MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed May 25, 2011 7:48 pm

First topic message reminder :

ape pekerjaan korang , selain sangap ? kepada akak2 yang belom bersuami , pilih lah yang mana satu (tu pon klo mereke share)
Back to top Go down

AuthorMessage
futurama
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 462
Mata Ganjaran : 3014
Reputasi : 5
Join date : 2011-05-04
Location : PJ

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Jul 27, 2011 12:05 pm

zurul wrote:
aku dulu lawyer..pas 5 tahun, aku quit practice and skang mengajor plak kat kolej tempat aku dok la ni...part time meniaga, bawak masuk brg2 dari china n vietnam...hehehe

Bawak masuk keter vietnam tak, nak oder la kalau bawak masuk

Aku keje jaga server, so aku hari2 datang main internet jer cukup masa balik rumah, mula2 best xder kejer sampai satu tahap dah tak tau nak suft apa kat internet. 9jam yang amat panjang, nak kene tkr kejer lain ni yg leh outstation
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2851
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Thu Jul 28, 2011 10:17 am

futurama wrote:

Aku keje jaga server, so aku hari2 datang main internet jer cukup masa balik rumah, mula2 best xder kejer sampai satu tahap dah tak tau nak suft apa kat internet. 9jam yang amat panjang, nak kene tkr kejer lain ni yg leh outstation

keje aku pun skrg banyak surf internet...hhhmm..masih belum bosan sbb kekadang tu bz la juga..

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
zack_KL
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 98
Mata Ganjaran : 2084
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-14
Location : Sg Besi

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 01, 2011 5:18 pm

Wa keje kt hospital...hari2 jumpa patient.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 01, 2011 6:55 pm

salam semua..... hehehe
hebat2 lah geng kat sini.... cayok2 cheers cheers cheers

wa pulak buka bssn kecik2 jea...
Back to top Go down
und3r5
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 167
Mata Ganjaran : 2744
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-22
Age : 53
Location : kepong

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 01, 2011 8:12 pm

zack_KL wrote:
Wa keje kt hospital...hari2 jumpa patient.

doctor ker bro??
Back to top Go down
zack_KL
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 98
Mata Ganjaran : 2084
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-14
Location : Sg Besi

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 01, 2011 9:04 pm

Bro Und3r5....lebey kurang la gak...haha

Gua ade penah jgk buat serbuan kt premis2 ubatan yg tidak berdaftar...yg jual Viagra tanpa prescription pun gua dah wat serbuan...

Tp tu keje gua je...jgn salah phm...kt luar gua lak yg cilok Viagra ni utk member2 gua..hehe

Tp org muda x pyh la guna viagra...melainkan ade ED..
Back to top Go down
azmy75
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 316
Mata Ganjaran : 2548
Reputasi : 7
Join date : 2011-07-01
Location : Kajang, Bangi,

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 02, 2011 4:10 am

Pagi keje makan gaji,

petang sampai malam biz sendiri
( duk on9 ngadap depan pc jual Tablet Pc, Gps, Wifi Adapter ,laptop dll yang boleh di jual buat duit )

_________________
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2851
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 02, 2011 4:16 am

azmy75 wrote:

petang sampai malam biz sendiri
( duk on9 ngadap depan pc jual Tablet Pc, Gps, Wifi Adapter ,laptop dll yang boleh di jual buat duit )

buat biz dr rumah ke bro? ada web?

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 726
Mata Ganjaran : 3260
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 02, 2011 5:13 am

aku kerja kat area kl. EPCC company huhuu
Back to top Go down
lentokucing
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 34
Mata Ganjaran : 1993
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-28
Age : 34
Location : taiping

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 02, 2011 11:11 am

aku keje jual kayu terpakai.buka hardware kecik2..huhu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 02, 2011 3:44 pm

Gua kerja sebagai seorang kuli gomen..hehe..tp,gua bersyukur dapat kerja daripada takde kerja langsung..kalau xde kerja,macam mana nak pegi cheong..hehe..
Back to top Go down
cerminmata
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 749
Mata Ganjaran : 2851
Reputasi : 22
Join date : 2011-06-27
Location : KL-Selangor-Putrajaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 02, 2011 6:58 pm

wcb766 wrote:
Gua kerja sebagai seorang kuli gomen..hehe..tp,gua bersyukur dapat kerja daripada takde kerja langsung..kalau xde kerja,macam mana nak pegi cheong..hehe..

hehhe..ni org se-negeri dgn aku hari tu ek...

_________________
Pompuan suka lelaki jahat. Cinta dan Seks..

"Buat lelaki baik, janganlah kau harapkan cinta kerana tak akan ada cinta untuk kamu. Cinta itu hanya teori dan seks adalah praktikalnya.."
Back to top Go down
zealot
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 427
Mata Ganjaran : 2982
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-03
Location : petaling jaya

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Aug 03, 2011 12:30 am

jengla wrote:
aku keje pakgard je.. biasala nak idup..
bro jengla betul ke lu kerja pak guard?dkat mna?
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2893
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Aug 03, 2011 8:38 pm

aku keja freelance tourist guide.. hari2 dok bwk pelancong jalan2.. mcm2 negara ada.. drpd indon, vietnam, philiphine, korea, iran, singapore suma wa sapu.. yg best nya hari2 dpt cuci mata tgk awek2 cun.. huahuahuahua..

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 08, 2011 10:15 am

saye_jai wrote:
wcb766 wrote:
Gua kerja sebagai seorang kuli gomen..hehe..tp,gua bersyukur dapat kerja daripada takde kerja langsung..kalau xde kerja,macam mana nak pegi cheong..hehe..

hehhe..ni org se-negeri dgn aku hari tu ek...

hehe..betul tu,bro saye_jai..hehe..
Back to top Go down
reza_sangap
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 258
Mata Ganjaran : 2764
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-20
Location : KL

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 08, 2011 10:21 am

Gua Freelancer jer.........hoho!

_________________
Muka Legend..... affraid
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 15, 2011 3:39 pm

aku trader full time
Back to top Go down
team_project
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 59
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-23

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Mon Aug 15, 2011 8:01 pm

suma dah bgtau keje.. aku punya turn plak...
aku mcm2 keje aku wat... kalau aku rasa jual gula2 bole wat duit... bisnes tu pun aku rembat... tapi bisnes paling best.. jual air mineral kat function mana2 contoh air mineral kat tepi jalan kat komplek sukan bukit jalil... walaweyyy profit beratus2 persen hahaha... aku beli tiga pat posen aku jual singgit setengah... lepas la duit minyak, rokok, n tut... haha
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 16, 2011 3:22 am

gua gomen + freelance designer + bukak kedai photostate... + part time trader
Back to top Go down
Daun_semalu
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 229
Mata Ganjaran : 2788
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-14
Location : Semak Belukar

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 16, 2011 7:43 am

hebat betul keje geng2 SDT ni..kalau kita semua bergabung buat company mmg sure meletup nye la..sume profession ada dlm ni..

aku bekerja makan gaji di dlm bidang minyak n gas..dulu keje di plant skrg sudah duduk di opis kt KL..barula dpt usha awek NL, CKT dress up pakai skirt n ranggi22..dulu dok site, penuh jantan smp aku nk termuntoh..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 16, 2011 8:50 am

kamasutra wrote:
hebat betul keje geng2 SDT ni..kalau kita semua bergabung buat company mmg sure meletup nye la..sume profession ada dlm ni..

aku bekerja makan gaji di dlm bidang minyak n gas..dulu keje di plant skrg sudah duduk di opis kt KL..barula dpt usha awek NL, CKT dress up pakai skirt n ranggi22..dulu dok site, penuh jantan smp aku nk termuntoh..

bro, avatar same la mcm kat FLG.. hehehe.. bro lg mantop, oli dan gas tu.. gaji mesti meletop2.. patut modal beso ;p jgn mare....
Back to top Go down
asham77
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 48
Mata Ganjaran : 2038
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-25

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 23, 2011 3:27 am

Aku lak keje bab2 kewangan. aku suka kira2 duit nih, tp duit org la.. duit sendiri x mau kira, sebab cipotttttt...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Aug 23, 2011 8:28 pm

keje jual karpet jek
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Thu Sep 15, 2011 6:18 am

aku lak jual tepon
Back to top Go down
D_L
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 145
Mata Ganjaran : 2695
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-05
Location : setiawangsa, bangi, shah alam

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Sep 28, 2011 4:04 am

aku skrang keje software engineer attach kt agensi gomen...project maintenance ni kalo xde prob xdelaa keje aku...ari2 dtg bukak internet smpi lebam..sampai xtau nk tgk ape dh...nk download2 bnyk yg block n xdela laju sgt internet sini
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Today at 8:20 pm

Back to top Go down
 
pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» What does mean kite sign in hand?
» Partly Answered: White and Red Kite following Tire Tracks in Snow
» Gathuk2an Tingkat Tinggi: Micro-Chip Salah Satu Pertanda Kiamat ?
» perjanjian manusia dengan tuhan sebelum dilahirkan
» Hantu dan Roh/Arwah orang yang sudah meninggal

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: