MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 siapa nak beli guitar?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: siapa nak beli guitar?   Fri Jun 10, 2011 9:47 am

gitar brand sukami. harga asal rm200. tali nylon, condition elok. warna coklat cair. saya bagi beg dan straps sekali. harga nak jual dlm rm100. ada sesiapa berminat?
Back to top Go down
RealSniper
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 362
Mata Ganjaran : 52439
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-16
Location : selangor

PostSubject: Re: siapa nak beli guitar?   Fri Jun 10, 2011 10:13 am

musker wrote:
gitar brand sukami. harga asal rm200. tali nylon, condition elok. warna coklat cair. saya bagi beg dan straps sekali. harga nak jual dlm rm100. ada sesiapa berminat?

nk pm lu blum cukup ranum ...bley kasi post photo guitar tu ?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: siapa nak beli guitar?   Fri Jun 10, 2011 10:40 am

boleh bro. kejap eh. stay tuned Very Happy
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: siapa nak beli guitar?   Fri Jun 10, 2011 10:43 am



Uploaded with ImageShack.us

ni gambar dia bro. kalau siapa2 nak, harga boleh runding Smile
Back to top Go down
RealSniper
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 362
Mata Ganjaran : 52439
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-16
Location : selangor

PostSubject: Re: siapa nak beli guitar?   Fri Jun 10, 2011 11:50 am

musker wrote:


Uploaded with ImageShack.us

ni gambar dia bro. kalau siapa2 nak, harga boleh runding Smile


cer kasi FR ckit .... Laughing
Back to top Go down
kakikorek
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 213
Mata Ganjaran : 2822
Reputasi : 6
Join date : 2011-04-27
Location : kat Hotel

PostSubject: Re: siapa nak beli guitar?   Sat Jun 11, 2011 4:11 am

fret 20 ke 22..
Sukami punya sound ada best ke?

_________________
WARGA KAJANG.. LEPAK SINI
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: siapa nak beli guitar?   Sat Jun 11, 2011 7:48 am

sniper x wrote:
musker wrote:




ni gambar dia bro. kalau siapa2 nak, harga boleh runding Smile

sound dia okay. kalau nak sound lagi best tukar string jadi string acoustic lah. string acoustic murah je. kalau bro nak saya bagi dgn beg sekali. strap dia dah rosak, sorry. so saya turunkan harga jadi rm90. ada calar2 sikit. kalau siapa2 nak tgk calar2 dia tu, bagi email, nanti saya hantar dkt email. charge on delivery Smile
cer kasi FR ckit .... Laughing
Back to top Go down
Alon
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2619
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-30
Age : 44

PostSubject: Re: siapa nak beli guitar?   Thu Jun 30, 2011 10:58 am

Wahh..ada gak kaki gitar kat sini..meh kita jom buat tt ngan jamming..bermain gitar mmg hobi fav aku.. Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: siapa nak beli guitar?   Today at 11:03 am

Back to top Go down
 
siapa nak beli guitar?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Tangga Menuju Surga - Siapa mau beli?
» Siapa yang merubah Injil dan tujuannya?
» siapa yang berhak memberi syafaat?
» siapa sebenarnya makhluk sebelum adam?
» Tuhan siapa yang berAda Di Dalam Ka'bah!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Group-
Jump to: