MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kumpulan Pengodam Ingin Menyerang Halaman Portal Kerajaan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417101
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Kumpulan Pengodam Ingin Menyerang Halaman Portal Kerajaan   Tue Jun 14, 2011 6:47 pm

Nampaknya, setelah beberapa laman web dan entiti, kini kumpulan pengodam yang menamakan diri mereka sebagai Anonymous telah pun mengatakan yang mana mereka akan melancarkan serangan ke atas halaman Malaysia.gov.my pada hari Khamis ini, sekitar pukul 3.30 pagi waktu tempatan.





Selain daripada itu, sebuah video dengan nama Operation Malaysia juga dilihat telah dimuat-naik pada halaman YouTube. Kami akan mengemaskini dengan lebih banyak info setelah ianya didapati.

kredit to amanz
Back to top Go down
bromen
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 127
Mata Ganjaran : 2633
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-31

PostSubject: Re: Kumpulan Pengodam Ingin Menyerang Halaman Portal Kerajaan   Wed Jun 15, 2011 6:58 am

pergh .. hackers nie mmg otai .. siap habaq mai 1 dunia yg dia nak hack malaysia nye site ..
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3520
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: Kumpulan Pengodam Ingin Menyerang Halaman Portal Kerajaan   Wed Jun 15, 2011 7:13 am

jgn hack, hancuskn site ni...hlg sumber info member2 dlm forum nie...haha cheers

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
suamiscandall69
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 47
Mata Ganjaran : 2544
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-14

PostSubject: Re: Kumpulan Pengodam Ingin Menyerang Halaman Portal Kerajaan   Wed Jun 15, 2011 10:33 am

dah ada beberapa yg kena kan? poli.g o v ....tourism....dengar citer tak sahih dalangnya kru pro duction.....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kumpulan Pengodam Ingin Menyerang Halaman Portal Kerajaan   Wed Jun 15, 2011 6:18 pm

Haih..dngr kru punya web pun dah kene godam
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417101
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Kumpulan Pengodam Ingin Menyerang Halaman Portal Kerajaan   Wed Jun 15, 2011 6:22 pm

a ah..
laman web krustudios dh down..
itula...jgn terlepas cakap..haha

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kumpulan Pengodam Ingin Menyerang Halaman Portal Kerajaan   Today at 9:03 pm

Back to top Go down
 
Kumpulan Pengodam Ingin Menyerang Halaman Portal Kerajaan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Job portal for CS soon from the CLUB !!!!
» The Portal
» kumpulan fakta kemunafikan israel & Yahudi
» portal in revisiting past lives or portal to the spirit world?
» Gov’t procurement e-bidding set Q2 2011

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: