MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Ibu rela dinoda demi anak

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417102
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Ibu rela dinoda demi anak   Sun Jun 26, 2011 6:03 pm

PETALING JAYA: Pilihan setan. Itu situasi getir terpaksa dipilih seorang wanita berusia 40 tahun sama ada mahu dirinya atau anak perempuannya berusia lapan tahun dirogol dalam kejadian pecah rumah di Kampung Subang, di sini, awal pagi semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 2 pagi itu, mangsa dan anaknya tidur dalam sebuah bilik di rumah berkenaan sebelum dikejutkan dengan kehadiran seorang lelaki berusia 30-an yang pada mulanya mahu merompak.


Demi menjaga kesucian anaknya, si ibu dirogol suspek sambil detik hitam terbabit disaksikan kanak-kanak itu. Difahamkan, ketika kejadian suami mangsa keluar bekerja.

Sumber polis berkata, mangsa dan anaknya yang tidur nyenyak di rumah berkenaan dikejutkan seorang lelaki tidak dikenali.


“Tersentak dengan itu, mangsa merayu dikasihani selain memberitahu akan menyerahkan semua barangan berharga miliknya kepada suspek asalkan dia dan anaknya tidak disentuh,” katanya.


Bagaimanapun, suspek mengajak mangsa melakukan hubungan seks.

“Terkejut dengan itu, mangsa merayu dan berusaha mempertahankan dirinya. Namun, wanita itu mengalah apabila suspek mengugut untuk menodai anak perempuannya jika melawan.


“Selepas dirogol, suspek mengambil beberapa barangan berharga seperti telefon bimbit dan wang tunai dianggarkan bernilai RM500 sebelum melarikan diri,” katanya.


Mangsa menghubungi polis sebelum sepasukan anggota polis dihantar ke tempat kejadian.


Katanya, selepas mangsa memberi keterangan, dia dan anaknya dibawa ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), di sini, untuk pemeriksaan dan rawatan.


Difahamkan, sehingga kini suspek belum ditahan, namun usaha memburunya giat dijalankan.


Sementara itu, Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Arjunaidi Mohamed ketika dihubungi, mengesahkan menerima laporan insiden itu.


Katanya, kes disiasat mengikut Seksyen 392 dan 376 Kanun Keseksaan (KK).

http://www.hmetro.com.my/myMetro/art...cle/index_html

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52960
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Sun Jun 26, 2011 6:06 pm

Perompak sangap nih...harap2 dier tak join forum kita nih...adehh...

_________________
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417102
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Sun Jun 26, 2011 6:12 pm

johnmatana wrote:
Perompak sangap nih...harap2 dier tak join forum kita nih...adehh...

mana la tau kot2 ang..hahaha..gurau je

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Sun Jun 26, 2011 6:15 pm

Polis Malaysia power. Pancut dalam boleh check DNA sperm siapa gerangannya.
Tapi kalau perompak tU Indon, nak selamat balik kampung kat Indonesia le...
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52960
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Sun Jun 26, 2011 6:25 pm

WebMaster wrote:
johnmatana wrote:
Perompak sangap nih...harap2 dier tak join forum kita nih...adehh...

mana la tau kot2 ang..hahaha..gurau je

hahahahahh...law akula gerangannya aku dah letak FR dier kat sini bro..hehehehe...tp nak letak kat maner punyer thread yer...hehehehhehe.....

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Sun Jun 26, 2011 6:32 pm

Admin bleh set section baru la: xperience r0g0l pompuan...hehehe
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417102
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Sun Jun 26, 2011 6:34 pm

hirameki wrote:
Admin bleh set section baru la: xperience r0g0l pompuan...hehehe

jangan la..mintak2 dijauhi dengan semua jenis gejala jenayah x berperi kemanusiaan nie..kita wat sesuatu atas kerelaan tau bukan paksa rela..

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Sun Jun 26, 2011 9:56 pm

WebMaster wrote:
hirameki wrote:
Admin bleh set section baru la: xperience r0g0l pompuan...hehehe

jangan la..mintak2 dijauhi dengan semua jenis gejala jenayah x berperi kemanusiaan nie..kita wat sesuatu atas kerelaan tau bukan paksa rela..


betul wa sokong bro. benda2 macamni x eloklah secara paksa, nakal2 kita pun bertempat.
Back to top Go down
ieeexplore
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 448
Mata Ganjaran : 3067
Reputasi : 4
Join date : 2011-05-24
Location : Seri Kembangan

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Sun Jun 26, 2011 11:07 pm

WebMaster wrote:
hirameki wrote:
Admin bleh set section baru la: xperience r0g0l pompuan...hehehe

jangan la..mintak2 dijauhi dengan semua jenis gejala jenayah x berperi kemanusiaan nie..kita wat sesuatu atas kerelaan tau bukan paksa rela..

wa mmg stuju sgt kenyataan tn WM nie
kna dua2 stuju n dua2 rela.... bru kenikmatan trcapai...

Apala jnis manusia yg wat keja cmnie kn?
Nk rompak tp rogol plak tu.. Nie la kategori xbtol mental dia nie.... leh brubah tang2 tu gk
Back to top Go down
stereo_love
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 158
Mata Ganjaran : 2656
Reputasi : 5
Join date : 2011-06-07
Age : 32
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Sun Jun 26, 2011 11:15 pm

biasa lah bro.... dowang ni kalau dah stoned....apa pun x pikir.....yang ada dalam kepala time tu, itu lah yang dier cari....kalau dah xde duit nak angkat stok, sebab tu sampai sanggup merompak....pengajarannya, jauhilah dadah....punca segala benda....pesanan ikhlas dariku untuk warga2 sdt.... cheers
Back to top Go down
Pierre
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 602
Mata Ganjaran : 3117
Reputasi : 12
Join date : 2011-06-24
Age : 30
Location : Cheras

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Mon Jun 27, 2011 2:02 pm

salute ibu tu!!!

_________________
farao Making beast with two backs farao
Back to top Go down
he04
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 149
Mata Ganjaran : 2663
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-06
Age : 31
Location : administrative capital of malaysia

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Mon Jun 27, 2011 2:55 pm

...giler arrr...nak curi ...curi ...ar apa pasal nak rogol budak tu...memang cilaka punye orang....

.....geram tul aku dibuatnyer...

_________________
JUSTIFIKASI ANDA LAMBANG KESANGAPAN


Very Happy ..........Razz
Back to top Go down
z3ronim
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 225
Mata Ganjaran : 2209
Reputasi : 4
Join date : 2011-07-01
Age : 30

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Mon Jul 04, 2011 8:52 pm

ini dah tahap setan punya perompak...kesian mak budak tu...kasih ibu dibawa ke syurga~

_________________
Back to top Go down
cipanz
SDT Junior
SDT Junior


Posts : 71
Mata Ganjaran : 2092
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-03

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Tue Jul 05, 2011 3:09 am

isk... apenye lahanat laa..!!! k0t ye pun sangap, banyak lagi tempattttt.. isk... mesti budak perempuan tu trauma.. kesian betul....
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52725
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Tue Jul 05, 2011 3:19 am

hahaha....

elok dia rompak...dpt duit tu..pegi layan ML ke FL ker...

apa punya cilanat punya penyamun...cissss


p/s Harap2 bukan bro Perogol yg ada kaitan dgn kes itu. Hahaha

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Tue Jul 05, 2011 6:38 am

salam semua.

ye la.aku pun x paham. Macam mana sangap sekalipun kalau paksaan macam mana adik dia boleh naik.
Back to top Go down
azmy75
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 316
Mata Ganjaran : 2542
Reputasi : 7
Join date : 2011-07-01
Location : Kajang, Bangi,

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Tue Jul 05, 2011 12:08 pm

bengong nyer perompak, x der sivik tul

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Tue Jul 05, 2011 12:31 pm

gua pantang btol kes2 mcm neh...kurang ajar nama nye tu...huhu
Back to top Go down
kmcvgb
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 16
Mata Ganjaran : 1988
Reputasi : -3
Join date : 2011-07-05

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Tue Jul 05, 2011 1:03 pm

tak ada otak punya perompak.
Back to top Go down
Centrino
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 216
Mata Ganjaran : 2193
Reputasi : 6
Join date : 2011-07-03

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Tue Jul 05, 2011 2:04 pm

Gila sekx betul perompak tu. Atau pun perompak tu saja-saja ugut mahu rogol anak, padahal dia dah stim & nak balun emak..huhu
Back to top Go down
desmondtutu
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 106
Mata Ganjaran : 2631
Reputasi : 2
Join date : 2011-05-21

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Tue Jul 05, 2011 2:19 pm

kalau dah boleh masuk dlm rumah tengah orang tue tidur, mesti kerja orang seberang nie.

kimak betul, dapat kalu jantan seekor nie aku buat macam spartacus Season 1 episod 6 - ikat kat dinding, sula kote, letak balik kat mulut...biar padan muka barua nie.


Last edited by desmondtutu on Tue Jul 05, 2011 2:34 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
chika
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 460
Mata Ganjaran : 3079
Reputasi : 9
Join date : 2011-05-09
Location : Depan Pintu Bilik

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Tue Jul 05, 2011 2:28 pm

Org yang macam ni kalo wa jmpe mmg dia dah x kan jmpe hari esk la jawabnye, kalo sangap sangat g kat brickfeel sudah, buat pe nak buat jahat kat org,

_________________
king - SiKiT Je LaGi Je NaK SaMpAi Ni SaYaNg - queen
Back to top Go down
abekuat
SDT Senior
SDT Senior


Posts : 98
Mata Ganjaran : 2623
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-05
Age : 36
Location : ipoh mali

PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Tue Jul 05, 2011 3:00 pm

Org2 camni la yg menyebabkan masyarakat menyalahkan MP, spa FL , laman porno & sebagainya,padahal mamat ni memang setan merah punya olang.....takleh nak kawal adik sorang tu...

*budak 16 tahun kena kerat & bakar kat kubur hindu....lagi sadis (Metro)

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Thu Jul 14, 2011 9:01 am

entahla...apa sbb mereka merompak...mesti bersebab kan..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Thu Jul 14, 2011 10:04 am

.kalo rompak MP xpe la jugak nak rogol.....x da akai btol
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ibu rela dinoda demi anak   Today at 2:51 am

Back to top Go down
 
Ibu rela dinoda demi anak
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» POLIGAMI: Nikahi Janda Beranak Yatim
» Anak Lidya Kandou masuk islam
» Hukum Anak Angkat Islam dan Janji Allah
» obat campak bagi anak bayi
» ALKITAB DAN ALQURAN BERSELISIH TENTANG PATUNG ANAK LEMBU EMAS

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT Group-
Jump to: