MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Siapa yang minat bidang photography kat sini..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Siapa yang minat bidang photography kat sini..   Tue Jun 14, 2011 6:16 pm

sesiapa yang berminat boleh kongsi2 gambar korang kat sini..
dulu aku byk dlm simpanan..
tp last month 2 ext hard disk aku corrupt termasuklah pic2 ex awek & scandal2 lama..
frust jgn cakap la..
mau nak menonggeng rasanya...
huhuhu...smp sekarang masih terasa betapa kecewanya...

Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417102
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Siapa yang minat bidang photography kat sini..   Tue Jun 14, 2011 6:22 pm

wah...
menarik tue

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53989
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Siapa yang minat bidang photography kat sini..   Tue Jun 14, 2011 6:30 pm

hehehe...minat amik gambar awek ke bro? gua 4 bulan lepas sungguh berkobar2 membeli nikon dslr d3100..konon2nye nak la belajar amik gambar..just sekadar seronok2...alih2 bila amik gambar dok pakai auto aje hahahah...lom ade kaki la nak menuntut sama2... What a Face
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417102
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Siapa yang minat bidang photography kat sini..   Tue Jun 14, 2011 6:31 pm

gua minat gak
tp fulus x banyak
almaklumlah dah kawen

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
RealSniper
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 362
Mata Ganjaran : 52431
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-16
Location : selangor

PostSubject: Re: Siapa yang minat bidang photography kat sini..   Tue Jun 14, 2011 6:35 pm

spenderman wrote:
hehehe...minat amik gambar awek ke bro? gua 4 bulan lepas sungguh berkobar2 membeli nikon dslr d3100..konon2nye nak la belajar amik gambar..just sekadar seronok2...alih2 bila amik gambar dok pakai auto aje hahahah...lom ade kaki la nak menuntut sama2... What a Face


kena g masuk kelas , baru tau bab2 teknikal ...pastu baru best nk xplore. ada mmbr wa smpai g bali ikut grup trip ...cantik la tu ...sambil nyelam bley sedut kerang ... Laughing
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Siapa yang minat bidang photography kat sini..   Tue Jun 14, 2011 6:36 pm

mula2 belajarla dgn Auto atau P dulu..
pastu tgk aperture dan shutter speed tu..
baru dapat kenal pasti kita sepatutnya guna setting yg mcm mn..
aku mengimpikan dapat awek yang cun utk jadi model aku dan pada masa yg sama leh layan aku...ahahahaha
ada ke?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa yang minat bidang photography kat sini..   Today at 2:49 am

Back to top Go down
 
Siapa yang minat bidang photography kat sini..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» siapa yang berhak memberi syafaat?
» Siapa yang merubah Injil dan tujuannya?
» Tuhan siapa yang berAda Di Dalam Ka'bah!!!
» NATAL itu hari lahirnya siapa?
» mau tanya neh bagi rekan2 dari hindu...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Group-
Jump to: