MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed May 25, 2011 7:48 pm

ape pekerjaan korang , selain sangap ? kepada akak2 yang belom bersuami , pilih lah yang mana satu (tu pon klo mereke share)
Back to top Go down
mild7
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 121
Mata Ganjaran : 2667
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-10

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Jun 06, 2011 9:53 am

ko cite la ko keje ape dulu..
Back to top Go down
bengkok
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 152
Mata Ganjaran : 2680
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-21

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Jun 06, 2011 9:54 am

aku dalam bidang customer service, utk kereta. low profile je...
Back to top Go down
assahar99
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 77
Mata Ganjaran : 2612
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-21
Age : 35
Location : Penang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sat Jun 11, 2011 11:44 am

aku keja kilang aja..hujung bulan ambil duit pi joli..
Back to top Go down
otaigiler
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 892
Mata Ganjaran : 53041
Reputasi : 0
Join date : 2011-06-06
Age : 34
Location : clunk

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sat Jun 11, 2011 12:08 pm

aku kerja CC je...online free...

_________________
"Yo ijazah terbaik datangnya dari jalanan
dari pengalaman bercakap dan bersalaman
Kucing bawa tidur rimau bawa igau
masuk tempat orang bawa otak bukan pisau"

AKU TAAT PADA YANG SATU

MEMEY AR!!!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Jun 14, 2011 11:27 am

aku keja dlm bidang computer programming.
Back to top Go down
ViperNinja
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 162
Mata Ganjaran : 2672
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-14
Age : 36
Location : Ampang~Cheras~Seremban~Utara

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Jun 14, 2011 8:24 pm

hahahaha aku plk sekadar marketing agen jek...bila nk masuk ujung bulan jek kpla terigat kt bank jek...bila tgk mesin atm jek bergelora jek hati nk cucuk ( wat modal masuk litar)

_________________
Quote :
Biar Pengalaman Yang menceritakan Segalanya....




var bdv_ref_pid=415217;var bdv_ref_type='i';var bdv_ref_option='p';var bdv_ref_eb='0';var bdv_ref_gif_id='ref_120x60_green_pbl';var bdv_ref_width=120;var bdv_ref_height=60;

make money
Back to top Go down
mild7
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 121
Mata Ganjaran : 2667
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-10

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jun 15, 2011 4:11 am

aku keje bodo..asek main dgn karen..machine..ngn mende2 panas..so ckup la nk tampung kos nk berkubang..ngeh ngeh ngeh
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jun 15, 2011 4:18 am

aku tukang kayu aje......
Back to top Go down
ViperNinja
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 162
Mata Ganjaran : 2672
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-14
Age : 36
Location : Ampang~Cheras~Seremban~Utara

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jun 15, 2011 4:38 am

waaa mcm2 profesion ada dlm nih..huhuhu tukang kayu nih best nie nk order wat almari umah aku nih

_________________
Quote :
Biar Pengalaman Yang menceritakan Segalanya....




var bdv_ref_pid=415217;var bdv_ref_type='i';var bdv_ref_option='p';var bdv_ref_eb='0';var bdv_ref_gif_id='ref_120x60_green_pbl';var bdv_ref_width=120;var bdv_ref_height=60;

make money
Back to top Go down
bromen
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 127
Mata Ganjaran : 2640
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-31

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jun 15, 2011 6:45 am

keje aku test system a.k.a QA a.k.a tester je .. selain test awek albino albino albino
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jun 15, 2011 6:57 am

Kerja aku designer.. hampa semua mesti ingat aku pandai lukis tulisan aku pun mesti cun gilakan.... Tapi malangnya tangan aku nie keras.. Drawing freehand memang aku sendiri pun tak selera nak tgk, tulisan tangan pun hancus. Kalau la AutoCAD tu kena Ban maka aku pun akan jadi tukang angkut sampah la jawabnya.
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3527
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jun 15, 2011 7:10 am

br start bisnes sndr..kcik2 je.. pirat

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
kidd
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 33
Mata Ganjaran : 2571
Reputasi : -1
Join date : 2011-05-05
Location : penang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jun 15, 2011 8:11 am

talisman wrote:
Kerja aku designer.. hampa semua mesti ingat aku pandai lukis tulisan aku pun mesti cun gilakan.... Tapi malangnya tangan aku nie keras.. Drawing freehand memang aku sendiri pun tak selera nak tgk, tulisan tangan pun hancus. Kalau la AutoCAD tu kena Ban maka aku pun akan jadi tukang angkut sampah la jawabnya.

samala cam hang..aku pn tangan keras..harap Autocad ja...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jun 15, 2011 8:44 am

nottypirates wrote:
br start bisnes sndr..kcik2 je.. pirat
dah jadi okt ke bro? nak order NL satu.
Back to top Go down
Sea Apache
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 64
Mata Ganjaran : 2604
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 35

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sat Jun 18, 2011 5:52 am

aku keje offshore aje....
Back to top Go down
kakikorek
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 213
Mata Ganjaran : 2820
Reputasi : 6
Join date : 2011-04-27
Location : kat Hotel

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sat Jun 18, 2011 6:44 am

Aku pun buat keje sendiri je..
Kengkadang je makan gaji.. huhu

_________________
WARGA KAJANG.. LEPAK SINI
Back to top Go down
esmorilac
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 160
Mata Ganjaran : 2708
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-05
Location : N.Sembilan - Malacca

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sat Jun 18, 2011 8:59 pm

keje biase2 jer Very Happy

_________________
-esMorilac-
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sun Jun 19, 2011 7:28 pm

Okt je.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sun Jun 19, 2011 8:49 pm

kje aku dlu asst engineer kilang sawit.mencabar gk la.tp yg bestnye dpt awek sabah.sabah ba kita! haha
Back to top Go down
zurul
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 122
Mata Ganjaran : 2665
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sun Jun 19, 2011 9:48 pm

aku dulu lawyer..pas 5 tahun, aku quit practice and skang mengajor plak kat kolej tempat aku dok la ni...part time meniaga, bawak masuk brg2 dari china n vietnam...hehehe
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417108
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sun Jun 19, 2011 9:51 pm

zurul wrote:
aku dulu lawyer..pas 5 tahun, aku quit practice and skang mengajor plak kat kolej tempat aku dok la ni...part time meniaga, bawak masuk brg2 dari china n vietnam...hehehe

xkan xde student lu bleh makan kot..
ce cite

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
zurul
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 122
Mata Ganjaran : 2665
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sun Jun 19, 2011 9:55 pm

aku ajo kt islamic college maaa....lagipun aku nyer style aku xkan berak dalam ricebowl aku sendiri..payah...hehehhe
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417108
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sun Jun 19, 2011 9:58 pm

zurul wrote:
aku ajo kt islamic college maaa....lagipun aku nyer style aku xkan berak dalam ricebowl aku sendiri..payah...hehehhe

bkn suh lu berak..
mana la tau kot2 ada..
leh share kat kengkawan sini..
apa der

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
zurul
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 122
Mata Ganjaran : 2665
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-18

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sun Jun 19, 2011 10:00 pm

mmg aku xbrani cari pasal kat kolej aku ni...apetah lagi aku dah le ngajo law, pastu jadi pegawai disiplin lagi...hehehhe....usya yg gedik2 tu ade la...cuma tggu deme grad dulu le nk cari pasal pun...hehehhe
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Today at 10:15 pm

Back to top Go down
 
pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» What does mean kite sign in hand?
» Partly Answered: White and Red Kite following Tire Tracks in Snow
» Gathuk2an Tingkat Tinggi: Micro-Chip Salah Satu Pertanda Kiamat ?
» perjanjian manusia dengan tuhan sebelum dilahirkan
» Hantu dan Roh/Arwah orang yang sudah meninggal

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: