MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Power Oil VCO 3

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sotplug2011
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 184
Mata Ganjaran : 2742
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-04

PostSubject: Power Oil VCO 3   Sat Jun 11, 2011 4:50 pm

Nak tanya bro otai otai semua....pernah tak dengar minyak sapu nie Power Oil VCO 3 yang digunakan sebelum berjuang lepas tu cuci lepas tu boleh berjuang 2 hingga 3 jam....

Siapa siapa pernah beli dan try....ini minyak yang untuk mereka yang cepat tewas...tapi kalau 2 hingga 3 jam nie bukan lambat tewas tapi boleh 3 round nie...huhuhu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Sat Jun 11, 2011 5:22 pm

sotplug2011 wrote:
Nak tanya bro otai otai semua....pernah tak dengar minyak sapu nie Power Oil VCO 3 yang digunakan sebelum berjuang lepas tu cuci lepas tu boleh berjuang 2 hingga 3 jam....

Siapa siapa pernah beli dan try....ini minyak yang untuk mereka yang cepat tewas...tapi kalau 2 hingga 3 jam nie bukan lambat tewas tapi boleh 3 round nie...huhuhu

kau nak ke???
tak susahpun siap hantar kat rumah lagi...
minyak kelapa dara la...........
rm 35/= aje


VCO 31 ( CODE : VCO 31 )

you will sure can facing 3 deep blue sea wave without dissappointed. you're wife will smiling extraordinary feeling.(code VCO 31)
HOT SALE RM35.00(USD25.00) including delivering charge
ABSOLUTELY WILL HOLDING MORE TIME EVEN SEA WAVE DISASTER COME
vco 31 @ POWER HUSBAND
Design for wife to get 3 times climax
Power husband wife will smiling happy...

Design for husband to holding more time during having love with wife
INGGREDIENTS
98% -Virgin coconut oil
2% - Quality Herb
INFECTION WHEN SWEEPING/FOR HUSBAND
> Husband will be more stronger and holding more time..xxx.
> Wife can get 3 times climax
> Freshner and hottest
> Long and far of yacht...
Back to top Go down
jimbauk
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 237
Mata Ganjaran : 2814
Reputasi : 3
Join date : 2011-05-06
Location : Anfield

PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Sat Jun 11, 2011 6:21 pm

2 ke 3 jam... Blh tercabut pinggang ni

_________________
YOU'LL NEVER WALK ALONE!
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Sat Jun 11, 2011 9:01 pm

hhhmmm...gua rasa dah salah tempat topik ni bro...nnt mod akan alihkan ke bahagian yg bersesuaian yek.. Cool
Back to top Go down
sotplug2011
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 184
Mata Ganjaran : 2742
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-04

PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Mon Jun 13, 2011 3:43 am

sorry lah otai semua....x kena pada tempat...huhuhuh....tapi gua nak tanya ada tak pengalaman siapa siapa yg pernah pakai nie.....kot kot ada side effect ker...
Back to top Go down
ubijaga
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 15
Mata Ganjaran : 2541
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-16
Age : 33

PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Mon Jun 13, 2011 3:47 am

bro zakijipang2 nk tny la...rm35 tu utk bape ml punya ke dia mmg standard size bottle
Back to top Go down
sotplug2011
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 184
Mata Ganjaran : 2742
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-04

PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Mon Jun 13, 2011 3:59 am

zakijipang2 wrote:
sotplug2011 wrote:
Nak tanya bro otai otai semua....pernah tak dengar minyak sapu nie Power Oil VCO 3 yang digunakan sebelum berjuang lepas tu cuci lepas tu boleh berjuang 2 hingga 3 jam....

Siapa siapa pernah beli dan try....ini minyak yang untuk mereka yang cepat tewas...tapi kalau 2 hingga 3 jam nie bukan lambat tewas tapi boleh 3 round nie...huhuhu

kau nak ke???
tak susahpun siap hantar kat rumah lagi...
minyak kelapa dara la...........
rm 35/= aje


VCO 31 ( CODE : VCO 31 )

you will sure can facing 3 deep blue sea wave without dissappointed. you're wife will smiling extraordinary feeling.(code VCO 31)
HOT SALE RM35.00(USD25.00) including delivering charge
ABSOLUTELY WILL HOLDING MORE TIME EVEN SEA WAVE DISASTER COME
vco 31 @ POWER HUSBAND
Design for wife to get 3 times climax
Power husband wife will smiling happy...

Design for husband to holding more time during having love with wife
INGGREDIENTS
98% -Virgin coconut oil
2% - Quality Herb
INFECTION WHEN SWEEPING/FOR HUSBAND
> Husband will be more stronger and holding more time..xxx.
> Wife can get 3 times climax
> Freshner and hottest
> Long and far of yacht...

Bro Zakijipang...harga tu ok tapi gua nak tanya ada apa apa side effect ke tak kalau pakai nie...sebab batang tu stu jer bro!!!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Mon Jun 13, 2011 4:11 am

Efek seumur hidup bro ... setting lari susah nak adjust balik ... risiko tinggi ..huhuhuhu... ada testimonial dok..?
Back to top Go down
budakhasler
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 36
Mata Ganjaran : 2546
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-09

PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Tue Jun 14, 2011 10:27 am

kalo xsilap, yg ni mmg xde side effect, sbb bhn2 die sume natural.
die bg ilang sensitip kepala adik tu, so bleh thn lame sket. kalo pandai maen, bleh smpai 30-45 min 1 round, lpas tu cepat2 naik utk 2nd round... mmg best la.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Tue Jun 14, 2011 10:35 am

minyak kelapa dara memang produk natural bro. pusat kesihatan dan klinik2 jugak suggest untuk gunakan minyak ni untuk kesihatan luar dan dalam. tapi bab nak power time drive rabbit tu aku x pasti le.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Fri Jul 01, 2011 7:26 am

hm....ade yg dh prnh try ke......
Back to top Go down
geng bas sekolah
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 197
Mata Ganjaran : 2753
Reputasi : 0
Join date : 2011-04-30
Age : 37
Location : Ipoh Old Town White Coffe

PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Fri Jul 01, 2011 7:36 am

xpernah plak try yang dok guna blue cream jer.. sureup. ok gak.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Wed Jul 13, 2011 6:23 am

Back to top Go down
und3r5
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 167
Mata Ganjaran : 2744
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-22
Age : 53
Location : kepong

PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Wed Jul 13, 2011 6:49 am

aku mmg guna yg ni untuk power up adik aku.. kalo dulu 5minit aku da load da... tapi skunk tidak lagi.. dengan ada nya power vco brutal.. anda pasti puas hati.. hahahaha skunk average time aku 30minit la... mmg berpeluh peluh.. hahhaha
Back to top Go down
wanker
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 141
Mata Ganjaran : 2693
Reputasi : 0
Join date : 2011-04-27

PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Wed Jul 13, 2011 7:30 am

Ok je guna ni, tapi awas jangan spray lebih kalau tak nanti anda yang merana sebab tak keluar2. LOL
Back to top Go down
lazywann81
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 17
Mata Ganjaran : 2073
Reputasi : 0
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Tue Jul 26, 2011 5:00 pm

nk cr maner erk...sbb dok ushar tenet, semua stok pos laju jer..huhuh
kalu blh nk cash on delivery...huuhuh
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Power Oil VCO 3   Today at 10:12 pm

Back to top Go down
 
Power Oil VCO 3
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SPECIAL POWER OF ATTORNEY
» DND-SIC clips AFP power on procurement
» Your Power Animal
» DONT HAND YOUR POWER OVER TO THE ENEMY....
» Can you choose a power animal?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: