MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Red Devils Maniac

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Which one is the best purchased this season?
Phil Jones [DR/DC,DMC/MC]
13%
 13% [ 1 ]
Ashley Young [ML/MR,AML/AMR,ST]
75%
 75% [ 6 ]
David De Gea [GK]
12%
 12% [ 1 ]
Total Votes : 8
 

AuthorMessage
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Red Devils Maniac   Thu Jun 16, 2011 7:02 pm



SEASON 2011/2012 PROGRESS
TRANSFER
IN
Spoiler:
 
OUT
Spoiler:
 
RUMOURS
Spoiler:
 
FRIENDLY
COMMUNITY SHIELD
Spoiler:
 
EPL FIXTURES
Spoiler:
 
FA CUP
CARLING CUP
UEFA CHAMPION LEAGUE

_________________


Last edited by The Dark Knight on Sun Aug 14, 2011 11:01 pm; edited 14 times in total (Reason for editing : Updated News)
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2593
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Fri Jun 17, 2011 2:52 am

Thanks you johnmatana Smile


This topic for all manutd fans,
who have always,
have and will ever support the reddevils till the end,
till the last minutes,
till the last seconds and
until the last whistle of the referee,
forget the shame and keep the fame,
live long manutd!

Come on and join us Man Utd fan...
We will... in united we believe united we stand united forever!!
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2593
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Fri Jun 17, 2011 2:55 am

Bagus ferguson beli phil jones nie...antara player muda yang akan menjadi star suatu hari nanti...plus...dia bole main semua tempat area def...RB,CB,LB,DM...
player yang 90 percent akan masuk plak...
Gk: david de gea
LW,AM,ST: Ashley young

Yang mmg dalam pemerhatian dan dijangka masuk...
CAM:Sneijder or modric or nasri-sneijder rasanya
CB,CDM:Raphael Varane-klu beli pown bg loan je kot...
RW,AM,ST:Alexis Sanchez-sangat tipis...sbb ramai sangat berebut player nie...
tahun depan akan banyak pertukaran player setiap game...sbb man utd player lengkap segenap sudut...siap bole buat 2 team....so...formation yang patut diguna 4-1-2-1-2 @ 4-4-2 klu lawan team biasa...
tapi if lawan big games...kene gune formation 4-1-3-2 or 4-2-3-1...tgk team mane kita lawan...if lawan chelsea,liverpool,man city, or spurs...gune formation 4-1-3-2 dah cukup dah...gune 1 DM je..
tapi bila lawan team yang mcm barcelona or arsenal yang jenis pegang possession bola kene mantapkan tengah ngan 2 DM kat tengah supaya slalu push up diorg...so kene gune formation 4-2-3-1...
pape pown..harap2 la man utd dapat player2 yang di hajati nie...go saf Smile
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2593
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Fri Jun 17, 2011 3:06 am

antara pemain utk starting line up tahun depan adalah berikut:

GK: de gea/lindergaard
RB:rafael/fabio/jones
RCB:ferdinand/smalling
LCB: vidic/evans/jones
LB: evra/jones
DM/CM:carrick/jones/fletcher
RW:valencia/nani/sanchez
LW:giggs/ashley young/park ji sung
CAM/CM:sneijder@modric@nasri/anderson
ST:Chicharito/Owen/berbatov/rooney *pilih 2 antara mereka

not on the list : marcheda/cleverly/wellbeck bila 2 masa leh serap...











Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Fri Jun 17, 2011 6:51 am

Man utd rasanya kena cari player tengah hold ball...sebab kat area situ adalah kelemahan utama...banyak player dah dicuba untuk mengisi ruang center hold...tapi belum dapat menandingi kehebatan Roy Keane...huhuhuuhuuu....sukar nak cari ganti tuh.....

_________________
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2593
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Fri Jun 17, 2011 7:02 am

johnmatana wrote:
Man utd rasanya kena cari player tengah hold ball...sebab kat area situ adalah kelemahan utama...banyak player dah dicuba untuk mengisi ruang center hold...tapi belum dapat menandingi kehebatan Roy Keane...huhuhuuhuuu....sukar nak cari ganti tuh.....

kalau alex ferguson jiran sebelah rumah aku...aku dah suruh dia g scout player nie... http://www.imscouting.com/global-news-article/Casemiro-Sao-Paulos-new-commander-in-chief/13455/ budak lagi 19 tahun baru...4 games for sao paulo 2 gol 1 assist...main def mid je bro...mmg ssuai la...kita pown tgh cari holder...beli dalam harga 5 juta je...aku jamin la buss tak merugikan...2-3 tahun lagi harga dia mesti dah berbelas2 ribu...
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Fri Jun 17, 2011 7:15 am

Spoiler:
 
Ok gak budak ni aku tengok stat and bio dier...boleh wat youth prospect...tapi tula kalau Man U nak beli ofcourse harga dari 5 juta leh naik jadi belas2 juta...huhuhuhuu...

_________________


Last edited by johnmatana on Sat Jun 18, 2011 9:42 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2593
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Fri Jun 17, 2011 7:44 am

johnmatana wrote:
chicharito wrote:
johnmatana wrote:
Man utd rasanya kena cari player tengah hold ball...sebab kat area situ adalah kelemahan utama...banyak player dah dicuba untuk mengisi ruang center hold...tapi belum dapat menandingi kehebatan Roy Keane...huhuhuuhuuu....sukar nak cari ganti tuh.....

kalau alex ferguson jiran sebelah rumah aku...aku dah suruh dia g scout player nie... http://www.imscouting.com/global-news-article/Casemiro-Sao-Paulos-new-commander-in-chief/13455/ budak lagi 19 tahun baru...4 games for sao paulo 2 gol 1 assist...main def mid je bro...mmg ssuai la...kita pown tgh cari holder...beli dalam harga 5 juta je...aku jamin la buss tak merugikan...2-3 tahun lagi harga dia mesti dah berbelas2 ribu...

Ok gak budak ni aku tengok stat and bio dier...boleh wat youth prospect...tapi tula kalau Man U nak beli ofcourse harga dari 5 juta leh naik jadi belas2 juta...huhuhuhuu...

haha...xde la...dia bukan leh sesuka hati je rate cmtu...budak nie tak pernah main utk brazil...games pown brape banyak je bru main utk sao paulo...no more than 10 million is enough utk sao paulo...at least dia nak demand pown mesti sampai 8 million jek...dah untung sangat 2 dah tuh...cuma tak taw la bole tak dapat work permit utk dia...kene apply awal sbb nama dia xbesar lg dan xterbukti berpotensi so mmg payah sikit nak dapat work permit so kene buat rayuan dulu...
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Sat Jun 18, 2011 9:41 am

Spoiler:
 

heeehehhehhe...ok2...good suggestion...

_________________
Back to top Go down
otomentaro
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2640
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-27

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Sun Jun 19, 2011 12:18 pm

Lorh.. xkn 2org je kot fan MU lam SDT ni.. xpa2.. 2 bro johnmatana ngan bro chicharito meh gua join korg kat cni.. hehehe..
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Sun Jun 19, 2011 12:28 pm

otomentaro wrote:
Lorh.. xkn 2org je kot fan MU lam SDT ni.. xpa2.. 2 bro johnmatana ngan bro chicharito meh gua join korg kat cni.. hehehe..

silakan....

_________________
Back to top Go down
otomentaro
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2640
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-27

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Sun Jun 19, 2011 12:31 pm

johnmatana wrote:

silakan....
tengkiu bro.. sama2 la kita memberi sokongan padu kpd MU.. hehehe..
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Sun Jun 19, 2011 1:56 pm

otomentaro wrote:
johnmatana wrote:

silakan....
tengkiu bro.. sama2 la kita memberi sokongan padu kpd MU.. hehehe..

Glory...glory....man...united.....
Glory...glory....man...united.....

_________________
Back to top Go down
z83
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 238
Mata Ganjaran : 52341
Reputasi : 9
Join date : 2011-06-20
Age : 33
Location : Middle of The Earth

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Mon Jun 20, 2011 6:26 am

Hehehe lunatic Red Devils sudah mali...hahahaha....
Die Hard Fan MU nie...
Back to top Go down
chicharito
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 49
Mata Ganjaran : 2593
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-07
Age : 30
Location : ampang

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Mon Jun 20, 2011 8:44 am

z83 wrote:
Hehehe lunatic Red Devils sudah mali...hahahaha....
Die Hard Fan MU nie...

lalala...ok2...good...ade pown lagi penyokong man utd lagi kat sini....welcome2... Smile
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Mon Jun 20, 2011 1:30 pm

Welcome to Sangapians Red Devil...kalo ramai kaki Man U kat sini lehla ajak lepak2 sambil layan tngk game kat maner2....

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Mon Jun 20, 2011 2:41 pm

go manchester united... cuma aku rasa giggs kena bersara jugak macam scholes... sorry to say, zaman kegemilangan giggs dah over, sorry buat peminat giggs..... No sebab bakat dia di winger, tetapi sekarang dah kurang dah tenaga... tengah kalau bagi giggs main, lawan team lemah lepas la, lawan barca mcm hari tu, tengok park & valencia je yg kejar bola... bak kata amir, i'm sorrrry.....
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Wed Jun 22, 2011 11:13 am

tula nak tengok sapa pengganti GIGGS next season, sanchez da barcelona angkut...huhuhuhuh....jgn terkejut kalau tiba2 nama gareth bale naik balik. Huhuhuhuhuhu.............

_________________
Back to top Go down
otaigiler
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 892
Mata Ganjaran : 53041
Reputasi : 0
Join date : 2011-06-06
Age : 34
Location : clunk

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Wed Jun 22, 2011 7:02 pm

woohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh glory2....

budak setan merah gak nih.....hahahaha

musim depan memang sengit bai....hahahah

big 4 pasti bertukar pasukan...

kita tgk je sape yg masuk dan terkeluar dari big 4 ok....

kalah ke memang ke .... MUFC in my heart...

_________________
"Yo ijazah terbaik datangnya dari jalanan
dari pengalaman bercakap dan bersalaman
Kucing bawa tidur rimau bawa igau
masuk tempat orang bawa otak bukan pisau"

AKU TAAT PADA YANG SATU

MEMEY AR!!!
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Wed Jun 22, 2011 7:25 pm

Der law ader aper2 info pasal red devil...jgn malu2 share jek kat sini....law ader rezeki law ramai kaki red devil kat sini leh arr lepak2 ngok bola kat maner2 lokasi yang menarik utk layan....hbs ngok bola aper lagi menyangap ler...hahahahahahah...amacam ok tak?

_________________
Back to top Go down
otaigiler
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 892
Mata Ganjaran : 53041
Reputasi : 0
Join date : 2011-06-06
Age : 34
Location : clunk

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Wed Jun 22, 2011 7:37 pm

johnmatana wrote:
Der law ader aper2 info pasal red devil...jgn malu2 share jek kat sini....law ader rezeki law ramai kaki red devil kat sini leh arr lepak2 ngok bola kat maner2 lokasi yang menarik utk layan....hbs ngok bola aper lagi menyangap ler...hahahahahahah...amacam ok tak?

best broo best brooooo....hahaha

_________________
"Yo ijazah terbaik datangnya dari jalanan
dari pengalaman bercakap dan bersalaman
Kucing bawa tidur rimau bawa igau
masuk tempat orang bawa otak bukan pisau"

AKU TAAT PADA YANG SATU

MEMEY AR!!!
Back to top Go down
otomentaro
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2640
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-27

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Wed Jun 22, 2011 7:57 pm

otaigiler wrote:
johnmatana wrote:
Der law ader aper2 info pasal red devil...jgn malu2 share jek kat sini....law ader rezeki law ramai kaki red devil kat sini leh arr lepak2 ngok bola kat maner2 lokasi yang menarik utk layan....hbs ngok bola aper lagi menyangap ler...hahahahahahah...amacam ok tak?

best broo best brooooo....hahaha

kalo nengok bola gagah lg bro.. jalan.. bleh aja donk.. hahaha.. p part menyangap 2 segan ckit2 la bro.. bro2 ni sume pngkat abg dh ngan gua.. so.. kcik je rasa gua kalo nk banding ngan bro2 sume.. hehehe..
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Wed Jun 22, 2011 8:06 pm

otomentaro wrote:
otaigiler wrote:
johnmatana wrote:
Der law ader aper2 info pasal red devil...jgn malu2 share jek kat sini....law ader rezeki law ramai kaki red devil kat sini leh arr lepak2 ngok bola kat maner2 lokasi yang menarik utk layan....hbs ngok bola aper lagi menyangap ler...hahahahahahah...amacam ok tak?

best broo best brooooo....hahaha

kalo nengok bola gagah lg bro.. jalan.. bleh aja donk.. hahaha.. p part menyangap 2 segan ckit2 la bro.. bro2 ni sume pngkat abg dh ngan gua.. so.. kcik je rasa gua kalo nk banding ngan bro2 sume.. hehehe..

Jangan malu2 bab2 camni...semua org ader pengalaman masing2...wa pun takder pengalaman seluas otai2 yang ada kat sini...bulan 10 ni baru wa nak join gi TBK...aper ader hal...law tak tahu tanya....tapi cam biasa la pandai makan pandai simpan...berani buat berani tanggung...kiter sumer lelaki matang yang diberikan akal dan fikiran...lgpun kiter kat sini sumer cam famili jek...ok tak bro?

_________________
Back to top Go down
otomentaro
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 108
Mata Ganjaran : 2640
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-27

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Thu Jun 23, 2011 8:37 pm

johnmatana wrote:
Jangan malu2 bab2 camni...semua org ader pengalaman masing2...wa pun takder pengalaman seluas otai2 yang ada kat sini...bulan 10 ni baru wa nak join gi TBK...aper ader hal...law tak tahu tanya....tapi cam biasa la pandai makan pandai simpan...berani buat berani tanggung...kiter sumer lelaki matang yang diberikan akal dan fikiran...lgpun kiter kat sini sumer cam famili jek...ok tak bro?

ok bro.. thanx2 bg smgt kat gua.. hahaha.. sharing is caring kn bro.. hehehe..
Back to top Go down
artiessimmon
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 35
Mata Ganjaran : 2073
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-10
Age : 33
Location : KL

PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Fri Jun 24, 2011 6:44 am

thanks bro johnmatana coz bringin up this thread to all ManU fan out there.....

x sbar nak tunggu season baru, even though champions league kita tewas, xperla tewas pun dgn team tahap dewa.....hopefully season baru ni lbih mantop dan lbih xciting

_________________
Hey, listen, I want somebody good - and I mean very good - to plant that gun. I don't want my brother coming out of that toilet with just his dick in his hands, alright?
bounce
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Red Devils Maniac   Today at 8:23 pm

Back to top Go down
 
Red Devils Maniac
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 6Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Damien Echols, the Memphis Three, and Zen in prison.....
» QUIZ!!! More Little Cherubs, Imps and Assorted Devils to Identify!
» Devils, Demons, and Dangerous Creatures of the Pseudomonarchia Daemonum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: