MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Pantai maksiat

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417361
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Pantai maksiat   Wed Jun 22, 2011 4:31 am

PORT DICKSON: Biarpun berada di tempat tumpuan awam, segelintir pasangan remaja dikesan tidak segan silu melakukan adegan tidak senonoh di pantai berhampiran Batu 3, Bagan Pinang, di sini, sekali gus menimbulkan rasa tidak selesa pengunjung.

Malah, aktiviti berkelah di tepi pantai sepatutnya dijadikan medan mengeratkan hubungan kekeluargaan, namun pengunjung disajikan dengan adegan bercumbu pasangan kekasih. Bukan saja duduk berdua-duaan di kawasan terpencil dan gelap, namun pasangan terbabit berpelukan dan bercumbu.


Tinjauan Metroplus mendapati kebanyakan mereka bukan saja berkunjung dan melakukan aktiviti tidak bermoral terbabit pada waktu siang, sekali gus membawa pada waktu tengah malam sehingga awal pagi di persisiran pantai mahupun di dalam kereta.

Penduduk tempatan mendakwa, kebanyakan pasangan berusia 20-an termasuk pelajar kolej swasta dari daerah ini mahupun negeri lain selalu berkunjung ke situ antara jam 5 petang hingga ke awal pagi.


Pengunjung, Nourzita Hamidon, 34, berkata dia tidak selesa berkelah dengan keluarga apabila melihatkan aksi melampau segelintir pasangan yang dipertontonkan kepada kanak-kanak.


“Mereka bukan saja beraksi dengan liuk badan yang memalukan, malah turut berpakaian tidak sopan hingga memperlihatkan alur dada dan punggung ketika duduk bersama pasangan.


“Malah, anak-anak pernah bertanya mengenai cara pemakaian mereka yang terdedah dan kelakuan sumbang pasangan terbabit,” katanya.


Katanya, sejak kawasan jalan pantai itu dinaik taraf dengan kemudahan letak kereta, ia sering dipenuhi kenderaan yang berhenti khususnya malam minggu, sekali gus pengunjung lain merakamkan adegan manja pasangan kekasih di dalam kenderaan.

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 877
Mata Ganjaran : 3780
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 11:39 am

da sangap sgt...
foreplay kt pntai ler... What a Face

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 393
Mata Ganjaran : 103169
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 11:43 am

asal aku xleh nak tgk pic yang zakijipang post tu aaaa?

_________________
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 877
Mata Ganjaran : 3780
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 11:52 am

tue la..wa pn xle tgk...
bc td..plik gak..
apsal quote saje..pas2 cmi..cmni... scratch

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
hantu_gigi
SDT Newbies
SDT Newbies
avatar

Posts : 9
Mata Ganjaran : 2301
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-10
Location : Janda Baik

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 8:22 pm

cer upload cer up load ..meh ramai2 tengok.
Back to top Go down
stereo_love
SDT Otai
SDT Otai
avatar

Posts : 158
Mata Ganjaran : 2915
Reputasi : 5
Join date : 2011-06-07
Age : 33
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 11:06 pm

sume pantai ada maksiat.... hahhaa
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 726
Mata Ganjaran : 3513
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Jul 05, 2011 7:01 am

time otai2 dlu aku kira da dasyat da.. la ni mmg lg power la hah
Back to top Go down
azmy75
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 316
Mata Ganjaran : 2801
Reputasi : 7
Join date : 2011-07-01
Location : Kajang, Bangi,

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Jul 05, 2011 11:09 am

tempat pemanasan global............foreplay

_________________
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 225
Mata Ganjaran : 2468
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 31

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Jul 05, 2011 7:26 pm

Nak lagi best pantai kat batu layar,pengerang Johor..memang macam kt oversea..serius~

_________________
Back to top Go down
sparkcastelo
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 280
Mata Ganjaran : 3046
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-08
Location : utara mai...

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Thu Jul 28, 2011 6:47 am

hahaha... bbdk br nk m'bsr x pun mmg dh yg x leh thn... benda nie kt mn2 pun mmg byk jd, pantai, air terjun, celah pokok...



~peace~

_________________
lol!
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 329
Mata Ganjaran : 3115
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 39
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Thu Jul 28, 2011 7:13 am

z3ronim wrote:
Nak lagi best pantai kat batu layar,pengerang Johor..memang macam kt oversea..serius~

kalau x salah dia lalu desaru dulu kan........
Back to top Go down
futurama
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 462
Mata Ganjaran : 3267
Reputasi : 5
Join date : 2011-05-04
Location : PJ

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Thu Jul 28, 2011 7:19 am

Bantai kat dalam keter ni, kalau kene tangkap nak lari macam mana payah gak
Back to top Go down
kReNmAuT
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 438
Mata Ganjaran : 2658
Reputasi : 0
Join date : 2011-07-06
Location : uNdEr tHe bLeSsiNg mOoN oF.....??

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Thu Jul 28, 2011 10:07 am

tp g la pantai mn2 pon.... mesti adanya org tgh buat projek..... kalo wa xbrani woo.... dhla kaw open.... sekali kna gegar..... hancusssss.... hehe...

_________________









i BleEd iN tHe nAmE oF tHe oAth!!
Back to top Go down
jejaka_selangor
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 55
Mata Ganjaran : 2266
Reputasi : 1
Join date : 2011-07-27

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Aug 05, 2011 4:50 pm

yg main dlm laut pon ade kot
Back to top Go down
asham77
SDT Junior
SDT Junior
avatar

Posts : 48
Mata Ganjaran : 2291
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-25

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Aug 23, 2011 3:50 am

teringat kisah silam dulu2...beromen celah batu kt pantai teluk cempedak dengan ex awek. sempat la korek2...hehehe
Back to top Go down
abang_dahagasusu
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 354
Mata Ganjaran : 3187
Reputasi : 3
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Mon Oct 31, 2011 8:28 am

zakijipang2 wrote:



lu mau apa pun tarak org peduliii... loooo





ni kat mana bro zaki perghhhhhh manyak syok oooooo
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 726
Mata Ganjaran : 3513
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Mon Oct 31, 2011 9:31 am

"Nak lagi best pantai kat batu layar,pengerang Johor..memang macam kt oversea..serius~"



Tang ni nk tau oversea dia tang mana hahaha byk mat salleh ka apa haaha
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 899
Mata Ganjaran : 3146
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Mon Oct 31, 2011 2:37 pm

peh.. dasat.. abg brandon.. bwk la i kesana.. ehehe

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
abang_dahagasusu
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 354
Mata Ganjaran : 3187
Reputasi : 3
Join date : 2011-05-03

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Nov 01, 2011 7:33 am

pulau perhentian geng's

macam2 ada
Back to top Go down
strawhatcrew
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 899
Mata Ganjaran : 3146
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-19
Location : in your room

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Nov 01, 2011 8:53 am

best ek pulau perhentian.. akan di jadikan tmpt persinggahan ku nanti utk scuba diving.. tp org kata pulau tioman lagi meriah? hehe

_________________
Back to top Go down
http://www.justusboys.com/forum/
cougar11
SDT The Legend
SDT The Legend
avatar

Posts : 1025
Mata Ganjaran : 214329
Reputasi : 16
Join date : 2011-05-05
Location : Langit Biru, Darat Hijau.

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Wed Nov 23, 2011 6:09 pm

perhz....mng syok bro...tp jgn salah pg pantai...sprt pantai sepat di ktn..sbb sana ramai gay...hahah...nnt ada mngsa kn liwat..

_________________
SELAGI ADA BAYANG-BAYANG,SELAGI ITU ADANYA CAHAYA.......
.
Back to top Go down
joehigashi
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 32
Mata Ganjaran : 1806
Reputasi : 1
Join date : 2012-10-10

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Wed Oct 10, 2012 2:16 pm

mcm mcmla
Back to top Go down
joehigashi
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 32
Mata Ganjaran : 1806
Reputasi : 1
Join date : 2012-10-10

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Wed Oct 10, 2012 2:35 pm

cuci mate
Back to top Go down
mie33
SDT Senior
SDT Senior
avatar

Posts : 89
Mata Ganjaran : 2857
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-06
Location : Cheras

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Thu Oct 18, 2012 11:00 am

nice pics. kat overseas memang ada nude beach. kat malaysia ni kalau ikut kata member yg keja resort, kat Tioman, & Club Med memang ada species ni. Lg 1 port kat blah2 Andaman/Datai Resot d Langkawi .. :-)
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pantai maksiat   

Back to top Go down
 
Pantai maksiat
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: