MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 champions league final 2011

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: champions league final 2011   Tue May 24, 2011 9:59 pm

First topic message reminder :

apa pendapat korang tentang match ni?
Back to top Go down

AuthorMessage
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2593
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 2:45 am

johnmatana wrote:
Seperti yang dijanjikan untuk geng2 forum wa bawakan khas buat korang :-

UEFA Champion League 2011 Final Highlights

Barcelona F.C VS Manchester United




Download Links
Hotfile
First Half = [Link 1] [Link 2]
Second Half = [Link 1] [Link 2]

Law suka sila cakap thanks kat wa...nanti2 wa bleh share lagi benda2 camni...huhuhu..(ini bukan file dari wa tapi wa jumpa link dier kat internet n share untuk kawan2 kat sini so tak yah cari jauh2 kat sini dah ader)

adoi...awat la aku maen terok sangat smlm...aku expect pemain yang bakal menyinar chicharito ngan valencia...last 2 dua2 hampeh maen smlm...maybe 1st time maen final utk dua orang tuh...takpe2...ambik pengalaman dulu utk game tahun nie...congratulation to barca...
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 2:49 am

chicharito wrote:
johnmatana wrote:
Seperti yang dijanjikan untuk geng2 forum wa bawakan khas buat korang :-

UEFA Champion League 2011 Final Highlights

Barcelona F.C VS Manchester United




Download Links
Hotfile
First Half = [Link 1] [Link 2]
Second Half = [Link 1] [Link 2]

Law suka sila cakap thanks kat wa...nanti2 wa bleh share lagi benda2 camni...huhuhu..(ini bukan file dari wa tapi wa jumpa link dier kat internet n share untuk kawan2 kat sini so tak yah cari jauh2 kat sini dah ader)

adoi...awat la aku maen terok sangat smlm...aku expect pemain yang bakal menyinar chicharito ngan valencia...last 2 dua2 hampeh maen smlm...maybe 1st time maen final utk dua orang tuh...takpe2...ambik pengalaman dulu utk game tahun nie...congratulation to barca...

Takper bro...per2 pun Man U da cuba bagi yang terbaik...g pun tanpa perbelanjaan yang terlalu besar tahun ni Man U dapat g Final tu pun da kira best sangat da....

_________________
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2593
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 3:14 am

johnmatana wrote:
chicharito wrote:
johnmatana wrote:
Seperti yang dijanjikan untuk geng2 forum wa bawakan khas buat korang :-

UEFA Champion League 2011 Final Highlights

Barcelona F.C VS Manchester United




Download Links
Hotfile
First Half = [Link 1] [Link 2]
Second Half = [Link 1] [Link 2]

Law suka sila cakap thanks kat wa...nanti2 wa bleh share lagi benda2 camni...huhuhu..(ini bukan file dari wa tapi wa jumpa link dier kat internet n share untuk kawan2 kat sini so tak yah cari jauh2 kat sini dah ader)

adoi...awat la aku maen terok sangat smlm...aku expect pemain yang bakal menyinar chicharito ngan valencia...last 2 dua2 hampeh maen smlm...maybe 1st time maen final utk dua orang tuh...takpe2...ambik pengalaman dulu utk game tahun nie...congratulation to barca...

Takper bro...per2 pun Man U da cuba bagi yang terbaik...g pun tanpa perbelanjaan yang terlalu besar tahun ni Man U dapat g Final tu pun da kira best sangat da....

betul tuh...man utd buat yang terbaik dah..
what ever the result it's
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸ Manchester United ♥
;)ONE UNITED ONE LOVE ONE FAMILY!!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 3:20 am

Seperti yg ku jangka, MU pasti dibungkus oleh Barca the Great...
MU 1 - 3 2010 World Cup's Champion Very Happy
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 3:53 am

hirameki wrote:
Seperti yg ku jangka, MU pasti dibungkus oleh Barca the Great...
MU 1 - 3 2010 World Cup's Champion Very Happy

Champion League der.....

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 4:22 am

Hahaha....lukenabeb
8 pemain Barca mlm tadi adalah pemain World Cup 2010 Sepanyol.
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 4:40 am

Kan betul apa gua cakap.

Tgk dulu tagline gua tu.

Psst...aku ada bela roh sotong kurita Paul...sbb tu aku tau result game nie sebijik-sebijik.

Utk pengetahuan, masa game tu berlangsung gua siap tido lena lagi sbb dah agak result dia apa

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 5:05 am

scarface wrote:
Kan betul apa gua cakap.

Tgk dulu tagline gua tu.

Psst...aku ada bela roh sotong kurita Paul...sbb tu aku tau result game nie sebijik-sebijik.

Utk pengetahuan, masa game tu berlangsung gua siap tido lena lagi sbb dah agak result dia apa

Hahahahahaha.....siot je lu....nmpk sangat lu bukan peminat Barca....

_________________
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 6:12 am

Gua fan Arsenal.
Tapi Barca nie kira second team feberet la.

Aku dgn Guardiola tu sama-sama merendek ML di Espanyol 2 tahun lepas. Sbb tu dia bocorkan taktikal Barca kat aku hingga aku boleh ramal brp gol Barca boleh sumbat ke atas MU.

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 6:14 am

Psstt...gua dah kata awal-awal lagi. MU bukan lawan Barca weh. Hanya Barca shj boleh kalahkan Barca...

Macam mana Barca boleh lawan dgn Barca??? dalam game PS2 la bro...Pro Evolution

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
terry
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 178
Mata Ganjaran : 2733
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-06
Location : kl

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 11:05 am

barca superb permainan cantek,hehehe
menyu macam maen petang2 pon ade huhuhu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 11:24 am

Midfielders Barca mmg class, tiada tandingannya dgn midfield ManUtd ... Basketball
Back to top Go down
joy
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 242
Mata Ganjaran : 2815
Reputasi : 10
Join date : 2011-05-01
Age : 30

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 11:36 am

yes man u kalah hihih

_________________
Sleep Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 11:49 am

Ya der..... tertutup la mulut bussyuk para penyokong ManU. Kalau tak.. riuh sekampung
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 3:34 pm

scarface wrote:
Psstt...gua dah kata awal-awal lagi. MU bukan lawan Barca weh. Hanya Barca shj boleh kalahkan Barca...

Macam mana Barca boleh lawan dgn Barca??? dalam game PS2 la bro...Pro Evolution

Mender lu merepek ni der....

_________________
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 3:36 pm

scarface wrote:
Gua fan Arsenal.
Tapi Barca nie kira second team feberet la.

Aku dgn Guardiola tu sama-sama merendek ML di Espanyol 2 tahun lepas. Sbb tu dia bocorkan taktikal Barca kat aku hingga aku boleh ramal brp gol Barca boleh sumbat ke atas MU.

Der...law minat Arsenal dah la...takdenyer second2 feveret nih...nampak sangat lu POSER....

_________________
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Sun May 29, 2011 3:37 pm

hirameki wrote:
Ya der..... tertutup la mulut bussyuk para penyokong ManU. Kalau tak.. riuh sekampung

Ala..okla kalah ngan team best in Europe...takderla kuar bajet sampai 100 juta pun tahun ni leh gak g final....manager dah berpuluh tahun sorang yer....takderla 4 - 5 manager bertukar2 setiap tahun...

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: champions league final 2011   Mon May 30, 2011 9:30 am

MANU bodo...
Back to top Go down
terry
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 178
Mata Ganjaran : 2733
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-06
Location : kl

PostSubject: Re: champions league final 2011   Mon May 30, 2011 10:08 am

labuta wrote:
MANU bodo...

jangan camtueh bro
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: champions league final 2011   Mon May 30, 2011 5:42 pm

Tahniah Barca & Man U...yg penting dua2 team pun dpt duit...beratus2 juta tu hehehe...walaupun gua team Chelsea..tapi gua respek kat kat Fergie yg berjaya manage Man U tanpa berbelanja besar smpai jd juara EPL tahun ni Very Happy
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Mon May 30, 2011 7:16 pm

spenderman wrote:
Tahniah Barca & Man U...yg penting dua2 team pun dpt duit...beratus2 juta tu hehehe...walaupun gua team Chelsea..tapi gua respek kat kat Fergie yg berjaya manage Man U tanpa berbelanja besar smpai jd juara EPL tahun ni Very Happy

Thanks bro, satu komen yang bernas n peace. Takper next year kita tngk lak camner. Tngk samader chelsea akan revive n improvise. Man U pun rasanyer akan beli player baru next season. Sir Alex tu pun da tak lama da tu nak resign da.Huhuhuhu. Hopefully next season will be more competitive than this year.

notakaki : Chelsea Lawan Malaysia julai nanti lu g tak bro?

_________________
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: champions league final 2011   Tue May 31, 2011 9:09 am

johnmatana wrote:

Thanks bro, satu komen yang bernas n peace. Takper next year kita tngk lak camner. Tngk samader chelsea akan revive n improvise. Man U pun rasanyer akan beli player baru next season. Sir Alex tu pun da tak lama da tu nak resign da.Huhuhuhu. Hopefully next season will be more competitive than this year.

notakaki : Chelsea Lawan Malaysia julai nanti lu g tak bro?

Hehehe...ingat nak g tengok gak dgn opismate...

Tadi baca The Sun, tulis Sir Alex akan stay lagi at least for the next 3 season...selagi dia terdaya..why not hehe Smile
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: champions league final 2011   Tue May 31, 2011 11:50 am

spenderman wrote:
johnmatana wrote:

Thanks bro, satu komen yang bernas n peace. Takper next year kita tngk lak camner. Tngk samader chelsea akan revive n improvise. Man U pun rasanyer akan beli player baru next season. Sir Alex tu pun da tak lama da tu nak resign da.Huhuhuhu. Hopefully next season will be more competitive than this year.

notakaki : Chelsea Lawan Malaysia julai nanti lu g tak bro?

Hehehe...ingat nak g tengok gak dgn opismate...

Tadi baca The Sun, tulis Sir Alex akan stay lagi at least for the next 3 season...selagi dia terdaya..why not hehe Smile
Alex ferguson tak pueh ati tu sbb kalah ngn barca. So next season nk tngk lak camner team yg dier nak prepare. Player baru masuk nnt agak2 saperla. Ura2 Wesley Sneijder nak masuk next season. Huhuhuhuhu...

_________________
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2593
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: champions league final 2011   Tue May 31, 2011 8:48 pm

johnmatana wrote:
spenderman wrote:
johnmatana wrote:

Thanks bro, satu komen yang bernas n peace. Takper next year kita tngk lak camner. Tngk samader chelsea akan revive n improvise. Man U pun rasanyer akan beli player baru next season. Sir Alex tu pun da tak lama da tu nak resign da.Huhuhuhu. Hopefully next season will be more competitive than this year.

notakaki : Chelsea Lawan Malaysia julai nanti lu g tak bro?

Hehehe...ingat nak g tengok gak dgn opismate...

Tadi baca The Sun, tulis Sir Alex akan stay lagi at least for the next 3 season...selagi dia terdaya..why not hehe Smile
Alex ferguson tak pueh ati tu sbb kalah ngn barca. So next season nk tngk lak camner team yg dier nak prepare. Player baru masuk nnt agak2 saperla. Ura2 Wesley Sneijder nak masuk next season. Huhuhuhuhu...
betul2...aku sokong cakap johnmatana tuh...harap2 season depan will be more competitive...tak sabar nak tgk perubahan besar tiap2 pasukan utk tahun depan...pape pown...aku dah beli tiket Chelsea lwn malaysia nanti...nak tgk man utd jauh...kat us nun...tgk chelsea je la...walaupun aku datang dengan baju Malaysia...hehe...jangan buli Malaysia kaw2 sudah...menang sikit2 dah la...
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: champions league final 2011   Wed Jun 01, 2011 8:04 pm

chicharito wrote:

betul2...aku sokong cakap johnmatana tuh...harap2 season depan will be more competitive...tak sabar nak tgk perubahan besar tiap2 pasukan utk tahun depan...pape pown...aku dah beli tiket Chelsea lwn malaysia nanti...nak tgk man utd jauh...kat us nun...tgk chelsea je la...walaupun aku datang dengan baju Malaysia...hehe...jangan buli Malaysia kaw2 sudah...menang sikit2 dah la...

bro...brp RM tiket lu beli tu? Ingat dalam minggu ni nak g beli gak...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: champions league final 2011   Today at 8:22 pm

Back to top Go down
 
champions league final 2011
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Legal Committee: the completion of the final wording of the amnesty law 18/12/2011 PM - 4:55 p.m
» 2011 Arrived... HAPPY NEW YEAR to you all!!
» Gov’t procurement e-bidding set Q2 2011
» Mercredi 19/01/2011 : La timidité
» The 2nd january 2011 missile attack!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: