MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Pantai maksiat

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417108
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Pantai maksiat   Wed Jun 22, 2011 4:31 am

PORT DICKSON: Biarpun berada di tempat tumpuan awam, segelintir pasangan remaja dikesan tidak segan silu melakukan adegan tidak senonoh di pantai berhampiran Batu 3, Bagan Pinang, di sini, sekali gus menimbulkan rasa tidak selesa pengunjung.

Malah, aktiviti berkelah di tepi pantai sepatutnya dijadikan medan mengeratkan hubungan kekeluargaan, namun pengunjung disajikan dengan adegan bercumbu pasangan kekasih. Bukan saja duduk berdua-duaan di kawasan terpencil dan gelap, namun pasangan terbabit berpelukan dan bercumbu.


Tinjauan Metroplus mendapati kebanyakan mereka bukan saja berkunjung dan melakukan aktiviti tidak bermoral terbabit pada waktu siang, sekali gus membawa pada waktu tengah malam sehingga awal pagi di persisiran pantai mahupun di dalam kereta.

Penduduk tempatan mendakwa, kebanyakan pasangan berusia 20-an termasuk pelajar kolej swasta dari daerah ini mahupun negeri lain selalu berkunjung ke situ antara jam 5 petang hingga ke awal pagi.


Pengunjung, Nourzita Hamidon, 34, berkata dia tidak selesa berkelah dengan keluarga apabila melihatkan aksi melampau segelintir pasangan yang dipertontonkan kepada kanak-kanak.


“Mereka bukan saja beraksi dengan liuk badan yang memalukan, malah turut berpakaian tidak sopan hingga memperlihatkan alur dada dan punggung ketika duduk bersama pasangan.


“Malah, anak-anak pernah bertanya mengenai cara pemakaian mereka yang terdedah dan kelakuan sumbang pasangan terbabit,” katanya.


Katanya, sejak kawasan jalan pantai itu dinaik taraf dengan kemudahan letak kereta, ia sering dipenuhi kenderaan yang berhenti khususnya malam minggu, sekali gus pengunjung lain merakamkan adegan manja pasangan kekasih di dalam kenderaan.

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Wed Jun 22, 2011 5:21 am

WebMaster wrote:
PORT DICKSON: Biarpun berada di tempat tumpuan awam, segelintir pasangan remaja dikesan tidak segan silu melakukan adegan tidak senonoh di pantai berhampiran Batu 3, Bagan Pinang, di sini, sekali gus menimbulkan rasa tidak selesa pengunjung.

cam ni ke?????







Last edited by zakijipang2 on Mon Jun 27, 2011 4:48 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Wed Jun 22, 2011 5:29 am

[quote="zakijipang2"]
WebMaster wrote:
PORT DICKSON: Biarpun berada di tempat tumpuan awam, segelintir pasangan remaja dikesan tidak segan silu melakukan adegan tidak senonoh di pantai berhampiran Batu 3, Bagan Pinang, di sini, sekali gus menimbulkan rasa tidak selesa pengunjung.

atau mcm nii..................



Last edited by zakijipang2 on Mon Jun 27, 2011 5:02 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3527
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 11:39 am

da sangap sgt...
foreplay kt pntai ler... What a Face

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
shaguar50
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 393
Mata Ganjaran : 102916
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-11
Location : USJ

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 11:43 am

asal aku xleh nak tgk pic yang zakijipang post tu aaaa?

_________________
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3527
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 11:52 am

tue la..wa pn xle tgk...
bc td..plik gak..
apsal quote saje..pas2 cmi..cmni... scratch

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 7:57 pm

tu la...
tak brape faham..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 8:13 pm

nottypirates wrote:
tue la..wa pn xle tgk...
bc td..plik gak..
apsal quote saje..pas2 cmi..cmni... scratch

aku rasa link image dia broken la
sbb ada je icon gambo kat bawah tu..
bro zakijipang reupload balik la. nak gak aku tgk mende nye tu..
Back to top Go down
hantu_gigi
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 9
Mata Ganjaran : 2048
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-10
Location : Janda Baik

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 8:22 pm

cer upload cer up load ..meh ramai2 tengok.
Back to top Go down
stereo_love
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 158
Mata Ganjaran : 2662
Reputasi : 5
Join date : 2011-06-07
Age : 32
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Fri Jun 24, 2011 11:06 pm

sume pantai ada maksiat.... hahhaa
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Mon Jun 27, 2011 3:48 pm

Cothay wrote:
nottypirates wrote:
tue la..wa pn xle tgk...
bc td..plik gak..
apsal quote saje..pas2 cmi..cmni... scratch

aku rasa link image dia broken la
sbb ada je icon gambo kat bawah tu..
bro zakijipang reupload balik la. nak gak aku tgk mende nye tu..

wa pun x dapat tengok lah bro
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Mon Jun 27, 2011 6:55 pm













maraton at port D?????kalau mcm ni gua pun gi tenguk ajeeeee......
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Mon Jun 27, 2011 6:58 pm



Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Mon Jun 27, 2011 7:12 pm










hari minggu ni berkelah kat PD lahhhhhhhhhhh jommmm ramai ramai.....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Jun 28, 2011 4:01 am

maksiat maksiat

tempat bekelah dah jadi ramai anak ayam....


Twisted Evil
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Jul 05, 2011 6:51 am

ni budak budak baru nak blaja beromen. Fulus x de nak booking hotel, sangap sgt boh le kat pantai.
Back to top Go down
brandonbad
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 726
Mata Ganjaran : 3260
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Jul 05, 2011 7:01 am

time otai2 dlu aku kira da dasyat da.. la ni mmg lg power la hah
Back to top Go down
azmy75
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 316
Mata Ganjaran : 2548
Reputasi : 7
Join date : 2011-07-01
Location : Kajang, Bangi,

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Jul 05, 2011 11:09 am

tempat pemanasan global............foreplay

_________________
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2215
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Jul 05, 2011 7:26 pm

Nak lagi best pantai kat batu layar,pengerang Johor..memang macam kt oversea..serius~

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Wed Jul 06, 2011 11:29 am

kalau camtu...mmg ramai yg akan ke PD..he..he..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Wed Jul 06, 2011 11:33 am

angin laut memang kat tepi pandai memang bole layan..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pantai maksiat   Tue Jul 26, 2011 11:33 pm

bantai di tepi pantai hahaha
Back to top Go down
sparkcastelo
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 280
Mata Ganjaran : 2793
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-08
Location : utara mai...

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Thu Jul 28, 2011 6:47 am

hahaha... bbdk br nk m'bsr x pun mmg dh yg x leh thn... benda nie kt mn2 pun mmg byk jd, pantai, air terjun, celah pokok...



~peace~

_________________
lol!
Back to top Go down
ZiO_dInGiN
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 329
Mata Ganjaran : 2862
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-13
Age : 38
Location : bandar baru klang

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Thu Jul 28, 2011 7:13 am

z3ronim wrote:
Nak lagi best pantai kat batu layar,pengerang Johor..memang macam kt oversea..serius~

kalau x salah dia lalu desaru dulu kan........
Back to top Go down
futurama
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 462
Mata Ganjaran : 3014
Reputasi : 5
Join date : 2011-05-04
Location : PJ

PostSubject: Re: Pantai maksiat   Thu Jul 28, 2011 7:19 am

Bantai kat dalam keter ni, kalau kene tangkap nak lari macam mana payah gak
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pantai maksiat   Today at 10:15 pm

Back to top Go down
 
Pantai maksiat
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: