MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Tagged Scammers ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
RealSniper
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 362
Mata Ganjaran : 52431
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-16
Location : selangor

PostSubject: Tagged Scammers ?   Fri May 27, 2011 7:53 pm

From:Sar ATo:MeDate:May 27, 2011 at 10:36pmSubject:Re: Hi friend i like to ...
Message:Hello
friend thanks for the tagged you send back to me...you're a beautiful
person,I wanted to send something beautiful to you which is this reply
am sending you now hahahahaha........i know its funny.Okay am Sarah Aman
a mixe malaysia with european blood am young and still single you can
find out my Age on my tagged profile.....i was bone in london never been
to malaysia before,but i have plans to visit malaysia soon because
malaysia is my mothers land..hehhenn..well i dont feel like saying much
in one mail! from time to time with your next reply back... maybe we can
be more than friends....Sorry to say this i hope you will be a nice
friend i can trust....am still a young virgin with no boyfriend i know
its sounds funny...heehhenn but its the real real facts,as it's not just
easy to find a man you can trust making love is not all about love,,,
what matter's must is how and what you feel for the person you'r in love
with.. please do feel free to contact me back any time am all yours..
Thanks for the time i thanks for the time and consideration i appreciate!!!
Bye For now..
Sarah Aman [Sar A - id tagged]
der semuaarini wa ada dpt pm ni dari akaun tagged wa. So call minah mix ni bukan dlm fren list wa. Surf la profile dia, hampehh ...limited info monkey takdak sekor fren pon dlm list dia. Dari thread dia, wa notice1- photo profile takde rupe mix msia european What a Face 2- takde standard UK english langsung Laughing
3- suke ati mak bpk tiri belah atok dia je claim masih virgin lol! ... kat London lak tu ?
wa pernah dpt thread camni sblum ni. ayat lebih kurang serupa je. wa Suspect ni sendikit awang itam yg berleluasa skang. wa mmg anti btul dgn awg itam ni nak2 klu nmpak diaorng ni tgh brkepit dgn aweks msia Mad wa ingat nk report kat MIB. wa x nk la ada org msia, x kira la sangap ke tak yg trkena. VIRGIN at age 32 at LONDON ? lol! lol! lol! ...ayat power rangers tu ...!!! seb baek wa ni kira ada ckit intelligent ....what say uols Question scratch confused Mad bom
Back to top Go down
RealSniper
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 362
Mata Ganjaran : 52431
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-16
Location : selangor

PostSubject: Re: Tagged Scammers ?   Fri May 27, 2011 8:15 pm

myMetro | Geng ‘ayat-ayat cinta’ Internet tumpas KUALA LUMPUR: Lima ahli
sindiket yang menyamar rakan sembang di beberapa laman sosial sebelum
‘menjerat’ mangsa dengan kata-kata cinta sejak lebih setahun lalu
ditahan dalam serbuan di sebuah rumah di taman perumahan elit di Kepong,
di sini, pagi kelmarin. Modus operandi sindiket terbabit yang terdiri
daripada warga Nigeria, Thailand, Filipina dan warga tempatan berusia
antara 20-an hingga 40-an termasuk tiga wanita itu dan seorang
daripadanya baru melahirkan anak ialah melayan seberapa ramai pelayar
dalam laman sosial di Internet menggunakan ayat-ayat cinta dengan tujuan
memikat mangsa. Mereka akan menyamar sebagai kenalan dari luar negara.
Apabila mangsa sudah terpikat dan mabuk ‘cinta’, mereka akan memperdaya
mangsa kononnya hendak menghantar barangan berharga sebagai tanda cinta.
Ketika proses penghantaran itu akan muncul pula ahli sindiket sama
menghubungi mangsa dengan memaklumkan barangan yang dihantar
‘tersangkut’ di lapangan terbang dan perlu membuat bayaran tertentu jika
mahu barangan berkenaan dihantar terus kepadanya. Menurut sumber, rumah
mewah yang disewa sindiket terbabit diserbu sepasukan anggota termasuk
pegawai dari Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK) Bukit Aman
kira-kira jam 11 pagi kelmarin. Katanya, siasatan awal mendapati
sindiket terbabit menjadikan rumah teres tiga tingkat itu sebagai markas
utama kegiatan mereka, malah seorang wanita yang juga ahli sindiket itu
masih berpantang berikutan baru melahirkan anak dua minggu lalu, namun
masih melayari laman sembang bagi memerangkap mangsa terbaru. BWARE
GUY ...

_________________
DoNt TrUsT aNyBody ....SuSpEcT eVeRyBodY
Back to top Go down
RealSniper
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 362
Mata Ganjaran : 52431
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-16
Location : selangor

PostSubject: Re: Tagged Scammers ?   Sat May 28, 2011 4:13 pm

guys ....really need ur kind advised on this matter ....should i or should i not refer to MIB

_________________
DoNt TrUsT aNyBody ....SuSpEcT eVeRyBodY
Back to top Go down
RealSniper
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 362
Mata Ganjaran : 52431
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-16
Location : selangor

PostSubject: Re: Tagged Scammers ?   Sun May 29, 2011 7:50 pm

seperti yg wa dh jangka, awg itam ni mcm tau jew wa nk frame dia MIB ...akaun tagged dh closed

lol!

_________________
DoNt TrUsT aNyBody ....SuSpEcT eVeRyBodY
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tagged Scammers ?   Today at 2:53 am

Back to top Go down
 
Tagged Scammers ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Group-
Jump to: