soya ape ntah kaler putih.. tp lepas 2 bulan aku tgk tv.. dah kena haram.. sial betull. tp efek dia bebetul hebat... btg asyik keras je... memang bebetul menjadi.. tp masalah side efek dia.. kepala akan jadi pening.. nama produk tu aku lupa kopi gomi ke ape ntah.. katanya buah dari china.. aku pon lupa nama buah ape.. nama produk pon aku lupa..

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri May 13, 2011 5:31 pm

spenderman....pict yg ko guna ni mengancam tul la....klu aku jumpa FL mcm ni mampus aku kejekan kalau tak aku yang mampus dalam keletihan........gebu tulla........A++ mana nak cari FL mcm ni???
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53802
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri May 13, 2011 5:45 pm

otokjem wrote:
dulu aku pernah try.. soya ape ntah kaler putih.. tp lepas 2 bulan aku tgk tv.. dah kena haram.. sial betull. tp efek dia bebetul hebat... btg asyik keras je... memang bebetul menjadi.. tp masalah side efek dia.. kepala akan jadi pening.. nama produk tu aku lupa kopi gomi ke ape ntah.. katanya buah dari china.. aku pon lupa nama buah ape.. nama produk pon aku lupa..

Bro otokjem...benda² camtu mmg selalu ada side efek..& selalunye kepala pening pasal jantung kite akan bekerja dgn lebih drpd biasa..itu yg gua x berani sbnrnye...takut la kalau² jem terus hahahah...baru² ni gua ada test VP - Very Perfect Plus & memang best..tp x berani nak test selalu..ingat nak try yg lebih official cam cialis @ levitra..gua dah order cialis dari member ari tu...nnti gua test driver dulu heheheh

johannamri wrote:
spenderman....pict yg ko guna ni mengancam tul la....klu aku jumpa FL mcm ni mampus aku kejekan kalau tak aku yang mampus dalam keletihan........gebu tulla........A++ mana nak cari FL mcm ni???

Bro...lu org yg ntah ke brp ckp benda yg sama...anyway aku bg pihak awek tu mengucapkan terima kasih  bebanyak What a Face
Back to top Go down
nong lek
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1373
Mata Ganjaran : 103296
Reputasi : 17
Join date : 2011-05-09
Location : dekat Siam

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri May 13, 2011 6:25 pm

spenderman wrote:
Firstly, mintak maaf pada tok mod kalau gua salah bukak topik ni kat sini & gua rasa elok gak ada satu section utk bincangkan soal healthy, body & safety ni Very Happy

Gua nak tanya la pada otai² kat sini, kalau korang pernah ambik ubat² rangsangan seks ni utk menambah perisa masa melakukan hubungan seks. Pastu apa side affect nye...

Terus terang...umur gua ni dah lebih 35 tahun..kadang² tu nafsu je berkobar² tapi sometime tu bila campur dgn stress keje, penat lagi...kalau amik awek overnight pun paling kuat 2 round aje bole pegi..tu yg kadang² memerlukan bantuan dari ubat² camni hehehe...so far gua pernah test pacak langit pearl & vimax...memang banyak membantu la What a Face

Meh kita kongsi citer...jangan malu² yer.....
camni la ank2 pak nong...pak nong ghasa hng ni muda la lg klu nk kigha...pa2 pun dlm hal ni klu bleh xsah dok pakai la menda2 yg camni...short term bleh la...klu utk long term better pakai hak org tua2 kita dulu2 dok pakai & amai...tp jgn dok amek hak guna pendamping la..guna yg ori....tpt kita hutan monsoon tropika byk tumbuh2an herba yg berkhasiat...klu tidak org2 eropah xmai jajah la dulu2 ni...depa nak amek rempah ratus yg dok ada tu la...la ni kita dok kena jajah lg...dok beli entah menatang apa pu xtau..kita dok balun...cuba pi caghi org tua2 yg dok ada..tanya depa..apa yg patut kita makan. amai, pantang dsbgnya..tazkirah dpd pak nong...
Back to top Go down
grillPerson
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 124
Mata Ganjaran : 2538
Reputasi : 5
Join date : 2011-05-01
Age : 36
Location : Tempat paling best

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Mon May 16, 2011 4:48 am

nong lek wrote:

camni la ank2 pak nong...pak nong ghasa hng ni muda la lg klu nk kigha...pa2 pun dlm hal ni klu bleh xsah dok pakai la menda2 yg camni...short term bleh la...klu utk long term better pakai hak org tua2 kita dulu2 dok pakai & amai...tp jgn dok amek hak guna pendamping la..guna yg ori....tpt kita hutan monsoon tropika byk tumbuh2an herba yg berkhasiat...klu tidak org2 eropah xmai jajah la dulu2 ni...depa nak amek rempah ratus yg dok ada tu la...la ni kita dok kena jajah lg...dok beli entah menatang apa pu xtau..kita dok balun...cuba pi caghi org tua2 yg dok ada..tanya depa..apa yg patut kita makan. amai, pantang dsbgnya..tazkirah dpd pak nong...

apa kata pak nong share skit ilmu-ilmu yang ada... walau basic pun tak apa at least dah ada first step, dari first step ni nanti mesti akan ada 2nd step.. kalau first step pun tak ada caner nak mula... Laughing

_________________
"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic."
Back to top Go down
mat61
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 94
Mata Ganjaran : 2453
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-04

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Tue May 24, 2011 7:37 am

ya la pak nong kalau dengar ker cerita pak nong ni memang hebat... jadi turun sikit petua camna nak jaga awg bagi keras elok.... pi berjaung tak tewas.... saya dak cuba pakai minyak lintah tapa dekat nak habis sebotol dok camtu juga...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Tue May 24, 2011 1:03 pm

mat61 wrote:
ya la pak nong kalau dengar ker cerita pak nong ni memang hebat... jadi turun sikit petua camna nak jaga awg bagi keras elok.... pi berjaung tak tewas.... saya dak cuba pakai minyak lintah tapa dekat nak habis sebotol dok camtu juga...

minyak lintah skrg kena tgok gak betul2...
mana origin dier...
pernah mmbr aku , minyak lintah tu origin China...
ader tulis2 perkataan cina...
guna punya guna, kena gatai2... baru yer... ! Sad
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53802
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Wed May 25, 2011 12:14 pm

Hehehe...ntah² dia pakai pacat tak bro...bukan lintah What a Face
Back to top Go down
assahar99
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 77
Mata Ganjaran : 2419
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-21
Age : 34
Location : Penang

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Thu May 26, 2011 9:58 pm

just nak tanya ubat2 ni nak beli kat mana..?farmasi ka, online ka atau kaki lima..
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53802
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri May 27, 2011 9:36 pm

Biasa gua bli online bro...ni gua suggest satu site : http://untuk-lelaki.webs.com/ mmg trusted seller What a Face tp ni bukan gua yek heheheh...kat FLG pun dia ada iklan gak
Back to top Go down
mild7
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 121
Mata Ganjaran : 2474
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-10

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Mon Jun 06, 2011 9:52 am

sy..so far tak penah lg amek ubat ke..krim ke..ngarot2 tu..no offence ye otai2..
cume penah urut ngn tgn sndr je..keh keh..so far yg amal kn..byk minum air kosng and exercise kne maintain..pastu otak kne strong..tp kekadang tewas gak la..mcm tupai gak la..tgi2 lompat jatuh gak kan..hehehe..psl rase nk pki konek smpi mati..so mcm takot side effect je..
plg bodo aku pnah wat dulu mse time student..layan b*ng smpi terbang pastu ngenjut scandal aku..mmg lambat gle nk cum ..maybe sebab movement aku pun lembab kot..tp mmg syok..psl sengih je..hahahaha.. What a Face
Back to top Go down
kakikorek
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 213
Mata Ganjaran : 2627
Reputasi : 6
Join date : 2011-04-27
Location : kat Hotel

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Thu Jun 09, 2011 4:21 am

yg biasa aku pakai I-Plus..
Sekotak RM180 utk 10 biji..
Tp bila makan sebijik.. efek dia 3
hari dok mencanak je..

_________________
WARGA KAJANG.. LEPAK SINI
Back to top Go down
sukamain
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 119
Mata Ganjaran : 1978
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-06

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Thu Jun 09, 2011 4:33 am

bro2 sekalian....aku nasihatkan jgn cuba mengambil apa2 ubat kuat yg kita tak tau asal atau kesahihannya....senapang tu nak pakai sampai mati ooo....
yang terbaik adalah amik herba tradsional kita,,seperti tongkat ali, mas cotek dll....sebab ubat2 ni semua ada kesan sampingan.....masa muda dia kuat...masuk 40 nanti...lemau bang....mcm org bina badan la...amik pil...dah ua mengelebehh....
"apa pun x boleh" bila dah tua...kurangkan ais...bersenam....
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265397
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Thu Jun 09, 2011 4:45 am

gambir terbaikkk hahahaha

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
kidd
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 33
Mata Ganjaran : 2378
Reputasi : -1
Join date : 2011-05-05
Location : penang

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Thu Jun 09, 2011 7:12 pm

sukamain wrote:
bro2 sekalian....aku nasihatkan jgn cuba mengambil apa2 ubat kuat yg kita tak tau asal atau kesahihannya....senapang tu nak pakai sampai mati ooo....
yang terbaik adalah amik herba tradsional kita,,seperti tongkat ali, mas cotek dll....sebab ubat2 ni semua ada kesan sampingan.....masa muda dia kuat...masuk 40 nanti...lemau bang....mcm org bina badan la...amik pil...dah ua mengelebehh....
"apa pun x boleh" bila dah tua...kurangkan ais...bersenam....

setuju bro...mkn2 ubat ni risau takut effect buah pinggang je...
tongkat ali jgk terbaik!..
Back to top Go down
otomentaro
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2447
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-27

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Thu Jun 09, 2011 9:14 pm

otokjem wrote:
gambir terbaikkk hahahaha

gambir kalo yg btol2 ori mmg terbaek bro.. 2 org tua2 ckp la.. gua xpnh try lg.. hehehe.. skrg ni melambak dh org jual menatang ni.. entah ori ke x..
Back to top Go down
cheong_sterbong
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 214
Mata Ganjaran : 102592
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-01
Location : puchong kinrara

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Thu Jun 09, 2011 10:15 pm

spenderman wrote:
otokjem wrote:
dulu aku pernah try.. soya ape ntah kaler putih.. tp lepas 2 bulan aku tgk tv.. dah kena haram.. sial betull. tp efek dia bebetul hebat... btg asyik keras je... memang bebetul menjadi.. tp masalah side efek dia.. kepala akan jadi pening.. nama produk tu aku lupa kopi gomi ke ape ntah.. katanya buah dari china.. aku pon lupa nama buah ape.. nama produk pon aku lupa..

Bro otokjem...benda² camtu mmg selalu ada side efek..& selalunye kepala pening pasal jantung kite akan bekerja dgn lebih drpd biasa..itu yg gua x berani sbnrnye...takut la kalau² jem terus hahahah...baru² ni gua ada test VP - Very Perfect Plus & memang best..tp x berani nak test selalu..ingat nak try yg lebih official cam cialis @ levitra..gua dah order cialis dari member ari tu...nnti gua test driver dulu heheheh

johannamri wrote:
spenderman....pict yg ko guna ni mengancam tul la....klu aku jumpa FL mcm ni mampus aku kejekan kalau tak aku yang mampus dalam keletihan........gebu tulla........A++ mana nak cari FL mcm ni???

Bro...lu org yg ntah ke brp ckp benda yg sama...anyway aku bg pihak awek tu mengucapkan terima kasih  bebanyak What a Face



Biar aku tolong kira bro... dia orang yang ke 281 cakap camtu Basketball
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Thu Jun 09, 2011 10:21 pm

kakikorek wrote:
yg biasa aku pakai I-Plus..
Sekotak RM180 utk 10 biji..
Tp bila makan sebijik.. efek dia 3
hari dok mencanak je..
3 hari mencodak jer...seksa wooo nk kuar umah..hahahahha
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Thu Jun 09, 2011 10:23 pm

otomentaro wrote:
otokjem wrote:
gambir terbaikkk hahahaha

gambir kalo yg btol2 ori mmg terbaek bro.. 2 org tua2 ckp la.. gua xpnh try lg.. hehehe.. skrg ni melambak dh org jual menatang ni.. entah ori ke x..
jgn letak banyak brooo nti panas kepala adik...
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53802
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri Jun 10, 2011 12:56 pm

cheong_sterbong wrote:


Biar aku tolong kira bro... dia orang yang ke 281 cakap camtu Basketball

Hahaha...lu mmg sentiasa setia menolong kira bro What a Face
Back to top Go down
notrexdame
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 71
Mata Ganjaran : 2009
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-10

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri Jun 10, 2011 10:17 pm

jika nak order,boleh masuk web saya.latest website

http://untuk-lelaki.webs.com
Back to top Go down
assahar99
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 77
Mata Ganjaran : 2419
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-21
Age : 34
Location : Penang

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Sat Jun 11, 2011 5:38 am

gambir sarawak ada jual kat farmasi tak atau beli kat kedai jamu2 aja..
Back to top Go down
notrexdame
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 71
Mata Ganjaran : 2009
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-10

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Sat Jun 11, 2011 8:12 am

spenderman wrote:
Biasa gua bli online bro...ni gua suggest satu site : http://untuk-lelaki.webs.com/ mmg trusted seller What a Face tp ni bukan gua yek heheheh...kat FLG pun dia ada iklan gak

waahh siap promotekan.

nanti aku bagi diskaun.jangan lupa bagi id
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Sat Jun 11, 2011 9:11 pm

biasa kalau nak pg Mp atau Spa wa pekena dulu air Tunjuk langat (geng)
pastu sapu PowerGel kat k*pal* k*n*k wa.
Ok gakla..Badan sedap+adik pun mantap lol!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Today at 1:05 am

Back to top Go down
 
Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» MENELISIK KEBOHONGAN hadis ttg JARAK BUMI - LANGIT -(???) ARSY
» benda langit dalam Qur'an
» Suara Terompet dari Langit
» Hakikat Jati Diri Manusia
» FFI Nggak Kuat Nahan Malu

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT ::  :: -
Jump to: