MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
mild7
SDT Otai
SDT Otai
avatar

Posts : 121
Mata Ganjaran : 2922
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-10

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Jun 06, 2011 9:53 am

First topic message reminder :

ko cite la ko keje ape dulu..
Back to top Go down

AuthorMessage
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265845
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:23 am

Hyrul Stroker wrote:
wah.. macam2 kerjaya korang ye.. rasa cam tak caya pon ada, org keje kat islamic college layan sdt ni..hehe, apapon bro janji lu hepi la... kerjaya dan pleasure adalah 2 bidang berlainan...kata orang la.. anyway aku keje sbg property agent je..tp dapat gakla kenal mak datin/janda kaya yg nak aku lyn ..tapi wa pun xkencing dlm cawan wa sendiri la..hehe.

bro.. seriusly.. link kan diaorang kat aku leh tak? aku nk jadi gigolo nie.. muahahahaha

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265845
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:23 am

em em r wrote:
aku lak...kuli makan gaji jer...BDM merangkap PM (project Manager) bukan perdana menteri, jaga indochina business - cambodia, vietnam, pilipin,laos. abis semua awek sana aku dan tibai...pant*t paling best - cambodia...


ermmmmm abg em em arr!!! camne nk try cambodia kat area sini bro... ade ke...

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 329
Mata Ganjaran : 3117
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 39
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:30 am

aku keje kuli gak makan gaji...jaga khutubkhanah study ....tp swasta punya n just for staff jer...tp sbb khutubkanah nie sebenarnya x dipandang sgt..so gaji murah kat sini..so tgh cari keje lain la..kalau lama sini x nikah aku.kawin je lepas hahahaa..bro yg keje kat kolej tue xde ke keje kosong dlm kutubkhanah sana ker hahahaha....
baru jer anta borang kat KUIS nie .. afro
Back to top Go down
azam
SDT Otai
SDT Otai
avatar

Posts : 140
Mata Ganjaran : 2945
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-19
Age : 36
Location : subang jaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:35 am

Pg wa keje biase2 je..mlm wa ade part time bwk cab..bro2 yg nk g airport (area Kajang/ Bangi) leh r booking, wa anta (sempat lak promote)..x yah bayar xpe..janji belanja wa g massage haha..
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 749
Mata Ganjaran : 3106
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:43 am

ZiO_dInGiN wrote:
aku keje kuli gak makan gaji...jaga khutubkhanah study ....tp swasta punya n just for staff jer...tp sbb khutubkanah nie sebenarnya x dipandang sgt..so gaji murah kat sini..so tgh cari keje lain la..kalau lama sini x nikah aku.kawin je lepas hahahaa..bro yg keje kat kolej tue xde ke keje kosong dlm kutubkhanah sana ker hahahaha....
baru jer anta borang kat KUIS nie .. afro

jaga khutubkhanah???
tak pernah aku dgr..ceciter...

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 329
Mata Ganjaran : 3117
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 39
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:51 am

hahahahahah
kutubkhanah tue ....nama lama bagi bibliotika / pusat sumber / perpustakaan / pusat maklumat dan sebagainya... What a Face
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 749
Mata Ganjaran : 3106
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 5:54 am

ZiO_dInGiN wrote:
hahahahahah
kutubkhanah tue ....nama lama bagi bibliotika / pusat sumber / perpustakaan / pusat maklumat dan sebagainya... What a Face

ooooo..aku dah agak dah td...tp heran..kat kompeni swasta pun ada ka..?

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 329
Mata Ganjaran : 3117
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 39
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 6:03 am

saye_jai wrote:
ZiO_dInGiN wrote:
hahahahahah
kutubkhanah tue ....nama lama bagi bibliotika / pusat sumber / perpustakaan / pusat maklumat dan sebagainya... What a Face

ooooo..aku dah agak dah td...tp heran..kat kompeni swasta pun ada ka..?


eh ada terutama kalau dah bersize agak besar..dan besar..cuma sifaf dia lebih internal...so org luar x byk tau la kecuali yg berminat nak buat rujukan or kajian saja cam student2 ...mostly..

PBT pun ada...ikut kaw masing2..dbkl..mppj...try nak masuk dbkl n pj susah tol nak dpt..try SPA lagi le.hahaha..
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 726
Mata Ganjaran : 3515
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 6:48 am

kerjaya ye.. bekerja di syarikat swasta di kuala lumpur..

field construction cum contractor la kire nye... mkn gaji bro haha
Back to top Go down
kaiser69
SDT Senior
SDT Senior
avatar

Posts : 91
Mata Ganjaran : 2850
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-07
Age : 34
Location : KL

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 6:59 am

aku keje mengajo org yg kurang ajar..hehe..fullstop

_________________
~live the life to the fullest~ Twisted Evil
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265845
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 7:07 am

cikgu disiplin ke bang? hahaha

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
frantic
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 245
Mata Ganjaran : 3027
Reputasi : 11
Join date : 2011-05-15
Location : muke bumi

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 8:02 am

aku kuli kepade mat salleh handle perojek2
plg jauh pi Amsterdam mmg syok bro
Back to top Go down
kaiser69
SDT Senior
SDT Senior
avatar

Posts : 91
Mata Ganjaran : 2850
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-07
Age : 34
Location : KL

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 9:27 am

cikgu disiplin ke bang? hahaha[/quote]

xsmpi tahap cikgu disiplin lg arr bro oj..gua nyer tahap bwh lg dr cikgu disiplin..ala2 balachi gak..

_________________
~live the life to the fullest~ Twisted Evil
Back to top Go down
sparkcastelo
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 280
Mata Ganjaran : 3048
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-08
Location : utara mai...

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 10:00 am

adoiiiii.... br prasantan tread nie... menarik, tertarik n leh menarik... hahaha....



mcm2 job leh tgk kt cni...



aku cuma cleaner kt tmpt aku, sruh bbdk kmas'n blik bl diorg dh sepah'n... paling best bl dok ushar gurl2 yg br nk blajar dressing... mcm2 stail ada... adoi....

_________________
lol!
Back to top Go down
sparkcastelo
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 280
Mata Ganjaran : 3048
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-08
Location : utara mai...

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 10:03 am

ZiO_dInGiN wrote:
hahahahahah
kutubkhanah tue ....nama lama bagi bibliotika / pusat sumber / perpustakaan / pusat maklumat dan sebagainya... What a Face



puas dok pikiaq td... ingat'n pe la "khutubkhanah" tue... hehehe...Embarassed Embarassed Embarassed
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 485
Mata Ganjaran : 3261
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 10:55 am

wah.. macam2 kerjaya korang ye.. rasa cam tak caya pon ada, org keje kat islamic college layan sdt ni..hehe, apapon bro janji lu hepi la... kerjaya dan pleasure adalah 2 bidang berlainan...kata orang la.. anyway aku keje sbg property agent je..tp dapat gakla kenal mak datin/janda kaya yg nak aku lyn ..tapi wa pun xkencing dlm cawan wa sendiri la..hehe.

Gua boleh tolong kau tim kan, tolong layan die org, heheheh ^^

Pg wa keje biase2 je..mlm wa ade part time bwk cab..bro2 yg nk g airport
(area Kajang/ Bangi) leh r booking, wa anta (sempat lak promote)..x yah
bayar xpe..janji belanja wa g massage haha..


hahaha, nanti2 kalo member2 aku nak gerak dari UKm ke airport, dpt la roger2 bro Razz



Okay la, semua pun dah intro,
gua pun intro la, Gua seorg Pelajar di UKM
cuti semester memang gua kerja punya,
time belajar gua pun kerja part time, side business at same time
kenapa kerja? pasal gua ade keperluan cheong, maka kerja la, hahah Very Happy
so senang citer gua ni masih budak lagi la, tapi cukup umur Smile
harap semua leh tunjuk ajar, hehehehe cheers cheers

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 329
Mata Ganjaran : 3117
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 39
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 11:56 am

sparkcastelo wrote:
ZiO_dInGiN wrote:
hahahahahah
kutubkhanah tue ....nama lama bagi bibliotika / pusat sumber / perpustakaan / pusat maklumat dan sebagainya... What a Face



puas dok pikiaq td... ingat'n pe la "khutubkhanah" tue... hehehe...Embarassed Embarassed Embarassed

hahahahha keje biasa jer broo...ayat tue lama x gunapakai dah...ayat org dulu2..
Back to top Go down
futurama
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 462
Mata Ganjaran : 3269
Reputasi : 5
Join date : 2011-05-04
Location : PJ

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 12:05 pm

zurul wrote:
aku dulu lawyer..pas 5 tahun, aku quit practice and skang mengajor plak kat kolej tempat aku dok la ni...part time meniaga, bawak masuk brg2 dari china n vietnam...hehehe

Bawak masuk keter vietnam tak, nak oder la kalau bawak masuk

Aku keje jaga server, so aku hari2 datang main internet jer cukup masa balik rumah, mula2 best xder kejer sampai satu tahap dah tak tau nak suft apa kat internet. 9jam yang amat panjang, nak kene tkr kejer lain ni yg leh outstation
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 749
Mata Ganjaran : 3106
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Thu Jul 28, 2011 10:17 am

futurama wrote:

Aku keje jaga server, so aku hari2 datang main internet jer cukup masa balik rumah, mula2 best xder kejer sampai satu tahap dah tak tau nak suft apa kat internet. 9jam yang amat panjang, nak kene tkr kejer lain ni yg leh outstation

keje aku pun skrg banyak surf internet...hhhmm..masih belum bosan sbb kekadang tu bz la juga..

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
zack_KL
SDT Senior
SDT Senior
avatar

Posts : 98
Mata Ganjaran : 2339
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-14
Location : Sg Besi

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 01, 2011 5:18 pm

Wa keje kt hospital...hari2 jumpa patient.
Back to top Go down
und3r5
SDT Otai
SDT Otai
avatar

Posts : 167
Mata Ganjaran : 2999
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-22
Age : 54
Location : kepong

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 01, 2011 8:12 pm

zack_KL wrote:
Wa keje kt hospital...hari2 jumpa patient.

doctor ker bro??
Back to top Go down
zack_KL
SDT Senior
SDT Senior
avatar

Posts : 98
Mata Ganjaran : 2339
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-14
Location : Sg Besi

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 01, 2011 9:04 pm

Bro Und3r5....lebey kurang la gak...haha

Gua ade penah jgk buat serbuan kt premis2 ubatan yg tidak berdaftar...yg jual Viagra tanpa prescription pun gua dah wat serbuan...

Tp tu keje gua je...jgn salah phm...kt luar gua lak yg cilok Viagra ni utk member2 gua..hehe

Tp org muda x pyh la guna viagra...melainkan ade ED..
Back to top Go down
azmy75
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 316
Mata Ganjaran : 2803
Reputasi : 7
Join date : 2011-07-01
Location : Kajang, Bangi,

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 02, 2011 4:10 am

Pagi keje makan gaji,

petang sampai malam biz sendiri
( duk on9 ngadap depan pc jual Tablet Pc, Gps, Wifi Adapter ,laptop dll yang boleh di jual buat duit )

_________________
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 749
Mata Ganjaran : 3106
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 02, 2011 4:16 am

azmy75 wrote:

petang sampai malam biz sendiri
( duk on9 ngadap depan pc jual Tablet Pc, Gps, Wifi Adapter ,laptop dll yang boleh di jual buat duit )

buat biz dr rumah ke bro? ada web?

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 726
Mata Ganjaran : 3515
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 02, 2011 5:13 am

aku kerja kat area kl. EPCC company huhuu
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   

Back to top Go down
 
pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» What does mean kite sign in hand?
» Partly Answered: White and Red Kite following Tire Tracks in Snow
» Gathuk2an Tingkat Tinggi: Micro-Chip Salah Satu Pertanda Kiamat ?
» perjanjian manusia dengan tuhan sebelum dilahirkan
» Hantu dan Roh/Arwah orang yang sudah meninggal

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: