MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed May 25, 2011 7:48 pm

First topic message reminder :

ape pekerjaan korang , selain sangap ? kepada akak2 yang belom bersuami , pilih lah yang mana satu (tu pon klo mereke share)
Back to top Go down

AuthorMessage
futurama
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 462
Mata Ganjaran : 3011
Reputasi : 5
Join date : 2011-05-04
Location : PJ

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Wed Sep 28, 2011 4:22 am

hyuncklez wrote:
keje jual karpet jek

Jual karpet ni pernah masuk metro, jual karpet harga 40 jual balik harga 200-300, pastu leh bagi hutang, kalau xdapat bayar ada settle ngan body sendirik, ada yg bagi anak ntuk disettlekan, menarik tuh jual karpet nih
Back to top Go down
cougar11
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1025
Mata Ganjaran : 214073
Reputasi : 16
Join date : 2011-05-05
Location : Langit Biru, Darat Hijau.

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Oct 11, 2011 5:16 am

xde ke..sdt yg keje sbg okt?

_________________
SELAGI ADA BAYANG-BAYANG,SELAGI ITU ADANYA CAHAYA.......
.
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3524
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Oct 11, 2011 5:24 am

cougar11 wrote:
xde ke..sdt yg keje sbg okt?

lu la start dl...
abg beso...OKT=orang kuat tempatan...
hehehe

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
arepai
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 55
Mata Ganjaran : 1962
Reputasi : 1
Join date : 2011-10-13
Age : 31
Location : Kajang

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Fri Oct 14, 2011 7:25 pm

keja aku online jerk bila bos xde ( Download Movie), lain kacau awek kat opis
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 899
Mata Ganjaran : 2890
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Fri Oct 14, 2011 10:15 pm

ada sapa2 x kat sini keja dlm syarikat travel agent.. wa nak minta tolong sikit ni.. tlg reply atau pm ye

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
Guest
Guest



PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Tue Oct 18, 2011 10:21 pm

lama sungguh x masuk sini..sampai kena create akaun baru..

Aku kije dgn IRDA je..research assistant je..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya   Today at 10:52 pm

Back to top Go down
 
pancut pun sudah , sangap pon kurang, jom kwn2 kite cite pasal kerjaya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» What does mean kite sign in hand?
» Partly Answered: White and Red Kite following Tire Tracks in Snow
» Gathuk2an Tingkat Tinggi: Micro-Chip Salah Satu Pertanda Kiamat ?
» perjanjian manusia dengan tuhan sebelum dilahirkan
» Hantu dan Roh/Arwah orang yang sudah meninggal

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: