MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Cikgu Shida hebat

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417106
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Cikgu Shida hebat   Sun Jun 19, 2011 9:41 pm



PARIT: “Bukan sekadar ‘miming’, malah dia juga bakal menjadi pelakon hebat,” begitulah reaksi awal pengarah telemovie WWW.Cikgu Shida.Com, Isqandar Jebat ketika ditanya mengenai penampilan sulung ratu miming, Roshida Abd Aziz atau lebih dikenali sebagai Cikgu Shida yang berjaya menambat hati hampir dua juta peminat laman web Youtube kerana aksi gila-gilanya.

Malah, gelagat kelakar dan penampilan bersahaja Cikgu Shida yang melakonkan pelbagai watak ketika sesi penggambaran turut ‘memecahkan perut’ kru hingga terpaksa dihentikan buat seketika.

Telemovie WWW.Cikgu Shida.Com menampilkan pelbagai watak Cikgu Shida bermula daripada penarik kereta, gadis kampung cantik, menjadi bomoh serta ketua kampung, bakal menemui penonton untuk tayangan Aidilfitri tahun ini melalui saluran Astro.

Cikgu Shida ketika ditemui di lokasi penggambaran berkata, dia penat namun penampilan pertama dalam bidang lakonan sungguh menyeronokkan.


“Mana tak penatnya, kadangkala ‘shooting’ (penggambaran) habis jam 3 pagi. Besok ‘scene’ (babak) baru kena hafal dialog lagi.


“Mujur tuan director (pengarah) orangnya baik... asyik-asyik ‘cut’ (potong). Mungkin dia tak tahan melihat aksi (kelakar) saya,” katanya menceritakan detik awal babak pertama menjadi penarik kereta.

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cikgu Shida hebat   Tue Jun 21, 2011 7:56 am

x sabar nak tgk citer minah ni... ha ha ha ha
Back to top Go down
noob
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 135
Mata Ganjaran : 2176
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-11
Location : Bukit Jalil

PostSubject: Re: Cikgu Shida hebat   Fri Jun 24, 2011 8:39 am

eh eh..cikgu ni..bapak lah..dah jadi pelakon ke..gila ah..haha..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cikgu Shida hebat   Fri Jun 24, 2011 7:42 pm

mmg cool la dia ni. susah carik org pmpuan yg sporting n tak malu2 cam dia ni. layan je.. haha
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cikgu Shida hebat   Fri Jun 24, 2011 7:46 pm

erk... dah smpai ke kaca tv dah cikgu shida...
trbaek la...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Cikgu Shida hebat   Wed Jun 29, 2011 7:20 pm

snsk dara lg minah ni....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Cikgu Shida hebat   Today at 1:34 pm

Back to top Go down
 
Cikgu Shida hebat
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: Gossip Artis Malaysia-
Jump to: