MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 This is Anfield - YNWA

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 6:38 am

Aku try carik2 thread Liver takde lagi, so aku bukak thread ni. (Kalau ade aku mintak maaf bebanyak...)

Bro2 sekalian yang LFC hardcore, meh le kite mengKOPite kan diri kite. Gossips, transfer news, sume boleh!

Thoughts about Handerson?


ONCE A RED, NEVER A QUITTER!
Back to top Go down
mamatbeca
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 65
Mata Ganjaran : 2608
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-04
Location : where my beca can bring me

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 6:42 am

Bro cretts!

Aku join bro. Aku pun suport Liverpool. takderlah hardcore mana, but pernah tgk champions league match tahun masa liverpool lawan lyon kat anfield! aku nyer barang liverpoll 200% original cause terus beli dari kedai brang liverpool kat anfield stadium itself!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 6:49 am

menarik bro......sy stuju. kiranya sy nie penyokong liverpool generasi ke-3,bmula dr arwah datuk,bapak n sy.mmg kelab nie legend beb.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 6:56 am

Bro mamatbeca.....cantek broo...

Study sane ke dulu bro?

Aku tak pernah tgk champion league nyer game, sebab game slalunyer malam. tpt aku dulu jauh dari liver, so tak larat nak ulang alik. Tapi normal game pernah 3 kali kat anfield, tapi game ngan lower team jer....the best lwn aston villa 2008 KOP stand, 2-2.....tu je la skali dapat merasa..penat cam haram sbb tak leh duduk kat situ.

Luar anfield pernah kat Wolve ngan Wigan. Tu je laa 5 kali aku merasa tgk game depan mate.

Turun nanti Liver dtg M'sia bro? Aku nak sgt turun tapi kene outstation lak mase tu nanti. peras betul aku.

Aku tak byk bli brg kat anfield bro, maklumlaa student masa tu, duit pon hidup segan mati tak mau. Jersi ngan retro je aku ade kumpul sikit...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 7:02 am

ezrilredz, welcome bro!

pehh 3 generasi tu! Nak wat camne kan bro, tangan ni kalau dikelar memeng MERAH kaler darahnye. huhuhu..

aku 1st gen, nak turunkan kat anak aku nanti. Bapak aku ManU laa..kalau tgk bola Liver ManU mesti bertekak nyer kat umah mase memude dulu...tapi last game mmg puas hati aku bako bapak aku...tak terjawab member..hehehe...

Anyway turun 16 Julai ni?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 7:05 am

sama la kita bro.......mmg nk pegi pn liverpool vs malaysia.tp kena g annual dinner la pulak.try ejas ngan bos,kena mrh lg ada laaaaa.TOLONG!!!!!!!!
Back to top Go down
mamatbeca
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 65
Mata Ganjaran : 2608
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-04
Location : where my beca can bring me

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 9:36 am

crettz

aku dulu belajar sana, tapi kat area wales tu.
aku pi tgk champions league match pun masa aku holiday kat uk baru baru nie. aku pi ler jgk liverpool jap nak beli barang kat sana, tgk tgk ada match mlm tu, tanya tiket counter cakap kalau liverpool supporter ada, kalau lyon tader. aku pun aper lagi, terus cancel nak pi tempat lain and terus beli tiket untuk match malam tu jugak.
Back to top Go down
cougar11
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1025
Mata Ganjaran : 214069
Reputasi : 16
Join date : 2011-05-05
Location : Langit Biru, Darat Hijau.

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 7:04 pm

liverpool...xde rumor ker?...nk beli player mn?

_________________
SELAGI ADA BAYANG-BAYANG,SELAGI ITU ADANYA CAHAYA.......
.
Back to top Go down
antujahat
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 82
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-10

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 7:09 pm

Liverpool supporter >> www.walkon.com
web nie bg latest news for LFC.. terbaru nk bli C.Adam
Back to top Go down
antujahat
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 82
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-10

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 7:10 pm

Takde nk ke Bukit Jalil ke 16hb.. Liverpool dtg
Back to top Go down
vios88
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 76
Mata Ganjaran : 2601
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Location : Ipoh

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Thu Jun 16, 2011 7:13 pm

bolaaaaa.....
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2586
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Fri Jun 17, 2011 4:28 am

good luck for liverpool season depan...ambik peluang tak bermain di eropah utk mencabar kejuaraan epl utk season depan...rumors skang smua player2 biasa2 je...kesian tgk liverpool sebenarnye...takleh nak beli player2 nama2 besar sbb xle main eropah...walau bagaimana pown henderson is good buy for liverpool...phil jones..maaf...team sy dah ambik..ashley young maybe follow phil jones...charlie adam ambik la...xkisah pown...tapi kene taw satu bende...charlie adam nie penyokong man utd taw... http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/columnists/3pm/Liverpool-target-Charlie-Adam-outed-as-a-Manchester-United-fan-plus-daft-quotes-from-Paul-Merson-Darren-Gough-Alex-McLeish-Kevin-Keegan-Steve-Anglesey-s-3PM-column-article686207.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Sylvain_Marveaux plak...pown good buy from liverpool..tahniah dapat beli player lg...rasanya liverpool nak target stewart downing pasnie...pown bg aku good buy from kenny...perlukan seorang yang kerap crossing...gunakan sepenuhnya kelebihan andy carroll tu....pape pown harap2 la liverpool leh bersaing sampai akhir musim..bosan sbnrnya epl if liverpool tak bersaing utk jadi juara....sbb majoriti ramai penyokong liverpool...so...harap2 kita leh bertarung lagi season depan utk kejar kejuaraan Smile dari man utd supporter... (",)
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Fri Jun 17, 2011 5:49 am

antujahat wrote:
Takde nk ke Bukit Jalil ke 16hb.. Liverpool dtg


semlm ada member bagitahu tiket2 laku cam goreng pisang..tiket yg jual oleh tiketpro yg tinggal numbered seat je rm388..yg rm108 2jam open je dah abis..yg lain limited je tinggal coz nie first time liverpool dtg sini so ramai koop kat msia dah sapu tru stan chart coz diaorg leh beli awal sikit so ramai tumpang beli... ramai otai2 yg support liverpoll umur 35 keatas coz masa diaorng kecik2 liverpool tgh power tak mcm MU bdk2 je yg ramai...bukit jalil akan jadi "this is anfield" nnt ...ynwa
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2586
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Fri Jun 17, 2011 6:57 am

remy6969 wrote:
antujahat wrote:
Takde nk ke Bukit Jalil ke 16hb.. Liverpool dtg


semlm ada member bagitahu tiket2 laku cam goreng pisang..tiket yg jual oleh tiketpro yg tinggal numbered seat je rm388..yg rm108 2jam open je dah abis..yg lain limited je tinggal coz nie first time liverpool dtg sini so ramai koop kat msia dah sapu tru stan chart coz diaorg leh beli awal sikit so ramai tumpang beli... ramai otai2 yg support liverpoll umur 35 keatas coz masa diaorng kecik2 liverpool tgh power tak mcm MU bdk2 je yg ramai...bukit jalil akan jadi "this is anfield" nnt ...ynwa

a'ah...betul gak...kesian gak orang umur 35 tahun ke atas tuh....dah berjanggut...dah berkedut muke...menunggu nak tgk gerrard ambik trofi epl..tak dapat2...kesian...ynwa? ape tuh? 'you'll never win anything' eh? good quotes la bro...dah 5 tahun dah menjadi Razz
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52959
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Fri Jun 17, 2011 7:35 am

chicharito wrote:
remy6969 wrote:
antujahat wrote:
Takde nk ke Bukit Jalil ke 16hb.. Liverpool dtg


semlm ada member bagitahu tiket2 laku cam goreng pisang..tiket yg jual oleh tiketpro yg tinggal numbered seat je rm388..yg rm108 2jam open je dah abis..yg lain limited je tinggal coz nie first time liverpool dtg sini so ramai koop kat msia dah sapu tru stan chart coz diaorg leh beli awal sikit so ramai tumpang beli... ramai otai2 yg support liverpoll umur 35 keatas coz masa diaorng kecik2 liverpool tgh power tak mcm MU bdk2 je yg ramai...bukit jalil akan jadi "this is anfield" nnt ...ynwa

a'ah...betul gak...kesian gak orang umur 35 tahun ke atas tuh....dah berjanggut...dah berkedut muke...menunggu nak tgk gerrard ambik trofi epl..tak dapat2...kesian...ynwa? ape tuh? 'you'll never win anything' eh? good quotes la bro...dah 5 tahun dah menjadi Razz

Der rilek der...jangan rempuh rumah org....hehehehheheh...

_________________
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2586
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Fri Jun 17, 2011 7:50 am

johnmatana wrote:
chicharito wrote:
remy6969 wrote:
antujahat wrote:
Takde nk ke Bukit Jalil ke 16hb.. Liverpool dtg


semlm ada member bagitahu tiket2 laku cam goreng pisang..tiket yg jual oleh tiketpro yg tinggal numbered seat je rm388..yg rm108 2jam open je dah abis..yg lain limited je tinggal coz nie first time liverpool dtg sini so ramai koop kat msia dah sapu tru stan chart coz diaorg leh beli awal sikit so ramai tumpang beli... ramai otai2 yg support liverpoll umur 35 keatas coz masa diaorng kecik2 liverpool tgh power tak mcm MU bdk2 je yg ramai...bukit jalil akan jadi "this is anfield" nnt ...ynwa

a'ah...betul gak...kesian gak orang umur 35 tahun ke atas tuh....dah berjanggut...dah berkedut muke...menunggu nak tgk gerrard ambik trofi epl..tak dapat2...kesian...ynwa? ape tuh? 'you'll never win anything' eh? good quotes la bro...dah 5 tahun dah menjadi Razz

Der rilek der...jangan rempuh rumah org....hehehehheheh...

haha..kita kan fan man utd yang diowg ckp budak2 je...tu nak datang buat lawatan skola kat muzium negara nie...ish...dah berhabuk2 ye piala2 diowg ye cikgu johnmatana Smile
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Fri Jun 17, 2011 10:32 am

chicharito wrote:
remy6969 wrote:
antujahat wrote:
Takde nk ke Bukit Jalil ke 16hb.. Liverpool dtg


semlm ada member bagitahu tiket2 laku cam goreng pisang..tiket yg jual oleh tiketpro yg tinggal numbered seat je rm388..yg rm108 2jam open je dah abis..yg lain limited je tinggal coz nie first time liverpool dtg sini so ramai koop kat msia dah sapu tru stan chart coz diaorg leh beli awal sikit so ramai tumpang beli... ramai otai2 yg support liverpoll umur 35 keatas coz masa diaorng kecik2 liverpool tgh power tak mcm MU bdk2 je yg ramai...bukit jalil akan jadi "this is anfield" nnt ...ynwa

a'ah...betul gak...kesian gak orang umur 35 tahun ke atas tuh....dah berjanggut...dah berkedut muke...menunggu nak tgk gerrard ambik trofi epl..tak dapat2...kesian...ynwa? ape tuh? 'you'll never win anything' eh? good quotes la bro...dah 5 tahun dah menjadi Razz
nie dia contoh bdk2 yg aku mention td hheee
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52959
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Sat Jun 18, 2011 9:46 am

Spoiler:
 

Takper bro chicharito...next season saingan akan bertambah hebat...tambah2 lagi team sardin cap ayam brand nih mesti bengang sebab kita da padam rekod kejuaraan diorang...hehehehehehehe.....

_________________
Back to top Go down
antujahat
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 82
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-10

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Sat Jun 18, 2011 10:26 am

team mane ntah yg datang anfield kena pukul 3-1...
main final champion league pun kena bantai 3-1... same score!!
keh3... cube cer.. cube cerr...Jangan Mare...
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2586
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Sun Jun 19, 2011 3:34 am

antujahat wrote:
team mane ntah yg datang anfield kena pukul 3-1...
main final champion league pun kena bantai 3-1... same score!!
keh3... cube cer.. cube cerr...Jangan Mare...

haha...ape ade hal kalah skali ngan liverpool season lepas kat epl asalkan dapat pegang piala epl...3-1 kat anfield je citer? kalah 2 kali ngan man utd tahun lepas xmow citer plak? kalah ngan man utd 3-2 old trafford utk epl...berbatov hatrick...eerr...team mane plak kan yang tendang kluar liverpool dari kejuaraan fa klu bukan man utd....final champion league? eerr....man utd sampai final ke? baru tahu...liverpool ada sampai final? tahap mane sampai champion league tahun lepas...peringkat kumpulan? pusingan ke 2? suku akhir? separuh akhir? ke xmasuk champion league langsung? Razz at least team tu sampai ke final...dari tak masuk langsung...owh lupe...liverpool masuk kejuaraan 2nd class(uefa cup) pown sampai pusingan ke 3 je...kalah ngan team ape2 ntah...sporting braga? sorang player pown aku tak kenal kat team tu...elok sangat la season depan tak ke eropah langsung..buat malu england je...kadang2 pelik la ngan penyokong liverpool nie...dia pikir yang dia pukul je...yang orang pukul dia buat 2 tak ingat.....siap suruh cube cer...tu yang cer nie... Razz jangan mare
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2586
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Sun Jun 19, 2011 3:52 am

johnmatana wrote:
Spoiler:
 

Takper bro chicharito...next season saingan akan bertambah hebat...tambah2 lagi team sardin cap ayam brand nih mesti bengang sebab kita da padam rekod kejuaraan diorang...hehehehehehehe.....

haha...taw takpe...aku bukan nak rempuh sangat muzium negara nie...aku mula ingat nak komen ok2 jek...bg information rumors n bg semangat utk penyokong liverpool nie...sbb aku mmg peminat bola...setiap orang taw if liverpool yang berebut kejuaraan ngan man utd sepanjang season mmg tersangat meriah...sbb dua2 kelab majoriti penyokong....baca balik dia kate penyokong man utd budak2 je...mmg silap besar la...kepala negara kita najib tun razak pown dia kate budak2...cuba bg taw penyokong liverpool tua yang aku kenal kat malaysia nie....mesti dia xleh nye...so..xleh la cakap majoriti penyokong man utd nie budak2 je...chelsea plak terasa nanti...eh silap... Razz
Back to top Go down
antujahat
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 82
Mata Ganjaran : 2587
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-10

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Sun Jun 19, 2011 9:23 pm

mmg budak2 cepat naik darah.. keh3
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2586
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Mon Jun 20, 2011 12:13 am

orang tua yang banyak darah tinggi :p
xde bendenya nak naik darah dgn penyokong liverpool nie...bukan cabaran la bro...
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2586
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Mon Jun 20, 2011 12:13 am

orang tua yang banyak darah tinggi :p
xde bendenya nak naik darah dgn penyokong liverpool nie...bukan cabaran la bro...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: hhaahhaa   Mon Jun 20, 2011 5:07 am

tulah jgn dilayan bdk2
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: This is Anfield - YNWA   Today at 9:02 pm

Back to top Go down
 
This is Anfield - YNWA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: