MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 The Blues [ Chelsea Fans Club ]

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417105
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Tue Jun 14, 2011 6:54 pm



sini gua bukak topik khas untuk para penyokong the blues untuk membincangkan apa saja berkaitan dengan pasukan kegemaran kita nie..

nak bercerita pasal rumours ke apa ke..
xde halangan
jangan gado2 sudah..
hehe
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417105
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Tue Jun 14, 2011 7:00 pm

NEW DEAL FOR HILARIO

Hilario has signed a one-year extension to his current Chelsea contract.
The 35-year-old goalkeeper's contract would have run out this summer but he will now spend a sixth season at Stamford Bridge, having so far made 33 starts and four substitute appearances in his role as one of the keepers supporting Petr Cech.
Last season Hilario played one game, the Community Shield match against Manchester United at Wembley. In March 2010 he made his one appearance for the Portugal national side.

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417105
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Tue Jun 14, 2011 7:01 pm

Palermo plan Pastore talks




Palermo president Maurizio Zamparini is keen to resolve the future of Javier Pastore and intends to hold talks this weekend.

The Argentine's future is developing into one of the major stories of the transfer window, with Zamparini claiming that several of Europe's leading clubs are interested in securing his services.

Chelsea are reported to have made an offer, while Barcelonaand Real Madrid have also been linked with the 21-year-old as Zamparini is reluctant to sell to an Italian rival.

Zamparini is also standing firm in his valuation of the player but accepts Pastore could leave and would like to sort out the matter as quickly as possible.

"To take Pastore it would need €50million (£44m) and it is difficult that he will remain in Italy," the Palermo president told Radio Radio TV.

"Palermo don't need to sell Pastore. If we sell him it is because the player is aiming to go to a big club.

"He has a three-year contract and there are two or three clubs that will make a bid for him.

"There has been contact with Chelsea, Real Madrid and Barcelona.

"I have instructed the agent Marcelo Simonian to explore the market and we will meet over the weekend to evaluate the situation."

No Real interest

Speculation linking Real with a move for Pastore, however, has been played down by Fifa agent Ernesto Bronzetti.

Bronzetti, who works closely with Real president Florentino Perez, believes Zamparini is ready to cash in on Pastore and comments on the subject so regularly in an effort to spark a bidding war.

"I spoke directly with the president Florentino Perez about Pastore and he said he didn't even know who Pastore is," Bronzetti told Italia 7 Gold.

"My impression is that Zamparini gives the Argentine the publicity he deserves, to raise the player's price. He's acting well, in the best way to sell him."

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417105
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Tue Jun 14, 2011 7:03 pm

Blues undecided over Neymar bid
ESPNsoccernet understands that Chelsea are undecided over whether to pursue their bid for Santos attacker Neymar.


GettyImages
Will he stay or will he go?
• Neymar agent warns Chelsea
• Neymar urges Chelsea to renew interest

Chelsea attempted to sign Brazil star Neymar, 19, last summer but Santos made clear at that time that they had no wish to sell. The player then signed a new contract with Santos on significantly improved terms and, though the Blues have now improved on last year's £25 million offer, they have been warned their recent £30 million bid is still well short of Santos' valuation.

Neymar has a €45 million (£39.6 million) buy-out clause in his contract, and Santos are refusing to accept anything less. The deal would therefore make him by some distance the most expensive teenager in the game.

Roman Abramovich sanctioned £50 million for Fernando Torres in January and there is a belief at the club that Neymar could be the man to inject the creativity required to kickstart the Spaniard's career but, even so, the Chelsea owner would be loath to pay such a high fee for a player who remains untested in Europe.

"It is not clear whether a move to Chelsea will go ahead," ESPNsoccernet's source said. "It might be that the price on the player's head is too rich even for Chelsea, but the player is just 19 and has years ahead of him, so it might not be that costly when looking at it from that point of view."

Real Madrid have also been linked with the forward, and iG in Brazil claims Neymar is now talking to the former Madrid striker Ronaldo to seek advice over a potential move to the Bernabeu. It is claimed Madrid would prefer to sign Atletico Madrid forward Sergio Aguero, but are prepared to consider a move for Neymar should they fail.

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53992
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Tue Jun 14, 2011 7:14 pm

hahaha...caya la bro...baru je gua cadang...dah ada dah tmpt utk the blues melepak kan diri heheheh....
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53992
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Tue Jun 14, 2011 7:18 pm

tapi gua rasa Neymar ni ada kemungkinan besar join Real Madrid jugak akhirnye... kat soccernet ada bagitau rumors yg Real Madrid dah deal dgn bayaran 40 million euros..

Ape citer plak dgn Romelo Lukaku yek? Jadik ke dia nak johen Chelsea? Gua rasa selagi Chelsea lom ada manager..susah nak deal dptkan player baru Smile
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52728
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Tue Jun 14, 2011 7:32 pm

Menyampuk kejap yer...

Yang gua tahu Jose Mourinho mmg tgh cari 'fire power' utk menyaingi Leo Messi di Barcelona.

Walaupun dalam musim yg baru lepas nie, Cristiano Ronaldo adalah penjaring terbanyak dgn 40 gol...tapi still Real Madrid gagal jadi juara.

So, Neymar ini (yang dilihat punya bakat sehebat Messi) adalah harapan baru Real Madrid utk mengucar-kacirkan benteng Barca apabila dua kelab musuh tradisi ini bertembung.

Jika benar Neymar berhijrah ke sini, automatik Karem Benzema akan disambar The Gunners sbb Benzema sah akan kehilangan posisinya kepada Neymar kalau dia duduk di Bernabeu lagi.

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53992
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Tue Jun 14, 2011 7:36 pm

hehehe...itu la bro...gua rasa ada kemungkinan besar neymar akan join real madrid.. unless la abra nak offer lebih lagi....hehehhe
Back to top Go down
budakhasler
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 36
Mata Ganjaran : 2543
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-09

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Thu Jun 16, 2011 12:08 pm

real xde duit sebanyak abra, so kalo duit jd isu, mmg bleh dpt la kt chelsea...
tp kne tgk pemain tu gak, kalo dh die nk maen kt spain, ape nk dikate...
Back to top Go down
cougar11
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1025
Mata Ganjaran : 214073
Reputasi : 16
Join date : 2011-05-05
Location : Langit Biru, Darat Hijau.

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Thu Jun 16, 2011 7:00 pm

salah tu bro...chelsea dh tngung kerugian yg byk...pecat manager je dh berjuta2...gua rasa dia kn ikut pesanan ancelotti...back up player xada...
chelsea tumbng pn,,,slpas 2 rnd....masa tu byk key player injury...hahaha...gn arsenal pn leh kn makan...3-1..mng sweet..nasri perancang....

_________________
SELAGI ADA BAYANG-BAYANG,SELAGI ITU ADANYA CAHAYA.......
.
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2590
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Fri Jun 17, 2011 3:35 am

cougar11 wrote:
salah tu bro...chelsea dh tngung kerugian yg byk...pecat manager je dh berjuta2...gua rasa dia kn ikut pesanan ancelotti...back up player xada...
chelsea tumbng pn,,,slpas 2 rnd....masa tu byk key player injury...hahaha...gn arsenal pn leh kn makan...3-1..mng sweet..nasri perancang....
betul tuh...bila asyik pecat manager jer rugi sbb dalam contract mmg if pecat kene bayar manager tu..tapi ape adahal ngan abra..dia kaya..bukan nak sangat untung asalkan dia nak tgk chelsea leh menang champion league...dengar katanya ade budget 150 juta utk manager chelsea beli player...chelsea tak beli player lagi sbb takde manager..minggu depan bru dia nak sign contract manager....guus hiddink akan jadi manager chelsea balik...satu 2 nya manager yang aku tak mow pegang chelsea...sbb bila hiddink masuk..man utd akan payah sangat nak dapat sneijder..sbb chelsea pown mahukan sneijder...modric bukan aku kate chelsea tak nak...tapi if chelsea beli modric sangat la silap sbb style modric same ngan benayoun main...so...chelsea perlukan sneijder lebih dari modric...pape pown aku tak jangka neymar akan masuk chelsea...chelsea akan ambik lukaku sbg striker...aku tak jangkakan perubahan besar dalam skuad chelsea selain chelsea akan ambil budak2 muda yang berpotensi...diorg cari utk backup player2 chelsea yang dah ramai tua...bg aku chelsea dah cukup ngam dan kuat cuma unfit sbb umur mereka..so..perlukan backup utk penggiliran player...player yang patut beli bagi chelsea...lukaku--->pengganti drogba...pastore(1 of the best young player)---->pengganti lampard...sakho@ramos---->pengganti terry...alexis sanchez---->winger kanan...sedar or tak sedar...chelsea xde sorang pown winger kanan....+mmg perlukan sorang lagi winger kiri pengganti malouda....walaupun ada kalou...kalou mcm nak blah je...
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417105
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Fri Jun 17, 2011 2:52 pm

gua sokong apa kata2 chicharito..
n seperti yang dijangka Neymar xmungkin akan pergi ke the blues..sbb neymar sendiri dh berapa kali reject..n cakap lebih suka main ngan real madrid

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53992
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Fri Jun 17, 2011 3:07 pm

komen yg mantap dari chicarito hehehe...gua pun harap guus hiddink akan memilih utk balik pd chelsea balik...next week tau la kot sape manager baru...

gua nak sgt neymar join chelsea...tp ramai yg dok bakar dia..soh main kat spain hehehe...agent dia...bah kan pele pun soh dia main kat spain kehkehkeh...entah la..
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417105
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Wed Jun 22, 2011 4:16 am

LISBON - Jurulatih Porto, Andre Villas-Boas semakin hampir untuk berpindah ke kelab Liga Perdana England, Chelsea selepas melepaskan jawatan itu semalam.

"Porto telah dimaklumkan mengenai hasrat Villas-Boas untuk meletak jawatan dan secara automatik, klausa dalam kontraknya aktif," menurut satu kenyataan yang dikeluarkan juara Liga dan Piala Portugal serta Liga Europa itu.

Menurut kenyataan itu lagi, kontrak jurulatih berusia 33 tahun itu akan terbatal sebaik sahaja menerima deposit berjumlah 15 juta euro (RM65.4 juta).

Villas-Boas yang mempunyai kontrak bersama Porto sehingga tahun 2013 telah dikaitkan dengan Chelsea yang ketika ini sedang mencari pengurus baru bagi menggantikan tempat Carlo Ancelotti yang dipecat pada Mei lalu.

Sekiranya Chelsea berjaya melengkapkan perjanjian ini, bekas jurulatih Porto itu akan menjadi pengurus paling muda dalam saingan Liga Perdana England.

Pemilik Chelsea, Roman Abramovich pada mulanya mahu melantik Guus Hiddink, 64, sebagai pengurus kelab itu.

Namun, masalah mula timbul apabila Hiddink menjelaskan bahawa pada usia yang sepertinya, dia memerlukan seorang pembantu pengurus yang terkenal untuk meringankan bebannya.

Apabila percubaan mendapatkan pengurus seperti Marco van Basten dan Steve Clarke menemui kegagalan, The Blues kemudian cuba memancing Villas-Boas yang mana dia menerima tugas tersebut tetapi hanya sebagai pengurus sahaja.

Abramovich sedar tentang risiko yang dihadapi tetapi dia memutuskan untuk percaya terhadap kebolehan jurulatih muda itu yang dianggapnya mampu menjadi hebat seperti Jose Mourinho.

Villas-Boas, yang banyak mengutip pengalaman di bawah bimbingan Bobby Robson dan Mourinho, mula melatih Porto sejak musim panas lalu.

Dia membawa kelab itu memenangi empat trofi dalam satu musim iaitu Liga Europa, Liga Portugal, Piala Portugal dan juga Piala Super.

Ketibaan Villas-Boas juga mungkin menyaksikan penyerang utama Porto, Radamel Falcao turut menyertai Chelsea.

Namun pemain Chelsea mungkin memerlukan sedikit masa untuk menerima kehadiran Villas-Boas sebagai pengurus mereka.

Ini kerana usia Villas-Boas adalah sebaya dengan pemain lain seperti Didier Drogba dan Frank Lampard yang baru saja menyambut ulang tahun ke-33 kelmarin.

Dia dibawa ke Chelsea oleh Mourinho untuk mengambil data pasukan lawan, memberi setiap pemain satu video mengenai maklumat khusus tentang pemain lawan mereka dan juga pasukan tersebut secara keseluruhannya.

Selepas menerima bimbingan daripada Robson, dia kemudian mengikut Mourinho ke Chelsea dan juga ke Inter Milan, sebelum berpisah apabila mendapat tawaran menjadi jurulatioh di Academica de Coimbra pada Oktober 2009.

Villas-Boas kemudian pulang semula membimbing Porto pada 2009. - Agensi

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153123
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Wed Jun 22, 2011 6:33 pm

CHELSEA.... CHELSEA.... cheers cheers

Chelsea appoint Villas-Boas
June 22, 2011

By ESPNsoccernet staff
Chelsea have appointed Andre Villas-Boas as their new manager, having paid his €15 million contract release clause on Tuesday.

The former Porto coach, who won the treble in Portugal last season, handed in his resignation on Tuesday, before Chelsea stumped up a record amount of cash for a manager to release him from his deal.

A statement on the Chelsea website read: ''Andre was the outstanding candidate for the job. He is one of the most talented young managers in football today and has already achieved much in a relatively short space of time. His ambition, drive and determination matches that of Chelsea and we are confident Andre's leadership of the team will result in greater successes in major domestic and European competitions.

''Andre will bring his coaching experience back to a club he is already very familiar with, having previously worked here for three years. He has always been highly regarded at Chelsea and everyone here looks forward to welcoming him back and working with him.''

The 33-year-old has already worked at Stamford Bridge, as a coach under former Blues' boss Jose Mourinho, and will be reportedly be paid a lucrative £4.4 million a year salary.

Meanwhile, former Chelsea striker Jimmy Floyd Hasselbaink has appealed for Villas-Boas to be allowed to be his own man amid many Mourinho comparisons.

''Yes, everybody is going to look at him and say, 'You have learned it [from Mourinho]' or 'You are the same as Mourinho', and he is going to be the example,'' he said. ''But I don't think that's fair on him. It is only more pressure because everybody is going to compare him to Mourinho.

''Yes, he is only 33, but I think we should look at him just as a man on his own, a different manager - yes from Portugal, but a different individual, and just give him a chance to succeed.

''It is going to be very important for Chelsea - Chelsea are at a very important stage. They are not going to be able to keep on letting managers come and go. They will have to give somebody faith, and luckily it is somebody young, so somebody who can grow with the club and put his stamp on the Premier League and also the club.'
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53992
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Wed Jun 22, 2011 7:00 pm

hahaha...sudah confirmed Andre Villas-Boas jadi manager Chelsea yg terbaru...adakah pemain Porto yg lain spt Radamel Falcao & Joao Moutinho akan follow Andre spt yg digembar-gemburkan? Sama2 la kita tunggu yek....

CHELSEA....CHELSEA....
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Wed Jun 22, 2011 7:59 pm

Nantikan kuasa baru daripada The Blues.....(Red Devils kene bersiap - sedia untuk menghadapi saingan baru The Blues nih)

Tapi wa raser Abra ader wat silap, maybe dier ader ego ngn kekayaan dier sikit kot. So dier takleh terima kalau team dier kalah, yang tanggung akibat adalah Manager. So manager2 akan jadi kambing hitam ler kat The Blues nih. The Blues patut amik contoh cam The Gunners, walaupun dah berapa season tak mng aper2 Fan dan Board still percaya kat Wenger. Sbb dier banyak lahirkan player bintang kat The Gunners. Aku rasa law Jose stay lagi kat The Blues tak mustahil player2 bintang baru akan lahir di The Blues. Banyak jgk player2 berbakat yang berpotensi dibeli oleh Jose semasa pemerintahannya. So biler Jose kuar jer, takderla saper nak bimbing and nmpk potensi player muda tu seperti yang jose nampak. Player muda yang nak dilahirkan menjadi bintang ni takleh 2 - 4 musim utk dilahirkan. It takes time. Sbb sebelum Jose masuk pun memang The Blues sndr tkder backup player. Maknanya masalah ni dah lama. Hmmm per2 pun The Blues adalah Team Yang Sangat Kuat kalau semua player dier perform baikkkkk punyer........

_________________
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53992
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Wed Jun 22, 2011 8:07 pm

btol tu bro...lg 1...abra ni suka sgt campur tgn dlm decision manager...

gua rasa...dgn kedatangan Andre ni..ada kemungkinan besar, ramai player yg veteran kena buang kot....ada bunyi2 Drogba & Anelka akan digugurkan...kalau betul Falcao join Chelsea.. Abra dah bagi peruntukan sebanyak £80m utk Andrea rebuild the team. Setakat €30million harga Falcao..gua rasa x menjadi masalah buat Andrea....
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Wed Jun 22, 2011 8:10 pm

Tapi tula...pernah ader kes dulu...player2 chelsea nih ader paisi sikit...kalo tak setuju ngan manager terus jumper abra...cam dulu kes droba law tak salah aku...ader bender yang dier tak pueh ati terus g jumper abra...last2 manager tu gaduh plak ngan abra....susah la cam2 manager nak manage team...hmmmm...amik contoh terbaru Berbatov Red Devils Player...mmg dier cakap dier terkilan sbb tk dpt men final UCL rituh tapi dier ttp profesional utk bg komitmen kat kelab and takderla sampai kat board bende ni...sbbnyer board trust ngn keputusan Alex Ferguson...hmmm

_________________
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417105
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Thu Jun 23, 2011 11:11 am

dengar kabor..chelsea bersedia menjual john obi mikel -15m,lampard 5m,drogba 10m,anelka 5m,essien 10m
xsilap aku kos jualan diorang mencecah 50m...
ada beberapa nama yg aku ingat2 lupa..
sbbnyer dh mmg falcao akan dibeli untuk menggantikan drogba

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
bromen
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 127
Mata Ganjaran : 2637
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-31

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Thu Jun 23, 2011 11:25 am

go AVB go ..
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153123
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Thu Jun 23, 2011 11:56 am

Terbaekk wokk.. tp kureng setuju kalau nk jual plauyer exp..sbb player exp ni berguna utk player2 muda menuntut.kalau tgk m.u cth...diorg ada gabungan yg xde cacat cela..aku x suka m.u tp aku salute fergi..dia amik payer yg x glemer..bila msk m.u nama player tu gah.. harp kedatngan pengurus baru dpt mengubah chelse dn dpt melahirkan player berclass A..

sape dh bl tiket chelsea vs m'sia... wa dh ade ;p
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53992
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Thu Jun 23, 2011 12:05 pm

lu bli kat mana bro jengla? ari tu ada kat survey2 online...tp diaorg main khamis mlm jumaat la plak...kalau main jumaat mlm sabtu...confirm gua & kwn gua tu ada alasan nak melencong ke tmpt lain lps tu..heheheh
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52963
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Thu Jun 23, 2011 12:21 pm

Law tak salah wa..tiket dier ader dijual di butik al ikhsan, butik adidas dan kedai lagu mender ntah namer dier. law tak salah ler.

_________________
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153123
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Thu Jun 23, 2011 6:01 pm

yes bro.. wa beli ticketpro jer.. online lah.. hihihi.. wa x pnh mis kalau chelsea dtg.. dulu pun sama.. bila la dpt bergmbr ng player chelsea ni... adoii
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
Sponsored content




PostSubject: Re: The Blues [ Chelsea Fans Club ]   Today at 10:54 pm

Back to top Go down
 
The Blues [ Chelsea Fans Club ]
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Blues & Royals
» about to join the ex band club!
» Be an E-Member of CS Students\' Online Club, get benefited from CS Students\' Online Club Premium Features
» HAND SIGNALS of a famous night club owner in Manhattan, New York City!
» British Kiel Yacht Club

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: