MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 ubat kenekan perempuan?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265584
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: ubat kenekan perempuan?   Mon Jun 06, 2011 3:00 pm

http://jualbeli.iridz.com/store/products/germany-sex-drops/

sape penah pakai.. aku ade tgk mamat promote kat satu website..

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
RealSniper
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 362
Mata Ganjaran : 52431
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-16
Location : selangor

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Mon Jun 06, 2011 3:09 pm

otokjem wrote:
http://jualbeli.iridz.com/store/products/germany-sex-drops/

sape penah pakai.. aku ade tgk mamat promote kat satu website..

sape2 yg dh mncuba jgn silu kasi FR ....
Back to top Go down
cheong_sterbong
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 214
Mata Ganjaran : 102779
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-01
Location : puchong kinrara

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Mon Jun 06, 2011 6:39 pm

Perghhh ni best ni... kenakan kat pramugari-pramugari yang pakai kebaya ketat perghhhh... hahaha.. gurau bro... xsmpi kesitu lg ke"devil"an aku ni Basketball

_________________
IP Man ..... Win Chun Kung Fu legend...
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265584
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Tue Jun 07, 2011 2:43 am

bawak gi club... hahaha better!!!

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
suamiscandall69
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 47
Mata Ganjaran : 2545
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-14

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Tue Jun 14, 2011 7:18 am

bukan mcm spanish fly ker...kat kuching ada jual rm20 sebotol tak silap....
Back to top Go down
ViperNinja
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 162
Mata Ganjaran : 2666
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-14
Age : 36
Location : Ampang~Cheras~Seremban~Utara

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Wed Jun 15, 2011 5:05 am

aisehhh huhuhu pendapat aku la...klu dah smpi nk pakai2 benda nih agak terover kot...huhuhu x best woo masuk litar xde saingan....msm masuk litar layan sorang2 jek..huhuhu xde la istilah give and take nti beb...huhuhu garang sgt tajuk topic nih....tukar dr kenekan kpd menghornykan wakakakakaak just my 2 sen...

_________________
Quote :
Biar Pengalaman Yang menceritakan Segalanya....




var bdv_ref_pid=415217;var bdv_ref_type='i';var bdv_ref_option='p';var bdv_ref_eb='0';var bdv_ref_gif_id='ref_120x60_green_pbl';var bdv_ref_width=120;var bdv_ref_height=60;

make money
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Wed Jun 15, 2011 6:27 pm

Kt chow kit ade jual..tp sblum ko kene kan pompuan, jurujual tu dah kene kan ko sbb yg dia jual tu air biasa je...hahaha
Back to top Go down
shah4250
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 129
Mata Ganjaran : 2699
Reputasi : 1
Join date : 2011-04-30
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Jun 17, 2011 3:52 am

lau botol yg ni frmasi ad......siap apek ckap ap tau...."u litak ini air aaaa 4 titek sulah cukup bagi itu pompuan aaaa manyak syok sma u atas katil.......u hantam 3 4 laond pun talak bangun......silap2 aaaa u punya adik pn masuk lalam..." ni apek 2 punye ayat hehehehehe

_________________
Exclamation PaPaMaMaRaZi Exclamation
Back to top Go down
vios88
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 76
Mata Ganjaran : 2602
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Location : Ipoh

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Jun 17, 2011 10:25 pm

betul ke barang ni? review sikit
Back to top Go down
otaigiler
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 892
Mata Ganjaran : 53035
Reputasi : 0
Join date : 2011-06-06
Age : 34
Location : clunk

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Sat Jun 18, 2011 2:11 am

aku rasa cam nak beli ar... syok nih...

_________________
"Yo ijazah terbaik datangnya dari jalanan
dari pengalaman bercakap dan bersalaman
Kucing bawa tidur rimau bawa igau
masuk tempat orang bawa otak bukan pisau"

AKU TAAT PADA YANG SATU

MEMEY AR!!!
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Sat Jun 18, 2011 3:52 am

sangger wrote:
Kt chow kit ade jual..tp sblum ko kene kan pompuan, jurujual tu dah kene kan ko sbb yg dia jual tu air biasa je...hahaha
ko pernah try beli yer?? kantoi Razz
Back to top Go down
stereo_love
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 158
Mata Ganjaran : 2656
Reputasi : 5
Join date : 2011-06-07
Age : 32
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Wed Jun 22, 2011 12:30 am

serious aku x percaya benda2 camni...
tapi benda tu (ayat pengasih) mmg ada.....
cuma ramai org da salah guna....
member aku ada baca mantera kat awek2..
sekali tiup.... benda tu yang datang kat kiter....
benda tu masuk kat dalam badan pompuan tu....
dengan syarat pompuan tu kene period....
sape duk kat area2 belah siam mesti taw benda ni.... Razz
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Wed Jun 22, 2011 5:50 am

Aku ada sorang member yg rajin pi cari macam macam ilmu pengasih, daripada ramai bomoh yg konon nye terer abis. Siap juga dia pass kat gua minyak colet. Haram skali pun tak jalan. Kdg benda benda ini utk cairkan duit sisangap je. Kalau btul nak awek, kena la ikhtiar sket; ayat dia, bela dia, belanja makan, shopping stakat mampu, pastu dia bagi la apa kita nak... Nak cara cepat dapat, aku pun nak cari, tapi stakat ini lom jumpa
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Jun 24, 2011 10:34 am

Aku ade dgr skng org slalu pi bli "Air Lalat" kat Chow kit...aku tak tau camner bentuknyer tapi yang power kaler kuning airnyer. Air ni kasi org yg minum tu horny tak bleh jejak kakinyer...dgr citelaa drp member. Senang nak kawtim main especially butterfly2 karok ke...
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153120
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Jun 24, 2011 10:44 am

karut jer semua ni.. kalau lu orang ada $$$$$$ semua jadi bro.. cuma usaha sikit.. dah $$$ campur usaha.. berbaloi2...
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
rotorflyer
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 164
Mata Ganjaran : 2668
Reputasi : 4
Join date : 2011-06-07

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Jun 24, 2011 11:12 am

ada duit xyah nk pakai air2 ni bro, pakai air liur je pun dh cukup
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3521
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Jun 24, 2011 11:17 am

jengla wrote:
karut jer semua ni.. kalau lu orang ada $$$$$$ semua jadi bro.. cuma usaha sikit.. dah $$$ campur usaha.. berbaloi2...

wa stuju 1000% ngan statement bro jengla...
ada $$$$$..usha sket jer...ada la...nk FL pn..pkai $$ gak..ML pn same gak...
mau kencing dlm jamban pn pkai $$... lol! lol! lol!
Back to top Go down
clitschko69
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 254
Mata Ganjaran : 2778
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-11

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Jun 24, 2011 11:41 am

kat Hatyai ada jual ni...rasanya harga dlm RM40

_________________

I LIKE !!!


( TOLONG PROMOTE JE...)
HERBA POWER LELAKI TAHAN LAMA & MANTAP
- KLIK!!

Back to top Go down
hantu_gigi
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 9
Mata Ganjaran : 2042
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-10
Location : Janda Baik

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Jun 24, 2011 8:42 pm

uuiikkss..jauhnye bro.bleh pakai pos laju ke hantar???
Back to top Go down
a_stuck
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 52
Mata Ganjaran : 2604
Reputasi : 3
Join date : 2011-04-27

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Jun 24, 2011 9:40 pm

aku ada dpt ubat nie....waktu aku blaja kat sarawak...dapat dari kawan sbg perpisahan...waktu tu aku xtau laa apa guna nya...tapi lepas tanya balik kawan...dia beritau la caranya....masukkan dlam minuman pompuan untuk dptkan malam yang gah....

aku cuma pakai kat danok aja kalau sangap sangat tambah2an lagi kalau pompuan tu macam kayu ja permainan...slalunya yg kena orang baru atau senang kata muda lagi dan masih fresh dlam okt tersebut...klau kena skali memang puas gila main sampai 3-4 round

sekarang dah tinggal 10 biji ja...jadi aku nak kena jimat penggunaan dah...lagipun aku dah lost contact ngan kawan aku kat sarawak...klau x aku dah order banyak dah
Back to top Go down
azmy75
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 316
Mata Ganjaran : 2542
Reputasi : 7
Join date : 2011-07-01
Location : Kajang, Bangi,

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Tue Jul 05, 2011 11:50 am

air ni stok untuk NL, Bakso,CKT yang garang2 dan yang payah nak diratah...........walau pakai ayat power sekalipun............jalan terakhir gunalah air ni. Gerenti lulus dengan cemerlang

kalau x buleh makan gak...........barulah guna Ayat seri muka....

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Thu Jul 07, 2011 3:00 pm

nottypirates wrote:
jengla wrote:
karut jer semua ni.. kalau lu orang ada $$$$$$ semua jadi bro.. cuma usaha sikit.. dah $$$ campur usaha.. berbaloi2...

wa stuju 1000% ngan statement bro jengla...
ada $$$$$..usha sket jer...ada la...nk FL pn..pkai $$ gak..ML pn same gak...
mau kencing dlm jamban pn pkai $$... lol! lol! lol!

gua pun setuju sgt2 bro... $$$$+usher2+payung2 ...... "comfirm"..... bro bak kata omputih.. " done that, been their".... hahaha bounce bounce
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Tue Jul 26, 2011 11:32 pm

slamat ke gune ubat ni?..
Back to top Go down
esmorilac
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 160
Mata Ganjaran : 2702
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-05
Location : N.Sembilan - Malacca

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Aug 05, 2011 12:03 pm

canggih giler ubat skarang nih kn....
nk try lah pasnih....hehehe

_________________
-esMorilac-
Back to top Go down
Pierre
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 602
Mata Ganjaran : 3117
Reputasi : 12
Join date : 2011-06-24
Age : 29
Location : Cheras

PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Fri Aug 05, 2011 1:22 pm

slalu ubat2 mcm ni akan damage/effect peranakan ppuan...so fikir2 knla sblm pakai...jgn amek dosa yg tak perlu...

_________________
farao Making beast with two backs farao
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ubat kenekan perempuan?   Today at 4:40 pm

Back to top Go down
 
ubat kenekan perempuan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Perempuan Amerika ini berfoto bugil di sekolah Katolik
» adakah nabi yang berjenis kelamin perempuan?
» Nama Bayi Islami Untuk Perempuan
» Ternyata Perempuan Kristen pun Wajib Memakai Kerudung Menurut Korintus 11:5
» khitan anak perempuan

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: