MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed May 25, 2011 7:48 pm

First topic message reminder :

ape pekerjaan korang , selain sangap ? kepada akak2 yang belom bersuami , pilih lah yang mana satu (tu pon klo mereke share)
Back to top Go down

AuthorMessage
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3520
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Sun Jun 19, 2011 10:05 pm

zurul wrote:
aku dulu lawyer..pas 5 tahun, aku quit practice and skang mengajor plak kat kolej tempat aku dok la ni...part time meniaga, bawak masuk brg2 dari china n vietnam...hehehe

brg2..?
ayam tarak..??heheheeeeeeeeeeee.... lol!
Back to top Go down
stereo_love
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 158
Mata Ganjaran : 2655
Reputasi : 5
Join date : 2011-06-07
Age : 32
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jun 22, 2011 12:25 am

aku keje government.... hahhaaaa...
masak kalau boss aku taw.....
silap hari bulan scandal ngan aku plak..... Very Happy
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Jul 26, 2011 11:41 pm

aku keje marketing executive kat boulevard mid valley
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153119
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Jul 26, 2011 11:46 pm

aku keje pakgard je.. biasala nak idup..
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 438
Mata Ganjaran : 2398
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 3:11 am

wa pemburu jack sparrow..... hehe....

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
Hyrul Stroker
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 72
Mata Ganjaran : 2615
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-04
Location : Key Hell

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 4:24 am

wah.. macam2 kerjaya korang ye.. rasa cam tak caya pon ada, org keje kat islamic college layan sdt ni..hehe, apapon bro janji lu hepi la... kerjaya dan pleasure adalah 2 bidang berlainan...kata orang la.. anyway aku keje sbg property agent je..tp dapat gakla kenal mak datin/janda kaya yg nak aku lyn ..tapi wa pun xkencing dlm cawan wa sendiri la..hehe.
Back to top Go down
em em r
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 282
Mata Ganjaran : 213343
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-06

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 4:32 am

aku lak...kuli makan gaji jer...BDM merangkap PM (project Manager) bukan perdana menteri, jaga indochina business - cambodia, vietnam, pilipin,laos. abis semua awek sana aku dan tibai...pant*t paling best - cambodia...

_________________
ada 2 lubang yg memang tak boleh lupa....
1. lubang golf
2. lubang puki
*****KALAU NAK ORDER KOPI KESIHATAN DAN BERTENAGA...PM AKU YER !!!
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2844
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:12 am

haha..baru ternampak thread ni up..
aku nak cita la keja aku...

Fulltime...
aku keje sebagai IT Admin kat kompeni aku ni..
semua kerja yg berkaitan dgn IT aku buat...dari A-Z..
takda outsorce punya...
cuma skrg kerja aku relax sgt..sbb takda project lg..
setiap hari aku dtg kerja jam 9pg- 6ptg..hampir 80% aku layan internet jer...

Partiime..
parttime aku ada 2..
1. TLg kawan aku yg dpt job2 berkenaan IT .
2. MLM

hehe..tu je keje aku buat masa ni..

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265583
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:23 am

Hyrul Stroker wrote:
wah.. macam2 kerjaya korang ye.. rasa cam tak caya pon ada, org keje kat islamic college layan sdt ni..hehe, apapon bro janji lu hepi la... kerjaya dan pleasure adalah 2 bidang berlainan...kata orang la.. anyway aku keje sbg property agent je..tp dapat gakla kenal mak datin/janda kaya yg nak aku lyn ..tapi wa pun xkencing dlm cawan wa sendiri la..hehe.

bro.. seriusly.. link kan diaorang kat aku leh tak? aku nk jadi gigolo nie.. muahahahaha

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265583
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:23 am

em em r wrote:
aku lak...kuli makan gaji jer...BDM merangkap PM (project Manager) bukan perdana menteri, jaga indochina business - cambodia, vietnam, pilipin,laos. abis semua awek sana aku dan tibai...pant*t paling best - cambodia...


ermmmmm abg em em arr!!! camne nk try cambodia kat area sini bro... ade ke...

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2855
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:30 am

aku keje kuli gak makan gaji...jaga khutubkhanah study ....tp swasta punya n just for staff jer...tp sbb khutubkanah nie sebenarnya x dipandang sgt..so gaji murah kat sini..so tgh cari keje lain la..kalau lama sini x nikah aku.kawin je lepas hahahaa..bro yg keje kat kolej tue xde ke keje kosong dlm kutubkhanah sana ker hahahaha....
baru jer anta borang kat KUIS nie .. afro
Back to top Go down
azam
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 140
Mata Ganjaran : 2683
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-19
Age : 36
Location : subang jaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:35 am

Pg wa keje biase2 je..mlm wa ade part time bwk cab..bro2 yg nk g airport (area Kajang/ Bangi) leh r booking, wa anta (sempat lak promote)..x yah bayar xpe..janji belanja wa g massage haha..
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2844
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:43 am

ZiO_dInGiN wrote:
aku keje kuli gak makan gaji...jaga khutubkhanah study ....tp swasta punya n just for staff jer...tp sbb khutubkanah nie sebenarnya x dipandang sgt..so gaji murah kat sini..so tgh cari keje lain la..kalau lama sini x nikah aku.kawin je lepas hahahaa..bro yg keje kat kolej tue xde ke keje kosong dlm kutubkhanah sana ker hahahaha....
baru jer anta borang kat KUIS nie .. afro

jaga khutubkhanah???
tak pernah aku dgr..ceciter...

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2855
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:51 am

hahahahahah
kutubkhanah tue ....nama lama bagi bibliotika / pusat sumber / perpustakaan / pusat maklumat dan sebagainya... What a Face
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2844
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:54 am

ZiO_dInGiN wrote:
hahahahahah
kutubkhanah tue ....nama lama bagi bibliotika / pusat sumber / perpustakaan / pusat maklumat dan sebagainya... What a Face

ooooo..aku dah agak dah td...tp heran..kat kompeni swasta pun ada ka..?

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2855
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 6:03 am

saye_jai wrote:
ZiO_dInGiN wrote:
hahahahahah
kutubkhanah tue ....nama lama bagi bibliotika / pusat sumber / perpustakaan / pusat maklumat dan sebagainya... What a Face

ooooo..aku dah agak dah td...tp heran..kat kompeni swasta pun ada ka..?


eh ada terutama kalau dah bersize agak besar..dan besar..cuma sifaf dia lebih internal...so org luar x byk tau la kecuali yg berminat nak buat rujukan or kajian saja cam student2 ...mostly..

PBT pun ada...ikut kaw masing2..dbkl..mppj...try nak masuk dbkl n pj susah tol nak dpt..try SPA lagi le.hahaha..
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 726
Mata Ganjaran : 3253
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 6:48 am

kerjaya ye.. bekerja di syarikat swasta di kuala lumpur..

field construction cum contractor la kire nye... mkn gaji bro haha
Back to top Go down
kaiser69
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 91
Mata Ganjaran : 2588
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-07
Age : 33
Location : KL

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 6:59 am

aku keje mengajo org yg kurang ajar..hehe..fullstop

_________________
~live the life to the fullest~ Twisted Evil
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265583
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 7:07 am

cikgu disiplin ke bang? hahaha

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
frantic
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 245
Mata Ganjaran : 2765
Reputasi : 11
Join date : 2011-05-15
Location : muke bumi

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 8:02 am

aku kuli kepade mat salleh handle perojek2
plg jauh pi Amsterdam mmg syok bro
Back to top Go down
kaiser69
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 91
Mata Ganjaran : 2588
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-07
Age : 33
Location : KL

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 9:27 am

cikgu disiplin ke bang? hahaha[/quote]

xsmpi tahap cikgu disiplin lg arr bro oj..gua nyer tahap bwh lg dr cikgu disiplin..ala2 balachi gak..

_________________
~live the life to the fullest~ Twisted Evil
Back to top Go down
sparkcastelo
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 280
Mata Ganjaran : 2786
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-08
Location : utara mai...

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 10:00 am

adoiiiii.... br prasantan tread nie... menarik, tertarik n leh menarik... hahaha....



mcm2 job leh tgk kt cni...



aku cuma cleaner kt tmpt aku, sruh bbdk kmas'n blik bl diorg dh sepah'n... paling best bl dok ushar gurl2 yg br nk blajar dressing... mcm2 stail ada... adoi....

_________________
lol!
Back to top Go down
sparkcastelo
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 280
Mata Ganjaran : 2786
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-08
Location : utara mai...

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 10:03 am

ZiO_dInGiN wrote:
hahahahahah
kutubkhanah tue ....nama lama bagi bibliotika / pusat sumber / perpustakaan / pusat maklumat dan sebagainya... What a Face



puas dok pikiaq td... ingat'n pe la "khutubkhanah" tue... hehehe...Embarassed Embarassed Embarassed
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 2999
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 10:55 am

wah.. macam2 kerjaya korang ye.. rasa cam tak caya pon ada, org keje kat islamic college layan sdt ni..hehe, apapon bro janji lu hepi la... kerjaya dan pleasure adalah 2 bidang berlainan...kata orang la.. anyway aku keje sbg property agent je..tp dapat gakla kenal mak datin/janda kaya yg nak aku lyn ..tapi wa pun xkencing dlm cawan wa sendiri la..hehe.

Gua boleh tolong kau tim kan, tolong layan die org, heheheh ^^

Pg wa keje biase2 je..mlm wa ade part time bwk cab..bro2 yg nk g airport
(area Kajang/ Bangi) leh r booking, wa anta (sempat lak promote)..x yah
bayar xpe..janji belanja wa g massage haha..


hahaha, nanti2 kalo member2 aku nak gerak dari UKm ke airport, dpt la roger2 bro Razz



Okay la, semua pun dah intro,
gua pun intro la, Gua seorg Pelajar di UKM
cuti semester memang gua kerja punya,
time belajar gua pun kerja part time, side business at same time
kenapa kerja? pasal gua ade keperluan cheong, maka kerja la, hahah Very Happy
so senang citer gua ni masih budak lagi la, tapi cukup umur Smile
harap semua leh tunjuk ajar, hehehehe cheers cheers

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2855
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 11:56 am

sparkcastelo wrote:
ZiO_dInGiN wrote:
hahahahahah
kutubkhanah tue ....nama lama bagi bibliotika / pusat sumber / perpustakaan / pusat maklumat dan sebagainya... What a Face



puas dok pikiaq td... ingat'n pe la "khutubkhanah" tue... hehehe...Embarassed Embarassed Embarassed

hahahahha keje biasa jer broo...ayat tue lama x gunapakai dah...ayat org dulu2..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Today at 8:59 pm

Back to top Go down
 
pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» What does mean kite sign in hand?
» Partly Answered: White and Red Kite following Tire Tracks in Snow
» Gathuk2an Tingkat Tinggi: Micro-Chip Salah Satu Pertanda Kiamat ?
» perjanjian manusia dengan tuhan sebelum dilahirkan
» Hantu dan Roh/Arwah orang yang sudah meninggal

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: