MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417106
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Fri Jun 24, 2011 7:11 am



Lama tak dengar berita mengenai Faradhiya, tup-tup minggu lepas dia keluar dengan posing cangkung maut di BiPop.

Abang Admin dah try buat posing ini dan memang berkesan untuk menghilangkan sembelit.

Kini Abang Admin tiada lagi masalah sembelit. Terima kasih Faradhiya.


Dah lama sangat korang semua tak berdarah idong kan?? .. k0f k0f

credit to mediamalaya

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
artiessimmon
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 35
Mata Ganjaran : 2071
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-10
Age : 33
Location : KL

PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Fri Jun 24, 2011 9:42 am

aku mmang minat gile dier ni..cutting x hengat....smlm kat drama series tv3, duk usyar aset dier je....org rumah pun naik jeles, tau2 kene cubit...da gheee : D

_________________
Hey, listen, I want somebody good - and I mean very good - to plant that gun. I don't want my brother coming out of that toilet with just his dick in his hands, alright?
bounce
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3525
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Fri Jun 24, 2011 11:44 am

artiessimmon wrote:
aku mmang minat gile dier ni..cutting x hengat....smlm kat drama series tv3, duk usyar aset dier je....org rumah pun naik jeles, tau2 kene cubit...da gheee : D


hahaha...tergelak wa bc lu pny cmmnt..
lu tgk smp terjojol mate...air liur meleleh..mem prasan la...
hahaha.. Razz

wa tgk dlm drama 2 pn..dye pny...baek..bnyk air...
tgk gambo 1st tue...baek pny bontot...jd cowgirl best nie.. lol!
Back to top Go down
Pierre
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 602
Mata Ganjaran : 3121
Reputasi : 12
Join date : 2011-06-24
Age : 30
Location : Cheras

PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Fri Jun 24, 2011 1:23 pm

propa tu pe??

_________________
farao Making beast with two backs farao
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52729
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Fri Jun 24, 2011 1:58 pm

Propa tu maknanya byk auta = banyak kencing = byk menipu wartawan hiburan.

Contohnya:

Kat kawan dia kata...i dah ada bf baru..VIP lagi tau

Tapi bila jumpa wartawan hiburan, dia kata I am still single....bercinta dgn VIP ini tiada dalam kamus hidup i...

Tu la digelar propa

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
Pierre
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 602
Mata Ganjaran : 3121
Reputasi : 12
Join date : 2011-06-24
Age : 30
Location : Cheras

PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Fri Jun 24, 2011 5:08 pm

scarface wrote:
Propa tu maknanya byk auta = banyak kencing = byk menipu wartawan hiburan.

Contohnya:

Kat kawan dia kata...i dah ada bf baru..VIP lagi tau

Tapi bila jumpa wartawan hiburan, dia kata I am still single....bercinta dgn VIP ini tiada dalam kamus hidup i...

Tu la digelar propa


tq bro...ni dah msk kamus dbp ke??

_________________
farao Making beast with two backs farao
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Sat Jun 25, 2011 8:47 am

geram der...........
Back to top Go down
RealSniper
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 362
Mata Ganjaran : 52435
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-16
Location : selangor

PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Sat Jun 25, 2011 8:58 am

ni lagi 1 ....si galak bikin adek wa senak ... bounce

_________________
DoNt TrUsT aNyBody ....SuSpEcT eVeRyBodY
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Wed Jun 29, 2011 7:10 pm

perh.... pic tang dia duduk tu... memang boleh meleleh aku....
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52964
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Wed Jun 29, 2011 7:14 pm

raser cam nk menyelinap kt bawah bont#t dier tu jekk....hhhehhee........

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Mon Jul 04, 2011 12:24 pm

Mantap beb ... ML ada yang mantap cam tu ke ? kalo ada penah try leh share kat sini ...
Back to top Go down
alan0rc
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 485
Mata Ganjaran : 3004
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-29

PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Mon Jul 04, 2011 10:11 pm

fuyohh, buntut die tuh best je Razz

_________________
Masih Mentah lagi nih,
harap bro2/otai2 semua tunjuk ajar
ilmu masih cetek, hehehe Razz
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya    Today at 1:31 pm

Back to top Go down
 
Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Video Ahok: Anda Dibohongi Alquran Surat Al-Maidah 51 Viral di Medsos
» bila ortu melarang anda mengenakan jilbab
» Pandangan Islam Mengenai Tasawuf
» hukum memakai barang bajakan
» Perkawinan Beda Agama

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: Gossip Artis Malaysia-
Jump to: