MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Streamyx cam harem...!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Streamyx cam harem...!!   Fri Jun 24, 2011 10:27 am

Just nak share skit bro2 sekalian;

Aku guna streamyx kat umah. Niat nak gak upgrade ke unifiy tapi aku rase tak perlu sebab aku ni just regular user je, expecially surfing (lagipon mahal der). paling kuat pon layan you-tube yang mane sepatutnya takde prob kalau setakat pakai streamyx ni.

Tapi sejak bermenjak2 ni connection kat umah aku memang cam harem! Tak bleh blah lansung. Nak men online game pon tak dapat, berjanggut aku nunggu nak loading sampai 3 kali cukur laa, nyirap tol aku.

So ade tak bro2 dan der2 sekalian yg kene problem cam aku ni skrg? Kalau ader, ader tak solution utk overcome problem yg best nih? Ke memang dia saje kasi kacau streamyx so org lari pi ke unify? AKu blom try reset setting kat modem lagi, tapi berbaloi ke nak wat camtu? Any suggestion aku dahului ngan time kasih.
Back to top Go down
artiessimmon
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 35
Mata Ganjaran : 2073
Reputasi : 0
Join date : 2011-05-10
Age : 33
Location : KL

PostSubject: Re: Streamyx cam harem...!!   Fri Jun 24, 2011 10:46 am

crettz wrote:
Just nak share skit bro2 sekalian;

Aku guna streamyx kat umah. Niat nak gak upgrade ke unifiy tapi aku rase tak perlu sebab aku ni just regular user je, expecially surfing (lagipon mahal der). paling kuat pon layan you-tube yang mane sepatutnya takde prob kalau setakat pakai streamyx ni.

Tapi sejak bermenjak2 ni connection kat umah aku memang cam harem! Tak bleh blah lansung. Nak men online game pon tak dapat, berjanggut aku nunggu nak loading sampai 3 kali cukur laa, nyirap tol aku.

So ade tak bro2 dan der2 sekalian yg kene problem cam aku ni skrg? Kalau ader, ader tak solution utk overcome problem yg best nih? Ke memang dia saje kasi kacau streamyx so org lari pi ke unify? AKu blom try reset setting kat modem lagi, tapi berbaloi ke nak wat camtu? Any suggestion aku dahului ngan time kasih.


aku baru je pkai streamyx ni last 2 weeks, hari pertama n kedua..mmang cam harem....last2 aku gatai gi reset modem tu trus problem smua benda...xbleh nak konek tenet da....last2 kene call tm mintak tolong laaa....aku follow je ins. mamat tm tuh, then aku repair la sendiri, then trus ok....kau pkai pakej pe? aku pkai yg monthly 140 tu....4MB....so far skrg ok la x bnyk problem...

satu je la aku rasa stremyx ni dier pkai copper...so box tu sharing tau dgan other users yg lain...klau nasib x baik....satu box kene share banyak users, so bile da sharing tu...pham2 je la....tenet akan slow...compare dgan unifi sbb dier fiber....lagi laju la.....klau kau pakai mcm pakej stremyx aku 140 sebulan tu, aku cadangkan upgrade je la ke unifi much better.....terpulang la pada anda, aku pun baru je upgrade unifi 149 sebulan 5MB...ok la, tuk normal user....Wink

_________________
Hey, listen, I want somebody good - and I mean very good - to plant that gun. I don't want my brother coming out of that toilet with just his dick in his hands, alright?
bounce
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Streamyx cam harem...!!   Fri Jun 24, 2011 10:58 am

ye ke bro? halamak, sib baik aku blom reset... aku pky pkg cap ayam je bro, 1M je. Rm88 sebulan, dah dekat 10 tahun aku mmg paky pakej ni je. Tapi sblom ni ok, takde prob nak wat connection, tapi 2-3 minggu ni serius tebako aku kalau nak online. Tapi kalau betui ape yg bro kate pasai box sharing tu memang hancus laa harapan aku, cam tak leh nak wat paper je...hadui! aku pky Digi nyer bb lagi laju dr streamyx, boleh ke? hampeh ptuii!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Streamyx cam harem...!!   Wed Jun 29, 2011 6:29 pm

crettz wrote:
Just nak share skit bro2 sekalian;

Aku guna streamyx kat umah. Niat nak gak upgrade ke unifiy tapi aku rase tak perlu sebab aku ni just regular user je, expecially surfing (lagipon mahal der). paling kuat pon layan you-tube yang mane sepatutnya takde prob kalau setakat pakai streamyx ni.

Tapi sejak bermenjak2 ni connection kat umah aku memang cam harem! Tak bleh blah lansung. Nak men online game pon tak dapat, berjanggut aku nunggu nak loading sampai 3 kali cukur laa, nyirap tol aku.

So ade tak bro2 dan der2 sekalian yg kene problem cam aku ni skrg? Kalau ader, ader tak solution utk overcome problem yg best nih? Ke memang dia saje kasi kacau streamyx so org lari pi ke unify? AKu blom try reset setting kat modem lagi, tapi berbaloi ke nak wat camtu? Any suggestion aku dahului ngan time kasih.

dah lama aku guna stimik nih... cam ok je... walaupun area rumah aku ni ada unifi
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Streamyx cam harem...!!   Wed Jun 29, 2011 6:31 pm

stimix ni aku plg benci kalo time cuti perayaan...konpom problem....da bnyk kl da kene....harem tul...

_________________
Back to top Go down
reza_sangap
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 258
Mata Ganjaran : 2764
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-20
Location : KL

PostSubject: Re: Streamyx cam harem...!!   Tue Jul 05, 2011 11:40 am

streamyx sengaja buat mcm tu supaya korang upgrade ke unifi

_________________
Muka Legend..... affraid
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Streamyx cam harem...!!   Tue Jul 05, 2011 11:46 am

betul betul betul.....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Streamyx cam harem...!!   Today at 8:20 pm

Back to top Go down
 
Streamyx cam harem...!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Computer Geekz-
Jump to: