MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417108
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Sat Jun 25, 2011 5:41 pm

Salhan K Ahmad & Regina Lee
Jun 24, 11

Lelaki dalam video seks adalah “99.99 peratus” Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, kata peguam yang mewakili bekas ketua menteri Melaka, Tan Sri Rahim Thamby Chik.

Peguam Datuk Muhammad Shafee Abdullah (kanan) berkata, pakar video Amerika yang dirujuk polis Malaysia, telah membandingkan imej lelaki dalam video itu dengan sekeping gambar Anwar dan mengesahkan yang kedua-dua adalah seiras.

“Ini bererti A and B adalah orang yang serupa,” katanya.

Menurutnya, mengikut laporan 4 Jun profesor Hany Farid and Lorenzo Torresani dari Dartmouth College di Hanover, New Hampshire, Amerika Syarikat, terdapat keirasan 99.99 peratus lelaki dalam klip video itu, dengan bagi foto Anwar berdasarkan analisis pengenalpastian wajah.Rakaman video seks itu, memaparkaan aksi seks oral dan juga persetubuhan lelaki dan wanita, dianalisis oleh kedua-dua pakar tersebut.

Perkara itu dinyatakan dalam fakta kes pendakwaan yang dikemukakan dalam perbicaraan melibatkan trio 'Datuk T' hari ini.

Pakar berkenaan mendapati, rakaman berkenaan berasal daripada satu alat perakam video yang dirampas daripada Shazryl Eskay.

Pakar berkenaan seterusnya menjalankan analisis pengenalpastian wajah terhadap pelaku seks lelaki berkenaan dan hasilnya didapati menyerupai Anwar.

Ketua Anwar juga didapati hadir di sebuah pangsapuri di Ampang, Kuala Lumpur yang menjadi lokasi rakaman video seks.

Polis telah mendapati kehadiran Anwar bersama salah seorang tertuduh -- Datuk Shazryl Eskay Abdullah -- di apartmen berkenaan pada 21 Februari lalu.

Perkara itu adalah berdasarkan rakaman litar tertutup yang diperolehi polis di apartmen berkenaan yang terletak di Ampang, Kuala Lumpur.

**makin panas pulak dahh....walaupon bosan citer ni tak abis2..tp tetap nak tau ending dia mcm mana...

sumber dari malaysiakini

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Tue Jun 28, 2011 7:03 am

Politik seks yg memualkan....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Tue Jul 05, 2011 6:53 am

kalu tul , leh ajak anwar join kite.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Tue Jul 05, 2011 6:55 am

tapi skng rakyat dah pandai mikir... x logik anwar nak kasi org amik gambar dia terang2. Ngok ke.

Jangan fitnah. kerana sesungguh fitnah itu lebih keji dari Sangap.
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265590
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Tue Jul 05, 2011 7:05 am

dah dah... rilek chill.. buat tak tau lagi baik.. sbb..
position a..
aah anwar memang penjubo dan penzina... <<< ni da fitnah.. aib org...

position b..
tu bukan anwar la.. memang bukan.. dia jujur dan baik..< ape akan jadi kalau kita bela seorang penjubo dan penzina.. nk jawab ape kat padang masyar nanti.. malu beb...

so wat rilek suda.. jangan duk tabsub bela or sebaliknya.. hehehe
tp pada pendapat aku la kan.. stakat nk dapat prc 1 shot tu.. senang je weiii. hehhee.. org kat kampung memang tak tau.. tp kita yang kaki cheong ni memang tau senang je nk dapat.. hehehehe tol tak? tu my own opinion je bro.. jangan mara....

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers


Last edited by otokjem on Tue Jul 05, 2011 7:15 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Tue Jul 05, 2011 7:09 am

dillan72 wrote:
tapi skng rakyat dah pandai mikir... x logik anwar nak kasi org amik gambar dia terang2. Ngok ke.

Jangan fitnah. kerana sesungguh fitnah itu lebih keji dari Sangap.

Xkan gune logik je bro??? Hehehe

logik ke kapal terbang yg berat nak mampos boleh terbang??? Nampak cam x logik kan!!! Itu la jadi kalau kite pk cuma berlandaskan logik semata2 hehehe jgn mare arrr....
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Tue Jul 05, 2011 7:14 am

Kawan2 tak mau lawan bro....

Tak kisah lu team mana...tp dalam nie kena bersatu....

wa tau ramai gak ahli UMNO dan PKR dlm nie...tp tak perlu nak tunjuk what is your colours here...

Kita masuk sini nk santai bro...rilek..

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265590
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Tue Jul 05, 2011 7:16 am

wahahaha tol tol.. itu la..

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Fri Jul 15, 2011 7:03 am

tak payah heboh org punya hal la....

kdg2 yg bwk berita tu pun lg teruk..
jadi diorg ingat kita pun sama mcm dia... tu je...

kalau org mcm kita... mesti kita ingat pun org lain mcm kita... so senang tak payah citer pasl org lain la.. kalau kita pun tak bape nak btul...

eloknya webster thread mcm tak payah layan la... lain la forum politik... say no to porn politics... huhu
Back to top Go down
futurama
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 462
Mata Ganjaran : 3014
Reputasi : 5
Join date : 2011-05-04
Location : PJ

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Fri Jul 15, 2011 7:12 am

Kalau betul ker tak ker, aku xkesah sbb aku pun bukan baik sangat, so xyah nak nilai org
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153126
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Fri Jul 15, 2011 7:26 am

MARI MENYANGAPPPPP!!!!
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265590
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Fri Jul 15, 2011 7:28 am

uiskkk jumaat tghari ni bro....

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
Pisang_Emas
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 179
Mata Ganjaran : 2796
Reputasi : 4
Join date : 2011-06-16
Age : 66
Location : Cheras

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Fri Jul 15, 2011 7:33 am

otokjem wrote:
uiskkk jumaat tghari ni bro....

Mari kita menjuboq hari nih.. yeaaaahhh..
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Fri Jul 15, 2011 7:38 am

Tkperla nnt kiter suruh bro jengla check ader tak abg nuar register kat sini....hehehehehhe......jgn mare bergurau sender....Smile

_________________
Back to top Go down
nong lek
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1373
Mata Ganjaran : 103489
Reputasi : 17
Join date : 2011-05-09
Location : dekat Siam

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Fri Jul 15, 2011 8:00 am

klu dh x buat...bersumpah aje la kata x buat...smua org bleh pecaya..walau kita buat benda tu.. kita2 smua yg ada akai ni..guna la akai..jgn guna emosi atau kepala lutut..pak nong klu berak tgh jln pun..mampuih x mengaku...

kita bkn nk campoq dgn politik...sbb ni forum utk sangap kan..kita pikiaq yg senang2...ckup no..klu dh 3 4 kes dah naik mhkmh..kes pulak yg heavyweight punya..x kan nk x betoi kot..kita2 ni pun dok buat jugak..mcm dia dok buat tu..x leh pikiaq ka?..klu pak2 l*b*i tu mngkin x dak dlm kepala hotak depa..pak nong klu nk kira tu lg 2J..jahat & jahil..
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Fri Jul 15, 2011 8:09 am

Jgn sampai hancukan bangsa sendiri dah ler....

_________________
Back to top Go down
mild7
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 121
Mata Ganjaran : 2667
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-10

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Fri Jul 15, 2011 9:33 am

johnmatana wrote:
Jgn sampai hancukan bangsa sendiri dah ler....

off topic..
johnmatana bile nk kenal kn awek avatar lu ni..nek goram da ni..hehehehe..
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2215
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Sat Jul 16, 2011 8:00 pm

xpayah sakit kepala pikir pasal dorg..tunggu dan lihat je apa taktik politik yg akan digunakan selepas ini..

_________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.   Today at 10:17 pm

Back to top Go down
 
Malaysiakini : Pelaku 99.9% Anwar Ibrahim-Pakar Amerika Laknat.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Umm Ibrahim
» Imam al-Hakim Foundation hosts: Dr. Ibrahim Bahr al-Ulum in a dialogue on "The Future of the political process in a Date: Thursday, 02/02/2012 18:42
» David Hodges: Plan For Amerika to First Strike Russia and China With Nukes (must hear mp3)
» Perempuan Amerika ini berfoto bugil di sekolah Katolik
» tafsir Qs ibrahim 35-36

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Current Issue-
Jump to: