MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri May 13, 2011 4:30 pm

First topic message reminder :

Firstly, mintak maaf pada tok mod kalau gua salah bukak topik ni kat sini & gua rasa elok gak ada satu section utk bincangkan soal healthy, body & safety ni Very Happy

Gua nak tanya la pada otai² kat sini, kalau korang pernah ambik ubat² rangsangan seks ni utk menambah perisa masa melakukan hubungan seks.  Pastu apa side affect nye...

Terus terang...umur gua ni dah lebih 35 tahun..kadang² tu nafsu je berkobar² tapi sometime tu bila campur dgn stress keje, penat lagi...kalau amik awek overnight pun paling kuat 2 round aje bole pegi..tu yg kadang² memerlukan bantuan dari ubat² camni hehehe...so far gua pernah test pacak langit pearl & vimax...memang banyak membantu la What a Face

Meh kita kongsi citer...jangan malu² yer.....
Back to top Go down

AuthorMessage
kekcoklat
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 50
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-15
Age : 35
Location : Serdang

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Sat Jun 11, 2011 11:04 pm

I-plus tu beli kt mane la bro?
Back to top Go down
otomentaro
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2640
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-27

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Sun Jun 12, 2011 9:21 pm

tok batinz wrote:

jgn letak banyak brooo nti panas kepala adik...

hahaha.. btol 2 bro.. jgn terlebih sudah.. pandai2 la nk guna.. kang sndiri plak dpt ssh.. hehehe..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Sun Jun 12, 2011 9:27 pm

Semalam aku rasa aku ada post kat topik ni. Tapi tgk balik dah takde? Takpe la, tanya lagi skali. Bros sekelian, kalau kita amik setengah je pil ni efektif ke tak? Member ada try viagra, mencanak sampai 4 jam. Aku cam horror plak. tapi klu amik setengah boleh jalan lagi tak? Umur dah lanjut ni, nafsu kuat tapi adik pulak degil.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Tue Jul 05, 2011 7:21 am

Setuju ngan Pak Nong. Sebenagnya kesihatan kita yg utama jgn harap drugs .

Satu lagi warisan kita banyak yg leh pakai. Macam Miyak lintah dan minyak Belacak.

Minyak belacak hangpa cari kat Masjid India. Satu botol 50.00 . Urut tiap hari. Tempat tu bersamman dengan org jual beg.

Untuk dalaman . ... rentikan hisap rokok. Tekan tubi at least 50x tiap hari.

Kalau nak short term. Nak murah aku sarankan beli Goji sepeket dlm RM4 kat Masjid negara kat tangga masjid diorang jual.

Kalau nak mahal beli la Cialis (Tadalafil) leh beli kat Pharmacy Caring atau any pharmacy yg tak kenakan prescription dari DR. Cialis ni sebijik rega RM40.00 leh tahan 36 hour. So jimat kalau nak banding ngan Viagra.
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2851
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Tue Jul 05, 2011 7:51 am

sebelum ni aku ade cuba spring return...
effek mmg ada..kepala pening jer...
pas tu masa main jantung berdegup kencang...
tapi...lepas main..masih bertenaga...tegang tak la tegang sgt..tp kalau kena usap mest tegang balik...

skrg aku nak cuba treebest...minggu ni nak test...nanti aku kasi FR ttg produk ni....

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265590
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Tue Jul 05, 2011 7:59 am

ubat terbaek dan terbukti pada aku lah.. pearl white tak silap aku.. ke ape ntah.. hehe.. terpacak siot lam jakuzi.. bahaya!!

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2851
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Thu Jul 07, 2011 5:03 am

Dah cuba treebest..lepas sejam makan...terus naik mencanak...keras gak la...
tp belum dpt menghapuskan rasa geli (ejakulasi pra matang)...
huh...mlm ni nak makan sebiji + sapu libido...hasilnya..tunggu...

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
keropokpisang
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 35
Mata Ganjaran : 1965
Reputasi : 1
Join date : 2011-08-27

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Sat Aug 27, 2011 9:19 pm

ok... takat ni aku pernah ambik viagra... ada byk jenis.. make sure yg original..
bleh rujuk kat pakcik google camner nk tau mana satu yg original.. kalo tak company lain buat takut ada side effect..

viagra mmg safe... takder sideeffect utk orang kebanyakkan..
aku layan sekali jerk.. member aku bagi viagra beli kat korea..
aku pakai masa aku serius penat tak larat..sbb tak cukup tido..
tapi awek chat dah datang umah.. time penat ni biasalah batang kita tak baper nak naik.. n lembik... so pakai viagra ni otomatik dia keras full throttle.. max nyer tegang.. so jolok rasa mcm layan ah sbb tak payah push nk stim2 dia dah naik.. layan je henjut2... n boleh tahan lama gak.. sbb takder perasaan kan main.. mcm aku hari tu 20 minit henjut baru pancut.. lps pancut otomatik batang ko kecut balik... tu yg normal.. kalo tak kecut kena call hospital...

viagra ni ada dos2 dier.. umur muda bleh try dos besar.. yg tua dos kecik..
gud luck..
ubat2 lain tak pnh try..
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri Sep 02, 2011 7:55 pm

hehehe...lama dah topik ni...skrg ni gua stick to pacak langit pearl aje... tapi x de la selalu makan...agak2 nak bersenggama aje...dlm sejam dua sblm tu...so far mmg x menghampakan la....
Back to top Go down
D_L
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 145
Mata Ganjaran : 2695
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-05
Location : setiawangsa, bangi, shah alam

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri Sep 02, 2011 11:07 pm

spideyman wrote:
hehehe...lama dah topik ni...skrg ni gua stick to pacak langit pearl aje... tapi x de la selalu makan...agak2 nak bersenggama aje...dlm sejam dua sblm tu...so far mmg x menghampakan la....
mcm nk try je pearl plus ni...try cari review kt internet tp mcm kurang meyakinkan....mane nk cari pengedar online yg bleh dipercayai ek?
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Mon Sep 05, 2011 5:56 am

spidey-sblm ni aku penah gak try pacak langit pearl ni tapi mcm takde effect ape2 pon aku rasa. apesal aaaa? nak kata salah ikut aturan rasanye memang betol, mkn 2 jam sblm nak bersenggama. ataupon kene amalkan hari2 beb

_________________
Back to top Go down
geng bas sekolah
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 197
Mata Ganjaran : 2753
Reputasi : 0
Join date : 2011-04-30
Age : 37
Location : Ipoh Old Town White Coffe

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Mon Sep 05, 2011 6:55 am

shaguar50 wrote:
spidey-sblm ni aku penah gak try pacak langit pearl ni tapi mcm takde effect ape2 pon aku rasa. apesal aaaa? nak kata salah ikut aturan rasanye memang betol, mkn 2 jam sblm nak bersenggama. ataupon kene amalkan hari2 beb

Baru ingat nak beli ada plak yg tak rasi.... ermm
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Mon Sep 05, 2011 7:04 pm

D_L wrote:

mcm nk try je pearl plus ni...try cari review kt internet tp mcm kurang meyakinkan....mane nk cari pengedar online yg bleh dipercayai ek?

Bro D_L, gua beli kat sini : http://www.lelaki-kuat.blogspot.com/

trusted seller...dlm masa kurang dari 3 hari dah smpai 3 botol di atas meja opis gua..hehehehh
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Mon Sep 05, 2011 7:08 pm

shaguar50 wrote:
spidey-sblm ni aku penah gak try pacak langit pearl ni tapi mcm takde effect ape2 pon aku rasa. apesal aaaa? nak kata salah ikut aturan rasanye memang betol, mkn 2 jam sblm nak bersenggama. ataupon kene amalkan hari2 beb

hehehe...petua gua bila makan....bykkan minum air kosong/suam.  Jgn minum teh/nescafe/limau...nnt akan potong keberkesanan ubat tu...tak pun mungkin x serasi dgn lu kot bro...cuba try test yg lain cam Vimax ke...

sblm ni gua pernah test original cialis 20mg - rm50/biji tu...kirim dari member gua beli kat medical centre...tp langsung x de effect apa2 pun....tu yg gua rasa ikut body kita serasi ke tak...ada sorang member cina gua...layan cialis 200mg!...gila btol....
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265590
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Mon Sep 05, 2011 7:30 pm

ades.. aku makan.. ok je.. effek lagi berkesan.. tak caye.. tanye dak dak len yang da try.. hehehe

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Tue Sep 06, 2011 6:42 am

felik tol aku ni kan huhuhuhu......ada sape2 penah try pil tanduk rusa tu tak?

_________________
Back to top Go down
D_L
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 145
Mata Ganjaran : 2695
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-05
Location : setiawangsa, bangi, shah alam

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Tue Sep 06, 2011 10:10 am

spideyman wrote:
D_L wrote:

mcm nk try je pearl plus ni...try cari review kt internet tp mcm kurang meyakinkan....mane nk cari pengedar online yg bleh dipercayai ek?

Bro D_L, gua beli kat sini : http://www.lelaki-kuat.blogspot.com/

trusted seller...dlm masa kurang dari 3 hari dah smpai 3 botol di atas meja opis gua..hehehehh
thnx bro...arini gk wa order...:p
Back to top Go down
frantic
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 245
Mata Ganjaran : 2772
Reputasi : 11
Join date : 2011-05-15
Location : muke bumi

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Tue Sep 06, 2011 11:47 am

aku pun ade gak try belacak..lepas ade anak anak neh aku mmg penat huhuh tambah stress kdg2 x pacak abis

belecak mau rajin urut laa bro2 tp bg aku kesan die x permanent
kote mmg jd besa sket cume bile lame x pakai aku prasan efek hilang
bile urut kt kepale die bg hilang ngilu so bley thn lame sket and kote keras btul
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Tue Sep 06, 2011 6:41 pm

shaguar50 wrote:
felik tol aku ni kan huhuhuhu......ada sape2 penah try pil tanduk rusa tu tak?

tanduk rusa gua x brani test bro...gua dgr mmg mencanak...tp pada sesape yg ada darah tinggi @ lemah jantung dilarang amik...bahaya wo...heheheh
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Wed Sep 14, 2011 7:53 pm

mm... sblm ni wa dah try PL super Gel tapi...kesan pijar pada tempat yg disapu...aspecially area "tel***..so aku tkar formula...

skrg aku try pil pcak langit + wild X...hasil lumayan bro, dah panc** pon dok tegang agi....mkn 2,3 jam sblm sama.....

kadang2 lain org lain rasi ubatnyer.....ikut rasi sebenarnya...
Back to top Go down
CrazyDriver
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 62
Mata Ganjaran : 2596
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-15

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Wed Sep 14, 2011 8:11 pm

kawan2..kalo ade yg berminat dgn vigrx plus..boleh la hubungi atau sms

012 348 5690 (24 HOURS)

VIGRX PLUS




    Increase sex drive

    More sustainable and solid solid erections when aroused

    Improved sexual stamina in bed

    Longer lasting erections

    More powerful & intense orgasms

    Permanently bigger penis size ( BOLEH NAIKKAN SEHINGGA 2-3 INCH!)


    ade sebarang pertanyaan sila hubungi atau sms aku k

    012 348 5690


    orite.

Back to top Go down
http://powerbatin.blogspot.com/
firexSub
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 66
Mata Ganjaran : 2052
Reputasi : 2
Join date : 2011-07-12
Location : Bunker B

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Wed Sep 14, 2011 8:43 pm

ada pantang larang x bila makn bndalah ni bro? produk dari mana?..sekian dulu dari saya...

_________________
The first thing men notice about a woman is her eyes. Cool Then, when her eyes aren't looking, they notice her
B**bs
Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
CrazyDriver
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 62
Mata Ganjaran : 2596
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-15

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri Sep 16, 2011 9:48 pm

xde pantang bro

1 hari mkan 1 x

2 tablet pas sarapan

nk advance and pantas sikit makan 2 tabs lagi pas dinner

pergh..hasilnya mmg terbaek!

x tau nk ckp..kena cuba dulu


dont wry..FDA approved! Very Happy


ubat power and tahan lama pn ade

losyen,spray,gel..etc

anything 012 348 5690 24 hours
Back to top Go down
http://powerbatin.blogspot.com/
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3527
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Sat Sep 17, 2011 2:30 am

uiks...da jd tokey obat plak skang....
ktne skang...???bile nk g beriadah..???

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Sun Oct 09, 2011 5:47 am

Spe yang nak beli CIALIS 80mg?? Aku ada jual.. Harga murah giler.....

CIALIS 80mg tadalafil (10 pcs)
HARGA : RM60 (Termasuk kos penghantaran)


Tablet ini dahsyat membangkitkan ghairah dan keperkasaan seorang lelaki
dalam waktu yang singkat. Mampu mempertahankan kejantanan seperti yang
di inginkan dalam hubungan kelamin.

FUNGSI
Membuat penis tegak, meningkatkan kualiti hubungan seksual,
membangkitkan kekuatan untuk bersetubuh kali kedua dan mengurangi
kelelahan. Menghilangkan ejakulasi prematur, mengaktifkan fungsi ginjal
dan meningkatkan sekresi sel testis.

CARA PENGGUNAAN
Minum 1 tablet, 30 minit sebelum melakukan hubungan kelamin.

Sila call @ sms.
Zul : 017-3886769
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Today at 10:14 pm

Back to top Go down
 
Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» MENELISIK KEBOHONGAN hadis ttg JARAK BUMI - LANGIT -(???) ARSY
» benda langit dalam Qur'an
» Suara Terompet dari Langit
» Hakikat Jati Diri Manusia
» FFI Nggak Kuat Nahan Malu

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: