MySDT


Forum SDT (Saya Dan Teman)
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 4:43 pm

Buat masa nie Malaya leading 1 - 0 hasil rembatan cantek Safik Rahim a.k.a Kapten Harimau Malaya

First half:

Taiwan control game 15 minit pertama dgn cubaan bertali arus ke gawang Malaya yg dikawal Sharbinee. Namun gagal membuahkan hasil.

Selepas itu, Malaya lak control game

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417108
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 4:56 pm

lau ikutkan pendapat gua la..
kalau mat yo dh betul2 sihat baik masukkan dia main
sbb kat tempat sendiri kita kena score seberapa banyak yg mungkin sbb kita xtau nnt bila main kat sana cam,ne
padang camne
penyokong camne
mesti tekanan nnt

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 5:41 pm

Berita buruk bros...

Final score 2 - 1

Scorer: Safiq Rahim, Zaquan (defender)

Taiwan dapat curi sebijik gol. Ini bermakna Harimau Malaya akan tertekan main di tempat lawan ahad nie.

Punca bolos: defenders leka bertahan sehingga mudah striker Taiwan lepas dan buat tapping mudah

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"


Last edited by scarface on Wed Jun 29, 2011 5:51 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153126
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 5:48 pm

adoi.. igtkan dah menang 2-0.. wa siap off tv masuk bilik dah.. hishhhh x boleh harap langsunggg...
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
WM
WebMaster
WebMaster


Posts : 729
Mata Ganjaran : 417108
Reputasi : 31
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 5:50 pm

itula..diorang leka..p serang sampai defender pn g naik sama..pastu bila dh jadi mcm tadi..kelam kabut la

_________________




AMARAN!!! Pastikan nickname/username tidak lucah serta signature tidak mempunyai unsur2 sex serta avatar juga tidak menggunakan gambar2 yang menjolok mata.
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153126
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 5:56 pm

nanti mas lwn kat sana mesti main defend atau dptkn gol awl..kalau x abis la kena ng taipe.taipe dia main counter atack je.
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 6:00 pm

Pergh...first time tgk Datuk K. Rajagobal hangin satu badan lepas bolos tu.

So far inilah kelemahan Malaya....bila telah dibolosi, main pun jadi tak betul

Yang gua hangin sangat tu dgn Badrool Bakhtiar tu....4 peluang depan mata tak boleh nak sumbat gol gak. Asyik nak cari cara gol fancy jer....nak try sepakan gunting la konon...tp hampesss jer..

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153126
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 6:04 pm

sabar2.. hehehe skrg ni harimau malaya makin mengatur langkah kedepan dah sikit macam zaman2 moktar dahari dulu.. kena banyak pendedahan dan campuran lame ng baru. baru ideal tu ngam..
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 6:09 pm

Panas gua nie...panas...

Sib baik la Taiwan tak dapat cari gol penyamaan...klu dapat td, gua terpaksa ambik alih jawatan K. Rajagobal lak...

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 6:20 pm

Hampeh betul main tempat sendiri mcm tak bersemangat jer malaysia....

_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Wed Jun 29, 2011 7:44 pm

gua angin satu badan........... sangkut jem kat sri petaling.....dari alamanda OUG la janji dengan span....aku sampai..... dia balik agaknya............. apapun kita menang ok le.....
Back to top Go down
redcar
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 173
Mata Ganjaran : 2690
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Thu Jun 30, 2011 5:27 am

adoiyai ... terlepas satu bijik gol berharga kpd Taiwan ..

1st half aku tgk Malaysia tak dpt rentak lagi, dgn asakan awal taiwan mmg kucar kacir jadinya. masuk 2nd half, aku agak berbangga tgk cara malaysia main, siap ada one touch football beberapa kali ditunjukkan.

TAPI .... menuju penghujung mula malaysia mcm over konfiden, sampai defence leka sebab duk nak menyerang jer, sekali ko gol sebijik dpt kt taiwan, berharga walaupun taiwan kalah tp gol tempat lawan tuuuuu ...

striker malaysia mmg kena mark giler2 terutama safee sali ... boleh tgk dari jaringan malaysia, 2 gol dari pemain yg bukan striker, defence lagi.

man of the match bagi aku antara .. safiq rahim atau kunalan

so harap .. malaysia lebih kental di taiwan ahad ni.
Back to top Go down
yakovenko
SDT Newbies
SDT Newbies


Posts : 31
Mata Ganjaran : 2528
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-21
Location : kajang

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Thu Jun 30, 2011 6:22 am

yang sebenarnya malaysia boleh menang besar smlm- tapi gua tgk bhg tengah tak berapa fungsi sangat - harap betul-betul pada safiq sampai member dah kram.... datuk raja kena tukar tektikal masa lawan pusingan ke 2................norshahrul kena ada dlm padang ...baru cunnnnnnn
Back to top Go down
redcar
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 173
Mata Ganjaran : 2690
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Thu Jun 30, 2011 6:50 am

aku setuju ... badrol n kunalan byk terlepas peluang.
norshahrul x diturunkan sbb tak betul2 100% cergas sbb injured aritu kalau tak silap.

_________________
Muka Kena Tebal, Hati Mau Kental, Perangai Jangan Bebal.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Thu Jun 30, 2011 6:57 am

tu lah masalah harimau malaya nie,bila dh leading rase cam dh menang. 2-1 x ckp kuat lagi tu, buatnya taiwan mng 1-0 kt sana abis malaysia. sakit ati tgk gol taiwan score.senang sgt,malaysia nk score punya susah.kt taiwan nti kena carik gol awal or wat cam Jose Maurinho ckp "Park a bus in front of the goal".hehehe
Back to top Go down
penjilat JB
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 113
Mata Ganjaran : 2661
Reputasi : 1
Join date : 2011-05-06
Location : JB

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Thu Jun 30, 2011 7:32 am

janji M'sia menang bro...

masa kat taiwan nanti rasanya K.Rajagopal dah ada plan dah...
sama2 la doakan kejayaan mereka..
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Thu Jun 30, 2011 9:51 am

hehehe...gua pun dpt tgk dah nak last2 minit...harap2 team malaysia dpt mengharungi tekanan bila berkumjung ke taiwan ahad ni...
Back to top Go down
redcar
SDT Otai
SDT Otai


Posts : 173
Mata Ganjaran : 2690
Reputasi : 1
Join date : 2011-06-28
Location : sebelah rumah orang

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Thu Jun 30, 2011 10:12 am

kat taiwan strategi lain rasanya Datuk K akan guna, dgn norshahrul masuk semula harap2 lebih tajam barisan depan.

_________________
Muka Kena Tebal, Hati Mau Kental, Perangai Jangan Bebal.
Back to top Go down
nottypirates
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 877
Mata Ganjaran : 3527
Reputasi : 5
Join date : 2011-04-30
Location : Serdang

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Thu Jun 30, 2011 12:41 pm

Congrat wat our national team..
cantek gak men smlm...
dpt menang gak bia pn defend cam mangkuk gak..snang2 ble lepas..nsb baek lpas 1 je...
truskn b'juang..smp saat terakhir...selagi ref xtiup, slagi tue kn struggle cam babi gali tanah... cheers

_________________
Karaoke...5 Star...Perempuan...barula SELESA...

cheers pirat cheers

Hepi-Hepi
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Fri Jul 01, 2011 1:53 pm

nottypirates wrote:
Congrat wat our national team..
cantek gak men smlm...
dpt menang gak bia pn defend cam mangkuk gak..snang2 ble lepas..nsb baek lpas 1 je...
truskn b'juang..smp saat terakhir...selagi ref xtiup, slagi tue kn struggle cam babi gali tanah... cheers

Perghh bro...
nape la samakan dgn babi lak...bg la perumpamaan yg halal lan toyyiban.. Very Happy

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
spideyman
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 1842
Mata Ganjaran : 53995
Reputasi : 27
Join date : 2011-05-10
Location : KL

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Sat Jul 02, 2011 9:45 pm

ntah...bg la perumpaan spt tenggiling gali tanah ke...tupai menebuk kelapa ke..hahahaha....
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Sun Jul 03, 2011 6:54 am

Bro SDT sekalian..

Marilah sama2 kita menjadi ahli tak rasmi Ultra Malayas sekejap malam nie dgn berkumpul depan TV utk menjerit menyokong Harimau Malaya berentap di Taiwan.

Berita yg diterima dari Taiwan menyatakan bahawa gomen Taiwan bg masuk percuma ke stadium bagi mengecutkan telur player kita. Patut gomen Malaysia buat macam tu masa first game hari tu

Ayuh....

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
The Dark Knight
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 775
Mata Ganjaran : 52966
Reputasi : 12
Join date : 2011-05-22
Age : 33
Location : Celah Boobs

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Sun Jul 03, 2011 6:58 am

Prediction....MAS 2 TAIWAN 0... cheers

_________________
Back to top Go down
scarface
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 605
Mata Ganjaran : 52731
Reputasi : 7
Join date : 2011-05-05

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Sun Jul 03, 2011 7:02 am

dgn kemasukan semula keeper no 1 kita dan norshahrul idlan talaha...wa punya prediction ialah.....


Malaysia 1 - 0 Taiwan

p/s Takde bro SDT yang berani belanja gua cheong jika ramalan gua ini tepat?? Hehehe

_________________
"Hey! Kalau aku sembelih kau lapan belas, baru kau tahu tentang penyesalan, tau tak?"
Back to top Go down
Jeng La
SDT The Legend
SDT The Legend


Posts : 795
Mata Ganjaran : 153126
Reputasi : 6
Join date : 2011-05-07

PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Sun Jul 03, 2011 7:40 am

scarface wrote:
dgn kemasukan semula keeper no 1 kita dan norshahrul idlan talaha...wa punya prediction ialah.....


Malaysia 1 - 0 Taiwan

p/s Takde bro SDT yang berani belanja gua cheong jika ramalan gua ini tepat?? Hehehe

kalau btul wa belanja budak skolah wa kat nova.. hehehe
Back to top Go down
http://www.mysdt.tk
Sponsored content




PostSubject: Re: Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan   Today at 8:20 pm

Back to top Go down
 
Kelayakan Piala Dunia: Malaysia vs Taiwan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» 6 Keturunan Yahudi yang jadi penguasa dunia teknologi
» Bertambahnya Muallaf Di Dunia Barat
» Para tokoh dunia KAGUM pada nabi Muhammad SAW
» Masjid Terunik Di dunia, Dibuat Oleh Orang Miskin
» Kota Mekkah merupakan golden ratio point dunia

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MySDT :: SDT Kedai Kopi Korner :: SDT sports junkie-
Jump to: