MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Fasha Sandha Mengamuk, Bidas Kenyataan Iqram Dinzly Di Twitter.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417110
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Fasha Sandha Mengamuk, Bidas Kenyataan Iqram Dinzly Di Twitter.   Mon Jun 27, 2011 6:36 pm



Memang ada kes sebelum ini yang memaparkan kenyataan Fasha Sandha di Twitter yang mengamuk terhadap seorang pelakon di set pengambaran. Ketika itu tidak dinyatakan secara jelas siapakah gerangan orang tersebut. Walaupun ramai yang dapat mengagak, tetapi atas dasar masing-masing nak coverline, kami enggan panjangkan cerita. Sebelum itu, baca dahulu kenyataan Iqram Dinzly terhadap Zubir. Kredit berita kepada Beautifulnara.

Kami ada bertanya kepada salah seorang pelakon drama Dewa Cintaku akan kebenaran kenyataan Iqram Dinzly. Menurut pelakon berkenaan, memang betul Iqram Dinzly mengalami kemalangan pada hari tersebut. Katanya, “kebiasaannya kalau seseorang terlibat dalam kemalangan, buat apa nak marah-marah. Kenalah ada give and take sikit.”

Namun, hari ini kecoh Fasha Sandha membidas kenyataan Iqram Dzinly yang dipaparkan dalam Berita Harian.







Dan, Iqram Dzinly hanya membalas pendek di laman Twitternya.


_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Fasha Sandha Mengamuk, Bidas Kenyataan Iqram Dinzly Di Twitter.   Tue Jun 28, 2011 6:59 am

Masing masing kepala batu....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Fasha Sandha Mengamuk, Bidas Kenyataan Iqram Dinzly Di Twitter.   Wed Jun 29, 2011 6:56 pm

gaduh laaa korang... nampak sgt tak matang....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Fasha Sandha Mengamuk, Bidas Kenyataan Iqram Dinzly Di Twitter.   Tue Jul 05, 2011 7:42 am

x matang . rasenya Fasha ni memang bermasaalah.
Back to top Go down
otokjem
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 2231
Mata Ganjaran : 265592
Reputasi : 26
Join date : 2011-04-30
Location : sri gombak

PostSubject: Re: Fasha Sandha Mengamuk, Bidas Kenyataan Iqram Dinzly Di Twitter.   Tue Jul 05, 2011 7:48 am

adoi.. takde maknanya layan artis.. bukan kita tido ngan dia pon.. hahaha

_________________
###############################################################
just because i'm flirt, doesn't mean i like u... stupid..

cheers cheers cheers
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Fasha Sandha Mengamuk, Bidas Kenyataan Iqram Dinzly Di Twitter.   Wed Jul 06, 2011 7:27 am

cantik..tapi banyak sgt kontroversi..rugiii
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52733
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Fasha Sandha Mengamuk, Bidas Kenyataan Iqram Dinzly Di Twitter.   Wed Jul 06, 2011 7:41 am

hmm...patut la bekas suami Nora Danish tu dump her....perangai mcm bunga dedap jer

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Fasha Sandha Mengamuk, Bidas Kenyataan Iqram Dinzly Di Twitter.   Today at 5:07 am

Back to top Go down
 
Fasha Sandha Mengamuk, Bidas Kenyataan Iqram Dinzly Di Twitter.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» al ikram & al karim
» future husband dream?!...
» Zibari recites final statement of activities of ASPA Summit Read more: http://www.iraqinews.com/baghdad-politics/zibari-recites-final-statement-of-activities-of-aspa-summit/#ixzz28HeysLPw Follow us: @IraqiNews_com on Twitter | IraqNews on Facebook
» Maliki calls to activate Supreme Joint Committee between Iraq, Romania Read more: http://www.iraqinews.com/baghdad-politics/maliki-calls-to-activate-supreme-joint-committee-between-iraq-romania/#ixzz2BIiANYtR Follow us: @IraqiNews_com on Twitter | IraqN
» Matt Drudge Issues Warning: "Have An Exit Plan"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: Gossip Artis Malaysia-
Jump to: