MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri May 13, 2011 4:30 pm

First topic message reminder :

Firstly, mintak maaf pada tok mod kalau gua salah bukak topik ni kat sini & gua rasa elok gak ada satu section utk bincangkan soal healthy, body & safety ni Very Happy

Gua nak tanya la pada otai² kat sini, kalau korang pernah ambik ubat² rangsangan seks ni utk menambah perisa masa melakukan hubungan seks.  Pastu apa side affect nye...

Terus terang...umur gua ni dah lebih 35 tahun..kadang² tu nafsu je berkobar² tapi sometime tu bila campur dgn stress keje, penat lagi...kalau amik awek overnight pun paling kuat 2 round aje bole pegi..tu yg kadang² memerlukan bantuan dari ubat² camni hehehe...so far gua pernah test pacak langit pearl & vimax...memang banyak membantu la What a Face

Meh kita kongsi citer...jangan malu² yer.....
Back to top Go down

AuthorMessage
arepai
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 55
Mata Ganjaran : 1965
Reputasi : 1
Join date : 2011-10-13
Age : 31
Location : Kajang

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Fri Oct 14, 2011 7:29 pm

macam best jerk benda nie, ada gak rasa nak mencuba...tapi kang asyik terpacak susah plak...paling kuat berapa lama dia pacak bro2 kalau skali telan???
Back to top Go down
cougar11
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1025
Mata Ganjaran : 214076
Reputasi : 16
Join date : 2011-05-05
Location : Langit Biru, Darat Hijau.

PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Wed Nov 23, 2011 5:53 pm

ubat yg gua dh try...cialis and pearl plus...pearl plus gua kn simptom pening kpala...mngkin kn ambik kerap kot...huhuh cialis  gua bg ptong 2...so kurang sikit sakit kepala...tp performnce..tbaik bro..dh muntah..tp staydy nk ratah lg..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll   Today at 8:22 pm

Back to top Go down
 
Ubat Kuat - Viagra, Cialis, Levitra, Pacak Langit, dll
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» MENELISIK KEBOHONGAN hadis ttg JARAK BUMI - LANGIT -(???) ARSY
» benda langit dalam Qur'an
» Suara Terompet dari Langit
» Hakikat Jati Diri Manusia
» FFI Nggak Kuat Nahan Malu

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: